1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
Inquisitor #667 A BOB-ot nem is látja az ASE most.
Ráadásul 1500 körüli a pingem, megint hétvége van :(
Ennek ellenére az elöbb egy lett szerveren elég jól nyomtam. Vagy én javultam (ki van csukva!), vagy csóri lettek egyetlen szerveren nyomulnak csak és ilyen bénák? -
Gyertek Bob-ra!!!! -
Senki sem játszik?Megnéztem az összes magyar sztercert,de nem találtam senkit sem. -
Az nagy baj!Nekem van felmentésem:dolgozom! 
A BOB szerveren van public TS? -
senki sem játszik :( -
Vagy mindenki játszik.....
-
antijedi #661 biztos mindenki nyaral :D -
Na mivan hova lett mindenki?
-
már 6 drivert próbáltam ki és semmi :(
lehet hogy a kártya szar :(
holnap meg meccsünk lesz a BoB-osokkal, vissza kell szereznem a régi kártyám :( -
THX -
he-he Quake, UT2003 suxxx :) -
Nem tom néztétek-e, engem meglepett (vagyis annyira azért nem :) )
Top Game Servers By Players
Half Life
30070 servers, 97208 players
Battlefield 1942
2007 servers, 10089 players
Medal of Honor Allied Assault
2202 servers, 7399 players
Wolfenstein: Enemy Territory
1024 servers, 7025 players
Quake 3: Arena
2989 servers, 5128 players
Unreal Tournament 2003
2215 servers, 4867 players
Nem rossz egy pár hetes, ingyenes kiegészítőtől az a 4 hely! Sőt! -
Nem megy seti, vagy united devices véletlenül a háttérben? -
Ez azért érdekes, mert ha mindent leveszek a leg alacsonyabbra, akkor is csinálja....lol
Ezért olyan nehéz valakit lelőni...persze téged meg egyből fejenlőnek!
Azért a Wolfban ilyen nem volt...:( -
mint az állat. Pedig eddig nem csinálta :( -
Aprópopó! Nállatok is szaggat néha a játék?
Ez nem lag! -
áááááááááááá rohadt driverek nem tudok játszani, szétesik a kép és folyamatosan fagyok :( -
Jó. 25-en voltunk bobon, aztán már 20 perce írtunk amikor shuffle teams by xp és kezdhettül előről. Én ugye 0 XPről pedig már 200nál jártam. lol. -
Inquisitor #648 Én kb. 1óra 40 perc múlva érek haza.
Talán 8 körül beállok, ha nem lesz magas a pingem ... -
Na megnézem van-e élet ETben. -
Inquisitor #646 "Megjelent az új, 1.8-as verziója a Driver Cleanernek, melyet a Driverheaven weboldal szerkesztői írtak. A program nem tesz mást, csak maradéktalanul eltávolítja az ATI és az NVIDIA meghajtóit. Használata új meghajtó telepítése előtt ajánlott, teljesen eltünteti a meghajtók regisztrációs adatbázisban tett bejegyzéseit is. Ha már van telepítve egy régebbi Driver Cleaner verzió, azt először mindenképp el kell távolítani!"
ftp://hoc:[email protected]/driver/drivercleaner/dc18.zip
http://www.driverheaven.net/cleaner/ -
thx -
Inquisitor #644 A kockásodás talán, a pinget erősen kétlem ...
Egyébként a 999 nem a fix érték, annyi a legnagyobb amit ki tud írni.
Nekem tegnap 1600 volt :(
Próbáld meg totál leszedni a drivert, esetleg a Drivercleaner segítségével (hardwareoc.hu oldalon tegnap rakták ki az 1.8-at), aztán újra felinstallálni. Jobb ötletem nincsen. -
Van egy kis problémám, beraktam az új videókártyám ( Abit Siluro FX5600 DT 256 MB )
+ leszedtem az új FX detonator drivert és azóta folyamatosan 999 a pingem és néha bekockásodik a kép szerintetek ez lehet a driver miatt? -
MiZo@game #642 Hogy lehet banolni? -
MiZo@game #641 Mind2 egy fasz...... -
MiZo@game #640 Heheheheh -
Sőt a Nevess Danikával topicban is megtalálható. Kik az ET szerver adminok, és hol érem el őket? -
Let's say, amikor még volt Danikának tárhely szolgáltatása (loooolllllll) akkor csak meg kellett pingelni a tarhely.tk-t, és megkaptad. Így hülyült valaki innét a gépén futó netbiossal is :DD És akkor felírtam. -
Mindegy, az :) Van itt szerverügyben kompetens személy? -
Inquisitor #636 "Mik azok a rohadt extra karakterek? Én ilyenről még nem is hallottam..."
Tegnapig én se ...
De valaki mondta, hogy azért NEM tudják kirúgni.
Nem tudom látszik e a spéci karkter, de a neve elött egy felfelé nyíl (hatvány jel) és egy nagy E betű volt. -
Honnan tudod, hogy fix ip-s? -
Fix ip-s. Nincs kedvetek kitiltani a szerverről? Ha vki, akkor ő rászolgált. -
1 kis info: Zeccc alias Danika 11 éves!
Sajnos a játékán meg is látszik a kora! Tegnap néztem a tevékenységét és hihetettlen 1 pacák!:))
A csapttársait mindig meglövi legalább 1X, de a berendezési tárgyakat és egyébb a pályán található összes dologra tüzet nyit!(Fa, fal, ablak...stb.)
Néztem specra.-ban, hogy miket csinál. Volt a vonatos pályán 1 falleomlás amire nem tudott felugrani (bár a csapat többi tagja egészen máshol volt), két perc keserves próbálkozás után beleeresztette az egész tárat a falba! Hehehehe
Most komolyan, Én már rendesen sajnálom... -
ID alapján kell kirúgni. Vagy itt nem lehet? -
Mik azok a rohadt extra karakterek? Én ilyenről még nem is hallottam... -
Inquisitor #630 Ja és a rohadt "extra" karakterek miatt a nevébn NEM lehet kirúgni!!! -
Inquisitor #629 Clutcher nevű "állat" meg rosszabb mint Danika/Zeccc.
Nem lelő minket, hanem "csak" olyanokat csinál, ami miatt vesztünk ...
Összes aknára rááll, megvárja, amig valaki elég közel megy hozzá, és gyorsan helyet cserél.
Lelövi a mérnököt aknaszedés vagy dinamit hatástalanítás közben, és más hasonlók. :( -
antijedi #628 dehogyis ott azért nyert axis mert olyan jók voltunk :DDDD -
MATÉ PÁL nevezetű f*szkalap sikeresen buktuk a bankos pályát miatta mert megsértődőött azon hogy a szándékos tk-kért f1-t kap, erre lefújt mindenkit lángszóróval, úgy hogy már csak kb 5 perc volt hátra és még megvolt az arany aztán már csak allies win......