Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem
én is egy olyan hasonlo pályán akadtam el
a 09. küldetésnél járok és ott missio közepe fele van egy olyan rész hogy menni kell egy dombon és ott mindig lelö a völgyböl egy tank állandoan lelö.
nem tudjátok hogy itt hogy lehet tovább jutni?
Nem tudom hányadik küldetésnél tartok, de a legelsõ olyan ahol egy páncélossal kell írtani ....
Az üzemanyagraktárnál mi a fenét kell csinálni??? Írtom az ellenséget ahol érem, de egyszerûen képtelenség túlélni, vagy a tüzérségük lõ ki, vagy valami páncéltörõs emberke ...
Ezt hogy lehet végigvinni ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Az elsõnél próbálom a helit vezetni,persze még halál,és mindig visszsdob az elejére.mikor ad mentést.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gondoltam újra elkezdem. Kiválasztom 1. küldit, betölt, és ott állunk mint lóf. a hideg vízben, és csak állunk és csak állunk, és nem történik semmi bármelyik gombot is nyomom, csak marad alul felül a sötét csík. Ilyenkor most mi van?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Végigtoltam! 😊
A végén, az uccsó rohamnál 1000x elvéreztem, végül egy totál egyszerû taktikával max 10 lövéssel olyan simán megoldottam, hogy akkor meg attól dobtam el az agyam, hogy mi a retket tudtam eddig pöcsölni!
de amúgy itt ezen az SG topicon belül lehetne csinálni valami kis bulit. Akit érdekel egy adott idõpontkor megy mindenki egy olyan szerverre, (Bérelt vagy házilag készített, Hamachin keresztül stb..) egy héten egyszer vagy kétszer vagy valahogy...vagy ha van állandó akkor úgy...még nem próbáltam multiban szóval..
valami generátort kellene felrobbantani
de általában mindig leölnek meg beriasztanak
nem tudom miért pont középre kellett rakni a rohadt generátort!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A térkép "túloldalán" volt franko checkpoint is! Szóval így bekocsikáztunk a bázisra (amúgy itt közvetlen elõtte is van 1 CP, így nem kell totál a 2 AA tól kezdeni újra)!
Itt meg mindig megfingok!
Ha fentrõl orvlövök bekerítenek, ha bemegyünk nehézfegyverrel, nekik van mégkomolyabb, totál szopás!
Ha neked azóta sikerült, majd írd meg hogyan!
Valamelyik pályán, beültem egy Dzsipbe, hogy gyorsabban odaérjünk ahova kell!
Megcsörrent a telefonom, nem figyeltem, és bele esett a kocsi a vízbe, kiúsztam de az egyik emberem nem tudott kijönni a vízbõl, hiába parancsoltam meg neki!
Mondom mind1 majd vissza jövünk érte késõbb, hátha addig meggondolja magát! (nem tette)
Ki irtottunk mindenkit, mire ki írta, hogy 2,8 Km re kell elmenni, a kivonási pontra...
Kb. félúton, találtam egy autót, gondoltam vissza megyek a csávóért, és megpróbálom kihalászni a vízbõl, nehogy az legyen a baj a végén, hogy nincsen velünk!
Kiszállok a kocsiból, lemegyek a hegyoldalon az emberhez, kijelölök neki a parton egy pontot hogy menjen oda, erre mi történt?
Az egyik idióta aki a kocsiban volt, átült a kormány mögé, és elindult a kijelölt ponthoz, hegynek lefelé...!
Hát a hülye nem csoda hogy nem tudott megállni, és bele esett a vízbe! Mivel így autó nélkül maradtam, kénytelen voltam lefutni megint a 2,5 kilométert...
(Ja, és az emberemet meg kellett hogy öljem, mert nem jött ki a vízbõl)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A 11. pályán a tengerészeti bázis elfoglalása a vége? Ott amúgy hány ezer ellg.-et kell leszedni? Tököm tudja mennyivel végzünk, de mintha mindig újratermelõdnének!