1663
-
#1623 -
#1622 Én csak most próbáltam ki, és nagyon zsír játék.
Lenne is két kérdésem:
1. Plusz küldiket honnan lehet tölteni hozzá?
2. Esetleg nem szokott lenni valami közös móka a neten? -
#1621 A multi missionokat nem lehet módosítani de még a sigle missionokat sem .
Csak új missionokat tudsz csinálni. -
#1620 Hi! Azt, hogy lehet megcsinálni a játékban, hogy külső nézetes legyen?? Láttam egy video-t, amiben külső nézetből játszanak vele. Köszi a választ!
http://www.youtube.com/watch?v=bJylbpjk7NM&feature=related -
f4ember #1619 Van beépített mission editora. De Én eddig nem igazán tudtam normális co-op mission küldiket csinálnom vele. Singlebe tök jól ment, viszont LAN-on mindig volt valami baja. -
nenad #1618 egyébként lomea nickel nyomom. -
nenad #1617 bakker nem is tudtam hogy a rotorral is le lehet szedeni valakit. LOL
Köszi.
Másik kérdés ezeket a multi missionoket nem lehet valahogy modósítani?
Arra gondoltam hogy a chokepointra beteszek egy pár ammo crate-et meg ilyesmit.
-
#1616 A helikopter fegyverzetét nem lehet újratölteni, úgytudom.
Ha kifogyott két lehetőség van: 1. kiszálsz
2. a főrotort használhatod húsdaráloként
(A 2. lehetőség profi ellenségeknél nem használható). -
nenad #1615 srácok, magyarok alig játszanak mnultit, vagy van valamilyen más módja a szerverek elérésének mint a beépített szerver kereső?
Més, a helikopter fegyverzetét hol/hogyan lehet utántölteni multiplayerben? Kibaszottul piszkál hoyg nem tudom. Help pls :D
Köszi -
#1614 én restartoltam a missziót, miután nagy nehezen sikerült, így az elején sikerült 2 apc-t is "megmentenem" (??? legalábbis ekkor 2 is volt a faluban...), plusz a helikopter is iszonyatosan irtotta az ellent, sokkal jobban mint előtte bármikor (volt, hogy lelőtték!!!! volt, hogy leszállt és a pilóták kiszálltak!!!) és amilyen nehéz volt előtte, olyan iszonyú könnyű volt így... -
Indigo #1613 Éppen ezzel szopok én is :( Már kipróbáltam számos taktikát, folyton mozgásban vagyok az embereimmel, megpróbálom elkerülni, hogy bekerítsenek, de annyian jönnek, mint az oroszok... A társaim meghalnak, aztán nekem is végem. Most egy kicsit fel is bosszantott, mert medic-et kértem, és épp amikor végzett, betoppant az épületbe két vágottszemű, és azon nyomban kinyírtak mindkettőnket :(
Egyébként nem rossz játék, sőt, eszméletlen jó háborús atmoszférája van. Nem egy OFP/ArmA (ami persze nem baj), de nagyon jó taktikai FPS.
#1608: taktikai fps-ben szerintem a "Hidden & Dangerous 2" verhetetlen - Ezzel én is így vagyok, nekem is egyik kedvencem. Hamarosan elő is veszem megint :) -
nenad #1612 kösz,
1500 méterig stabilan le tudok szedni ellenséget az .50 -es mesterlövész ágyúval. Próbáltam nagyobb távolságra is emberkéket tenni de akkor már túlontúl egybefolyt a háttérrel.(1920x1080 8xmsaa,minden maxon.) Max 2000 méterig tudom elképzelni a lehetséges távolságot ahonnan még le lehet szedni vkit.
Igazából mást nem is kívánok tolni ebben a játékban. Azt nagyon sajnálom hogy a helik túlontúl biztonságosak, komolyabb lezuhanás után simán ki lehet még szállni belőlük.
Tehát a LOD + a heli sebzést tolják patchbe akkor talán tolom a neten is multiba. -
#1611 Editor. -
nenad #1610 srácok, van valamilyen cheat vagy esetelg opció amivel el lehet indítani ezt a játékot multiplayerben egyedül? Csak hogy körbe tudjak nézni esetleg egy kis helikopter és egyéb jármű vezetést gyakoroljak stb. -
#1609 nekem speciel a swat3 és 4 a nagy kedvencem, mint taktikai fps, főleg, hogy a 4-et akár egy ellenfél megölése nélkül is végig lehet vinni. -
RMarvin #1608 taktikai fps-ben szerintem a "Hidden & Dangerous 2" verhetetlen. (ezek a csehek tudnak valamit) -
#1607 ez egy eléggé egyszerűsített OFP. sőt, igazából semmi köze nincs ahhoz, a címen kívül. felhasználóbarát szimulátor, könnyű kezelhetőséggel, de lehet vele azért szopni rendesen, van egy-két küldetés, ami vagy elsőre sikerül, vagy 20x-ra :)
egyébként önmagában nézve nem rossz. kicsit semmilyen, de szerintem nagyon össze vannak rakva a küldetések, én eddig semmilyen hibával nem találkoztam (ha már az OFP-hez vagy arma-hoz hasonlítjuk, hehe), és van lopakodós, alig harcolós fajta, meg van nagy hadműveletes lövöldözős fajta vegyesen.
