1663
  • Dark Schneider
    ahhoz képest, hogy mennyire nem tetszett az elején, mostmár le se tudok szakadni róla. ha valaki tud olyan oldalt, ahol custom missionök vannak, ne legyen rest belinkelni.
  • Ulvar
    Jah, ezen én is meglepődtem, meg hogy miért nem volt, hogy nekünk van egy vezetőnk és az mondja meg mit tegyünk...na mind1. Végig nekünk vezetni..uncsi...
  • I.C.ram
    Az is érdekes, hogy oroszoknak segítünk, de egy darab orosz egység nem volt az egész szigeten...
  • Csokis
    Összehasonlító képek PC/Xbox360/PS3 viszonylatában, KATT! Magasan a PC viszi a prímet, mint a legszebb megjelenítésű.
  • Ulvar
    AAAsokhoz nem tok eljutni egyszerűen két tűz közé kerülök ha elindulok rendesen feléjük (1 AAA önjárót kilőttem a domb tetejéről lopott AA fegyóval xD, a másikat nem tudtam de lehet az lesz hogy addig próbálkozok amíg el nem találom :D.

Ha nem tom eltalálni nem fogok foglalkozni a 2nd küldetéssel...nem éri meg.
  • priluki
    skacok ha csinálok egy küldit azt hová kell mentenem ,vagy hogy?! mert a játékban sehol se látom:(
  • Ulvar
    7. vagy 8. misszió ... POW-et eljuttatom a ponthoz (CP 600méterrel az LZhez képest) na akkor lőjük ki ezt a pár katonát még... 1 db volt a földszinten mind a 3at letarolta mire én fejbe lőhettem mert a hülye AInak hiába mondom hogy állj meg paraszt ő akkor is oda megy -.-". VAGY ELÉM FUT akkor jön a 2. idegroham...na most összeszedem magam és újra kinyírok mindenkit aztán hagyj menjek már tovább.. :)
  • I.C.ram
    Azt a pályát úgy csináltam meg, hogy levágtam az utat, és alúlról támadtam be őket, így gyorsabban odaértem, mint a tankok elindultak volna.

A legelső AT-seket, meg ellenséges APCket tüzérséggel intéztem el.

Mondjuk vicc volt, hogy az elején mondja a főnök, hogy intézzem el a gyalogokat, az APCket bízzam az M1-ekre... Így is tettem első nekifutásnak, erre a 4 Abrams-ből kilőttek rögtön 2-öt az APC-k, és a másik két Hummert is.... Vicc.
  • I.C.ram
    Na végigvittem a kampányt.

Hangulata nem sok volt... Unalmas küldetések, idióta AI, összesen volt kb 6 féle jármű az egész játékban. Nem volt túl hosszú sem.
  • mattempus
    Sziasztok! Csak saját vélemény, mielőtt belém kötnétek :)
    Nekem tetszik, még a grafikája is, látom meg olvastam hogy sokan szídják, de őszintén soha nem azért szerettük ezeket mert milyen szépek is voltak. Az én elvárásaimnak teljesen megfelel. A játékkal se tudom, hogy mi a gondja egyeseknek, bugok azok vannak, de a régiekbe is voltak.Nehéznek, nehéz mint a régi, bár talán vmivel könnyebb. Arcadosra ott sikerült h checkpoint után feltámadnak az elhalt csapattársaid az kicsit nevetséges, de ha nem így lenne soha nem vinném végig. Az ai-val se tudom mi a baj, jó oké a társk néha fogyisak, de az ellenség, néha olyan bekerítő cseleket csinál h csak lesek.

Fueles pálya.
    Egy kis segítség, riadót nem lehet tényleg megúszni nagyon, belopakodtam egyedül kint hagytam a társakat fedezni (fire on my lead), megpróbáltam kimenni csöndben de lebuktam, gyorsan felrobbantottam és közbe a társakkal együtt, elmenekültem, nehéz megmondani így az irányt, de nem a waypointokat követve mentem el hanem ha szemből nézzük a jobb oldali kijáraton át egyenesen fel a hegyekbe mentem. Így kikerültem majdnem minden őrjáratot, hiszen szembe teszi le a support heli a katonákat, akik meg megmaradtak a jobb oldali részen azokkal könnyedén elbánsz.

A falussal meg sokat szarakodtam én is, körbeaknáztam a házat ahova bebújtam, minden szart. Aztán úgy úsztam meg h ahol az apcék vannak meg a többi katona, vmi homokzsák mögé bújtam be, és így nagyjából minden irányba tudtak fedezni a társak is, akik előről jönnek hagyj jöjjenek, majd az apc kiszedi.

Most én kérnék helpet :) 9es pálya, ki kell írtani az atsokat, már ott tartok ahol egy kis völgyön keresztül kell menni, és vmiért elindul az a rohadt tank, nincs időm mindenkit megölni, de ha nem is lövik ki a tankot akkor is kiírja h mission faild, pedig tényleg nem történik semmi. Már ötletem sincs h csináljam meg. Már gondoltam arra is hummerrel berambózom, csak úgy nem túl sok esélyem van :D Előre is köszi a helpet.
  • szapor
    #1262 senki nem futott még bele ebbe? lehet bugg vagy mi? :(
  • kokos
    Én is szidtam az elejénDe megváltozott a véleményem(nem hittem volna)Rákattantam a mission editorra!Már helikopteres,tankos,tüzérséges hadműveleteket készítek, nagyon élvezhető és egyszerűbb mint az Armák!Itt nem kell 20 szavas parancsokat írni.....tüzérséget kérek akkor az jön is!
  • Ulvar
    ARMA és OFP eddig a legjobb szerintem. ARMA2 t én se tudtam élvezni, de ezt se nagyon eddig.
  • I.C.ram
    OFP se volt egy szépség, mikor kijött.

