1663
  • derdani
    De lehet !
  • Béla9248
    Sziasztok!
    Editorral lenne gondom! Mégpedig az hogy megcsinálom a küldit meg minden de vmiért nem indítja el! Nagy szürkeség van csak! Vmit biztos kihagyok na de mit?

Előre is köszi mindent!
  • macleody
    Skacok a mission editorban készített pályát nem lehet multiban használni?
  • zozox333
    és most látom a patch-el működni fog a FRAPS is!

még 1x is köszi!
  • zozox333
    Ha a tűzfal lenne az akadály, akkor elméletben ki sem listázná a rendelkezésre álló szervereket, nem?
  • zozox333
    OK! Köszi!

• Blackfoot1
    Kipróbáltad a leírtakat a commandokat?
  • koschwarz
    ja, és tűzfalon átengeded?
  • koschwarz
    peccseld fel!
  • zozox333
    Üdv!

Légyszi segítsetek!

Miért nem tudok multizni? nem fogad egy szerver sem!

Eredeti, a Galaxisnetnél vásárolt játék!
  • Blackfoot1
    Még annyit hozzáfűznék hogy az utolsó Command arra való hogy pl bázisokat hozzon létre az ember épitkezni lehet vele.Egész különleges bunkereket lehet így ltrehozni lehet emeletes bármilyen.Hordóra tehetek pl telefont meg rádiót.Vagy egy videokamerát.Ilyesmire lehet használni.Homokzsákokból lehet egy kisseb vagy akár hatalmas területű erődöket csinálni. stb:)A fantáziádra van bízva.
  • Blackfoot1
    Ide leírok pár dolgot te vagy a többiek nézzétek már meg hogy nektek működnek e mert nekem igen csak kiványcsi vagyok hogy dragonban is működnek ez ezek a Commandok:

ezt a katona init mezőjébe írd be.Ezáltal a látótávolság jóval nagyobb lesz.Nem lesz párás a levegő annyira.

setviewdistance 3410

szintén:empty-fire
    Égő Tűz: this inflame true

a katona aki veled szemben áll a neve man,és írd ezt az initmezőjébe.Ennek hatására a katona holtan esik össze.Igy tehetsz holtesteket a küldetésbe
    man setdammage 1

ezt a commandot egy empty asztalhoz ird be.Az lesz az eredménye hogy az asztal a levegőben lesz,stabilan fog állni.A végén a kettes azt jelenti hogy az asztal hány méter magasan legyen,ha 10 írsz be 10 méter magasságban lesz.Ha 0,5 akkor félméter magasan lesz a földtől számítva.
    Mindegyik dolgot az initmezőbe írd be!

this setpos[(getpos this select 0),(getpos this select 1),2]

• Blackfoot1
    Igen minden küldetést az editorral csináltak de úgy kivitelezik hogy te abba már ne tudj belenyúlni ez olyasfajta levédés szerintem.Ezek a gyári úgymond küldetések.Meg vannak a nem hivatalosak.A nem hivatalos az pl amit te csinálsz vagy én.ezt ha valaki akarja kicsomagolhatja de pboval és szerkesztheti át ahogy akarja én ezt csináltam elég sok hibás küldetéssel meg addonokkal.Ugyan ez vonatkozik az addonokra is állt. a hivatalos addonok nem kicsomagolhatóak.Amik nem hivatalosak azokat akár át is lehet szerkeszteni több lőszert adni egy fegyverhez vagy bármi:)
  • derdani
    Valahogy csak meg lehet nyitni.
    Mert a készítők is a mission editorral csinálták ,nem?
    Az a baj hogynem nagyon értek a "Script" ,"lua" vagy mi? -hez.
    Tanulmányozni akarom hogy én is jó küldetéseket tudjak csinálni.
    Van a Help mappába példa ,de az nagyon kevés.
    Multiplayert akarok csinálni az egyszerű.
  • Blackfoot1
    Az eredeti single playerekre gondolsz? Azt szerintem sehogy:) Mégha kis is tudnán csomagolni akkor sem tudnád megnyitni szerintem mert úgy csinálták meg őket. Cselesek:)Az eredeti gyári sp ket nemigen lehet.
  • derdani
    Sziasztok ! Valaki tudja hogy kell a játékban lévő pályákat megnyitni a szerkesztővel?

