Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyitod az editort és megkeresed a fájlt amit küldtem...és indítod a gémet...2-õt küldtem.A térkép felsö szélén középen van az indítás!De elindul a sima játék indítással is!
A mission editor megnyitásakor nem tudja megrajzolni a térképet(error drawing map see log..)és ott azt írja hogy cannot open direct3d effect file, valamilyen shader.Valaki találkozott már ilyennel? Újratelepítést próbáltam és nem változik semmi.A játék tökéletesen fut.
Ok küldök egy egyszerû missiont!Annyi az egész,hogy felmész a dombra menetközben van egy kis csihi puhi.A dombtetõn felérve meg ráengeded a tüzérséget a kínai egységekre .Tettem bele 2 baszott nagy mortart azzal jól el lehet õket intézni! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>És ha tetszett akkor küldök komolyabbat!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha nem tom eltalálni nem fogok foglalkozni a 2nd küldetéssel...nem éri meg.
A legelsõ AT-seket, meg ellenséges APCket tüzérséggel intéztem el.
Mondjuk vicc volt, hogy az elején mondja a fõnök, hogy intézzem el a gyalogokat, az APCket bízzam az M1-ekre... Így is tettem elsõ nekifutásnak, erre a 4 Abrams-bõl kilõttek rögtön 2-öt az APC-k, és a másik két Hummert is.... Vicc.
Hangulata nem sok volt... Unalmas küldetések, idióta AI, összesen volt kb 6 féle jármû az egész játékban. Nem volt túl hosszú sem.
Nekem tetszik, még a grafikája is, látom meg olvastam hogy sokan szídják, de õszintén soha nem azért szerettük ezeket mert milyen szépek is voltak. Az én elvárásaimnak teljesen megfelel. A játékkal se tudom, hogy mi a gondja egyeseknek, bugok azok vannak, de a régiekbe is voltak.Nehéznek, nehéz mint a régi, bár talán vmivel könnyebb. Arcadosra ott sikerült h checkpoint után feltámadnak az elhalt csapattársaid az kicsit nevetséges, de ha nem így lenne soha nem vinném végig. Az ai-val se tudom mi a baj, jó oké a társk néha fogyisak, de az ellenség, néha olyan bekerítõ cseleket csinál h csak lesek.
Fueles pálya.
Egy kis segítség, riadót nem lehet tényleg megúszni nagyon, belopakodtam egyedül kint hagytam a társakat fedezni (fire on my lead), megpróbáltam kimenni csöndben de lebuktam, gyorsan felrobbantottam és közbe a társakkal együtt, elmenekültem, nehéz megmondani így az irányt, de nem a waypointokat követve mentem el hanem ha szembõl nézzük a jobb oldali kijáraton át egyenesen fel a hegyekbe mentem. Így kikerültem majdnem minden õrjáratot, hiszen szembe teszi le a support heli a katonákat, akik meg megmaradtak a jobb oldali részen azokkal könnyedén elbánsz.
A falussal meg sokat szarakodtam én is, körbeaknáztam a házat ahova bebújtam, minden szart. Aztán úgy úsztam meg h ahol az apcék vannak meg a többi katona, vmi homokzsák mögé bújtam be, és így nagyjából minden irányba tudtak fedezni a társak is, akik elõrõl jönnek hagyj jöjjenek, majd az apc kiszedi.
Most én kérnék helpet 😊 9es pálya, ki kell írtani az atsokat, már ott tartok ahol egy kis völgyön keresztül kell menni, és vmiért elindul az a rohadt tank, nincs idõm mindenkit megölni, de ha nem is lövik ki a tankot akkor is kiírja h mission faild, pedig tényleg nem történik semmi. Már ötletem sincs h csináljam meg. Már gondoltam arra is hummerrel berambózom, csak úgy nem túl sok esélyem van 😄 Elõre is köszi a helpet.
Az ARMA2 meg egy rakás szar lett. Teljesen élvezhetetlen az a játék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
én az erdoben osontam korbe és ott van pár géppuska árok azokat hátulrol elintéztem és ahogy mondtam riado nélkul bejutottam!
PSN ID:misi2mezei
Pass: 735
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=386354
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Nekem is az üzemanyagos pályán van problémám. Be lehet jutni a bázisra riadó nélkül? Szépen kötbementem ahogy a waypointok mutatták de ha a bázis közelébe jutok akkor mindig felfedeznek, és elõketül vagy két raklapnyi katona. Van valami titkos bejárat amit nem õriznek annyira?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Idegesítõ, hogy a susnyásból én nem látok ki, de az AI meg simán lõ.
TDU:Kamarov:HUN
A 7. küldetésen elakadtam! A 3. (az utolsó) fõ feladatnál. Azt írja, hogy intézzem el az üzemanyagraktár körüli védelmet, és számol 5 figurát (azt hiszem tankelhárítóst). Leszedtem mind az ötöt, eltûnt az iránytûrõl a feladat jelzése, de azon kívül semmi!
Tovább kell harcolni, és ledarálni a maradékot is?
TDU:Kamarov:HUN