Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derdani
Sziasztok! Valaki ért a mission editorhoz?
Hogy lehet azt megcsinálni hogy egy AI katona egy jármûvel a kijelölt pontra menjen?
<#conf>

The Protector
Multizni is lehet a warezzal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem találtam warez topikot, elnézést hogy itt kérdem:

A Warezzal lehet lan-ban játszani?

Felrobbantani? De mivel?
derdani
Fel kell robbantani a tornyot, aztán menni tovább. Egyébként nem az a legnehezzebb pálya.<#alien>

Észrevette már valaki a hasonlóságot a két "intro" között:

The Kingdom /2007/

www.youtube.com/watch?v=Zz6eQDc9KV8

OPF Intro

www.youtube.com/watch?v=6KWvAvSlmSU

Plágium, plágium!!! 😊))

repvez
üdvozollek a klubban 😞
üdv! egy kis segítség kellene. Ott tartok a kampányban mikor el kell foglalni a repülõteret. nekem ez rohadtul nem megy. folyamatosan szarrá lõnek, és eddig a 2000000 próbálkozásból kétszer jutottam el az irányítótoronyig de akkor mindig vége lesz a küldetésnek...hogy a francba kell ezt megcsinálni mert már uninstallon gondolkozok, pedig fasza kis játék lenne ez.
derdani
Milyen tört szerverrõl beszéltek idióták?!
Nincs semmiféle "tört szerver".
Csak regisztrálni kell és kész.
Belehet szálni játékba és lehet indítani is.

<#violent><#buck>

Van tört szerver, sõt akár magunk is létrehozhatunk, persze ahhoz egy erõs net kapcsolat sem árt.

úúúgy-e! sz'al van?😊 mert a single playa mód igenrövid.
ez jó ez a grammar nazi :o)
Úgy érted tört szerver?😊

derdani
????

mivel nem láttam sehol a diszklémerben hogy lehet-e ilyet kérdezni..de van törött szerver?😊
olyan parám van, hogy amikor mozgatom az egeret (tehát mindig..) olyan mintha folyamatosan változna a brightness. csak egy kicsit vibrál de elég idegesítõ. találkozott már vki ilyennel?
radeon 4870 x2, 4 giga ram, satöbbi. új catalyst sem segített. annyira nem zavaró, de ha vhogy ki lehet küszöbölni..
derdani
Felfedeztem egy hibát: hogyha fejjel lefelé fordulok a helikopterrel , elromlik és lezuhan <#duhos2>

derdani
Gyertek Multiplayerre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent>

Blackfoot1
Egyébként babrált már meg valaki közületek addonokat?Úgy értem hogy letöltötte és átalakította.Én csináltam magamnak nagyon sokat így😊mivel az én verziómon nem ment mondjuk1.96 volt vagy ilyesmi átalakítottam és megy.Valaki nem tudja -ace- elérhetõségét véletlenûl?Õ írt régen egy tutorialt ill.fordított egyet egy észak európai tag tutorialját fordította le õ.Tõle sok mindent tanultam annak idején.Meg csináltam egy ember addont civílt egyébként elég sok objektum addont készítettem és ezt a civílt is megcsináltam ahogy kell Classobject stb.mindent lényegében ezt az ember addont is úgy csináltam ahogy az objektumokat csak ugye itt az öröklõdés másképp van mint egy tárgynál mármint a Class rész pl ez:

class All {};
class AllVehicles: All {};
class Air: AllVehicles {};
class Plane: Air {};
class A10: Plane {};
class A10real: A10{
ezek az osztályok egy Thunderbolt hoz tartoznak.tehát az embernél is figyeltem hogy jól csináljam ezeket az osztályokat és😞 hm nem jött ösze mikor megnéztem valami olyasmit írt ki hogy file size 23 144455 66😊 nem tudom akkor az objektumok miért sikerûltek...Dekódoltam az Mccivil modellt átneveztem és így lett egy saját tiszta új addon emberem de hm...Nem igazán értem.Jólenne ha lenne valaki aki ismeri ezeket a dolgokat.

A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)

Blackfoot1
Elkezdtem már egy ideje csinálni cam sripteket is nem olyan nehéz.Mondjuk nem használom olyan sok commandot de így is lehet jó hatásokat elérni.csak jólenne ha a küldetésbõl vagyis a programból nem kellene állandóan kibe lépkedni hogy ha pl.Létrehoztam 3 új sort akkor újra be a küldetésbe hogy megnézzem mit hoztam létre<#szomoru1>hanem ha lenne pl egy ablak,és azt közben betudnám hozni beleírnám amit kell és már megis nézhetném az eredményt ennyi😊nem tudom hogy ilyen lehetõség van e esetleg.

Blackfoot1
Sziasztok érdekelne van e itt olyan aki csinált már addonokat.Én csináltam már és szeretnék egy ilyen valakivel gondolatokat cserélni ha lehet.lenne mirõl beszélgetnünk😊Ha van itt ilyen szépen kérem írjon ha van rá mód.Köszönöm.

