1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • I.C.ram
    Azt nem csak, ha fejletebb vagy? Nekem 3. szinten jött valami kis célkereszt a célzokámra, de nem jöttem rá, hogy mi az.
  • antijedi
    aha, meg van amikor a mapon mutatja az ucso talalat helyet is :DDD msot vettem eszre, legalabbis oasisnal sikerült igy
  • I.C.ram
    Ez a játék olyan lesz, mint az AA, hogy folyamatosan bővítik?
  • I.C.ram
    Csak van a játékban egy olyan bug, hogy nem mindig rak oda, amit kijelölsz. :)
  • I.C.ram
    Úgy csináltam, hog elötte begyakoroltam, tehát megnéztem, hogy melyik magasság millyen messze visz el. Ha magasabbra rakod, akkor közelre, ha alacsonyra, akkor messzire lő. kb. 75-nél lő el a látóhatárig az agyús pályán. Tapasztalat kérdése az egész.
  • Punker
    Na szóval a kezdőknek!!! a respown helye a limbo menüben változtatható a kis zászlóra kell csak kattintani. Ugye nem bonyolult? És akkor talán nem buknánk el a legegyszerűbb pályát is.
  • antijedi
    hogy célzol vele? megérzés alapján vagy van is valami értelme annak a célzokának?? :D
  • Inquisitor
    Tud valaki új magyar-szerver jelszót?
    Valaki azt mondta, már nem ethun és tsa. a menő jelszó ... :)
  • I.C.ram
    vagy mozsár :D
  • I.C.ram
    Majd megtanítalak rá! :D ÉN meg talán azt tudom a legjobban :)
  • I.C.ram
    Nem sok, de mindig kértem ammot és hoztak is :) + 3. szinű heavy weaponom is volt, így kb 18 ammot tudtam raktározni, ami bőven elég két ammosztá között. :)
  • Punker
    Most megyek a Bob-ra.
  • antijedi
    nekemis, ezé akarom valahogy emgtanulni :D
  • Punker
    15 talán... az egyetlen fegyver amit még nem tudok rendesen használni :(
  • antijedi
    aknavető :D
  • MiZo@game
    Mi az a mortar????????????
  • antijedi
    ASE powa és nem kell ipzgetni :D
  • MiZo@game
    Black(HUN)-s ET Server
  • antijedi
    mortarhoz hany ammo van alapbol ? :D
  • I.C.ram
    Mi a magyar server IPje?
  • I.C.ram
    Nagyon komyol votl a tegnap!! A beaches páylán mortárral nyomulta! :D Nagyon belejöttem, szinte minden lövésemmel megöltem valakit! :D Végén már úgy neveztek, hogy Mortar Guy :D Lejött az AXIS (mielött megköveznétek, csak azért volam ally, mert nem engedett AXISnak) respawn killelt, erre szóltam, hogy ne respanw killezzenek már. Ők erre azt felelték, hogy " Valahogy kikellett nyírnunk a Mortar Guy" :DD Én lettem a legjobb Soldier mortarral, pedig volt rajtam kívül még egy csomó. :)
  • antijedi
    jött be a turot, épp nemrég fagyott msot le :DDDDD
  • Sammyka1
    Köszi a segítséget a BoB bejött teljesen.
    Tudtok még magyar szervert?

Sammyka
  • MiZo@game
    Sajna egyelőre nem lesz új pálya...... De majd meglátjuk.....
  • Punker
    Ok. én most megyek el talán éjfél után leszek.
  • BADE
    A Wolffal nem játszok,de a Mohaa-t majd kipróbálhatjuk.(lehet hogy nem lesz meg)De szerintem ez a legjobb.
    Kár,hogy a puskával nem lehet ütni ill. bajonettet az elejére rakni:(((Akkor nagyon király lenne.
  • Punker
    meg van még neked a sima Wolf? ki kéne próbálni azt is vagy mohaa-t....
  • Punker
    akkor azért szállt el :(
    mindig akkor szar be ha mindegyik szerver tele van :(
  • BADE
    És vissza sem lehet menni.A nem passos szerveren pedig 20-an vannak sok fricc+angol.
  • BADE
    Nálam igen.Uszott 500 XP.Ilyenkor annyira felidegesít,hogy nemigaz!
  • Punker
    Nektek is lerohadt a szerver?
  • MiZo@game
    Hát ez nem igaz, EZ A PROGRAM NEM TÁMOGATJA AZ ET-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az majd csak a köüvetkező verzió lesz...... Akkor most hiába szedtem le 40 megát....
  • MiZo@game
    Ha vkinek kell innen szedje le (a többi link nem műxik):
    http://www.3ddownloads.com/downloadfile.php3?directory=/qeradiant/GtkRadiant/GtkRadiant-1_3/Windows/&filename=GtkRadiantSetup-1.3.8-beta.exe#
  • MiZo@game
    Most meg azt, hogy találtam egy editort!:
    "GtkRadiant 1.3.8 beta - May 14th 03:33:39 AM 2003
    Updated by [ TTimo ]

There is a new 1.3.8 setup for the beta version. Not many changes, mostly a stabilization update to prepare for new games to support, namely Enemy Territory, and maybe Elite Forces 2"

SIRÁLY!
  • MiZo@game
    Jah..... Majd később vmikor..... Jelentem megjavult a master szerver, most műxik a szerverlista!!!!
  • antijedi
    én a belga szerver cimére gondoltam :DDDD
  • MiZo@game
    Ha sikerrel járok kiírom a letöltési linket!
  • antijedi
    akkor oszd meg a néppel a nevét annak a jo szervernek :D
  • MiZo@game
    Na megyek es elkezdem.....
  • MiZo@game
    Megprobalok egy palyat csinalni, legfeljebb atalakitani! Majd kozlom az eredmenyeket!