Az ARMA2 meg egy rakás szar lett. Teljesen élvezhetetlen az a játék.
  • nenad
    Nem ez az első játék amelynél tapasztalom az, hogy a fejlesztők nyomorék módón fake screenshootokat adnak a játékról. Mindent maximumra húzva egy rakás Xar az egész. Komolytalan arcados próbálkozás az eredeti operation flashpoint illetve még az ARMAII -höz képest is. Bocsánat nem a játékkedveteket szeretném elvenni, csak figyelmeztetni, mielőtt megvennéd kérj meg valakit hogy előszőr készítsen pár képernyőshotot, illetve hasonlítsa össze a régivel. Nemtom hová fog süllyedni az egész a végére. Multiban látok még esélyt hogy valamilyen szinten használható lesz. Az SSAO-t is csak a reklám screenshotokon lehet látni, a játékban nem elérhető. Szemét banda.
  • simon7108
    nekem sikerult elkerulnom a riasztást ahogy már mondtam!hátulrol kell támadni:D
    én az erdoben osontam korbe és ott van pár géppuska árok azokat hátulrol elintéztem és ahogy mondtam riado nélkul bejutottam!
  • Paranoia
    felveszed a lelőtt katonáktól a páncéltörőt(nem tudom típusát).A tornyot lövöd vele,elkezd csipogni és pár másodperc múlva felrobban.
  • davidhun73
    hello aki akar most copozni az lépjen be a hamacsi hálomba Name: .::David_Operation_FlashPoint2_Szoba::.
    Pass: 735
  • derdani
    Kössz , sikerült.
  • kokos
    Ajánlom az 1201 hozzászólást!!!!!
  • szapor
    #1262 vki tudja a megoldást?
  • derdani
    Tényleg elég szar az AI.
  • derdani
    Én is ott tartok és nekem sem sikerül.
  • davidhun73
    David_Operation_FlashPoint2_Szoba.hamachi hálozatom
  • I.C.ram
    Hát én nem tudom megcsinálni :( Mindent kipróbáltam már. Azt is kipróbáltam, hogy beülök egy APC-be, és azzal darálok, de még így se tudom elég gyorsan ledarálni őket. Egyszerűen túl sok irányból jönnek, és az AI segg hülye.. képtelen megvédeni magát.
  • Pretorian
    Én a falu délkeleti csücskében lévő géppuskához álltam be, az embereimet beküldtem a bozótba tőlem keletre, ők leszedték azt a kb. 20 katonát, akik 3-4 hullámban támadtak dél-délkelet felől, majd visszarendeltem őket magamhoz, és szétkaptuk az északi és nyugat-délnyugat felől a faluba betörő egységeket. Persze ehhez ki kellett tapasztalnom, hogy mikor honnan jön az ellenség, és aszerint osztogattam a parancsokat. Kb. negyvenedik alkalomra sikerült megcsinálnom.
  • Pretorian
    Nem lehet megúszni a riadót, sőt, nekem kijutnom is csak 2 emberem elvesztésével sikerült, mert a robbantás után vagy 40 kinai katona támadott be minket minden irányból.
  • werkfilm
    dirt2vel is ez volt pár napig
  • tobias88
    Úgy tűnik amúgy, hogy nem csak pc-n rossz az online:

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=386354
  • zozox333
    Az előzőt neked írtam, csak félre nyomtam!
  • zozox333
    Szerintem nem lehet elkerülni a riasztást. Többször próbáltam különböző irányokból, ill. taktikákkal. Én a főbejáraton mentem be! Előtte a bokrok közül végezni kellett persze az őrséggel. Osonás a generátorhoz, aki jön lelőni (páran lesznek), robbantani, és futás ezerrel a kivonási pontra!
  • zozox333
    Én egyik emberemet a falu szélén levő géppuskához tettem és a maradékkal kimentem vadászni így simán sikerült elsőre! Amikor bevettem magam a faluba engem is megfingattak ezerszer!
  • yooyoo
    Hello!
    Nekem is az üzemanyagos pályán van problémám. Be lehet jutni a bázisra riadó nélkül? Szépen kötbementem ahogy a waypointok mutatták de ha a bázis közelébe jutok akkor mindig felfedeznek, és előketül vagy két raklapnyi katona. Van valami titkos bejárat amit nem őriznek annyira?
  • I.C.ram
    Valaki tudna valami taktikát mondani? Bénázok azon a pályán, ahol a légvédelmi egységek kiiktatása után a falut kell védeni. Akármit csinálok, állandóan beszivárognak valamelyik oldalról, és elfoglalják a várost, vagy engem fingatnak meg. Hogy kell bevédeni? Honnan lehet a legjobban védekezni?

Idegesítő, hogy a susnyásból én nem látok ki, de az AI meg simán lő.
  • matti12
    igen crackeltem egyszer egy 20 megás reloaded crack-al és egy 5 megással issh. (kb 3x 4x telepitettem ujra a játékot :D)
  • priluki
    csá engem érdekelne:) Kiváncsi vagyok milyen lett:) elküdöd? [email protected]
  • zozox333
    Hali!

A 7. küldetésen elakadtam! A 3. (az utolsó) fő feladatnál. Azt írja, hogy intézzem el az üzemanyagraktár körüli védelmet, és számol 5 figurát (azt hiszem tankelhárítóst). Leszedtem mind az ötöt, eltűnt az iránytűről a feladat jelzése, de azon kívül semmi!
    Tovább kell harcolni, és ledarálni a maradékot is?
  • tobias88
    azért, azt hittem, hogy nálam van a probléma
  • szapor
    Crackelted?
  • matti12
    Hali.. valaki meg tudná mondani hogy miért irja ki ezt a játék ha elinditom? :D