1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
Biztos frankó volt nekik, mert lett vagy 200 XP-jük, júújdejóóó. -
Inquisitor #625 Én meg két medic-et figyeltem a railgun pályán.
Állnak mint f*sz a hidegvízben, lelövik egymást 50%-ra, majd gyógyítják egymást ...
Talán ha a játék utolsó harmadában csináltak valamit???
Persze így is lehet XP-t szerezni, de azért nekem ez elég fura. :( -
Inquisitor #624 Vagy 40x rúgtuk ki egy óra alatt ... :) -
Inquisitor #623 Jót játszottam ... volna, csak hát 1600-os pinggel nehéz ügy. :( -
Megjelent ismét a színen Danika!!!
Zeccc néven nyomul, különös ismertető jele, hogy még mindíg nem tud írni :)
Ja és megint beírta " Akit meglövök az légyszi' kövessen!". De ő ezt komolyan gondolta!!!
Spawn után berohanunk a barlangba valaki meglő. Hallottam hogy hangtompítós, azt hittem ellenséges Covops. Gondoltam +nézem. Megyek a pisztolyos csákó felé, látom Zeccc az. 1ből levettem mi a helyzet ezért odanyomtam egy tankelhárítót a lábaalá, hogy tisztességet tanuljon. Kb 8x kickeltük ki...mindíg vissza jött. -
antijedi #621 jó mert te abberált vagy és neked az FFOFF jön be, de ált normális emberek nem igy gondolkodnak :DDDDDDD -
Pedig a külföldi szerverek setupjai sokkal jobbak, mint a magyarok HENTARÉNÁI! Szívesebben járok külföldire, mint magyarra. -
Nos, ha vki olyan őrült mint én, és szokott külföldi szerverekre járni, annak ajánlom, hogy ezen szervert erősen kerülje el:
^1IPD ^3KillingZone|194ms|217.18.64.166:27960
Iszonyat milyen emberek vannak ott... Oasis pálya (asszem), kifogy mp40emből a töltény és végigverek 6 rámszuduló embert pisztollyal, ugy, hogy 100%os pontosság és asszem mind is fejes... Erre beszól az egyik észkombájn, hogy csíter vagyok, és mázlim, hogy nem lehet kickelni különben repülnék... Az nem tünt fel nekik hogy 2m-ről rontottak a pofámba, általában anélkül, hogy lőttek volna... Jó, ezt egy "elmész ám a faszba, vén hülye buzeráns bunkó, hogy baszna el a 3 metró" stílusú válasszal letudtam... Kicsivel késöbb railgun pálya: amcsik szépen fogták magukat, beálltak német kezdőhelyhez, és elkezdték nyomni az airstrikeokat, meg nyomni a vákert hogy ők milyen erősek, ügyesek, szépek... Gyakorlatilag spawncampeltek. Nos, itt telt be a pohár részemről, átálltam alliesba, és nem túl kedvesen kifejeztem azt, hogy mennyire csalódtam a bandába: elegánsan kértem közéjük egypár airstrikeot. Nem örültek neki. Undorító ahogy spawncampel keménykedik a sok balfasz... -
Lehet, de ha nincs bekapcsolva a gépe, nem fogjuk látni; ha változik az ip-je, nem fogjuk látni; ha játszik, és éppen fel kell töltenie a képet, az tök jó. -
MiZo@game #617 De nem tutkó...... -
MiZo@game #616 De lehet! Nemtom pontosan, de asszem így: a linkben a cím így nézzen ki:
ip címed/lemez/könyvtár(/alkönyvtár ha van)/kép -
MiZo@game #615 Jaja :) -
Nem Nem rosszul tudod a SAS TeamSpeaket használ!!! 
Amugy csak siman le kell tölteni a TS servert azt elinditani és menni fog a dolog megadod haverjaidnak az ip-d és dumálhatsz, de tapsztalatból momdom, hogy ha már 4-nél többen vagytok rajta akkor annál az embernél akinél el van inditva a server az belaggzik mint állat.
