1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#314 Azt nem csak, ha fejletebb vagy? Nekem 3. szinten jött valami kis célkereszt a célzokámra, de nem jöttem rá, hogy mi az. -
antijedi #313 aha, meg van amikor a mapon mutatja az ucso talalat helyet is :DDD msot vettem eszre, legalabbis oasisnal sikerült igy -
#312 Ez a játék olyan lesz, mint az AA, hogy folyamatosan bővítik? -
#311 Csak van a játékban egy olyan bug, hogy nem mindig rak oda, amit kijelölsz. :) -
#310 Úgy csináltam, hog elötte begyakoroltam, tehát megnéztem, hogy melyik magasság millyen messze visz el. Ha magasabbra rakod, akkor közelre, ha alacsonyra, akkor messzire lő. kb. 75-nél lő el a látóhatárig az agyús pályán. Tapasztalat kérdése az egész. -
#309 Na szóval a kezdőknek!!! a respown helye a limbo menüben változtatható a kis zászlóra kell csak kattintani. Ugye nem bonyolult? És akkor talán nem buknánk el a legegyszerűbb pályát is. -
antijedi #308 hogy célzol vele? megérzés alapján vagy van is valami értelme annak a célzokának?? :D -
Inquisitor #307 Tud valaki új magyar-szerver jelszót?
Valaki azt mondta, már nem ethun és tsa. a menő jelszó ... :) -
#306 vagy mozsár :D -
#305 Majd megtanítalak rá! :D ÉN meg talán azt tudom a legjobban :) -
#304 Nem sok, de mindig kértem ammot és hoztak is :) + 3. szinű heavy weaponom is volt, így kb 18 ammot tudtam raktározni, ami bőven elég két ammosztá között. :) -
#303 Most megyek a Bob-ra. -
antijedi #302 nekemis, ezé akarom valahogy emgtanulni :D -
#301 15 talán... az egyetlen fegyver amit még nem tudok rendesen használni :( -
antijedi #300 aknavető :D -
MiZo@game #299 Mi az a mortar???????????? -
antijedi #298 ASE powa és nem kell ipzgetni :D -
MiZo@game #297 Black(HUN)-s ET Server -
antijedi #296 mortarhoz hany ammo van alapbol ? :D -
#295 Mi a magyar server IPje? -
#294 Nagyon komyol votl a tegnap!! A beaches páylán mortárral nyomulta! :D Nagyon belejöttem, szinte minden lövésemmel megöltem valakit! :D Végén már úgy neveztek, hogy Mortar Guy :D Lejött az AXIS (mielött megköveznétek, csak azért volam ally, mert nem engedett AXISnak) respawn killelt, erre szóltam, hogy ne respanw killezzenek már. Ők erre azt felelték, hogy " Valahogy kikellett nyírnunk a Mortar Guy" :DD Én lettem a legjobb Soldier mortarral, pedig volt rajtam kívül még egy csomó. :) -
antijedi #293 jött be a turot, épp nemrég fagyott msot le :DDDDD -
Sammyka1 #292 Köszi a segítséget a BoB bejött teljesen.
Tudtok még magyar szervert?
Sammyka
-
MiZo@game #291 Sajna egyelőre nem lesz új pálya...... De majd meglátjuk..... -
#290 Ok. én most megyek el talán éjfél után leszek. -
#289 A Wolffal nem játszok,de a Mohaa-t majd kipróbálhatjuk.(lehet hogy nem lesz meg)De szerintem ez a legjobb.
Kár,hogy a puskával nem lehet ütni ill. bajonettet az elejére rakni:(((Akkor nagyon király lenne. -
#288 meg van még neked a sima Wolf? ki kéne próbálni azt is vagy mohaa-t.... -
#287 akkor azért szállt el :(
mindig akkor szar be ha mindegyik szerver tele van :(
-
#286 És vissza sem lehet menni.A nem passos szerveren pedig 20-an vannak sok fricc+angol. -
#285 Nálam igen.Uszott 500 XP.Ilyenkor annyira felidegesít,hogy nemigaz! -
#284 Nektek is lerohadt a szerver? -
MiZo@game #283 Hát ez nem igaz, EZ A PROGRAM NEM TÁMOGATJA AZ ET-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az majd csak a köüvetkező verzió lesz...... Akkor most hiába szedtem le 40 megát.... -
MiZo@game #282 Ha vkinek kell innen szedje le (a többi link nem műxik):
http://www.3ddownloads.com/downloadfile.php3?directory=/qeradiant/GtkRadiant/GtkRadiant-1_3/Windows/&filename=GtkRadiantSetup-1.3.8-beta.exe# -
MiZo@game #281 Most meg azt, hogy találtam egy editort!:
"GtkRadiant 1.3.8 beta - May 14th 03:33:39 AM 2003
Updated by [ TTimo ]
There is a new 1.3.8 setup for the beta version. Not many changes, mostly a stabilization update to prepare for new games to support, namely Enemy Territory, and maybe Elite Forces 2"
SIRÁLY! -
MiZo@game #280 Jah..... Majd később vmikor..... Jelentem megjavult a master szerver, most műxik a szerverlista!!!! -
antijedi #279 én a belga szerver cimére gondoltam :DDDD -
MiZo@game #278 Ha sikerrel járok kiírom a letöltési linket! -
antijedi #277 akkor oszd meg a néppel a nevét annak a jo szervernek :D -
MiZo@game #276 Na megyek es elkezdem..... -
MiZo@game #275 Megprobalok egy palyat csinalni, legfeljebb atalakitani! Majd kozlom az eredmenyeket!