Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet azt megcsinálni hogy egy AI katona egy jármûvel a kijelölt pontra menjen?
<#conf>#conf>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Warezzal lehet lan-ban játszani?
The Kingdom /2007/
www.youtube.com/watch?v=Zz6eQDc9KV8
OPF Intro
www.youtube.com/watch?v=6KWvAvSlmSU
Plágium, plágium!!! 😊))
Nincs semmiféle "tört szerver".
Csak regisztrálni kell és kész.
Belehet szálni játékba és lehet indítani is.
<#violent>#violent><#buck>#buck>
ez jó ez a grammar nazi :o)
radeon 4870 x2, 4 giga ram, satöbbi. új catalyst sem segített. annyira nem zavaró, de ha vhogy ki lehet küszöbölni..
class All {};
class AllVehicles: All {};
class Air: AllVehicles {};
class Plane: Air {};
class A10: Plane {};
class A10real: A10{
ezek az osztályok egy Thunderbolt hoz tartoznak.tehát az embernél is figyeltem hogy jól csináljam ezeket az osztályokat és😞 hm nem jött ösze mikor megnéztem valami olyasmit írt ki hogy file size 23 144455 66😊 nem tudom akkor az objektumok miért sikerûltek...Dekódoltam az Mccivil modellt átneveztem és így lett egy saját tiszta új addon emberem de hm...Nem igazán értem.Jólenne ha lenne valaki aki ismeri ezeket a dolgokat.
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
De ha a 3rd-t a katonánál alkalmazod az hülyeség, akkor elvész az értelme a játéknak. Ezért próbálok inkább átszokni a belsõ vezetéshez OFP1 és ARMAban.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van nálam egy javelin vagy mi rakétavetõ amiben összvissz egy rakéta volt amit félúton el kellett használni egy tank kiiktatása miatt. A lelõtt ellenségnél találtam ugyan valami rakétavetõt de azzal nem robban fel. Szóval mi a megoldás? 😄
Kösz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_