ÁÁáá!Nem nem!Ne haragudj!Nem akarok senkit sem félrevezetni!Jó meglátás.Fáradtságból kifolyólag félreírtam!😄 Csak szárazföldi célpontok ellen jó a Javelin!
Javelinnel le lehet lõni a heliket?

Destroy PLA AT defendses. Itt mit kell csinálni? Kinyírok mindenkit , eljutok a megadott pontig. Mikor az utolsót lelövöm azt írja Failed!?
Ulvar
Az OFP, Arma játékok katonai szimulátorok. Tehát így hülyeség lenne a 3rd, BÁR HA jármûrõl van szó akkor én is sokszor 3rd ben nyomtam. Fõleg ha helivel mentem, bár amikor céloztam akkor beültem, mert úgy jobban ment. OFP2ben nincs szükséges jármûre, egyszer használtam, az utolsó pályán.

De ha a 3rd-t a katonánál alkalmazod az hülyeség, akkor elvész az értelme a játéknak. Ezért próbálok inkább átszokni a belsõ vezetéshez OFP1 és ARMAban.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tiburon26
en mindegyikbe hasznaltam-lom.sokkal elobb eszreveszed az ellent es ugyanojan gyorsan celba tudod venni

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Ulvar
nincs de minek az? Sose használtam OFPbe vagy ARMAkhoz. Csak ha képet csináltam.

tiburon26
miert?ofp-ben lehetett arma,arma2-ben lehet.evel a nagykalap szarral(kb a masodik missional jarok,de valoszinuleg nem is megyek tovabb) mi a helyzet?

nem csak mindenki ebbe az állapotba került:

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tiburon26
nehezet kerdeztem?

tiburon26
ebben lehet tps view-re valtani?

jó patch nagyon kellet már
Lehetséges hogy nem ahhoz alkalmas vállról indítható van nálad! A helikoptereket csak Javelinnel vagy Stingerrel tudod leszedni! A többi földi jármûvekre van! Próbálj másikat szerezni! Bár néha csak bújkálni lehet a helik elõl! Nagy fûben a hasalál sokat segít😄
GaBika6
De lehet páncéltörõ van nálam és azért nem tudom leszedni a helit? 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Hali engem is érdekelne! 4-5. pályán strella van nálam és látom is a helit ami szerintem ka-50 vagy hasonló 😊 és indítok rá de nem megy a hõforrás felé a rakéta. THX!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Aragorn10
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A helit, hogy lehet lelõni hõkövetõ rakétával melyik billentyûket kell használni? Elõre is köszi a válaszokat.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Tényleg ki jött a patch, és teljes mértékben jól használható!Nem rontja el a már megkezdett játékot(mármint ha tört-el nyomod)!Csak használd hozzá az új vitality crack-et!Két új multiplayer pálya, meg vagy 5-6 skirmish pályát tartalmaz és persze egyéb javításokat! Úgyhogy használjátok egészséggel!
repvez
kim it tud , tényleg kijött a javitás a gémhez és mennyire használhato
derdani
Rájöttem<#lama>

derdani
Sziasztok. A Multiplayer -nél amikor gyülekezünk , van egy olyan ablak hogy Chat , oda hogy lehet írni?<#conf><#help>

Ülj bele egy tankba!
Falcon87
Görgõvel kiválasztod a medipackot, utána lenyomva tartod a bal egérgombot.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

sztoncsi
utánna még nyomni kell az F-et is...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

köszi
F2 a gyógyítás
Sziasztok segitenétek abban hogy tudom meggyogyitani magam ???Mert mikor eltalálnak lefut a piros kör és meghalok.Egyszerüen nem jövök rá hogy kell meggyogyitanom magam vagy mit kell nyomnom hogy meggyogyitsanak.Elöre is köszi a választ.
hello all van itt egy ujj missio ha érdekel valakit nagyon nehéz szo szerint nagyon nehéz missio http://www.ofphq.com/download/83-drejinns-outpost-20--co-op-fixed-
Zs0lt1
Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ulvar
Lopj a Kínai gyalogosoktól C4et vagy van a 4. embered asszem nála van rengeteg C4 azzal robbantasd fel.

I.C.ram
A kínai-hoz lehet találni a ládákban lõszert. Több lövés kell neki. Attól függ hol találod el. Ha hátulról, akkor akár egytõl is megfekszik.
Zs0lt1
Lehet h béna kérdes, de annál a küldetésnél, amelyiknél egy AAA jármûvet kell kiiktatni, mégis mivel csinálja? :-)
Van nálam egy javelin vagy mi rakétavetõ amiben összvissz egy rakéta volt amit félúton el kellett használni egy tank kiiktatása miatt. A lelõtt ellenségnél találtam ugyan valami rakétavetõt de azzal nem robban fel. Szóval mi a megoldás? 😄
Kösz!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_