42676
  • FLeK0
    ha regisztraltal az oldalon, akkor ott is megtalalod, de mailben is elkuldik.
  • MagyaR
    Ok. Megírtam a szöveget! Utána kikellett tölteni vmit, amibe kérték a nevemet, meg az emailjeimet, de alul vmi olyasmi gombra lehetett csak kattolni, hogy create a new account!

Aztán persze azt írták, hogy my question has been submitted.
    Tehát el lett fogadva, vagy vmi iesmi!

De akkor emailbe adják a választ vagy mi? :D
  • FLeK0
    Reclaiming a Hijacked Steam Account
    vagy
    CD Key Reset Process
  • MagyaR
    Most már csak az a gond, hogy nem tudom meik témán belül kérdezzek, és hogy tulajdonképpen, hogy is tegyem fel a kérdést. De inkább az első probléma aggaszt:D
  • MagyaR
    Ok. Megtaláltam
  • MagyaR
    Ok csak amikor a steamen rákattolok, hogy support nem csinál semmit se!
    Megtod adni az oldal címét?
  • Vegas
    de magyarul :D
  • FLeK0
    ne mailt kuldj, hanem a support oldalon irjal nekik (ask a question).
  • FLeK0
    ne mailt kuldj, hanem a support oldalon irjal nekik (ask a question).
  • MagyaR
    Hiába kattolok rá a supportra nem csinál semmit! Megnéztem az összes supportot a steamen belül. A help menüpontba meg alul is.

Közbe felléptem a steam oldalára és ott elvileg lehet emailt küldeni, de nemtom, hogy ezen az oldalon szereplő 2 email cím közül melyikre küldjek emailt!

• FLeK0
    nem lehet accountot torolni, a steam support tud segiteni neked.
  • MagyaR
    Hmmm. Steam-downba még 1 éve regeltem egy másik accountot amibe a jelszó ugyanaz, de nem hinném, hogy 1 év után csak úgy gondol eggyet a steam és azt mondja, hogy ok akkor most nem indulok el.

Meg tegnap a rendes steammel játszottam utoljára, tehát már akkor nem kellett volna elindulnia!

Nos, de akkor, hogy lehet kitörölni egy accountot?
  • FLeK0
    sose hasznaltad ezt az accountot vmi crackelt steamben, vagy adtad meg mashol a jelszot?
  • endru83
    "Welcome to the Half-Life 2 Installation Wizard"
    rögtön az első képernyő, szal elöször felrakja a steamet, az megy siman. De ennél bármire kattintok semmi( ctrl+alt+del -el tudom csak becsukni)
  • MagyaR
    Either the specified account does not exist, or the password was wrong.

Pontosan ezt írja ki, (meg, hogy ellenőrizzem ezeket).
    Az a baj, hogyha meg rányomok a retrieve lost accountra, ott nem igazán tok mit csinálni, mert hiába nézem az emailomat nem érkezik rá semmi valves cucc, pedig már a cd-kulcsom alapján is küldettem magamnak emailt!!!

Monnyuk ez tán az én hibám, mert nem írtam fel, hogy mien emailre regeltem!
  • MagyaR
    Császtok! Elég fura dolog történt!

Tegnap még tökéletesen működött az eredeti hl2 steam accountom, és azóta nem csináltam semmit se a géppel, de be akarok lépni, és azt írja ki, hogy hibás felhasználónév vagy jelszó!

Letiltani nem tiltottak le, mert akkor más szöveget írt volna ki a belépésnél, meg nemis használtam mostanában tört steamet (nemis nagyon lehet), és senkinek nem adtam meg az accountom, szal nem lophatták el.

Esetleg valahol utána lehet járni, hogy mi történhetett? Eseménynaplóba vagy valahol benne van? Mert fura, hogy tegnap még nagyban játszottam a hl2-vel mostmeg hirtelen bese akar lépni a steambe...

Amúgy a haveromnál is ugyanez van!
    Thx!
  • FLeK0
    pontosan hol hal meg? csinalj egy kepet ha lehet
  • endru83
    Hello!

