1663
-
#1383 Itt esetleg lehet érdeklődni
de amúgy itt ezen az SG topicon belül lehetne csinálni valami kis bulit. Akit érdekel egy adott időpontkor megy mindenki egy olyan szerverre, (Bérelt vagy házilag készített, Hamachin keresztül stb..) egy héten egyszer vagy kétszer vagy valahogy...vagy ha van állandó akkor úgy...még nem próbáltam multiban szóval.. -
4850 hd #1382 hello all senkise tolja multi részét ,nem találok magyarokat és ez elégé elszomorít nyírom a németet a franciát de gyengék -
#1381 Na sikerült. Körbe mentem a CP hez ahogy valaki említette találtam ahol leszálltak a helik egy Hummert azzal végig szágulgodtam minden ellenőrző ponton majd bementem a bázisra a Hummerel ott kiszálltam leszedtem minden kis kínait és kész...A vége felé kezdett megint idegesítő lenni a játék, állandóan éjszaka mászkálni, már untam, meg yoyozott a szemem a sok zöld fekete fehér szín kombinációtól. de a lényeg hogy kész jöhet a multi. -
#1380 Az pedig könnyű. Bemész felpukkantod CP utána elindulsz ahol volt a tartály és megy az út tovább tehát jobbra utána meg van a kereszteződés ott balra ott volt 3-4 ember a többi hülyét beállítod golyó fogónak hátba támadod az ellenséget a dombról és kaszabolás. utána felfutsz a dombra ott lesz még pár ferde szem és kész jön a heli. és most megyek el csak folytatni az utsó misszt. -
#1379 Kösz. -
#1378 én viszont valami olajfinomítós pályán vagyok!ott akadtam el
valami generátort kellene felrobbantani
de általában mindig leölnek meg beriasztanak
nem tudom miért pont középre kellett rakni a rohadt generátort! -
#1377 Jól fog jönni ha a rohadt pilótákat mented ki! :D -
#1376 M -
#1375 Már én is megcsinálta, de áll, hogy lehet külön külön egyesével parancsot adni? -
moho #1374 Nekem elsőre sikerült a harmadik pálya, egyáltalán nem volt kemény. A három társam beraktam a három géppuskához. Kettőt leszedtek belőlük a harmadikkal beugrottam egy kocsiba amit az ellen hozott csak kilőtték őket gondolom (pont nem láttam). Én vezettem a társam meg géppuskázott, körbe-körbe mentem a kocsival és elütöttem akit kellett vagy a társam lelőtte akit tudott. Ennyi.
-
#1373 :D -
#1372 3. pályán a falu védést, hogy csináltátok meg, mert a végén hirtelen előözönlött még vagy 6-8 katona addigra már csak én maradtam meg az oldalfegyverem, küzdöttem ahogy bírtam, de sajnos nem voltam elég jó. Mi a titok? Mondjuk aknásítani még nem próbáltam, azt még megpróbálom, bár sok esélyt így sem látok a győzelemre. Próbáltam a gépágyúval irtani őket, de mindig oldalba kapnak, mert egyik oldalt ugyan le tudom védetni az embereimmel, de a másik oldalon a gép által irányíott egységek hamar feladják a szolgálatot. -
#1371 Nem majd egy óra múlva kb elkezdem, de már előre félek. Xanax a monitor előtt... :D. -
zozox333 #1370 Akkor javaslom vegyél 2 kiló nyugtatót! Ezután jutsz oda ahol most döglődöm! Az a tank + az azt fedező GPU engem is folyton lekaszáltak plusz még utánuk jó pár gyalogos. Beültem egy kocsiba (frankó 40 mm-es a tetőn:)) és hátulról, az erdőben körbeautóztam a tankot!
A térkép "túloldalán" volt franko checkpoint is! Szóval így bekocsikáztunk a bázisra (amúgy itt közvetlen előtte is van 1 CP, így nem kell totál a 2 AA tól kezdeni újra)!
Itt meg mindig megfingok!
Ha fentről orvlövök bekerítenek, ha bemegyünk nehézfegyverrel, nekik van mégkomolyabb, totál szopás!
Ha neked azóta sikerült, majd írd meg hogyan! -
#1369 Ezek a km-es futkározások az agyamra mennek...
Valamelyik pályán, beültem egy Dzsipbe, hogy gyorsabban odaérjünk ahova kell!
Megcsörrent a telefonom, nem figyeltem, és bele esett a kocsi a vízbe, kiúsztam de az egyik emberem nem tudott kijönni a vízből, hiába parancsoltam meg neki!
Mondom mind1 majd vissza jövünk érte később, hátha addig meggondolja magát! (nem tette)
Ki irtottunk mindenkit, mire ki írta, hogy 2,8 Km re kell elmenni, a kivonási pontra...
Kb. félúton, találtam egy autót, gondoltam vissza megyek a csávóért, és megpróbálom kihalászni a vízből, nehogy az legyen a baj a végén, hogy nincsen velünk!
Kiszállok a kocsiból, lemegyek a hegyoldalon az emberhez, kijelölök neki a parton egy pontot hogy menjen oda, erre mi történt?
