Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
én most az éjszakain akadtam el miután megkerültem már az egész üzemanyagtelepet és bemennék a generátort kiiktatni állandóan ledarálnak :| azt walaki teljesítette már?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Macbook Air M1 2020
az lenne a problémám a játékkal hogy egyik haverommal nyomjuk coopba a kampányt.a második küldetésen vagyunk és nekem egy 5 perc után mindig hibaüzenettel kilép. az elsõ pályán nem volt ilyen gond.mi lehet a baj?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
berohanok a faluba oda megyek a csávohoz beteszi az uj irányt rohanok felé erre elkezdnek valami KIA-t beszélni és mission failed:(
mitt kell akkor?gondoltam,hogy elkell lopni a helikoptert amivel jon az erositésuk de nem lehet beszálni...akkor mit kell valaki tudja esetleg?elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
Viszont már tök egyszerû!
Belépsz a térképmenübe és a haverokat elküldöd mindegyiket egy-egy gépuskához!Van három.Te ott maradsz a haverral annál a gépuskánál amelyik közelebb van a parthoz(a ház mellet).Jön majd egy jeep azt leküldöd....most jön a lényeg!!A kilött jeep jobb oldalára figyelj egészen a partig mert ott jönnek.Azt hiszem 3 hullámban kb 5-5 fõ a többivel ne foglalkozz azt a többiek megoldják!Lõszer a gépuskás mögött van!
Macbook Air M1 2020
Mindíg követned kell a feljebbvalód utasítását.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Akkor már inkább játszok ocsmány játékkal ahol nincs ilyen baromság. :C
Utállom az ilyen skriptelt szarokat, hogy mindenáron meg kell tartani valamit. És mondják, hogy vonuljak vissza, akkor mért nem úgy folytatódik a játék, hogy visszavonulunk és majd késõbb megtámadjuk õket újra?
Még az OFP1-ben sem volt teljesen fix a történet...
1.Launch the game and go to the Extras menu.
2.Select ‘Bonus Codes’.
3.Enter the codes below to unlock corresponding mission – press enter .
after each entry. The game will prompt you when missions are unlocked.
BLEEDINGBADLY – FTE Mission Mode
RaidT18Z - Night Raid
StrongM577 - Coastal Stronghold
AmbushU454 - Ambush
CloseQ8M3 - Close Quarters
OFPWEB1 – Encampment
OFPWEB2 – Debris Field
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
valaki tud vmi magyarositást a játékhoz?
Lehet nem is a futással van a baj, hanem azzal, hogy alapból gyorsan "sétál". Azért felmálházva nem igen lehet gyorsabban futni a valóságba se mint a játékba.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Nem lehet hátrébb állítani a nézõpontot? Mert így tényleg olyan mintha semmi különbség nem lenne a sprint meg a futás között de ha a talpad alatt a földet nézed akkor látszik hogy van azért különbség.
Meg így pl belefér 1 ház a látómezõbe és ennyi, a közelharc nemigazán jó így.
Meg nemtom csak nálam van-e de nem késik a lövés egy kicst sokat az egérgomblenyomás után?:D
miaz,hogy nincsenek civilek meg állatok?ez most miért hiba?meg,hogy nehéz?hát ez 1 harci szimulátor milyen legyen?ugyanugy sebzodsz ahogyan igazábol!nemértem miért kell ezeknek mindent alul értékelni....
Fegyvert meg azért nem tudsz választani, mert nem lehet.
"I know that our PC user base is clamouring for more features already, and we are not oblivious to your pleas! We have DLC, patches and title updates all due out (in weeks rather than months) and we are also collating all feedback regarding any issues discovered, so please keep on posting your bug reports in the tech help forum."
- hát remélem is, hogy igy lesz, várjuk azt a jó nagy peccset, ami rendbeteszi a játékot. Az engine továbbfejlesztésérõl is ir, úgyhogy valszeg várható egy kis grafikai ráncfelvarrás is PC-n. A DLC meg inkább a konzolosokat érdekelheti elsõsorban, PC-n úgyis rengeteg mod meg fan-made content lesz hamarosan.
Csaló kóddal!Mert rengeteg lõszer kell!És ha nincs csalás szétvet az ideg!
Így már játszható.De nincs kész szerintem!Hiányzik egy csomó minden..pl fegyvert nem tudsz választani(vagy csak én nem találtam).Van egy invertory de nem jöttem rá hogy kell használni.Felsorolja a csapatokat de választani nem tudsz csak azt látod kinek mije van.
A tüzérségi csapást itt valaki leírta,amibõl volt bõven csakhogy nem mindig engedte..kb 2x...ennyi?Airstrikét az nem engedte egyszer se!!!
szóval nekem bejövõs, experienced fokozat, kellõ kihívás. olvastam valahol, hogy az animációk is kicsit döcögõsek, nem tudom, nekem semmi bajom nincs vele, láttam sokkal rosszabbakat is.
vagy én vagyok igénytelen. megvevõs lesz. <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
wapolok
Cod-os fejjel álltam neki a gammának, így nem fûztem túl sok reményt a játékhoz és mégis megtetszett.
Kelló kihívást tartalmaz számomra, ami motivál a végigjátszására, meg ugye ott a cooperative, ezért gondolkozom a megvételén is..upsz
Hardcore-ban kezdtem most neki és attól függetlenül, hogy nem tudok tovább jutni az elsõ pályán<#vigyor5>#vigyor5>, egyáltalán nem vette el a kedvem, csak érdemes tiszta fejjel neki állni, ha az ember eredményt akar.(Kicsit sûrübb mentési mehanizmusnak mondjuk tudnék örülni)
Mindenkinek sok sikert!
Battlelog: Purga5
wapolok
De azért még figyelhetitek mert próbálkozom!
név:SUPERGAMEZ-HUN-
jelszó:supergamez0
Gyertek aprítani!