Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
EPIC GAME!!!

Nekem más volt meg!
Megnyitod az editort és megkeresed a fájlt amit küldtem...és indítod a gémet...2-õt küldtem.A térkép felsö szélén középen van az indítás!De elindul a sima játék indítással is!
Már elküldtem!
okés de hova köldöd?! nekem ide kéne : [email protected] kösz

Hmmm!<#fejvakaras><#fejvakaras><#conf><#conf>Most meg engedi a 40 fõnél több embert!!!!!<#fejvakaras><#help>
A másik amire figyelni kell az meg az,hogy összesen 40 fõs lehet a küldetés....ez egy kicsit lekorlátoz.Mivel teszel bele pl:3 tankot az már 9 fö.Magadnak is teszel be 2 tankot 1 helit az 2x3 fõ+2fõ....így 17 fõ már foglalt, marad 23 fõ amit magad és az ellenre kell elosztani!
Dark Shneider!Megosztod velem is a missionokat küldök én is párat hátha tanulunk egymástól!!!Pl:Én Magyar szöveget teszek bele,de csak az objektivben látható, meg a view missionban.Viszont a kezdõképernyõn nem!
Sziasztok!
A mission editor megnyitásakor nem tudja megrajzolni a térképet(error drawing map see log..)és ott azt írja hogy cannot open direct3d effect file, valamilyen shader.Valaki találkozott már ilyennel? Újratelepítést próbáltam és nem változik semmi.A játék tökéletesen fut.
Hy!
Ok küldök egy egyszerû missiont!Annyi az egész,hogy felmész a dombra menetközben van egy kis csihi puhi.A dombtetõn felérve meg ráengeded a tüzérséget a kínai egységekre .Tettem bele 2 baszott nagy mortart azzal jól el lehet õket intézni! <#mf1><#mf1><#mf1>És ha tetszett akkor küldök komolyabbat!
te nagy pályaszerkesztö mester vagy... küddj már párat vagy mond meg hova kell bemásolni amit csinálok mert nekem nem megy:S pls

ahhoz képest, hogy mennyire nem tetszett az elején, mostmár le se tudok szakadni róla. ha valaki tud olyan oldalt, ahol custom missionök vannak, ne legyen rest belinkelni.

Ulvar
Jah, ezen én is meglepõdtem, meg hogy miért nem volt, hogy nekünk van egy vezetõnk és az mondja meg mit tegyünk...na mind1. Végig nekünk vezetni..uncsi...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

I.C.ram
Az is érdekes, hogy oroszoknak segítünk, de egy darab orosz egység nem volt az egész szigeten...
Összehasonlító képek PC/Xbox360/PS3 viszonylatában, KATT! Magasan a PC viszi a prímet, mint a legszebb megjelenítésû. <#smile>

Ulvar
AAAsokhoz nem tok eljutni egyszerûen két tûz közé kerülök ha elindulok rendesen feléjük (1 AAA önjárót kilõttem a domb tetejérõl lopott AA fegyóval xD, a másikat nem tudtam de lehet az lesz hogy addig próbálkozok amíg el nem találom 😄.

Ha nem tom eltalálni nem fogok foglalkozni a 2nd küldetéssel...nem éri meg.

skacok ha csinálok egy küldit azt hová kell mentenem ,vagy hogy?! mert a játékban sehol se látom😞

Ulvar
7. vagy 8. misszió ... POW-et eljuttatom a ponthoz (CP 600méterrel az LZhez képest) na akkor lõjük ki ezt a pár katonát még... 1 db volt a földszinten mind a 3at letarolta mire én fejbe lõhettem mert a hülye AInak hiába mondom hogy állj meg paraszt õ akkor is oda megy -.-". VAGY ELÉM FUT akkor jön a 2. idegroham...na most összeszedem magam és újra kinyírok mindenkit aztán hagyj menjek már tovább.. 😊

I.C.ram
Azt a pályát úgy csináltam meg, hogy levágtam az utat, és alúlról támadtam be õket, így gyorsabban odaértem, mint a tankok elindultak volna.

A legelsõ AT-seket, meg ellenséges APCket tüzérséggel intéztem el.

Mondjuk vicc volt, hogy az elején mondja a fõnök, hogy intézzem el a gyalogokat, az APCket bízzam az M1-ekre... Így is tettem elsõ nekifutásnak, erre a 4 Abrams-bõl kilõttek rögtön 2-öt az APC-k, és a másik két Hummert is.... Vicc.
I.C.ram
Na végigvittem a kampányt.