HL2 telepítésénél lenne szükségem segítségre: a telepítő képernyőnél kapásból kifagy(se tovább, se cancel nincs), a steamet siman feltepíti.
    Mi lehet a probléma?
    elöre is köszi
  • Sajtika
    Hello!
    Valaki, tudna segiteni, leszedtem azt a verziot, ami mar alapba telepitett, de allandoan kilep, hogy a steam activate vagy mi a rak.. ezzel mit tudok kezdeni? Elore is kosz a valaszt. :)
  • FLeK0
    majd ősszel kiderül, addig 25x változhat a tervük.
  • Neoncsoves
    EP2 karácsonykor jön? info a gamestaron...
  • Magiszter
    Hát végülis ha azt vesszük akkor tényleg ez a hiba. De én csak júli 5-körül veszem meg (fizetés) a GotY Editiont. Addig akkor végigbombázom még egy-kétszer az Ep1-et.
    Köszi mindent!
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor gyere és nyomjunk egy CTF-t.... :P (Asszem ez elég érthető, hogy mire céloztam vele....)
  • Kashim
    Csőtök aki tud segiteni vegyen fel msn en pls.
    MSN [email protected]
    Hogy tom megcsinálni hogy a Garry's Mod mennyen?
    Vki pls segitsen.
  • FLeK0
    azt hogy meg nem vetted meg a game of the year editiont? :)
  • Magiszter
    Emberek! Feltettem a Garry's Mod 9.akármennyit és mikor indítanám a gémet ezt mondja: Engine Error- Extra App ID set to 320, but no SteamAppID.

Ez mit jelent?
  • Magiszter
    Bocsi. Paraszt vagyok. Köszönöm az útbaigazítást!
  • Magiszter
    Hááát. Minden esetre szerintem előbb inkább gépalaktrászekbe ruházom be. aztán ha még addigra sem jön ki akkor maradok a Game of The Year verziónál. Jobban szeretem cd-n DVD-n megvenni a cumókat mint letölteni (ne kérdezd miért).

Apropó. Érdekel valakit a HL2-höz egy olyan mod amiben meg lehet állítani az időt (persze kissebb bugokkal, mert nem értek ahhoz hogy a részecske rendszereket hogy lehet megállítani.)?Természetesen te ugyan úgy tudsz bóklászni.
  • mooo
  • FLeK0
    Mindenesetre meg mindig az lenne a legegyszerubb megoldas, ha a steamen venned meg a source csomagot, abban minden bennevan es 15ezer Ft-bol ki is jon.
  • FLeK0
    ha valojaban most jonne, akkor mar reg bejelentettek volna a pontos datumot, meg reklamoznak is picit. Szerintem az a valoszinubb, hogy megvarjak vele az epizod2-t, mert igy nincs sok ertelme.
    meg ha ki is jon, akkor magyarorszagra kb. 1 honapos kesessel fog eljutni, nem sietik el ezeknek az ujrakiadasoknak a terjeszteset.
  • Magiszter
    lemaradt:

...co.hu -n kerestem rá.

Ha esetleg valaki nem hinne. Én már kivárom ezt a júni hónapot. ha nem jelenik meg akkor irány a Game of Year.
  • Magiszter
    Hmm lehet igazatok van a megjelenéssel kapcsolatban, bár rákereste m1-2 helyen a neten és ezek voltak:

June 27, 2006

06/27/06

2006. június

11/8/2006.

Juni 2006

February 24, 2007

Ezek szerint senki sem tudja hogy mikor jön ki. De a töbség szerint 2006 Júni. De ha rászűrcsöltök góglival akkor is ugyan ezeket dobja ki. Én a Half-Life 2 Platinum Collection -ra kerestem rá angol és magyar nyelvi találatok megjelenítése volt a beállítás. Véletlenszerűen választottam ki ezeket(persze voltak olyan linkek is aminél nem működött, vagy a HL1 platinumjáról írt...). És a
  • FLeK0
    azert irjuk, mert leszarjuk mit szenvednek ossze vele, nyilvan mindent mukodesre lehet birni, csak ne itt rinyaljon a sok nub.
  • MadBence
    Nah egyesével kipróbáltam. Már az 5-nél tartok, és eddig müxik . Itt meg olyanokat olvasok, hogy tört HL2-vel nem lehet modot betölteni... LOL
  • MadBence
    Tört HL2-vel lehet garry's modot használni? Mert odáig eljutottam, hogy betöltse, de kidob:" Client.dll Init() in library client failed". Ötlet?
  • FLeK0
    csak dod update lesz
  • janos666 #39915
    Júni 27.-én valami nagyobb (-nak beígért) update lesz a Hl2-es játékokhoz. Nem azzal kevered?
  • FLeK0
    rosszul irjak, vagy ősszel vagy jövőre lesz csak ilyen csomag boltokban, addig a steamen tudsz mindent együtt megvenni.
  • Magiszter
    ŐŐŐ miért is nem? Mindenhol júni vége van írva. 26-27 körűl.