Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvettem a hl2-t eredeti peldany, minden sikerult, felpakolodott a steam,
regiztem a jatekot, oke, update minden, jatek-steam, mar ket oraja ulok a neten emiatt. okes, minden kesz, 100szazalek, jatszhatok a hl2vel, elinditja,
a kepernyot igazitja, de ekkor lefagy a windaz es ujraindul. 1szer sikerult,
megprobaltam offline modban, nem jott be, letoroltem mindent, kezdtem elolrol az egeszet, most belepeskor az akkount panelen bekapcsoltam a remember my passwordot, es ujra az egesz, minden 100-on van, ready to play, ismet lefagy.
mi a raktol van ez? hogy orvosolhato?
Érdekelne, hogy van-e teljes szinkron a Half Life2-höz!
Kérem írjatok a [email protected] -címre
Köszönöm
(O_o)
De vége van már a steamheckelésnek. Aki értett hozzá az ráunt és kiszált november körül. Bedobta a közösbe pl. a ticketfixét is mert már nem bánta ha javítják a valvénal a védelmet, ebbõl volt egy kis utólángolás a FireSteammel hogy account nélkül is megy stb. de nem járható út már ez a steamheck. A singleplayer játékokat standaloneban kell letölteni mint eleinte (kicsomagoltm crackelt játék), a multiplayereket pedig meg meg kell venni ha nem csak kipróbálás erejéig érdekel.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Azért rajonganak a warezért és ezért szerintem nem kéne senkit lenézni mert nem HL2-a példa hanem ugy az összes game általánosságban nem fog tízenvalahányezret fizetni érte amikor csak egyszer végigtolja azt kész.
Persze aki megveszi az gondolom nem egyszeri alakolmra veszi fõkleg multis gameket értek ezalatt.
Aki single player gamet vesz annak meg elismerésem hogy ilyenekre költi a pénzt szép gesztus hogy a fejlesztõket megbecsüli.
Next PC upgrade: 2022
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
azé kéne letooccsem mert az a valtozatom van amejiket csak singelolayerbe tok jaccani és szeretnék multizni
de asszem ugyis lekéne tooccsem a teljes hl2-t mert nincsenek meg a gcf file-ok (nemtommé) ja és ha vki tudja honnan tudnam letolteni ezeket azt kérem válaszojjon vagy irjon ([email protected]) vagy vegyen fel yahoo messengeren ugyanezen a cimen
elore is kossz mindent
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
edit// a grafikus részt passz, de a többi igaz, amit leírtam.
A Steam news hírül adta, hogy a Valve csapata dolgozik a Half-Life 2 és a Lost Coast 64 bites átiratán. A játékot és a Source motort átírják, hogy az kihozza a maximumot az AMD 64 bites procijaiból. A fejlesztõk elmondták, hogy itt az ideje, hogy tovább lépjenek, és megmutassák az új generációs processzor tulajdonosoknak, hogy mire is képes a gépük. A játékról, csak annyit mondta, hogy szebb lesz és még élvezetesebb, mint amit eddig kiadtak. Az átirat teljesen ingyenes lesz a steam rendszeren keresztül, megjelenési dátuma még nincs.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A játékról, csak annyit mondta, hogy szebb lesz és még élvezetesebb, mint amit eddig kiadtak. Az átirat teljesen ingyenes lesz a steam rendszeren keresztül, megjelenési dátuma még nincs.
hiszen ott van egy sorral lejjebb a link a hirre amirol elvileg forditottak.
mert ugye szinguláriti 😄
meg az a hl1 src-os mod se lenne rossz ha elkészülne
hl1nek nagyonnnagy feelingje van
Coop mint bolt? 😄