Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Reloaded verzió indul multiban? LAN, vagy Hamachi...???
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Na de mikor egy sötét szobában kuksolok és figyelek ki az ablakon, mögöttem pedig egy fal van, akkor miért látom a fegyver távcsövének lencséjén mégis a Napot??????
(Xbox360)
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
egybol kimesz a hazbol a bandaval, leszall az elso heli kilovod raketaval, mindenki odaveszik gyalogolsz tovabb az extraction pont fele, kilovod az apc-t, ami kozben utoler. Majd kilovod a masik helit mikor leszall kipakolni az embereket, es kb 3 lovesbol teljesitve is van a kuldetes 😊
ejszakait most nyomom. De ahogy nezem meg lehet lopakodva is csinalni.
szerintem
Ha valamit csinalni is akarsz, szerszel egy dzsipet, beleulteted az egyiket aztan atgyalaogoltok az ellensegen.
Nem egy nehez feladat. 6 missionnel jarok, de nagyon nem kellett meg kuzdeni. Amugy a borzalmas heli iranyitas ellenere, adtam neki egy eselyt multiba, teljesen jo, igy elkezdtem a campaign-t is. Ami meg jobban tetszik idaig. Azt is sikerult elerniuk, de a neativuomokra figyeljek mostmar. Ha nem az a bizonyos hardwer es korosztaly lett volna a celkozonseg, az arma csak pisloghatna, a legtobb esetben.
szerintem
PSN ID:misi2mezei
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Kicsit keveslem a katonákat úgy alapból:S oan nagy csata feelingem nem soxor volt...
Mos tmár csak azt mondja meg valaki,h hol tok helizni,meg ilyesmi?😊
<#help>#help>
lenyomod a JOBB SHIFT et és ott választhatod ki amit akarsz!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
am az ahol elakadtál sztem tok konnyu😄én ugy robbantottam fel,hogy egészen addig észre sem vettek😄felrobantottam akkor már elkezdtek loni befutottam az erdobe és ott szépen kovettem a jelet oszt az erdo szélénél vártak a kinaiak azthittem nem vesznek észre de megláttak futottam mint állat oszt még a heli leszálo elott is volt pár csávo azok ott bujtak majdnem kinyirtak de én gyorsabb voltam😄oszt már csak oda mentem a ponthoz és fel a helibe!nem nehéz pálya én 1. re megcsináltam😛
<#wilting>#wilting>
...
"your have lost your online connection"?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.