Az egyik idióta aki a kocsiban volt, átült a kormány mögé, és elindult a kijelölt ponthoz, hegynek lefelé...!
Hát a hülye nem csoda hogy nem tudott megállni, és bele esett a vízbe! Mivel így autó nélkül maradtam, kénytelen voltam lefutni megint a 2,5 kilométert...
(Ja, és az emberemet meg kellett hogy öljem, mert nem jött ki a vízből) -
#1368 én tegnap este kilőttem a két AAAt C4el. Utána rájöttem hogy egyik csávókámnál van......én meg úgy szedegettem fel a kis ferde szeműektől. Utána meg 2 kmet futni kell 1 km után egy tank kilőtt a picsába...majd ma folytatom. -
zozox333 #1367 Ott mindenkit le kell lőni mindenképp? Vagy a tábornokot élve kellene elkapni mindenképp? Egyszerűen beszarás, hogy az egész játék utolsó rohamánál így beakadok! -
#1366 Hello egybként válaszolva a priv. üzenetedre, felvettelek -
#1365 Ja, az az utolsó pálya.
Nem termelődnek, csak marha sokan vannak. -
zozox333 #1364 Üdv!
A 11. pályán a tengerészeti bázis elfoglalása a vége? Ott amúgy hány ezer ellg.-et kell leszedni? Tököm tudja mennyivel végzünk, de mintha mindig újratermelődnének! -
#1363 Nekem állandóan elfogyott a lőszerem a későbbi pályákon. szerettem extrém távolságból leszedni az ellenséget, és így ugye csak én lőttem, az ai csapattársak nem, amit azt jelenti, hogy mindenkit én lőttem le.
Legidegesítőbb az volt, hogy messziről lekaptam pár kínait, de mire odaértem, már eltűnt a hulla, és vele együtt a lőszer is. -
#1362 érdekes módon sok játéknál eszembe jutott már hogy ide kellene cheat de ennél még sose:| nem találtam egyetlen olyan részt ahol örök lőszerre vagy valamire lett volna szükségem, egyébként is ha belejön az ember jól lehet vele menni, és van benne kihívás is -
gorgon gollob #1361 a legutolsó dolog, ami erről a játékról eszembe jut, az a cheatelés :) -
willis #1360 magyarítás? -
willis #1359 Tehát milyen csaló kód van hozzá? végtelen lőszer meg még mik? hogyan kell aktiválni? örök élet nincs? -
#1358 Hát, igen. De régi ócskavas ez a fránya GTA IV... -
#1357 "mivel a Havok ilyen: a Half-Life-ban, GTA IV-ben Star Wars TFU-ban még tökéletesen működött, de ezek már nem éppen mai darabok: ott az Aegia és a PhysX, tessék azt használni, kedves fejlesztő urak: fejlődjünk, fejlődjünk!"
Eddig olvastam. -
#1356 thx -
storm181 #1355 Konzol HQ-s teszt 7,5 pont -
#1354 Jobb Shift -
#1353 Üdv!
HOgy kell légicsapást kérni ?A reptéren elakadtam!
Nem sikerült eddig rájönni hogy kell lehívni az AIRstrike-ot!
Köszönet... -
priluki #1352 jahh énis kb igy gondoltam csak cukormázas változatba irtam le :D -
#1351 attól még h vki béna hozzá még nem kell szidni.Én hamarosan végigviszem és jó értékelést fog kapni az tuti. -
priluki #1350 1.5 játszhatóság? :D kicsit "sokk" nem?! :D
én azért 4 et adnék rá.. sztm nem rossz:) -
#1349 Csirke4 teszt a játékról:
grafika: 5/5
játszhatóság: 1.5/5
szavatosság: 2/5
zene/hang: 5/5
Összesen: 5/10
-
#1348 hova menti a játék a mentéseket és hogy lehet betenni egy másik mentést a játékba?
-
Action #1347 Jaja!:) Közben én is megcsináltam újra,de most úgy hogy lelőttem,aztán még az összes kinait is felkutattam és őket is,majd a helikoptereket:)
Amúgy engem néha kicsit zavart hogy mindent rohanva és időre kellett megcsinálni a küldetések során,nemvolt idő lopakodni illetve szépen lassan elvégezni a feladatokat. -
#1346 Na hát, Én agyonlöttem.. lényeg, a lényeg, hogy igy is meg lehet csinálni, csak "picit" macerásabban -
n003 #1345 nafrankó :|
"Database loading failed. Mission Editor cannot continue until the database is loaded.
Error loading database from "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2".
Path "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2" does not exist.
Stack trace:
at MissionEditor.DatabaseManagerSingleton.ReloadDatabase()
at MissionEditor.MainForm.OnLoad(EventArgs e)"
:( -
Action #1344 Ha jól emlékszem ott nem kell kilőni Hahn-t...illetve csak a végén kell elintézni egy légicsapással ha már bentvan a rádiótoronyban.Addig csak hangtalanul kell kisérgetni és figyelni.