Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Azt nem csak, ha fejletebb vagy? Nekem 3. szinten jött valami kis célkereszt a célzokámra, de nem jöttem rá, hogy mi az.
aha, meg van amikor a mapon mutatja az ucso talalat helyet is 😄DD msot vettem eszre, legalabbis oasisnal sikerült igy

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Ez a játék olyan lesz, mint az AA, hogy folyamatosan bõvítik?
I.C.ram
Csak van a játékban egy olyan bug, hogy nem mindig rak oda, amit kijelölsz. 😊
I.C.ram
Úgy csináltam, hog elötte begyakoroltam, tehát megnéztem, hogy melyik magasság millyen messze visz el. Ha magasabbra rakod, akkor közelre, ha alacsonyra, akkor messzire lõ. kb. 75-nél lõ el a látóhatárig az agyús pályán. Tapasztalat kérdése az egész.
Punker
Na szóval a kezdõknek!!! a respown helye a limbo menüben változtatható a kis zászlóra kell csak kattintani. Ugye nem bonyolult? És akkor talán nem buknánk el a legegyszerûbb pályát is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hogy célzol vele? megérzés alapján vagy van is valami értelme annak a célzokának?? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tud valaki új magyar-szerver jelszót?
Valaki azt mondta, már nem ethun és tsa. a menõ jelszó ... 😊

I.C.ram
vagy mozsár 😄
I.C.ram
Majd megtanítalak rá! 😄 ÉN meg talán azt tudom a legjobban 😊
I.C.ram
Nem sok, de mindig kértem ammot és hoztak is 😊 + 3. szinû heavy weaponom is volt, így kb 18 ammot tudtam raktározni, ami bõven elég két ammosztá között. 😊
Punker
Most megyek a Bob-ra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekemis, ezé akarom valahogy emgtanulni 😄

Punker
15 talán... az egyetlen fegyver amit még nem tudok rendesen használni 😞

aknavetõ 😄

Mi az a mortar????????????
ASE powa és nem kell ipzgetni 😄

Black(HUN)-s ET Server
mortarhoz hany ammo van alapbol ? 😄

I.C.ram
Mi a magyar server IPje?
I.C.ram
Nagyon komyol votl a tegnap!! A beaches páylán mortárral nyomulta! 😄 Nagyon belejöttem, szinte minden lövésemmel megöltem valakit! 😄 Végén már úgy neveztek, hogy Mortar Guy 😄 Lejött az AXIS (mielött megköveznétek, csak azért volam ally, mert nem engedett AXISnak) respawn killelt, erre szóltam, hogy ne respanw killezzenek már. Õk erre azt felelték, hogy " Valahogy kikellett nyírnunk a Mortar Guy" 😄D Én lettem a legjobb Soldier mortarral, pedig volt rajtam kívül még egy csomó. 😊
jött be a turot, épp nemrég fagyott msot le 😄DDDD

Köszi a segítséget a BoB bejött teljesen.
Tudtok még magyar szervert?

Sammyka
Sajna egyelõre nem lesz új pálya...... De majd meglátjuk.....
Punker
Ok. én most megyek el talán éjfél után leszek.

BADE
A Wolffal nem játszok,de a Mohaa-t majd kipróbálhatjuk.(lehet hogy nem lesz meg)De szerintem ez a legjobb.
Kár,hogy a puskával nem lehet ütni ill. bajonettet az elejére rakni😞((Akkor nagyon király lenne.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
meg van még neked a sima Wolf? ki kéne próbálni azt is vagy mohaa-t....

Punker
akkor azért szállt el 😞
mindig akkor szar be ha mindegyik szerver tele van 😞

BADE
És vissza sem lehet menni.A nem passos szerveren pedig 20-an vannak sok fricc+angol.

BADE
Nálam igen.Uszott 500 XP.Ilyenkor annyira felidegesít,hogy nemigaz!

Punker
Nektek is lerohadt a szerver?

Hát ez nem igaz, EZ A PROGRAM NEM TÁMOGATJA AZ ET-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az majd csak a köüvetkezõ verzió lesz...... Akkor most hiába szedtem le 40 megát....
Ha vkinek kell innen szedje le (a többi link nem mûxik):
http://www.3ddownloads.com/downloadfile.php3?directory=/qeradiant/GtkRadiant/GtkRadiant-1_3/Windows/&filename=GtkRadiantSetup-1.3.8-beta.exe#
Most meg azt, hogy találtam egy editort!:
"GtkRadiant 1.3.8 beta - May 14th 03:33:39 AM 2003
Updated by [ TTimo ]

There is a new 1.3.8 setup for the beta version. Not many changes, mostly a stabilization update to prepare for new games to support, namely Enemy Territory, and maybe Elite Forces 2"

SIRÁLY!
Jah..... Majd késõbb vmikor..... Jelentem megjavult a master szerver, most mûxik a szerverlista!!!!
én a belga szerver cimére gondoltam 😄DDD

Ha sikerrel járok kiírom a letöltési linket!
akkor oszd meg a néppel a nevét annak a jo szervernek 😄

Na megyek es elkezdem.....
Megprobalok egy palyat csinalni, legfeljebb atalakitani! Majd kozlom az eredmenyeket!
Mi az a minimizer??? Nekem szerverkeresom, meg TeamSpeak-em van csak hozza.......
Nem, bar a BoB neha az........... Van egy masik belga szerver ahol meg nyomni szoktam, az sosem lagos......
Titan
...heh, nem sokat vesztettél, mert olyan lagos volt mint az állat!
Lövöm az ellent, ott figyel elõttem aztán a következõ pillanatban már jóval odébb lõtte szét májne arcomat!
Mindig ilyen lagos????

Punker
kb 11-tõl leszek BoB-on

Punker
öööööööö pasz

Uk-muk
Helló!Két kérdésem volna.Miért van jóval magasabb pingem chelloval mint az átlagnak,pedig szerintem nekik adsl lehet legfejjeb.A beállításaimat miért nem menti el?Minden játék elején újra be kell állítani.Ja,és a ráadás:Van hozzá minimizer,honnan lehet leölteni?
Hat ez a tegnapi nap gaz volt, meg a BoB-ra se tudtam fellepni! Nem csatlakozott fel.........
shaba23
he-he télleg😊
khm, ez wolf-et topic, szerintem elnézted a topicot 😄DD

shaba23
Ja, és a Red Wizard mit akar?
Bocs, de télleg nem vágom