Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
serials.ws-rõl nézek kódot, és variálom..persze már mind1ik foglalt...nomind1 majd átírok pár számot 😛
😄DDDD lol
"A Half-Life rajongók nagy örömére a HL2 motorral sem maradhatnak el a „régen” történt események. Ezért is született meg a Black Mesa Source (HL2), hogy ne felejtsük el honnét is jött Gordon Freeman. A leírások alapján a játék nagyon de nagyon jó lesz, és a legjobb hír, hogy már nem is kell sokat várni rá, ugyanis a mod születésnapján tehát 2006 január elsején meg is jelenik ez a végigjátszható total conversation."
Csak akkor tudnám minek kell itt kavarni össze-vissza, már kezdtem örülni... :/
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Elméletileg kész lett január elsején a Black Mesa Source HL2 mod, azonban mégsincs sehol semmi...
Nem tudja vki, hogy mikor lehet a tényleges megjelenésre számítani, illetve, hogy miért csúszik?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az utóbbi idõben nemigen mûködik semmilyen változtatás a Steames játékokon. Sajnos alulmaradtunk a Valve-vel szemben, ahogy az a Steam megjelenése óta várható volt. Nincs értelme egy realtime frissítésû ellenséges rendszert hackelni.
Half-Life: Source magyarítás
============================
1. Lépj ki a Steambõl teljesen.
2. Telepítsd fel a HLS
Ez a lépés a 'half-life source.gcf' fájlt tartalmazó
meghajtón legalább 100 MB lemezterületet igényel.
Egy új mappába bontsd ki az összes fájlt a
HLS
majd nyomd meg az 'Apply patch' gombot.
3. Másold a csomagban lévõ "half-life source" mappa tartalmát
a gépeden telepített Half-Life: Source mappába.
(...\Steam\SteamApps\Tagságnév\half-life source)
"Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'"
megkoszonnem ha vki tudna normalis 5letet adni...
Ha jól emlékszem, a játék elején megjelenik néhány tipp (mozgás, akció, stb), de azonkívül nincs semmi "in-game" feliratozás.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Half Life Generation (c) Sierra
Half-Life: Generation set contains the entire
alf-Life series of games, including "Team Fortress Classic". Half-Life: Generation including:
- Half-Life: Game of the Year Edition Þ°ÛÛ
Û±°² - Half-Life: Opposing Force °Û±Û
Û±°Ý - Half-Life: Counter-Strike ÞÛ±Û
ÛÛ°Ý - Half-Life: Blue Shift ÞÛ°Û
ÞÛ°²° More information at: Ü °²²ÛÝ
ÞÛ±°° http://www.mobygames.com/game/half-life-generation
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez akkor jön ki amikor a garry modját akarom elinditani és miközbe tölti kilép.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
minden szuper, muxik a game, a monitorom nem tetszett neki, ugyanis laptoprol van szo, ami 60hz-nel nem akar tobbet kinyogni, ja es 16:10-es keparanyu.....
linkjeidnek hala tudom, hogy a gamet a -window -console paranccsal kell inditani, s ott beallitani fullscreen-re, s voila! problem solved. thanks again.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
a memoriabol, progik amik nem kellenek hogy fussanak, stb....norton antivirus
hulyesegek, regisztriben haromnegyed orat torolgettem, mire leszedtem, de ez
se oldotta meg a problemat...mar epphogy csak a windaz fut, semmi mas, de meg
igy se.....viszont fleko, a linkjeid uj remenyt keltettek bennem. remelem valamelyik mukszeni fog. koszi a valaszt.
Bugnak én azt nevezném, ha folyton beakadnék például, ha grafikai hibák lennének, ha nem lehetne tovább menni bizonyos helyeken, stb. Ilyesmivel nem rémlik, hogy találkoztam volna...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FAQ: Source Games Video Problems - Black Screen, Hangs and other Problems
ha ez nem segitene akkor driverfrissites, mindenfele tulhuzas visszavetele, stb.