1663
  • RMarvin
    Üdv! Hogyan lehet csatlakozni játékhoz? Amúgy is elég kevéske szerver van, de az enterre vagy joinra egyáltalán nem reagál, csak fél perc múlva közli, hogy lost connection... ...én pedig maradjak kultúrált
  • Solt
    :D:D Az első rész szinte utolérhetetlen... akkor az a játék páratlan volt minden téren! :)

Igen, regelni kell... ;)
  • Wampa
    Hello
    Be kell regelnem,nemde?:)
    Letöröltem ezt a játékot.A lemez is kuka.:(
    Pedig a régi névvel,mennyit nyomtam.A Resistance kampányban mikor elindultam melózni a vespával:)összetörtem az első kanyarban és három km kellett futnom,mennem amég beértem:)
    Pont ott is volt egy repteres küldetés,az a büszkeség mikor elfoglaltam.
    Egyből irtam egy táviratot Castronak,hogy ne szarj be öreg,Che visszatért:)))))
  • Solt
    Nézz fel arma.hu-ra... tpM csinált egy ACE kézikönyvet... besza behu, hog ymik vannak benne! :D
  • Wampa
    Most került a kezembe ez.
    De én azon kesergek,hogy nekem nincsennek nagy igényeim amugy.
    Nekem ez a grafika tök elég lenne,szarok rá hogy pörög e a hüvely vagy nem:)megsüketülni se akarok az ágyútól,aki azt akarja hallani milyen mikor egy tank lövegét elsütik tőle 25 m-re,az nem normális:)
    Lehet hogy én nem vagyok Rambo,de én összesz..tam magam.

De ez, apa...:))Letettem egy mesterlövész bandát egy helikopter mellé,mi volt az első dolguk mikor lövöldözés lett?Beszálltak a chopperba és felszálltak.Még a kinaiak is tátott szájjal lestek:))

Lopták volna le szemérmetelnül az ARMAt,meg tényleg kicsit a GRecont,meg CQB résznek a SWAT4et,le se tudnának lökni a gépről.
    Vagy hagyták volna az ARMAt,csináltak volna egy katonai SWAT ot.
    Vagy csak tudnék ugy tüzelési módot váltani,hogy nem áll le 5 percre:)
    Egyszer őrségben rajtam ütött a váltás,szétszedett fegyverrel.Mire az őrpk elmondta azt hogy:Fütty anyádat fütty gyere le a füttybe mert fütty ön füttyölöm a füttyödet!már lent is voltam összerakott fegyverrel.Ez a csira meg nem tud lehasalni,meg egyet kattintani közben:(
    Igazatok is van.Amugy az ACE modot nem tudom ki csinálja,de az ARMA nál is annyit dobott rajta,hogy Nobel dijat adnék neki.Nekije:)
  • Scottt
    Én mondtam neki:D
  • Solt
    Mit kínzod magad? ArmA2 ACE mod... ;) Ez sajna felejtős... elég hitvány lett.. :S
  • Wampa
    Üdv
    Viszont ami az egekig fokozza a játékélményt,az:
    -A kinai vitézek fanatizmusa,gyakorlatilag amég vannak,rohannak belém
    Legalább kutyapöcsnyit visszarettenhetnének,ha már a USMC különleges erőinek négy marcona,sörhugyozó bulldogja lövi őket:)pedig nem:(
    -A hiperrealizmus jegyében,bármit váltok,megáll vagy 5mp erejéig a harcos,aki én vagyok,addig semmi mást se csinál az ökör.Szuper.
    -Ahogy előttem már megjegyezték,a predatort simán kiszurom a legsűrűbb dzsungelben,de kinai komát nem látom a 10 centis fűben,ami neki kiváló fedezék,de én nem lövöm át.
    -Négy db lövésem után amit a vastökű gárda vitézére leadtam kb félméterről,az simán fejbelőtt.
    stb.
    Codemaster rulez
  • Béla9248
    Megvan!
  • Béla9248
    Sziasztok!
    Megtudnátok mondani hogy hová kell tenni az editoros mapokat és miként hogy be is töltse?
  • Wampa
    Üdv
    A patchek mit javitanak amugy?Mert van egy két hangulatfokozó elem:)
    A k..va sebesen a föld alatt közeledő kinai utászok(távcsőben messziről),az eltünő hullák,a szétlőhetetlen szélvédők,a küldetésszerksztőből kitett civil hullák,amik ülnek(!)a földön,a szuper aljnövényzet,a katonám reakcióideje,fejbe lőtt kinai lekontráz egyből stb.
    Végigolvasva a topikot,igaznak érzem,hogy köztes játék lett.
    Viszont a helikopterekkel sokkal jobb repülni mint az ARMA ban,vagy a flashpointban.
  • derdani
    Az mér van hogy felraktam az új patchet de nincs semmi vátozás ,csak annyi hogy van két új pálya.
    Pedig kéne lenni két új MP módnak is , nem?
  • Palinko
    nyomkodd az a 2 est akkor váltja a cuccot.
  • derdani
    Sziasztok !
    Tudja valaki hogy melyik gombal lehet a fegyverekkel gránátot kilőni?
  • Wampa
    Hello
    De,ilyesmire,közben rájöttem a megoldásra.Én a use -t mindig enterre állitom,jobban kézre esik.Viszont itt az enterrel cseréled ki a cuccot és kilépés helyett is ez a funkcio ment.Visszaállitottam E -re....
    Köszi a választ.
  • jov2006
    Üdv.