• derdani
    Már nem kell , csak a C -re kellett telepíteni
  • derdani
    Sziasztok valaki felrakná valamelyik megosztó oldalra a reliefmap.fx". -fájlt mert nekem valamiért rossz . Az úratelepítés sem segített. Itt található meg:

OF Dragon Rising\Mission Editor\Database\NewMap2\Shaders/reliefmap.fx".

• JaSoN HuNTeR #1485
    Nem is 1x
  • Sharpsh00ter
    Neked megvan eredetiben?
  • derdani
    Hát persze!
  • JaSoN HuNTeR #1482
    Ezzel a játékkal nagyon király multizni. :Ð
  • Blackfoot1
    Hm hát igen ez a gond. :/
  • Sharpsh00ter
    Köszönöm a válaszod, érthető is volt de sajnos a flaspoint 2-ő mission editor-ja nem nagyon hasónlít az első játék szerkeszőjére.
  • Blackfoot1
    A második kérdéshez pedig.Az OFP ben lényegében ha west oldalon vagy és az ellenfél szovjet akkor csinálsz egy nagy triggert ami lefedi bőven a hadműveleti zónát 4000x4000 átmérőjűt. És be kekell állítani aktivál west, not present, és and1.Mivel ott lesz az and1,így vége lesz a küldetésnek.Bár még néha így sincs vége egy kildetésnek előfordúl hogy hiába így bevan állítva de nincs vége. Én inkább a condition mezős megoldást szoktam választani: csinálok egy nagy triggert 4000 ennek a beállításai, ha én vagyok a west oldalon: west, present és a condition mezőbe be kell írni hogy pl. complete

kell egy másik ugyan ilyen nagy trigger annak a beállításai legyenek:
    east, not present, és ennek az on activation mezőjébe pedig azt kell irni hogy: complete=true erre hivatkozik tulajdonképen a másik trigger. Én megfigyeltem hogy ha így fejezek be egy küldetést, akkor sokkal nagyobb az esély hogy tényleg be fog fejeződni a küldetés. A tutorial oldal lassan kész lesz csak kicsit nehéz mindent magamnak csinálni. Igy kicsit lassabban haladok. Ha van kérdés válaszolok vagy ha ez nem volt érthető még megpróbálom érthetőbben leírni bár nem tudom hogyan lehetne egyszerűbben fogalmazni,az a baj hogy nem tudok ide mellékelni képeket,a tutorialhoz lesznek képek.
  • Blackfoot1
    Szóval a hang kérdéshez. Én amit írok az OFP első rászére hivatkozva írom. De mint írtam ezek szerintem az armában is kell hogy működjenek.A küldetésedbe csinálj egy sound mappát.Tegyél bele egy ogg hangfájlt.Ogg legyen a kiterjesztése.és ezt egy bizonyos módon kell definiálnod a description.ext fájlban. Most kicsit hosszú lenne itt leírni mindent de most ha tudok bemásolok ide egy descript fájl mintát. Ime:

minScore=200
    avgScore=2500
    maxScore=6000

ShowGPS = 1

onLoadMission="Valahol Everonban Egy Titkos Ellenálló Táborban."
    debriefing = 1;

class CfgIdentities

{
    class kumpsuns
    {
    name = "Novak Kumpsuns";
    face = "Face39";
    glasses = "none";
    speaker = "Adam";
    pitch = 1;
    };

};
    class CfgSounds
    {

class BB
    {
    name = "BB";
    sound[] = {"BB.wav", db-10, 1.0};
    titles[] =
    {
    0, $STR_
    };
    };

};
    class CfgRadio
    {
    sounds[] = {};

class AA
    {
    name = "AA";
    sound[] = {"AA.wav", db-40, 1.0};
    title = $STR_AA;
    };

};
    class CfgMusic
    {
    tracks[]={DD};

class DD
    {
    name = "";
    sound[] = {\music\DD.ogg, db+10, 1.0};
    };

};
    class Weapons
    {
    class M82A1
    {
    count = 10;
    };
    class AWP
    {
    count = 10;
    };
    class CSLA_Dragunov
    {
    count = 10;
    };
    class M60B
    {
    count = 10;
    };
    class PPSH41
    {
    count = 10;
    };
    class Bizon
    {
    count = 10;
    };

};
    class Magazines
    {
    class M82A1
    {
    count = 20;
    };
    class AWPmag
    {
    count = 20;
    };
    class SVD54r
    {
    count = 20;
    };
    class M60real
    {
    count = 20;
    };
    class PPSH41
    {
    count = 20;
    };
    class BizonMag
    {
    count = 20;
    };
    class EUDEF_MP5SD6_MAG
    {
    count = 20;
    };
    class WFWM82A1mag
    {
    count = 20;
    };
    class DKMM_MosM500Shell
    {
    count = 20;
    };

};

Itt a vége.

