Wolfenstein: Enemy Territory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi van??
Francia lány vagyok!
És ti!??
Punker
Bade mikor jösz BoB-ra?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
pont ott volt tegnap a 999. 😞
de most jónak tûnik, remélem csak a szolgáltató gec*zett. Amúgy thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laalee
internet szolgaltato

ET ben az 50 jo dsl kabel annyit ad, valamelyik nepszerubb et szerver baromi lagos. ott a bob szervere, jo, gyors, jelszovédett, es alig hasznaljatok...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
ja most megnéztem több szervert is most kb 50-es ping az átlag ????

Punker
mi az az ispd?

Laalee
szar a szerver, szar a net kapcsolatod mert elbabralt valamit az ispd

Punker
Na valaki? plz...

Punker
Valaki megtudna mondani mitõl mehet fel a pingem 999-re néha? Egész héten ezt csinálja és kezd már nagyon idegesíteni.

Laalee
legalabb fel oldalt kene visszaolvasni... szerintem sikerulni fog

shaba23
Majd rajta tartom a célkeresztem...
shaba23
Nemtom észrevette-e más is a játék közben azt a bizonyos Danika nevû playert?
Nem hiszem, hogy direkt csinálta a medic-jével, de aki szembe jött vele azt lõtte, mint az állat, majd ha feltûnt neki, hogy azonos csapatban vannak gyorsan gyógyított rajta...
De gondolom ez véletlen...
Meg lehet, hogy nem is az a Danika...
Bár az a hátlövés akkor sem esett jól tõle
Punker
nekem kilép a telepítõ valami hiba üzenettel 😞

nem az volt a gond hogy kodolva van, hanem hogy rendesen kéne valahogy 😄
mert az téyleg nem megoldás hogy pofátlan senkiházik ellopják amit te forditasz...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Upssz, a régi fájlt töltöttem fel, bocsi!
És most? Ennek mennie kell!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Probléma megoldva: a telepítõ nem kér semmiféle kódot - jelenleg. Tehát, frissítve a Sync weboldalam, kéretik elfeldni a malõrt és a bosszúságot, és a béta állapotot is...

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ja és az is gáz hogy a rendszerinfonál csak w98-at fogad el jo oprencernek 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ekem se fogadja el...û
szal ecerüb lene egy egyszerû pas-al megoldani, mert ez igy nagyon macerás

IMYke2.0.0.0
Hidd el, nem szívesen tettem! De ha kicsit átkukkantasz a "szomszédos" "Játékmagyarításról tudtok-e?" topicba, és ott egy kicsit visszaolvasol, akkor meg fogod érteni indokaimat... ám, hogy még se kelljen sokat keresned: sok oldalról vettük már észre (nem csak jómagam), hogy mások tollával ékeskednek... Ezt megelõzendõ oldottam meg én így a dolgot... A nevem mindneképpen kell a telepítéshez, ahogy a kód is.
Abban bízom, hogy azok akik eddig is tisztességesek voltak, nem turkáltak mások munkájában, hogy eladják sajátjukként, nem módosították a fordításainkat, most sem és ezek után sem fogják.
Azok sem lehetnek nyugodtak, akik mégis a fentieket szándákozzák tenni: mindig lesz módszer arra, hogy rájöjjünk, ki is a hunyó... hamar lebuknak a csalók.
Ahogy a netes játékban is, ugye.

Szóval, kell az a név, cég, kód trió!
Név: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Cég: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Kód: 3dfn-q711-rtl8 (hogy érthetõbb legyen: 3DFN-Q711-RTL8)

Neked is köszönet jár azért, mert tõlem töltötted le a fordítást, s azért is, mert véleményt formáltál errõl az új - még alakulóban lévõ - rendszerrõl.

Üdv!

IMYke2.0.0.0
Kliens-oldali magyarítás itt:.:: Sync Honlap ::.-om...! Még béta, Szigorlati UV után befejezés...!

LSC
Csatlakozom hogy király gáma de azért a csíterek nélkül kicsit erõs.Bár lebuknak egyszer az tuti.

Palleon_home
Ezzel a hibával: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file?

flashget tuti nem zavar be már vagy 2 éve azt használom és még soha semi gáz nem volt miatta 😄

dikki*yysw
Nem tom, én nem használnék flashgetet.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Palleon_home
chello-m van. Ma megint letöltöttem immár harmadszor, egy harmadik helyrõl, ugyanazzal a hibával kilépett az install. Szal egy idõre hanyagolom ezt a gamét.

Stotoo
loss=veszteség néhány fajta netnél pl kábelnet van olyan hogy a TCP csomagokok közül nem érkezik meg néhány, ha ez a szám magas akkor könnyen lehet crc-s a cuccos, ha chellod van akkor szinte biztos lehetsz ebben de ha pl adsl akkor nem ez miatt van.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Jó a magyar szerver!
Punker
Este gyertek Bob-ra ethun a pass

Palleon_home
lossos?? Bocs, de ezt a zsargont nem értem

Stotoo
nem lossos a neted?

Stotoo
Én is ma próbáltam ki és egész jó kis game 😊

shaba23
Lemegyek a boltba, aztán irány németország...
The Garrett
Na most telepítem remélem jó lesz 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shaba23
én is, és semmi probléma nem volt még vele

kopp, kopp, kopp
Punker
Én innen szedtem le az SG-rõl....

Palleon_home
Na bekaphatja ez a game is a szar gépemmel együtt, vagy má nem tom mi a bánat van. Leszedtem máshonnan is a gamét, szépen flashget-el, erre így is crc-s a file. Na mondom nem baj, windows újrainstall majd segít. Hát baszott. Úgyanúgy I/O error. Nincs más hátra újra letölteni azt a 270 megát.

Laalee
hátbaszurtalak te putto 😄

Az! Topic FEL!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Szerintem is ez lesz a megoldás.
cypher
Ühüm,ez az a hely,ahová nem lehet feljutni..
Két napja németek ellen nyomom,elõtte volt pár magyar emberke is...
zimzum néven müxöm.
Laalee
LOL rakd csak ujra a windowst 😄

Punker
Te az a MAXX vagy?

szerintem elött töltsd le újra. Lehet hogy a file lett CRC-s. Innét próbáld: wolf.hcgamer.hu

jaja
195.70.37.179:30000

jelszó: ethun

itt szoktam pusztitani 😊)

hm, énis onét szettem, ako tényleg probálkozz egy winfos reinstall-al 😄DD

Palleon_home
A gamestar oldaláról lett letöltve, ott fekszik a vinyón. Végre egy tiszta game erre nem tudom telepíteni..

amugy csak 6 map van benne??

lehet hogy csak a cd szar...

Palleon_home
Windowst kell újrahúzni, ha installkor ezt írja ki: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file?