Hangulata nem sok volt... Unalmas küldetések, idióta AI, összesen volt kb 6 féle jármû az egész játékban. Nem volt túl hosszú sem.
Sziasztok! Csak saját vélemény, mielõtt belém kötnétek 😊
Nekem tetszik, még a grafikája is, látom meg olvastam hogy sokan szídják, de õszintén soha nem azért szerettük ezeket mert milyen szépek is voltak. Az én elvárásaimnak teljesen megfelel. A játékkal se tudom, hogy mi a gondja egyeseknek, bugok azok vannak, de a régiekbe is voltak.Nehéznek, nehéz mint a régi, bár talán vmivel könnyebb. Arcadosra ott sikerült h checkpoint után feltámadnak az elhalt csapattársaid az kicsit nevetséges, de ha nem így lenne soha nem vinném végig. Az ai-val se tudom mi a baj, jó oké a társk néha fogyisak, de az ellenség, néha olyan bekerítõ cseleket csinál h csak lesek.

Fueles pálya.
Egy kis segítség, riadót nem lehet tényleg megúszni nagyon, belopakodtam egyedül kint hagytam a társakat fedezni (fire on my lead), megpróbáltam kimenni csöndben de lebuktam, gyorsan felrobbantottam és közbe a társakkal együtt, elmenekültem, nehéz megmondani így az irányt, de nem a waypointokat követve mentem el hanem ha szembõl nézzük a jobb oldali kijáraton át egyenesen fel a hegyekbe mentem. Így kikerültem majdnem minden õrjáratot, hiszen szembe teszi le a support heli a katonákat, akik meg megmaradtak a jobb oldali részen azokkal könnyedén elbánsz.

A falussal meg sokat szarakodtam én is, körbeaknáztam a házat ahova bebújtam, minden szart. Aztán úgy úsztam meg h ahol az apcék vannak meg a többi katona, vmi homokzsák mögé bújtam be, és így nagyjából minden irányba tudtak fedezni a társak is, akik elõrõl jönnek hagyj jöjjenek, majd az apc kiszedi.

Most én kérnék helpet 😊 9es pálya, ki kell írtani az atsokat, már ott tartok ahol egy kis völgyön keresztül kell menni, és vmiért elindul az a rohadt tank, nincs idõm mindenkit megölni, de ha nem is lövik ki a tankot akkor is kiírja h mission faild, pedig tényleg nem történik semmi. Már ötletem sincs h csináljam meg. Már gondoltam arra is hummerrel berambózom, csak úgy nem túl sok esélyem van 😄 Elõre is köszi a helpet.
#1262 senki nem futott még bele ebbe? lehet bugg vagy mi? 😞
Én is szidtam az elején<#boxer><#violent>De megváltozott a véleményem(nem hittem volna)Rákattantam a mission editorra!Már helikopteres,tankos,tüzérséges hadmûveleteket készítek, nagyon élvezhetõ és egyszerûbb mint az Armák!Itt nem kell 20 szavas parancsokat írni.....tüzérséget kérek akkor az jön is!<#eljen><#eljen>
Ulvar
ARMA és OFP eddig a legjobb szerintem. ARMA2 t én se tudtam élvezni, de ezt se nagyon eddig.

I.C.ram
OFP se volt egy szépség, mikor kijött.

Az ARMA2 meg egy rakás szar lett. Teljesen élvezhetetlen az a játék.
Nem ez az elsõ játék amelynél tapasztalom az, hogy a fejlesztõk nyomorék módón fake screenshootokat adnak a játékról. Mindent maximumra húzva egy rakás Xar az egész. Komolytalan arcados próbálkozás az eredeti operation flashpoint illetve még az ARMAII -höz képest is. Bocsánat nem a játékkedveteket szeretném elvenni, csak figyelmeztetni, mielõtt megvennéd kérj meg valakit hogy elõszõr készítsen pár képernyõshotot, illetve hasonlítsa össze a régivel. Nemtom hová fog süllyedni az egész a végére. Multiban látok még esélyt hogy valamilyen szinten használható lesz. Az SSAO-t is csak a reklám screenshotokon lehet látni, a játékban nem elérhetõ. Szemét banda.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nekem sikerult elkerulnom a riasztást ahogy már mondtam!hátulrol kell támadni😄
én az erdoben osontam korbe és ott van pár géppuska árok azokat hátulrol elintéztem és ahogy mondtam riado nélkul bejutottam!