Mi már megoldottuk keritettünk egy embert akinek T1-es kapcsolata van és ott van elinditva server nos ennyi :)
Ezt kell csinálni
-
lol -
Inquisitor #612 Nem tudom az IRC-t miként kell használni, még nem kellett soha ...
A Ventrilo nem veszi a hangot, a Wilco halk brekegést rögzít, a Teamspeak meg tök jó. Ugyanazon beállításokkal. Ezt nem értem ...
(Viszont a SAS Wilco-t használ, ugye?) -
Inquisitor #611 Éjszaka valaki kérdezte, hogy tényleg jött e ki új pálya???
Én nem láttam jelét sehol, de gondoltam én is megkérdezem:
Van (lesz) új pálya??? -
mi irc-n meg szoktuk beszélni hogy milyen ip-re megyünk -
Inquisitor #609 Na de akkor a progi honnan fogja tudni, hogy én kivel, kikkel akarok beszélni? :) -
ööööö pasz teamspeak-nél megadsz egy szervert és kész -
Inquisitor #607 Valaki elregélné, hogy mit kéne tennem ha játék közben szeretnék Teamspeak vagy Roger Wilco programot használni?
Hogy a jó fenébe kell beállítani?
Honnan tusom melyik szerverre, és hogyan kell becsatlakozni? -
:(( Mind1... -
Vinyóról sehogyan. Töltsd fel vhova, mondjuk srv.hu -n reggelj accot. -
Nem tudja valaki, hogyan lehet képet ide linkelni a vinyomról?
Van 2 király képem, amit tegnap készítettem és szeretném veletek megosztani...TNX -
kaphatnék egy működő ASE linket. plz -
Majd gyere délkörül chatre vagy teamspeakre...... -
MiZo@game #601 Sztem legyen olyan 5vs5, 6 pályás kampány, jelszavas, valamelyik fél által hostolt szerver.... (Ja eddig még egy klánba se léptem be, szal remélem nem nagy gond hogy ennyit kérdezek) -
MiZo@game #600 Mikor lesz pontosan a vasárnapi meccs (SAS vs. BoB)? És hány játékos lesz? Melyik szerveren nyomunk majd? És melyik pályán? Esetleg egész kampányt? -
Az meglehet mert, most is bontja az idegeket a szerveren.... -
.!.
.!.
-
:) -
Észrevettétek, hogy a lol egy feltartott kezű faszi? mportalon jött rá egy csávó
-
lol lehetett
-
Inquisitor #592
-
Zeccc? Az tudjátok ki 
Zeccc = Danika :DD -
Itt mindenki előtt szeretném megköszönni Zeccc-nek, hogy ma csak 5x lőtt hátba!!!!
Tank you!
Beszarok ezen a manuson!
Zeccc: "Akit meglövök az kövessen!"
Válasz:"Anyád!"
VOTE KICK Zeccc!
F1:YES F2:NO
:DDDDD Majdnem behugyoztam a röhögéstől!
GOOD GAME!

-
Bakke, hogy a f@xba csinálnak eggyesek 1000-nél több XP-t????!!!
Van valami trükk? Ha, beszarok akkor se megy fel a kampány alatt 900 fölé... -
antijedi #588 most már látom énis, csak ugy értem eddig nem láttam D
1.fontos dolog a szerverhez: lőjétek be hogy a 6 map egyhuzamba legyen ne 3as csoportokra vágva, szerintem ez a legjobb megoldás... :D -
nemis! :) all seeing eye is látja épp most szakadtam ki onnan itt a cím: 193.225.82.93:27960 -
antijedi #586 code servert még ugyan nem látam de néhány code-os beszivárgót már láttam multkor valamelyik szerveren :DD -
Nem tudom hogy szolt-e már vki de hála a code is inditott szervert ma este már sztem gözerövel lehet nyomulni :) mindenkit szeretettel várunk!