1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
Miért, van manual? :D -
TNX!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én elég ritkán szoktam elolvasni...ha kérdésem van felteszem a forumon. Ez sokkal egyszerübb...:) -
Légitámoagtást nehezen, inkább tüzérségit! :D
Nekem egy is elég volt a tegnapi magyar szerverből... nagy kotnyeleskedések voltak... annyian vagyunk mint a szar. Maradok inkább a külföldi kisebb (16-18 fős) szervereknél, mert ott még van taktika. Itt csak nagy tömegbe kell vergődni és lerohanni az ellent. Értelmetlennek tartom. FFon nak köszönhetően annyi a tk mint szaron a légy. -
Kéremszépen, Field Ops-al! Fogod magad, előkapod távcsövet, szépen benézel vhova majd rátaposol a tűzgombra, ekkor oda be fog vágni egy kis légi támogatás és a mortarosok is ügyeskedhetnek! Amúgy ez is benne van manualba!
-
teamspeak ha windowst hasznalsz =
http://dl.gameservers.net/ts/ts2_client_rc2_2028.exe
teamspeak ha linuxot hasznalsz =
http://dl.gameservers.net/ts/ts2_client_rc2_2028.tar.bz2
-
Inquisitor #578 Majd kipróbálom ... :)
-
Pl? Nekem nincs semmi gondom vele... -
Inquisitor #576 Te is fiam, Brutus ...??? :) -
Inquisitor #575 Teamspeak gagyi???
Tudom a Wilco-nak kicsi a gépigénye, de sok baj van vele ... -
köszönjük :) -
Hiába a WILCO csodákra képes.....:) -
Inquisitor #572 Tegnap/ma éjszaka a BOB-on nyomultunk Antijedi-vel, kedvencével Munson-nal és még mások is! 8)
Azért az durva volt, amikor a SAS srácok 2-5 perc alatt megnyertek egy-egy pályát.
Egyszerűen "élmény" ilyen arcok ellen veszíteni, na meg tanulságos is ...
Ahogy 2,5 percen belül előlről besétáltak a bunkerben a partraszálásnál, és egy ember szépen megcsinálta egyedül a küldetést, míg csatázgattunk ... mmmmm. :) -
Hova tünt a BlackHUN és a BOB clan szerver? -
Apropó aknák: ha láma mérnök és rálép az aknára, akkor miért nem hatástalanítja?????!!!! Inkább meghal a barom?
Hehe...tegnap vagy háromszor robbant fel a dinamit a kezeim között miközben próbáltam hatástalanítani...YEE!
-
Nem tudja valaki, hogy hogyan és melyik figurával lehet irányt adni az aknavetősnek?
(a térképen sárga célkereszt) -
antijedi #568 figyeljketek oda a Munson nevü gyerekre, azé complainol mert rálép az aknára a pöcs, tököm tele az iylen kis faszokal... -
jah má emlékszem .)) a sas klán :))
-
+ -
Madmaxx #565 semmi csak punkerék offtopic bezsélgettek és ő kérte a törlését -
lol, most nézem, törölve lett vagy 50 hozzászólás? Mi volt itt? -
antijedi #563 anit hozá hogy uy legecerübb megtanulni mapokat, hogy az ember hozácsapodik egy profihoz (mongyuk a legtöbb xp-s) és ako elég jó kis trüköket lehet tőle eltaniulni, meg rájöni mit hogy merre -
értetek a hangkártyákhoz? ha igen gyertek a hardver fórumba plz. -
:) -
:D -
Mivel eddig csak medic voltam, nem is volt rá szükségem
-
Gratula! -
Ja most jövök rá, hogy lehet mobil géppuskát vagy más fegyvert kapni :)) -
Hehe...Valóban! Én mennyit anyáztam e miatt....:D
-
Ja, még valami a sok láma ott cseszi el, hogy mindig testre céloz! HIBA! Fejre kell! -
Ez így nem igaz! "Röptében a madarat" hehe
Ilyenkor érdemes egy kicsit a futó elé célozni!:)
Egyébbként ha egy profi elől akarsz menekűlni így, hogy egyirányba szaladsz, akkor biztos halál vár rád, a fentebb említett miatt!
Szaladj cikkcakkban, ugrálj, a lényeg, hogy ne legyen kiszámítható az irányod és használd a "SHIFT" bill. közben! -
szokni kell jó az -
ja és ne legyél soldier géppisztollyal mert az teljesen fölösleges. -
No Comment :) -
Szegény "Kezdő"-t ma is kirugták a szerverről...
Ezért íme egy jótanács minden kezdőnek:
Ha nem tudod mi a feladat, az nem baj! Figyelj és olvasd el!
A lényeg, hogy itt csapatmunkáról lenne szó (elvileg, bár ez nem mindig jön össze), ezért ha béna vagy és még nem nagyon tudsz lőni, akkor nem kell Rambózni, mert annak álltalában TEAMKILL a vége, aminek egyenes következménye az anyázás és "KICK"! A lényeg, hogy tápold a társaidat (lőszer, orvosi csomagok...stb.), fedezd őket ezerrel!!!
Ha, valamilyen taktikai infód van azt érdemes közölni a csapatoddal a"TEAM CHAT"-on(alapból a Z bill.) és NEM az "ALL CHAT"-on(alapból a T bill.)! Ilyeneket pl.: KVR=Kém Viszi a Ruhám, aknák itt és itt, mesterlövész itt és itt...stb.!
Továbbá figyelj, hogy ne állj a gránátra, arra szines füstölgő izére se, mert azzal jön a légicsapás! Ne állj a géppuska elé, ne állj meg az ajtóban nézelődni és legfőképpen ne állj 1 társad útjába se!!!!
Ha sokszor megnézed a szerver infót akkor látod kik azok akik már régebben nyomják.
Bármi kérdésed van tedd fel a fórumon!
Azt hiszem ennyi! Ha esetleg Punkernek vagy MIZONAK , vagy valamelyik veteránnak hozzáfűzni valója van, kérem tegyék meg!
A kockázatok és a mellékhatások tekintetében kérdezd meg a kezelőorvosod vagy gyógyszerészed!
DR.HENTES
-
Biztos le volt már írva itt is, majd utánaolvasok. :) -
tegnap este is ment a votekick...
A tegnapi Gyu az újságos Gyu volt? -
Mond mit nem tudsz és segítünk.... -
Na végre végignyomtam full kampányt egyszer. Sajna még most sem tudom a pályák felénél, hogy mi a cél :D de már kezd körvonalazódni legalább annál a 3nál.
Ma is volt Viktor, szerencsére utolsó mapről votekickelték, mert más is rájött mekkora egy nyomoronc. -
én egyik nap voltam de nagy szar :PPPPPPPPPp
csak a stukker félrehord de nagyon ez a baj...
-
passz :(