Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval tök muris látvány az, amikor azt parancsolom az embereknek, hogy "assault the bulding" amire válaszul pedig tökéletes SWAT Team akcióval kommandóznak maguktól szobáról szobára, de ellenséges tûz elõl menekülve ilyenre egyrészt nincs idõ, másrészt ezek a kis hülyék elõbb-utóbb maguktól kimennek a házból, az ellenség elé rambózni. Le is darálják õket a kínaiak hamar. Szóval ötlet?
Nemrég kezdtem játszani ezzel a Dragon Risinggel. Tetszik a játék, észre is vettem pár érdekességet.
Nem tudom megítélni, h bug-e, vagy a készítõk tényleg ennyire komolyan gondolják a "valósághûség" tükrözését, de tény, hogy egy skirmish küldetés során találtam egy HARCTÉRI SOKKOT kapott kínai katonát!!! Sajnos elfelejtettem printscreenelni az eseményt, de tényleg úgy nézett ki a gyerek, mint aki ott dilizett be a csatatér közepén!!!
Szóval bátor módon egy házban húztam meg magam, amíg lezajlott az ellenség visszaverése a faluból, majd amikor már csak 1-2 katonát kellett kifüstölni innen-onnan, akkor kiléptem a házból, és elkezdett lõni felém géppuskával egy CSAPATTÁRS tank! hasravágódtam, közben pislogtam, hogy ezt most miért kapom, majd kb fél perc múlva kínai motyogást-makogást hallottam a közvetlen közelbõl, és észrevettem egy közelemben kuporgó kínai katonát. Konkrétan egy házfal mellé épített kutyaól elõtt guggolt, és nem volt hajlandó semmit csinálni! bõven lett volna ideje hátbalõni engem, mivel végig ott voltam majdnem mellette, csak hátra kellett fordulnom, h én is lássam õt! Na így már értettem minek lõ felém a baráti tank. Néhány másodpercig csak álltam a szerencsétlen kínai fölött, vártam, hogy valami ellenséges reakciót tanúsítson felém, hogy legyen okom lelõni. A tank a távolból meg csak géppuskázott rendületlenül. végül eltalálta a szerencsétlent egy géppuskalövedék, és missön kamplít lett. Érdekes sztori szerintem. Utána még egyszer nekikezdtem a küldetésnek, hátha megint történik valami hasonló, de még egyszer nem találkoztam összeroppant ellenséggel kutyaól mellett.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
az zavar h a baráti 30 katona semmit nem tud csinálni és meghalnak simán.
multihoz felrakod az összes patchet, csinálsz egy mail címet azzal beregisztrálsz a játékban és már megy is
mert én a másodikat raktam fel de úgy nem jó.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Because fuck you. That\'s why.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mit lehet tenni, ha a - nevét meg nem mondom a küldinek, éjszaka kell valami finomítóhoz ellopakodni, lelõni egy õrt, aztán várni, hogy a tárak egy autóval eltereljék a figyelmet, aztán felrobbantani a tartályokat, meg két tartálykocsit, aztán spuri.
A patch fent van, meg eredeti is, de a küldit akárhányszor indítom el, mirre odaérek, hogy jöhetnének a kocsival, ezek a barmok belevesznek a dzsindzsásba és ott pörögnek a kocsival (a térképen látszik) és így nem tudnak eljönni. Namost egyedül meg nem szerencsés nekiesni a bázisnak, mert ledarálnak.
Nincs erre valami megoldás?
Akkor mégis hogy mûködik a multi?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Mondjuk én normálban játszottam végig, így nem biztos, hogy az én taktikám helytálló.<#idiota>#idiota>
A minap újból nekifutottam párszor, de ez egy nagyon aljas része a játéknak...
Legközelebb koschwarz kolléga példáját fogom követni, és újrakezdem a pályát, ám ezúttal jobban fogok figyelni, hogy teljesítsem a mellékküldit, hátha úgy könnyebb lesz...
Lenne is két kérdésem:
1. Plusz küldiket honnan lehet tölteni hozzá?
2. Esetleg nem szokott lenni valami közös móka a neten?
Csak új missionokat tudsz csinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=bJylbpjk7NM&feature=related
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Köszi.
Másik kérdés ezeket a multi missionoket nem lehet valahogy modósítani?
Arra gondoltam hogy a chokepointra beteszek egy pár ammo crate-et meg ilyesmit.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha kifogyott két lehetõség van: 1. kiszálsz
2. a fõrotort használhatod húsdaráloként
(A 2. lehetõség profi ellenségeknél nem használható).
Més, a helikopter fegyverzetét hol/hogyan lehet utántölteni multiplayerben? Kibaszottul piszkál hoyg nem tudom. Help pls :D
Köszi
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"