42676
-
Akkor írom ide. 
Az volna a kérdésem hogy én most a 8.xy-t használom és szeretnék benne fegyvereket csinálni mint pl dinnyevető... hogy lehet ilyet csinálni? hogy mondjuk a rakétavető moddeljére megcsinálni hogy ne rakétát lőjjön hanem dinnyét. Meg ilyenek. A Lényeg hogy új fegyvereket, esetleg modokat csinálni benne mert ugyebár a hivatalos oldalán ott a reklám hogy "csinálj saját modokat a garry's mod-al". -
FLeK0 #39991 egyszerubb leirni a kerdest ahova szeretned. -
Kérdésem volna a Garry's Modal kapcsolatban. Ide írjam vagy a 100 éve kihalt Garry-s mod topikba?
-
Azonnal le kell töltsem az Episode 1-t mert már régóta nem játszodtam,most ku***ra megjött a kedvem hozzá!!!!
Már november óta nem HL 2-ztem. -
Ott csak a végtelen zombiszám idegesítő, egyébként csak túl félelmetes a játék többi részéhez viszonyítva (nem ez a HL stílusa)
Egyébként érdekes, hogy a hangok annyira a helyükön vannak, hogy azok a rohadt scannerek is gyakorlatilag nem is furcsák, ahogy kattognak, meg miegymás -
Hú én viszont legjobban Ravenholmot utálom. Kihagytam volna a játékból... -
Ez az egyik kedvenc helyem a játékban.
A zene az alagútból kiérés után a legjobb.
De az egész Half-Life 2 zseniális.A világ legjobb játéka. -
RAVENHOLM! :P
Odamész, beb@52ol egy gránátot neki, mint az előzőnek, azt mész tovább. Csak találd meg az útvonalat ahhoz, hogy be tudd dobni neki, de ne lőjön le -
hellotok. elekadtam a játékban.. a Don't go to Ravakármi küldetésnél mikor kiérek az alagutból(persze a szörnyvárosnak köszönhetően alig van őszerem) és vonatvagonok vannak elöttem.. megyek előre,sniper. gránát a buvóhelyére,bumm megyek tovább ott van mégegy sniper, azt az istenneksem tudom kinyírni.. azt hogy kell? vagy merre kell mennem?
Ui:köszi a válaszokat. :) -
soldier 16 #39983 Nem kell. Értem. -
FLeK0 #39982 Azt kapod, ami oda van irva, ennel hogy lehetne egyertelmubb? irjak oda 30 masik jatek nevet ami nem jar vmi melle? -
soldier 16 #39981 Megnéztem a steamnél.
Valaki meg tudja mondani, hogy ez a csomag http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?area=package&SubId=80& tartalmazza-e azt a lehetőséget, hogy az idáig meglévő játékokat is letöltsem, ha ezt megveszem, és ennek a kódjával regisztrálok accountot?
Kár, hogy nem szánják rá magukat egy kis magyarázatra az elfoglalt steames szerkesztők... -
FLeK0 #39980 Kulonbozo kiadasok es steames csomagok vannak, nezzed meg a boltok vagy a steam honlapjan, mindenhol fel van sorolva hogy mihez mi jar. -
soldier 16 #39979 Tehát semmi értelme megvenni...
És ha a HL 2-t veszem meg eredetiben, akkor sem lehet hozzá tartozó dolgokat(pl Cs:S, DoD:S stb) ingyen letölteni?
A steames vásárlásnál viszont mintha olvastam volna, hogy pl: a Silver package után le lehet tölteni a Valve korábban kiadott játékait pl: Cs:Cz ingyen. Rosszul gondolom? -
nem azzal csak az EP1-t illetve a hozzátartozo extrákat tod letölteni (gondolom hl2dm)
de hl2-t meg majd ep2-t biztos nem tudod letölteni...
viszont az alá az account alá be tudsz regelni hl2-t is pl csak ahoz meg kell vegyed a hl2-t ugye... -
CUCLI #39977 külön megkell venni a kiegeket -
soldier 16 #39976 Valaki meg tudja mondani, hogy ha megveszek egy HL 2 kieget(most aktuálisan az Episode 1), akkor ugye kapok egy cd kulcsot, azzal nyitok egy accountot, és azzal a Steamen keresztül le lehet-e tölteni most mondjuk a HL 2-t ingyen, vagy majd később az Episode 2-t? -
Nekem a Garry's mod-al lenne egy problémám. Mikor el akarom indítani bejön a háttér(gravgun,festékesdobozok...) és utána kilép ezzel a szöveggel:
Engine Error
MountFilesSystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(296,241,0x1271fc7c=,0x1271fd7c) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.
