1663
  • Nathan66
    10es missziónál járok, ahol ki kell löni a tagot, meg felrobbantani a tornyot. Egyetlen egy gond van csak.. kb. 200an jönnek, miután kilövöm a célpontot... baromi nehéz játék és sokszor idegesitö, de összeségében, egy nagyon hangulatos játék és szerintem a fegyverek nagyon is valósághüen müködnek a játékban!
  • Hogthar
    Multiplayerben és is tapasztalom hogyha nagy a ping akkor kezd behalni a játék, pl 20 szor kell megnyomnod a gugolást ha leakasrsz gugolni a túrkálás másoknál még fúsztrálóbb, járűvekbe alig lehet beszálni és menni velük és az ellen se hal meg így néha ha egyén csinálja a szervert felmegyünk 32 en és így a híd közepén mindenki lő mindenkit de semmi hatás, egyszer előfordult, hogy volt reakció de akkor meghalt mindenki kivétel nélkül:|, igazából nem találtam benne nagy bugokat stabilnak tünik arma 2 vel ellentétben de még egykét patch nem árt neki, így a multira meg a joy támogatásra, meg örülnék egy olyannak is hogy a járműben körül lehessen nézni hogy lássam mikor szálnak be a társak, esetleg hozzá egy trackIR támogatás
  • Ulvar
    Az első rész is inkább single-ös volt. Ez ilyen COD feelinges...ÉS tökéletesen jó a multi része.
  • rcsaby
    Mennyire multi?Lehet a single részével is játszani,vagy olyan mint az első rész,vagy a battlefield.
  • 4850 hd
    hello all mért van az hogy lövőm a embert és nem hall meg 2 tár m21 fegyverrel és ott áll és lő mintha ne mis lőném de jelzi a találtatott és a vért mutatja de nem tudom lelőni lan németh host 100-125 ping nem bírja a nagy pinget vagy miért tud valaki választ már egy csomoszor előfordult és kezdem felhúzni magam .
  • Shep
    Jól menne és szerintem érdemes kipróbálni, mert elég jó lett. Multiról nem tudok nyilatkozni.
  • BF109
    az arma 2 ben engem is felb@szott az örörkös ide-oda helikopterezés, kocsikázás, főleg mikor nem is jött a heli mert útközbe lezuhant vhol...
  • BF109
    sziasztok!
    érdemes kipróbálni a játékot? az ARMA2-höz képest mulyen? mert az nekem egyáltalán nem jött be nem is beszélve róla hogy szaggatott a gépemen. nem volt elég neki a négy mag a négy giga ram meg a 4850 vga...
    ez vajon hogy futna?
  • Shep
    Na kipróbáltam én is (3. küldetésnél vagyok) szerintem jó lett, normális fps értékeket produkál maxon is, nem úgy, mint az ARMA 2, igaz nincs is akkora látótáv, de hát ez annyira nem is tűnik fel. A játékmenet árkádosodott, de ez szerintem csak jót tett neki, legalább nem kell gombok milliárdjait lenyomkodni, mire kiadok egy egyszerű tüzelés parancsot. A hangulat szerintem megvan és végre nem 1 pixelere kell lövöldözni hanem most már 2 -re de néha már 3-ra is :) Lentebb írták páran ,hogy egy training jó lett volna és tényleg, mert így eléggé bele a közepébe a dolog és mindent nekem kell kitalálni, hogy működik. Összességében nekem eddig jobban tetszik, mint az ARMA2, már csak a küldetések miatt is, mert nem kell az egész szigetet körbecsászkálni minden küldetésben csak ,hogy nagy nehezen megtaláljunk pár fazont.
  • galmat
    576 Kbyte teszt a játékról:

grafika: 4/5
    játszhatóság: 4/5
    szavatosság: 5/5
    zene/hang: 5/5

Összesen: 8.9/10
  • I.C.ram
    Ti tudtok a szerverekhez csatlakozni?