Ez az egész OFP lelke.Enélkűl egy küldetés halott.
  • Sharpsh00ter
    Hello a mission editor-ban hogyan lehet azt megcsinálni hogy ha megölök minden katonát akkor vége legyen a mission-nek?
  • derdani
    A játékban lévő hangok melyik file ban vannak?
  • Mersant
    aham, es azt pont az ellen fegyvercsovei ele. meg milyen vicc mar hogy a "fobazist" bekempelik, hogy spawn utan korulnezni sincs idod. ez katasztrofa, meg a te gondolkodasod...ha jatszottal volna a RO-val neked is mas velemenyed lenne ezekrol ;)
  • Blackfoot1
    Ez az oldal amit készítek ez Tutorial oldal lesz sok széppel és jóval.Nekem egyébként picit érdekes hogy miért kezd bele valaki a dragonba mikor még a sima OFP t sem ismeri igazán komolyan.Kép a noteszba hangokbetétele a küldetésbe rádio beszélgetés.És ez csak 5% volt.Úgy kezde bele valaki egy másik programba,hogy az azelőttit nem is simerte meg mennyi sok lehetőség van benne.Ez furcsa.
  • Blackfoot1
    Hello. Az a helyzet hogy a dragont nem ismerem az OFP cold war ban viszont úgy 99,9 % ban otthon vagyok ha valakinek armahoz kellene segítség abban szerintem tudnék segíteni.Most csinálok egy weboldalt OFP,resistance és arma-hoz.Ha felteszem magát az oldalt és elérhető lesz. majd beírom ide az elérhetőséget.A dragonnak az editorja elég furcsa.Még csak screenshoton láttam.
  • derdani
    Kérdezd meg Blackfoot1 -től
    (öttel lejjebb)
  • derdani
    Te vagy katasztrófa . Arra nem gondoltál hogy több spawnpont kell rakni elszórva?!
  • Szigi90
    Sziasztok
    Nincs itt valaki olyan aki ért a mission editorhoz?
    Lenne egy problémám. Készítek egy pályát ami csak arra jó, hogy kipróbáljunk több járművet, singlebe teljesen jó viszont coopban LANon az a gondom, hogy a többbiek akik csatlakoznak rám nem tudnak járművet használni csak én, mivel amikor beszállnak és elindulnának csak kipörög a kerék, de én viszont látom hogy mennek. Valami tipp? esetleg ez egy bug?
  • Mersant
    a multi 1 katasztrofa. az ellenfel siman bekempelheti a spawnpontokat, eselyed sincs semmire, 3 sec-el kesobb mar halott is vagy. raspawnolsz a rajvezetore aki persze az ellenfelek gyurujeben lapul, 20x kinyirnak egymas utan, megint csak tehetetlen vagy. ellenfelbebe tobb tarat beleeresztek (kozvetlen kozelrol), jelzi is a talalatot megsem sebesul az illeto, elotte viszont 1 lovesbol kinyirtam...szal rengeteg agyament, es bugos dolog van benne. kar pedig jo is lehetne...
  • Barrett 50 Cal
    Nehéz megcsinálni a multit,h menjen warezzal v könnyű
  • derdani
    PL. akkor is ez van ha rakok egy másik járműves embert.
  • derdani
    És az mért van hogy néha amikor szerkesztek és ki akarom próbálni csak szürkeség látszik olyan mint ha sűrű köd lenne . Valamit nem jól állítottam be és meghülyül a játék?
  • Blackfoot1
    katints egyszer az emberre és tedd oda a következő útvonalpontot ahová akarod hogy menjen a sold.Állítsd be safe re hogy nem menjen neki minden harmadik fának:)Ha meg nagy távot kell megtennie akkor tegyél le vagy 4 pontot,ha az útra teszed a járművet és úgy elég akár egy vagy két waypontot letenni mert a konfigurációja a járműveknek általában prefer road ez annyit tesz,hogy ha a jármű az út vagy bármilyen uút vagy ösvény közelében van akkor az utat fogja választani elsődleges haladási útvonalként.Ezt addonba is belehet állítani. Ennyi. :)
  • Blackfoot1
    Hogyha editor téma érdekel jó helyen jársz kérdezz engem.