42676
  • mac83
    :(
  • mac83
  • mac83
    vhol olvastam hogy ki lehet játszani valahogy :(
  • artschiatwork
    vegyél eredetit szvsz, a hackelt-tel nem nagyon műxenek a mod-ok.
  • mac83
    senki?:(
  • mac83
    skacok, segítsetek!
    leszedtem megint hl2-t (retail) főleg a garrys mod miatt.letöltöttem aztis, telepítettem, mondja h kell neki egy steam restart.azis megtörtént, de a stemban nem látom a garry-s modot, mit kéne tennem?
    köszi előre is!
  • Aldrin
    köszi! megnéztem, most ugyan nem tudom megcsinálni, de majd holnap ráfekszem a témára! mégegyszer kösz!
  • FLeK0
    Error: The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x####### The memory could not be read
  • Aldrin
    hi! segítene valaki? ma vettem meg a hl2-episode one-t! nahmármost én szépen megcsináltam mindent, telepítettem a steamet, a játékokat/hl deathmatch source, hl 2 episode one és hl2 deathmatch/, aztán a steam töltögetett valamit. mikor bejezeett midnent, megpróbáltam elindítani a játékot/episode one/. el is indult, de mielőtt belépett volna a menübe kidobott egy hibaüzenetet: x címen található utasítás az y memoriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read. ez mi lehet? kétlem, h memoriahiba lenne, ugyanis kb fél éve cseréltem memoriákat /2X512 Kingston/. valami ötlet?
  • bricsi01
    Jobban mondva mindenreöl eltünik a textura, a pályából a feketeségen kivül nem látni semmit. A modelleken szintúgy nincs textura, hanem szürke az egész karakter. Ugyanez van az SDK-hoz járó help pályákkal is. Arra gondoltam, hogy ez a jelenség visszavezethető-e a Hammer Editorra(?)
  • bricsi01
    Hi!

Gondoltam itt is megkérdezem, nem csak a kihalt SDK topikban, hogy:
    Csinálok egy páját s amikor kipróbálom akkor kis idő mulva eltünnek a textúrák s a fények.
    Mi a hiba vagy mit nem tettem le ami szükséges?
  • Sliderx
    Itt egy bemutató az episode One-ról

HL2Episode One bemutató
  • Guer
    hm már van 2?
    gyorsan szedem is le....
  • Maak
    szal valaki tud segíteni?
  • JohnnyFirpo
    oks meglesem
  • JohnnyFirpo
    Az hát
  • GamerAdams007
    consolba vmi ilyesmit irj be: "ai_disable 0" (nem tom pontosan így van-e)
  • DanielT
    Warez verzió.
  • JohnnyFirpo
    Single modban, ha vissza toltom a mentest mindenki csak all egyhelyben. Ez mitol van?
  • Maak
    hali, nincs valakinek mentése a játékból az ANTICITIZEN ONE környékéről? kedves öcsém elszarta a mentéseimet...kicsit voltam ideges...
  • DanielT
    Má' megtaláltam wikipedián!
  • DanielT
    Köszi! 30 mega az egész? Hm. Mit kell tudni róla? Külön az 1 már nem fellelhető ahogy látom.
  • Borg
    Minerva Metastasis (1-2 van már, 3 jön nemsokára)
  • DanielT
    Melyik a legjobb, legkidolgozottabb, legigényesebb single player mod?
  • Maak
    hát, bemész a GYIK-ba és ott is találsz, vagy ezen az oldalon pl
  • bricsi01
    a történetéről ennek az egésznek nincs valakinek infója, me érdekelne.
    thanks.
    sorry ha má volt :)
  • Qwerty4
    Persze, de akkor irány át a Thief topicba, tovább ne offoljunk itt:link
  • strebacom
    Én az FPS-eket szeretem, valami linket nem tudsz, ahol képek, meg minden van bövebben a game-röl??
  • Qwerty4
    hát amilyet akarsz, fps és tps is egyaránt, amelyiket választod, lehet játékközben változtatni a kameraállást
  • strebacom
    A Thief 3 milyen game, FPS???
  • Qwerty4
    Szerintem is, amióta játszodtam HL2-őt semmi nem tudta túlszárnyalni, még a Thief 3 se, sem pedig a MOHPA. ugyanis ezek a fő kedvenc játéksorozataim.
    1.Half-Life
    2.Thief
    3.Medal of Honor
  • strebacom
    Szerintem, még mindig ez a legjobb game, bár most megjelent a Call of Juarez de az más stilust képvisel....
  • Qwerty4
    kösz.
  • Noninnyó
    Próbáld innen.
  • Qwerty4
    Hello, érdeklődnék valamelyikőtöknek megvan a HL2 teljes soundtrackje, mert letöltésnél megakadt 67 %-nál, talán ha megvan tudna segíteni persze ha akar. Nemcsak rajtam hanem még sok máson is segíthetne, mert másoknak sem megy ennél tovább a töltés...
    Nekem van egy nem is nehezen megvalósítható ötletem.Innentől inkább privátban.
  • janos666 #40437
    Uninstalálod a Steamet, felrakod a 200Gb-os winyóra és megy is.
  • DjScott
    skacok most vettem meg az episode 1 et és az a bibi hogy c: re akarja rakni mikor az nekem csak 10 gigás voinyó és azonn csak a rendszervan és van2 giga helyem ott de mellette van 1 200gigás vinyó és oda nemtom felrakni valaki tudna segíteni?
  • Kaslerka #40435
    Mennie kéne. Mikor kiadták az antlion troopers-t ugyan az volt a gondom. Aztán azt valahogy megoldottam, csak már nem emlékszem. Most ha azzal próbálkozom detto ugyanaz a bibi vele. Szóval menne az csak feledékeny vagyok.
  • FLeK0
    ha ez egy új mod akkor valószínüleg a hl2 legújabb, nem tört változatához készült, és így nem fog futni a 2 éves dolgokkal.
  • Kaslerka #40433
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni? Leszedtem a "Penetration" mod-ot a gémhez és elszeretném indítani, de sehogy nem indul. Bemásoltam a Penetration mappát oda ahol a hl2mp ill a cstrike mappa is van.
    Mivel a Counter igy indul: hl2.exe -steam -game cstrike +exec autoexec.cfg
    gondoltam hl2.exe -steam -game penetration +exec autoexec.cfg de valami bibit ir ki. Tudna valaki segíteni?