Nekem vagy azt írja, hogy full, vagy pedig failed to connect. :(
  • priluki
    ja énis ugy csináltam :) tiszta "katonák voltunk " feeling :d nincs vonal csuszok mászok :) de amugy tényleg jo lett,majd küdhetnél még!
  • kokos
    A lényeg,hogy tetszik....én azt szoktam csinálni mint a filmekben...magamra kérek tüzérséget a kis mortarral...azt vagy túlélem vagy nem.Ők biztos nem
  • priluki
    kösz kirááály:D megvan most nekiállok a darálásnak :D amikor a falut kell védeni bazz... már a végén 3 m re is ellen van tölem :D kemény lett de tetszik:)
  • sztoncsi
    Lehet mind ketten GooD-modban indítottátok a játékot...!
  • tobias88
    Most játszottam 32/32 es meccset, és nem tudtam benne senkit megölni, de ők se engem! ILYENKOR MI VAN? Beáltunk a hídra 2 méterre egymástól, mert ő se értette mi ez a sz..
  • Hogthar
    ne hülyéskedj teli van a net szerverekkel mindenféle típusban, ma is játszottam, bár néha kicsit kiábrándító, általában orvos vagyok és egykét pályán csak a mesterlövészek az uralkódóak
  • tobias88
    Azt nem tudjátok miért nem játszik ezzel senki online? Alig látok szervereket!
  • Hogthar
    Engem az ajtóberugás érdekelne láttam videókból de még sosem sikerült:D
  • derdani
    Biztos van valami konzolparancs. Csak keresgélni kell.
  • derdani
    Kár
  • derdani
    Azt amivel indulok.
  • vzajcev
    Nem, sajnos mondjuk vmi. konzolparancs jó lenne hozzá
  • derdani
    És fegyvert választani nem lehet?
  • kokos
    Bal shift folyamatosan!Aszt hiszem!
  • derdani
    Sziasztok. Hogyha egy járműben ülök , akkor hogy tudok helyet változtatmi?
  • kokos
    Hy!Ha indítod a játékot(nem az editort)akkor single mission,mission editor, látni fogod a pályát is meg a magyar szöveget,meg a nehézséget is be tudod állítani!
  • priluki
    Na kiprobáltam müködik faszán. viszont annyi hogy a te beállitásaiddal megy.. meg a nehézségi fokozatot hol tudom állitani?
  • Wellington39
    Hali!
    Valiki tudna segíteni,a második pálya végén akár mit csinálok mindig kilövik a helikoptert és ezzel vége.Mi a megoldás? Előre is köszi.
  • priluki
    oké megjött :) Majd délután megnézem most meloba vagsyok! köszi:)
  • Nathan66
    EPIC GAME!!!
  • kokos
    Nekem más volt meg!
    Megnyitod az editort és megkeresed a fájlt amit küldtem...és indítod a gémet...2-őt küldtem.A térkép felsö szélén középen van az indítás!De elindul a sima játék indítással is!
  • kokos
    Már elküldtem!
  • priluki
    okés de hova köldöd?! nekem ide kéne : [email protected] kösz
  • kokos
    Hmmm!Most meg engedi a 40 főnél több embert!!!!!
  • kokos
    A másik amire figyelni kell az meg az,hogy összesen 40 fős lehet a küldetés....ez egy kicsit lekorlátoz.Mivel teszel bele pl:3 tankot az már 9 fö.Magadnak is teszel be 2 tankot 1 helit az 2x3 fő+2fő....így 17 fő már foglalt, marad 23 fő amit magad és az ellenre kell elosztani!
  • kokos
    Dark Shneider!Megosztod velem is a missionokat küldök én is párat hátha tanulunk egymástól!!!Pl:Én Magyar szöveget teszek bele,de csak az objektivben látható, meg a view missionban.Viszont a kezdőképernyőn nem!
  • klman
    Sziasztok!
    A mission editor megnyitásakor nem tudja megrajzolni a térképet(error drawing map see log..)és ott azt írja hogy cannot open direct3d effect file, valamilyen shader.Valaki találkozott már ilyennel? Újratelepítést próbáltam és nem változik semmi.A játék tökéletesen fut.
  • kokos
    Hy!
    Ok küldök egy egyszerű missiont!Annyi az egész,hogy felmész a dombra menetközben van egy kis csihi puhi.A dombtetőn felérve meg ráengeded a tüzérséget a kínai egységekre .Tettem bele 2 baszott nagy mortart azzal jól el lehet őket intézni! És ha tetszett akkor küldök komolyabbat!
  • priluki
    te nagy pályaszerkesztö mester vagy... küddj már párat vagy mond meg hova kell bemásolni amit csinálok mert nekem nem megy:S pls