Alapértelmezett akciógomb az E betű. Azaz ha egy hullától szeded el a cuccot, vagy egy utánpótlási dobozból szereled fel magad akkor azzal lépsz bele majd azzal is lépsz ki belőle. Ha nem erre gondoltál akkor pontosíts és segít itt aki tud.

Üdv.
    Jov
  • Wampa
    Üdv uraim
    Hülye kérdés tudom,de sokat segitene vele,aki elárulja.
    Ha belépek egy felszerelésbe(legyen az társ,vagy szett)hogy a fenébe tudok kilépni belőle?Nyomogatok mindent mint süket a csengőt,de semmi......Járműnél,rögzitett fegyvernél ok az enter,de ez megfogott:)
  • jov2006
    Üdv mindenkinek az oldal müködik és van új hír is:

Operation Flashpoint 2 Dragon Rising 2. Patch és DLC letölthető!!!

Részletek itt: HTTP://OFP2.UW.HU

Üdv.
    Jov
  • jov2006
    Üdv mindenkinek.
    Kiegészítem a dolgot. Az oldalon egy fórum is üzemel már. oda jöhet minden ami fontos/érdekes. Az ötleteket is oda várom ha lesznek.
  • jov2006
    Üdv mindenkinek.

Az említett terv kezd megvalósulni: Http://ofp2.uw.hu
    egyenlőre csak a főoldal van fent de csak ennyi időm volt. Hétfőn folytatom.

Üdv.
    Jov
  • MaxBlack14
    Nagyon jó ötlet!!!
  • BIKA95
    Szerintem is.
  • derdani
    Szerintem jó ötlet.
  • jov2006
    Amúgy lehet hogy csinálok egy egyszerű oldalt az OFP2-nek és az oldal tárhelyére meg mehetnének fel az egyedi küldetések. Így egyszerűbb megosztani egymással. Vélemény?
  • macleody
    Köszi.
  • derdani
    Lua leírás magyarul:

http://dcpp.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=120&Itemid=104
  • jov2006
    Alul a mission properties fülre kattints rá és ott keresd ki a Cooperative lehetőséget. ha az be van jelölve akkor exportálás után menni fog. Arra figyelj, hogy a többieknek is legyen meg a küldetés, mert különben csatlakozás közben kidobja őket.

Üdv
    Jov
  • jov2006
    Üdv.

Ez tipikusan akkor fordul elő, ha túl sok egységet pakolsz bele az adott küldetésbe. Amit még simán kiakadás (szürkeség) nélkül bír az kb. 49-51 egységre tehető.
    Pakolk be 4 sajátot (ebből 1 te leszel) és 45 ellent. Így nem fog kiszürkülni. Nekem is csinálta, azóta a script-el oldom meg a sok ellenség kérdését.

Üdv.
    Jov
  • derdani
    Azért mert nem oda telepítetted a játékot ahova ő akarta.
    Töröld le és rakd föl újra.
  • BIKA95
    Kösz csak régen haver feltette és szerintem csinált még valamit mert akkor multin rengetegen voltak most meg aalig találok.
  • MaxBlack14
    Sziasztok!! Nekem az lenne a gondom hogy a mission editorba nem jön be a térkép, ez miért van???
  • derdani
    Lehet ! Csak csinálsz egy profilt és kész.
  • WinG
    Villámkérdés: nem eredeti ofp2-vel lehet multizni?
  • derdani
    Indítsd el a játékot és kiírja hogy van-e új patch.
    (Egyébként csak egy van).
  • BIKA95
    Hali! Megtudnátok mondadni meik a legújabb patch?
  • derdani
    Eleinte nehéz , de meg lehet tanulni. Nézzétek meg hogy van a lua a minta pályákon.
  • macleody
    Köszi az infót, utánanézek. Bár a scriptekhez nagyon nem értek.
  • derdani
    Egyébként it a segítség: mintaküldetések és használati útmutató:

C:\Program Files\Codemasters\OF Dragon Rising\Mission Editor\Help

Google fordítóval le lehet fordítani a használati útmutatót.
  • derdani
    ÉS a lua Script-et se felejtsétek el megírni , ez a parancssor a játékban.
  • derdani
    Valamit rosszul csináltál. Valószínüleg elállítottál valamit amit nem kellett volna. Próbáld ki ellenségek nélkül. Hogyha úgy működik akkor ott rontottál el valamit. Hogyha úgy se jó csinálj másik pályát.