1663
-
#1463 Sziasztok! Valaki ért a mission editorhoz?
Hogy lehet azt megcsinálni hogy egy AI katona egy járművel a kijelölt pontra menjen?
-
#1462 Multizni is lehet a warezzal. -
mistermiskolcz #1461 Nem találtam warez topikot, elnézést hogy itt kérdem:
A Warezzal lehet lan-ban játszani? -
Merkaba #1460 Felrobbantani? De mivel? -
#1459 Fel kell robbantani a tornyot, aztán menni tovább. Egyébként nem az a legnehezzebb pálya. -
carrera #1458 Észrevette már valaki a hasonlóságot a két "intro" között:
The Kingdom /2007/
www.youtube.com/watch?v=Zz6eQDc9KV8
OPF Intro
www.youtube.com/watch?v=6KWvAvSlmSU
Plágium, plágium!!! :))) -
#1457 üdvozollek a klubban :( -
Merkaba #1456 üdv! egy kis segítség kellene. Ott tartok a kampányban mikor el kell foglalni a repülőteret. nekem ez rohadtul nem megy. folyamatosan szarrá lőnek, és eddig a 2000000 próbálkozásból kétszer jutottam el az irányítótoronyig de akkor mindig vége lesz a küldetésnek...hogy a francba kell ezt megcsinálni mert már uninstallon gondolkozok, pedig fasza kis játék lenne ez. -
#1455 Milyen tört szerverről beszéltek idióták?!
Nincs semmiféle "tört szerver".
Csak regisztrálni kell és kész.
Belehet szálni játékba és lehet indítani is.
-
Csilluskaa #1454 Van tört szerver, sőt akár magunk is létrehozhatunk, persze ahhoz egy erős net kapcsolat sem árt. -
astrobal #1453 úúúgy-e! sz'al van?:) mert a single playa mód igenrövid.
ez jó ez a grammar nazi :o) -
D00M #1452 Úgy érted tört szerver?:)
-
#1451 ???? -
astrobal #1450 mivel nem láttam sehol a diszklémerben hogy lehet-e ilyet kérdezni..de van törött szerver?:) -
astrobal #1449 olyan parám van, hogy amikor mozgatom az egeret (tehát mindig..) olyan mintha folyamatosan változna a brightness. csak egy kicsit vibrál de elég idegesítő. találkozott már vki ilyennel?
radeon 4870 x2, 4 giga ram, satöbbi. új catalyst sem segített. annyira nem zavaró, de ha vhogy ki lehet küszöbölni.. -
#1448 Felfedeztem egy hibát: hogyha fejjel lefelé fordulok a helikopterrel , elromlik és lezuhan -
#1447 Gyertek Multiplayerre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1446 Egyébként babrált már meg valaki közületek addonokat?Úgy értem hogy letöltötte és átalakította.Én csináltam magamnak nagyon sokat így:)mivel az én verziómon nem ment mondjuk1.96 volt vagy ilyesmi átalakítottam és megy.Valaki nem tudja -ace- elérhetőségét véletlenűl?Ő írt régen egy tutorialt ill.fordított egyet egy észak európai tag tutorialját fordította le ő.Tőle sok mindent tanultam annak idején.Meg csináltam egy ember addont civílt egyébként elég sok objektum addont készítettem és ezt a civílt is megcsináltam ahogy kell Classobject stb.mindent lényegében ezt az ember addont is úgy csináltam ahogy az objektumokat csak ugye itt az öröklődés másképp van mint egy tárgynál mármint a Class rész pl ez:
class All {};
class AllVehicles: All {};
class Air: AllVehicles {};
class Plane: Air {};
class A10: Plane {};
class A10real: A10{
ezek az osztályok egy Thunderbolt hoz tartoznak.tehát az embernél is figyeltem hogy jól csináljam ezeket az osztályokat és:( hm nem jött ösze mikor megnéztem valami olyasmit írt ki hogy file size 23 144455 66:) nem tudom akkor az objektumok miért sikerűltek...Dekódoltam az Mccivil modellt átneveztem és így lett egy saját tiszta új addon emberem de hm...Nem igazán értem.Jólenne ha lenne valaki aki ismeri ezeket a dolgokat. -
