1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • dikki*yysw
    Miért, van manual? :D
  • Titan
    TNX!
    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én elég ritkán szoktam elolvasni...ha kérdésem van felteszem a forumon. Ez sokkal egyszerübb...:)
  • I.C.ram
    Légitámoagtást nehezen, inkább tüzérségit! :D

Nekem egy is elég volt a tegnapi magyar szerverből... nagy kotnyeleskedések voltak... annyian vagyunk mint a szar. Maradok inkább a külföldi kisebb (16-18 fős) szervereknél, mert ott még van taktika. Itt csak nagy tömegbe kell vergődni és lerohanni az ellent. Értelmetlennek tartom. FFon nak köszönhetően annyi a tk mint szaron a légy.
  • Calver
    Kéremszépen, Field Ops-al! Fogod magad, előkapod távcsövet, szépen benézel vhova majd rátaposol a tűzgombra, ekkor oda be fog vágni egy kis légi támogatás és a mortarosok is ügyeskedhetnek! Amúgy ez is benne van manualba!
  • Punker
    teamspeak ha windowst hasznalsz =
    http://dl.gameservers.net/ts/ts2_client_rc2_2028.exe

teamspeak ha linuxot hasznalsz =
    http://dl.gameservers.net/ts/ts2_client_rc2_2028.tar.bz2

• Inquisitor
    Majd kipróbálom ... :)
  • Titan
    Pl? Nekem nincs semmi gondom vele...
  • Inquisitor
    Te is fiam, Brutus ...??? :)
  • Inquisitor
    Teamspeak gagyi???
    Tudom a Wilco-nak kicsi a gépigénye, de sok baj van vele ...
  • Punker
    köszönjük :)
  • Titan
    Hiába a WILCO csodákra képes.....:)
  • Inquisitor
    Tegnap/ma éjszaka a BOB-on nyomultunk Antijedi-vel, kedvencével Munson-nal és még mások is! 8)
    Azért az durva volt, amikor a SAS srácok 2-5 perc alatt megnyertek egy-egy pályát.
    Egyszerűen "élmény" ilyen arcok ellen veszíteni, na meg tanulságos is ...
    Ahogy 2,5 percen belül előlről besétáltak a bunkerben a partraszálásnál, és egy ember szépen megcsinálta egyedül a küldetést, míg csatázgattunk ... mmmmm. :)
  • Titan
    Hova tünt a BlackHUN és a BOB clan szerver?
  • Titan
    Apropó aknák: ha láma mérnök és rálép az aknára, akkor miért nem hatástalanítja?????!!!! Inkább meghal a barom?

Hehe...tegnap vagy háromszor robbant fel a dinamit a kezeim között miközben próbáltam hatástalanítani...YEE!

• Titan
    Nem tudja valaki, hogy hogyan és melyik figurával lehet irányt adni az aknavetősnek?
    (a térképen sárga célkereszt)
  • antijedi
    figyeljketek oda a Munson nevü gyerekre, azé complainol mert rálép az aknára a pöcs, tököm tele az iylen kis faszokal...
  • [HUN]PAStheLoD
    jah má emlékszem .)) a sas klán :))
  • dikki*yysw
    +
  • Madmaxx
    semmi csak punkerék offtopic bezsélgettek és ő kérte a törlését
  • dikki*yysw
    lol, most nézem, törölve lett vagy 50 hozzászólás? Mi volt itt?
  • antijedi
    anit hozá hogy uy legecerübb megtanulni mapokat, hogy az ember hozácsapodik egy profihoz (mongyuk a legtöbb xp-s) és ako elég jó kis trüköket lehet tőle eltaniulni, meg rájöni mit hogy merre
  • Punker
    értetek a hangkártyákhoz? ha igen gyertek a hardver fórumba plz.
  • Punker
    :)
  • Titan
    :D
  • dikki*yysw
    Mivel eddig csak medic voltam, nem is volt rá szükségem
  • Titan
    Gratula!
  • dikki*yysw
    Ja most jövök rá, hogy lehet mobil géppuskát vagy más fegyvert kapni :))
  • Titan
    Hehe...Valóban! Én mennyit anyáztam e miatt....:D
  • Titan
    Ja, még valami a sok láma ott cseszi el, hogy mindig testre céloz! HIBA! Fejre kell!
  • Titan
    Ez így nem igaz! "Röptében a madarat" hehe
    Ilyenkor érdemes egy kicsit a futó elé célozni!:)
    Egyébbként ha egy profi elől akarsz menekűlni így, hogy egyirányba szaladsz, akkor biztos halál vár rád, a fentebb említett miatt!
    Szaladj cikkcakkban, ugrálj, a lényeg, hogy ne legyen kiszámítható az irányod és használd a "SHIFT" bill. közben!
  • Punker
    szokni kell jó az
  • Punker
    ja és ne legyél soldier géppisztollyal mert az teljesen fölösleges.
  • Punker
    No Comment :)
  • Titan
    Szegény "Kezdő"-t ma is kirugták a szerverről...
    Ezért íme egy jótanács minden kezdőnek:
    Ha nem tudod mi a feladat, az nem baj! Figyelj és olvasd el!
    A lényeg, hogy itt csapatmunkáról lenne szó (elvileg, bár ez nem mindig jön össze), ezért ha béna vagy és még nem nagyon tudsz lőni, akkor nem kell Rambózni, mert annak álltalában TEAMKILL a vége, aminek egyenes következménye az anyázás és "KICK"! A lényeg, hogy tápold a társaidat (lőszer, orvosi csomagok...stb.), fedezd őket ezerrel!!!
    Ha, valamilyen taktikai infód van azt érdemes közölni a csapatoddal a"TEAM CHAT"-on(alapból a Z bill.) és NEM az "ALL CHAT"-on(alapból a T bill.)! Ilyeneket pl.: KVR=Kém Viszi a Ruhám, aknák itt és itt, mesterlövész itt és itt...stb.!
    Továbbá figyelj, hogy ne állj a gránátra, arra szines füstölgő izére se, mert azzal jön a légicsapás! Ne állj a géppuska elé, ne állj meg az ajtóban nézelődni és legfőképpen ne állj 1 társad útjába se!!!!
    Ha sokszor megnézed a szerver infót akkor látod kik azok akik már régebben nyomják.
    Bármi kérdésed van tedd fel a fórumon!

Azt hiszem ennyi! Ha esetleg Punkernek vagy MIZONAK , vagy valamelyik veteránnak hozzáfűzni valója van, kérem tegyék meg!

A kockázatok és a mellékhatások tekintetében kérdezd meg a kezelőorvosod vagy gyógyszerészed!

DR.HENTES
  • dikki*yysw
    Biztos le volt már írva itt is, majd utánaolvasok. :)
  • shaba23 #546
    tegnap este is ment a votekick...
    A tegnapi Gyu az újságos Gyu volt?
  • Punker
    Mond mit nem tudsz és segítünk....
  • dikki*yysw
    Na végre végignyomtam full kampányt egyszer. Sajna még most sem tudom a pályák felénél, hogy mi a cél :D de már kezd körvonalazódni legalább annál a 3nál.
    Ma is volt Viktor, szerencsére utolsó mapről votekickelték, mert más is rájött mekkora egy nyomoronc.
  • [HUN]PAStheLoD
    én egyik nap voltam de nagy szar :PPPPPPPPPp
    csak a stukker félrehord de nagyon ez a baj...
  • Punker
    passz :(