PSN ID:misi2mezei

felveszed a lelõtt katonáktól a páncéltörõt(nem tudom típusát).A tornyot lövöd vele,elkezd csipogni és pár másodperc múlva felrobban.
hello aki akar most copozni az lépjen be a hamacsi hálomba Name: .:😄avid_Operation_FlashPoint2_Szoba::.
Pass: 735
derdani
Kössz , sikerült.<#taps>

Ajánlom az 1201 hozzászólást!!!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
#1262 vki tudja a megoldást?
derdani
Tényleg elég szar az AI.

derdani
Én is ott tartok és nekem sem sikerül.<#falbav>

I.C.ram
Hát én nem tudom megcsinálni 😞 Mindent kipróbáltam már. Azt is kipróbáltam, hogy beülök egy APC-be, és azzal darálok, de még így se tudom elég gyorsan ledarálni õket. Egyszerûen túl sok irányból jönnek, és az AI segg hülye.. képtelen megvédeni magát.
Pretorian
Én a falu délkeleti csücskében lévõ géppuskához álltam be, az embereimet beküldtem a bozótba tõlem keletre, õk leszedték azt a kb. 20 katonát, akik 3-4 hullámban támadtak dél-délkelet felõl, majd visszarendeltem õket magamhoz, és szétkaptuk az északi és nyugat-délnyugat felõl a faluba betörõ egységeket. Persze ehhez ki kellett tapasztalnom, hogy mikor honnan jön az ellenség, és aszerint osztogattam a parancsokat. Kb. negyvenedik alkalomra sikerült megcsinálnom.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Nem lehet megúszni a riadót, sõt, nekem kijutnom is csak 2 emberem elvesztésével sikerült, mert a robbantás után vagy 40 kinai katona támadott be minket minden irányból.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

werkfilm
dirt2vel is ez volt pár napig

tobias88
Úgy tûnik amúgy, hogy nem csak pc-n rossz az online:

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=386354
Az elõzõt neked írtam, csak félre nyomtam!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Szerintem nem lehet elkerülni a riasztást. Többször próbáltam különbözõ irányokból, ill. taktikákkal. Én a fõbejáraton mentem be! Elõtte a bokrok közül végezni kellett persze az õrséggel. Osonás a generátorhoz, aki jön lelõni (páran lesznek), robbantani, és futás ezerrel a kivonási pontra!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Én egyik emberemet a falu szélén levõ géppuskához tettem és a maradékkal kimentem vadászni így simán sikerült elsõre! Amikor bevettem magam a faluba engem is megfingattak ezerszer!

Hello!
Nekem is az üzemanyagos pályán van problémám. Be lehet jutni a bázisra riadó nélkül? Szépen kötbementem ahogy a waypointok mutatták de ha a bázis közelébe jutok akkor mindig felfedeznek, és elõketül vagy két raklapnyi katona. Van valami titkos bejárat amit nem õriznek annyira?

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

I.C.ram
Valaki tudna valami taktikát mondani? Bénázok azon a pályán, ahol a légvédelmi egységek kiiktatása után a falut kell védeni. Akármit csinálok, állandóan beszivárognak valamelyik oldalról, és elfoglalják a várost, vagy engem fingatnak meg. Hogy kell bevédeni? Honnan lehet a legjobban védekezni?

Idegesítõ, hogy a susnyásból én nem látok ki, de az AI meg simán lõ.
igen crackeltem egyszer egy 20 megás reloaded crack-al és egy 5 megással issh. (kb 3x 4x telepitettem ujra a játékot 😄)

TDU:Kamarov:HUN

csá engem érdekelne😊 Kiváncsi vagyok milyen lett😊 elküdöd? [email protected]

Hali!

A 7. küldetésen elakadtam! A 3. (az utolsó) fõ feladatnál. Azt írja, hogy intézzem el az üzemanyagraktár körüli védelmet, és számol 5 figurát (azt hiszem tankelhárítóst). Leszedtem mind az ötöt, eltûnt az iránytûrõl a feladat jelzése, de azon kívül semmi!
Tovább kell harcolni, és ledarálni a maradékot is?

tobias88
azért, azt hittem, hogy nálam van a probléma <#kacsint>
Crackelted?
Hali.. valaki meg tudná mondani hogy miért irja ki ezt a játék ha elinditom? 😄

TDU:Kamarov:HUN