1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • dikki*yysw
    Biztos frankó volt nekik, mert lett vagy 200 XP-jük, júújdejóóó.
  • Inquisitor
    Én meg két medic-et figyeltem a railgun pályán.
    Állnak mint f*sz a hidegvízben, lelövik egymást 50%-ra, majd gyógyítják egymást ...
    Talán ha a játék utolsó harmadában csináltak valamit???
    Persze így is lehet XP-t szerezni, de azért nekem ez elég fura. :(
  • Inquisitor
    Vagy 40x rúgtuk ki egy óra alatt ... :)
  • Inquisitor
    Jót játszottam ... volna, csak hát 1600-os pinggel nehéz ügy. :(
  • shaba23 #622
    Megjelent ismét a színen Danika!!!
    Zeccc néven nyomul, különös ismertető jele, hogy még mindíg nem tud írni :)
    Ja és megint beírta " Akit meglövök az légyszi' kövessen!". De ő ezt komolyan gondolta!!!
    Spawn után berohanunk a barlangba valaki meglő. Hallottam hogy hangtompítós, azt hittem ellenséges Covops. Gondoltam +nézem. Megyek a pisztolyos csákó felé, látom Zeccc az. 1ből levettem mi a helyzet ezért odanyomtam egy tankelhárítót a lábaalá, hogy tisztességet tanuljon. Kb 8x kickeltük ki...mindíg vissza jött.
  • antijedi
    jó mert te abberált vagy és neked az FFOFF jön be, de ált normális emberek nem igy gondolkodnak :DDDDDDD
  • I.C.ram
    Pedig a külföldi szerverek setupjai sokkal jobbak, mint a magyarok HENTARÉNÁI! Szívesebben járok külföldire, mint magyarra.
  • Calver
    Nos, ha vki olyan őrült mint én, és szokott külföldi szerverekre járni, annak ajánlom, hogy ezen szervert erősen kerülje el:
    ^1IPD ^3KillingZone|194ms|217.18.64.166:27960
    Iszonyat milyen emberek vannak ott... Oasis pálya (asszem), kifogy mp40emből a töltény és végigverek 6 rámszuduló embert pisztollyal, ugy, hogy 100%os pontosság és asszem mind is fejes... Erre beszól az egyik észkombájn, hogy csíter vagyok, és mázlim, hogy nem lehet kickelni különben repülnék... Az nem tünt fel nekik hogy 2m-ről rontottak a pofámba, általában anélkül, hogy lőttek volna... Jó, ezt egy "elmész ám a faszba, vén hülye buzeráns bunkó, hogy baszna el a 3 metró" stílusú válasszal letudtam... Kicsivel késöbb railgun pálya: amcsik szépen fogták magukat, beálltak német kezdőhelyhez, és elkezdték nyomni az airstrikeokat, meg nyomni a vákert hogy ők milyen erősek, ügyesek, szépek... Gyakorlatilag spawncampeltek. Nos, itt telt be a pohár részemről, átálltam alliesba, és nem túl kedvesen kifejeztem azt, hogy mennyire csalódtam a bandába: elegánsan kértem közéjük egypár airstrikeot. Nem örültek neki. Undorító ahogy spawncampel keménykedik a sok balfasz...
  • dikki*yysw
    Lehet, de ha nincs bekapcsolva a gépe, nem fogjuk látni; ha változik az ip-je, nem fogjuk látni; ha játszik, és éppen fel kell töltenie a képet, az tök jó.
  • MiZo@game
    De nem tutkó......
  • MiZo@game
    De lehet! Nemtom pontosan, de asszem így: a linkben a cím így nézzen ki:
    ip címed/lemez/könyvtár(/alkönyvtár ha van)/kép
  • MiZo@game
    Jaja :)
  • RoCSo
    Nem Nem rosszul tudod a SAS TeamSpeaket használ!!!
    Amugy csak siman le kell tölteni a TS servert azt elinditani és menni fog a dolog megadod haverjaidnak az ip-d és dumálhatsz, de tapsztalatból momdom, hogy ha már 4-nél többen vagytok rajta akkor annál az embernél akinél el van inditva a server az belaggzik mint állat.
