42676
-
mac83 #40472 :( -
mac83 #40471
-
mac83 #40470 vhol olvastam hogy ki lehet játszani valahogy :( -
vegyél eredetit szvsz, a hackelt-tel nem nagyon műxenek a mod-ok. -
mac83 #40468 senki?:( -
mac83 #40467 skacok, segítsetek!
leszedtem megint hl2-t (retail) főleg a garrys mod miatt.letöltöttem aztis, telepítettem, mondja h kell neki egy steam restart.azis megtörtént, de a stemban nem látom a garry-s modot, mit kéne tennem?
köszi előre is! -
Aldrin #40466 köszi! megnéztem, most ugyan nem tudom megcsinálni, de majd holnap ráfekszem a témára! mégegyszer kösz! -
FLeK0 #40465 Error: The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x####### The memory could not be read -
Aldrin #40464 hi! segítene valaki? ma vettem meg a hl2-episode one-t! nahmármost én szépen megcsináltam mindent, telepítettem a steamet, a játékokat/hl deathmatch source, hl 2 episode one és hl2 deathmatch/, aztán a steam töltögetett valamit. mikor bejezeett midnent, megpróbáltam elindítani a játékot/episode one/. el is indult, de mielőtt belépett volna a menübe kidobott egy hibaüzenetet: x címen található utasítás az y memoriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read. ez mi lehet? kétlem, h memoriahiba lenne, ugyanis kb fél éve cseréltem memoriákat /2X512 Kingston/. valami ötlet? -
Jobban mondva mindenreöl eltünik a textura, a pályából a feketeségen kivül nem látni semmit. A modelleken szintúgy nincs textura, hanem szürke az egész karakter. Ugyanez van az SDK-hoz járó help pályákkal is. Arra gondoltam, hogy ez a jelenség visszavezethető-e a Hammer Editorra(?) -
Hi!
Gondoltam itt is megkérdezem, nem csak a kihalt SDK topikban, hogy:
Csinálok egy páját s amikor kipróbálom akkor kis idő mulva eltünnek a textúrák s a fények.
Mi a hiba vagy mit nem tettem le ami szükséges? -
Sliderx #40461 Itt egy bemutató az episode One-ról
HL2Episode One bemutató -
hm már van 2?
gyorsan szedem is le.... -
szal valaki tud segíteni? -
JohnnyFirpo #40458 oks meglesem -
JohnnyFirpo #40457 Az hát -
consolba vmi ilyesmit irj be: "ai_disable 0" (nem tom pontosan így van-e) -
Warez verzió. -
JohnnyFirpo #40454 Single modban, ha vissza toltom a mentest mindenki csak all egyhelyben. Ez mitol van? -
hali, nincs valakinek mentése a játékból az ANTICITIZEN ONE környékéről? kedves öcsém elszarta a mentéseimet...kicsit voltam ideges... -
Má' megtaláltam wikipedián! -
Köszi! 30 mega az egész? Hm. Mit kell tudni róla? Külön az 1 már nem fellelhető ahogy látom. -
Borg #40450 Minerva Metastasis (1-2 van már, 3 jön nemsokára) -
Melyik a legjobb, legkidolgozottabb, legigényesebb single player mod? -
hát, bemész a GYIK-ba és ott is találsz, vagy ezen az oldalon pl -
a történetéről ennek az egésznek nincs valakinek infója, me érdekelne.
thanks.
sorry ha má volt :) -
Persze, de akkor irány át a Thief topicba, tovább ne offoljunk itt:link -
strebacom #40445 Én az FPS-eket szeretem, valami linket nem tudsz, ahol képek, meg minden van bövebben a game-röl?? -
hát amilyet akarsz, fps és tps is egyaránt, amelyiket választod, lehet játékközben változtatni a kameraállást -
strebacom #40443 A Thief 3 milyen game, FPS??? 
-
Szerintem is, amióta játszodtam HL2-őt semmi nem tudta túlszárnyalni, még a Thief 3 se, sem pedig a MOHPA. ugyanis ezek a fő kedvenc játéksorozataim.
1.Half-Life

2.Thief

3.Medal of Honor
-
strebacom #40441 Szerintem, még mindig ez a legjobb game, bár most megjelent a Call of Juarez de az más stilust képvisel.... 
-
kösz.
-
Próbáld innen. -
Hello, érdeklődnék valamelyikőtöknek megvan a HL2 teljes soundtrackje, mert letöltésnél megakadt 67 %-nál, talán ha megvan tudna segíteni persze ha akar. Nemcsak rajtam hanem még sok máson is segíthetne, mert másoknak sem megy ennél tovább a töltés...
Nekem van egy nem is nehezen megvalósítható ötletem.Innentől inkább privátban. -
Uninstalálod a Steamet, felrakod a 200Gb-os winyóra és megy is. -
DjScott #40436 skacok most vettem meg az episode 1 et és az a bibi hogy c: re akarja rakni mikor az nekem csak 10 gigás voinyó és azonn csak a rendszervan és van2 giga helyem ott de mellette van 1 200gigás vinyó és oda nemtom felrakni valaki tudna segíteni? -
Kaslerka #40435 Mennie kéne. Mikor kiadták az antlion troopers-t ugyan az volt a gondom. Aztán azt valahogy megoldottam, csak már nem emlékszem. Most ha azzal próbálkozom detto ugyanaz a bibi vele. Szóval menne az csak feledékeny vagyok. -
FLeK0 #40434 ha ez egy új mod akkor valószínüleg a hl2 legújabb, nem tört változatához készült, és így nem fog futni a 2 éves dolgokkal. -
Kaslerka #40433 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Leszedtem a "Penetration" mod-ot a gémhez és elszeretném indítani, de sehogy nem indul. Bemásoltam a Penetration mappát oda ahol a hl2mp ill a cstrike mappa is van.
Mivel a Counter igy indul: hl2.exe -steam -game cstrike +exec autoexec.cfg
gondoltam hl2.exe -steam -game penetration +exec autoexec.cfg de valami bibit ir ki. Tudna valaki segíteni?