#1445 Elkezdtem már egy ideje csinálni cam sripteket is nem olyan nehéz.Mondjuk nem használom olyan sok commandot de így is lehet jó hatásokat elérni.csak jólenne ha a küldetésből vagyis a programból nem kellene állandóan kibe lépkedni hogy ha pl.Létrehoztam 3 új sort akkor újra be a küldetésbe hogy megnézzem mit hoztam létrehanem ha lenne pl egy ablak,és azt közben betudnám hozni beleírnám amit kell és már megis nézhetném az eredményt ennyi:)nem tudom hogy ilyen lehetőség van e esetleg. -
#1444 Sziasztok érdekelne van e itt olyan aki csinált már addonokat.Én csináltam már és szeretnék egy ilyen valakivel gondolatokat cserélni ha lehet.lenne miről beszélgetnünk:)Ha van itt ilyen szépen kérem írjon ha van rá mód.Köszönöm. -
Spartan117 #1443 ÁÁáá!Nem nem!Ne haragudj!Nem akarok senkit sem félrevezetni!Jó meglátás.Fáradtságból kifolyólag félreírtam!:D Csak szárazföldi célpontok ellen jó a Javelin! -
D00M #1442 Javelinnel le lehet lőni a heliket? -
cs31 #1441 Destroy PLA AT defendses. Itt mit kell csinálni? Kinyírok mindenkit , eljutok a megadott pontig. Mikor az utolsót lelövöm azt írja Failed!? -
#1440 Az OFP, Arma játékok katonai szimulátorok. Tehát így hülyeség lenne a 3rd, BÁR HA járműről van szó akkor én is sokszor 3rd ben nyomtam. Főleg ha helivel mentem, bár amikor céloztam akkor beültem, mert úgy jobban ment. OFP2ben nincs szükséges járműre, egyszer használtam, az utolsó pályán.
De ha a 3rd-t a katonánál alkalmazod az hülyeség, akkor elvész az értelme a játéknak. Ezért próbálok inkább átszokni a belső vezetéshez OFP1 és ARMAban. -
#1439 en mindegyikbe hasznaltam-lom.sokkal elobb eszreveszed az ellent es ugyanojan gyorsan celba tudod venni -
#1438 nincs de minek az? Sose használtam OFPbe vagy ARMAkhoz. Csak ha képet csináltam. -
#1437 miert?ofp-ben lehetett arma,arma2-ben lehet.evel a nagykalap szarral(kb a masodik missional jarok,de valoszinuleg nem is megyek tovabb) mi a helyzet? -
n003 #1436 nem csak mindenki ebbe az állapotba került:
-
#1435 nehezet kerdeztem? -
#1434 ebben lehet tps view-re valtani? -
4850 hd #1433 jó patch nagyon kellet már -
Spartan117 #1432 Lehetséges hogy nem ahhoz alkalmas vállról indítható van nálad! A helikoptereket csak Javelinnel vagy Stingerrel tudod leszedni! A többi földi járművekre van! Próbálj másikat szerezni! Bár néha csak bújkálni lehet a helik elől! Nagy fűben a hasalál sokat segít:D -
#1431 De lehet páncéltörő van nálam és azért nem tudom leszedni a helit? :) -
#1430 Hali engem is érdekelne! 4-5. pályán strella van nálam és látom is a helit ami szerintem ka-50 vagy hasonló :) és indítok rá de nem megy a hőforrás felé a rakéta. THX! -
#1429 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A helit, hogy lehet lelőni hőkövető rakétával melyik billentyűket kell használni? Előre is köszi a válaszokat. -
Spartan117 #1428 Tényleg ki jött a patch, és teljes mértékben jól használható!Nem rontja el a már megkezdett játékot(mármint ha tört-el nyomod)!Csak használd hozzá az új vitality crack-et!Két új multiplayer pálya, meg vagy 5-6 skirmish pályát tartalmaz és persze egyéb javításokat! Úgyhogy használjátok egészséggel! -
#1427 kim it tud , tényleg kijött a javitás a gémhez és mennyire használhato -
#1426 Rájöttem -
#1425 Sziasztok. A Multiplayer -nél amikor gyülekezünk , van egy olyan ablak hogy Chat , oda hogy lehet írni? -
kokos #1424 Ülj bele egy tankba!