Rendesen feltettem a modot és a steam-ből indítottam is. Mi a gondja?
-
hy. a játék inditáskor ezt a hibát írja ki. mi lehet a probléma?[[ Unabel to get IFileSystem interface from filesystem factory. ]] plz help.. -
á zsir thx -
FLeK0 #39972 tobb mint 2 hete kaphato. -
Fleko nem tudod véletlenül hogy a HL2EP1 mikor lessz kapható bolti dobozos verzioban? -
Gyere HL2:DM-el egy VAC-os szerverre és megmérkőzünk... :P Én sokat jáccadoztam tört steamekkel, és már nem veszek be ilyen szarságokat... Ráadásul ezek ideig óráig működőképes dolgok, és nekem kurvára nincs kedvem cserélgetni ezeket... A steam tudja, hogy melyik játékot birtoklod, és melyiket nem... Mert ha az accountodba regelsz egy gamet kulcsal, akkor az biztos el jut a VALVE szerverére aztán a steam onnan ellenőriz... De ezt nem lehet teljesen kijátszani... -
Sajtika #39969 Ezt honnan is lehet leszedni? :)) -
LOL sima steamet egy 100Kb-os peccsel átalakíva MINDEN game letölthető... Legalább néznék meg, hogy kinek töltenek
. Most még csak a Garry's modot próbáltam multiba, de ott minden serverre gond nélkül felenged.
-
Misszióknak? Izé, pár perces az egész... -
FLeK0 #39966 Nem hagysz ki semmit vele. -
Tehat nincs nagy jelentoseguk a benne levo misszioknak?Azert kerdezem mert a jatekokat szeretem sorjaba reszrol-reszre jatszani a tortenet kedveert.Nem elso resz azutan harmadik s azutan masodik. -
FLeK0 #39964 Azert, hogy bemutassak a HDR technologiat, amit beleraktak az azota megjelent jatekaikba. -
OK de akkor miert csinaltak a Lost Coastot?
-
FLeK0 #39962 Az episode one a folytatasa. -
En ugy tudtam hogy a folytatasa. -
FLeK0 #39960 lost coast nem a hl2 folytatasa, csak egy 5 perces techdemo, nem eri meg a letoltest. -
valaki nem tudna nekem valami tanacsot adni hogy hogy talalhatnam meg a neten a Half-Life 2 folytatasat a Lost Coast-ot.Kerestem torrentet de nem talaltam, nameg DC++-on, File Sharing Revolutionon es sikertelenul.Ha valaki vaalmit tud es segiteni akar irjon a kovetkezo e-mail cimre:[email protected].
Elore is kosz.
Half-Life 2 forever!!!!!!!
Segitsetek egy elvonasi tunetekben szenvedo Half-Life 2 rajongonak. -
MagyaR #39958 Nah. Haverom odaadta a saját accountját, szal már nem is olyan fontos az email.
De ha mégis megjavulna az jó lenne, mert lenne 1 fölös accountom, amivel azt csinálok amit akarok :). -
MagyaR #39957 Aham. Akkor gondolom ebben az emailben csak visszaigazolták, hogy megkapák a levelem!
Nah thx! Majd írok, ha megjött a levél :D.
-
FLeK0 #39956 vasárnap ne is várj választ. majd 1-2 munkanap múlva. -
[URL=http://www.hlcomic.com/index.php?date=2006-01-20]Akkor a legjobb, ha végigolvassátok a "baljós zene" szövegét :D[/URL] -
Üdv, folkz.
Egy kér(d)ésem lenne a hozzáértőkhöz. HL2 moddolást csinál(t)-e valaki? Igazából a mikéntje érdekel a dolognak, milyen formátumok az objektek, textúrák, (saját objektek, textúrák, zene is lennének), stb. még konkrét dolgot sem tudok kérdezni, olyannyira az elején vagyok.
Üdv
R.D.Freeman.
-
MagyaR #39953 Hát érkezett vmi email, de ott csak vmi linkek voltak!!!
Külön válasz nem volt