    Mi már megoldottuk keritettünk egy embert akinek T1-es kapcsolata van és ott van elinditva server nos ennyi :)
    Ezt kell csinálni
  • dikki*yysw
    lol
  • Inquisitor
    Nem tudom az IRC-t miként kell használni, még nem kellett soha ...

A Ventrilo nem veszi a hangot, a Wilco halk brekegést rögzít, a Teamspeak meg tök jó. Ugyanazon beállításokkal. Ezt nem értem ...
    (Viszont a SAS Wilco-t használ, ugye?)
  • Inquisitor
    Éjszaka valaki kérdezte, hogy tényleg jött e ki új pálya???
    Én nem láttam jelét sehol, de gondoltam én is megkérdezem:
    Van (lesz) új pálya???
  • Punker
    mi irc-n meg szoktuk beszélni hogy milyen ip-re megyünk
  • Inquisitor
    Na de akkor a progi honnan fogja tudni, hogy én kivel, kikkel akarok beszélni? :)
  • Punker
    ööööö pasz teamspeak-nél megadsz egy szervert és kész
  • Inquisitor
    Valaki elregélné, hogy mit kéne tennem ha játék közben szeretnék Teamspeak vagy Roger Wilco programot használni?
    Hogy a jó fenébe kell beállítani?
    Honnan tusom melyik szerverre, és hogyan kell becsatlakozni?
  • Titan
    :(( Mind1...
  • dikki*yysw
    Vinyóról sehogyan. Töltsd fel vhova, mondjuk srv.hu -n reggelj accot.
  • Titan
    Nem tudja valaki, hogyan lehet képet ide linkelni a vinyomról?
    Van 2 király képem, amit tegnap készítettem és szeretném veletek megosztani...TNX
  • Punker
    kaphatnék egy működő ASE linket. plz
  • Punker
    Majd gyere délkörül chatre vagy teamspeakre......
  • MiZo@game
    Sztem legyen olyan 5vs5, 6 pályás kampány, jelszavas, valamelyik fél által hostolt szerver.... (Ja eddig még egy klánba se léptem be, szal remélem nem nagy gond hogy ennyit kérdezek)
  • MiZo@game
    Mikor lesz pontosan a vasárnapi meccs (SAS vs. BoB)? És hány játékos lesz? Melyik szerveren nyomunk majd? És melyik pályán? Esetleg egész kampányt?
  • Titan
    Az meglehet mert, most is bontja az idegeket a szerveren....
  • shaba23 #597
    .!. .!.
  • Punker
    :)
  • dikki*yysw
    Észrevettétek, hogy a lol egy feltartott kezű faszi? mportalon jött rá egy csávó
  • [HUN]PAStheLoD
    lol lehetett
  • Inquisitor
  • dikki*yysw
    Zeccc? Az tudjátok ki

Zeccc = Danika :DD
  • Titan
    Itt mindenki előtt szeretném megköszönni Zeccc-nek, hogy ma csak 5x lőtt hátba!!!!
    Tank you!
    Beszarok ezen a manuson!
    Zeccc: "Akit meglövök az kövessen!"
    Válasz:"Anyád!"
    VOTE KICK Zeccc!
    F1:YES F2:NO
    :DDDDD Majdnem behugyoztam a röhögéstől!
    GOOD GAME!
  • Titan
    Bakke, hogy a f@xba csinálnak eggyesek 1000-nél több XP-t????!!!
    Van valami trükk? Ha, beszarok akkor se megy fel a kampány alatt 900 fölé...
  • antijedi
    most már látom énis, csak ugy értem eddig nem láttam D
    1.fontos dolog a szerverhez: lőjétek be hogy a 6 map egyhuzamba legyen ne 3as csoportokra vágva, szerintem ez a legjobb megoldás... :D
  • Eisenhower
    nemis! :) all seeing eye is látja épp most szakadtam ki onnan itt a cím: 193.225.82.93:27960
  • antijedi
    code servert még ugyan nem látam de néhány code-os beszivárgót már láttam multkor valamelyik szerveren :DD
  • Eisenhower
    Nem tudom hogy szolt-e már vki de hála a code is inditott szervert ma este már sztem gözerövel lehet nyomulni :) mindenkit szeretettel várunk!