ha szereted ezt a stílust (taktikai FPS, nekem a kedvencem), akkor abszolute érdemes megpróbálni. -
tpM #1606 Nem tudták eldönteni, hogy most nehéz legyen (mint OFP) vagy kicsit árkádabb, és ilyen semilyen lett. Én mint régi OFP-s az Arma széria mellett tettem le a voksom. Lehet, hogy az bugos, de patchelik, és ha hozzá veszed, hogy milyen összetett láthatod, hogy nem annyira vészes a helyzet. Egy csomó másik játék is van annyira bugos... -
steweee #1605 ez amúgy mennyire jó játék ? értem úgy, hogy ne lámázzatok, hgoy az opflash örök kedvencem, a heroes sorozat után a létező legtöbb játékidőt töltöttem vele. akkor...
eltelt sok év, még előveszegettem közben, de egyre jobban látszódtak a hibái, pláne ilyen játékok mellett hogy battlefield1942, far cry meg mostanság volt a crysis és társai. az irányítás nehézkessége volt a legnagyobb negatívum nálam.
kipróbáltam az armed assault-ot, nagyon opflash alapokra épül, de javítva, bár van sok hibája így is.
mennyiben különböznek ? megvan ez is meg az arma2-is, de idő híján nem volt lehetőségem kipróbálni őket -
#1604 Ma 4.6 Euroba kerul a steam-en. -
#1603 Köszi. :)
Hamarosan ki is próbálom. -
#1602 én csak követtem a waypoint-okat, nem bocsátkoztam harcba, csak egy ellenfelet kellet csendesen jobblétre szenderíteni (ahol várni kell majd a másik csapatunk támadására a szemközti hegyen, amivel elvonnak egy csomó katonát a bázisról - ez a misszió csendes végrehajtásának a lényege). amikor megadják a jelet, akkor kell belopakodni a balra eső főbejáraton. elég csak magad menned, a csapatot hagyd hátul fedezni (parancsolj nekik return fire-t). bemész, leteszed a c4-gyet, kimész. gombot nyomsz, visszafutsz az embereiddel az exraction point-ra, amilyen gyorsan csak tudsz, közben gyakod az ellent, akikkel útközben találkozol. -
#1601 Nézz youtubon videókat. -
#1600 Annál a pályánál van-e vmilyen mentő ötlet, amikor éjszaka hangtompítós fegyókkal beközelítesz és fel kell robbantani a két benzines kamiont. Olvastam walkthrough-kat, de hasztalan. Folyton lelűűűnek a társakkal együtt.
Hogyan érdemes ezt a pályát? -
#1599 Sziasztok!
Megszereztem a játékot egyéb forrásokból és amikor indítanám először d3dx9 es hibát ír mondom OK legfrissebb dx. Gond kipipálva.
Megint indítanám elindul decsak egy fekete képernyő fogad ez mitől lehet? -
#1598 nagyon vicces, az előbb leültem megint ehhez a misszióhoz...és elsőre sikerült. utána megint végigjátszottam a küldetést, még simábban sikerült...(érdekes módon most két APC-m is volt, szinte gyerekjáték volt). -
#1597 Hardcore-on ?! Az a pálya még a legkönnyebben is nehéz. -
#1596 mellesleg a tököm tele van ezzel a faluvédő misszióval. megpróbáltam már minden itt leírt taktikát, amit a "falu" szóra kiadott a keresés, megnéztem a jutyúbon minden elérhető videót...áááá...aki ezt hardcore-on megcsinálja, az vagy fanatikus, vagy szimplán hülye :)))
nagyon kemény. mondom ezt úgy, hogy OFP és ARMA veterán vagyok :)
esetleg valami használható taktika?
még eddig a saját kreálmányom jött be a legjobban nekem, az embereimet tight spread-be parancsoltam és így mozogtam a falu határán, ahol éppen többen jöttek, de aztán egyszercsak benyögik, hogy elözönlötték a falut és mission failed, pedig már éppen kezdtem örülni, hogy ez lesz az utolsó roham, tök jól ment, minden emberem életben maradt. kicsit ideges lettem. :) -
#1595 Persze!
A legnehezebben(Hardcore) már nincs is. -
#1594 jól érzékelem, hogy minél nehezebb a fokozat, annál kevesebb a checkpoint? -
#1593 Hát akkor nem tudom. Nekem ez volt a probléma egyszer. -
#1592 Na, még1X :) -
#1591 Művész Úr... :) -
#1590 az autorun tette fel az egeszet c/programfiles/stb...
tett is ki launchert az asztalra(mission editor..) -
#1589 -
#1588 Sniper vénájú játékosoknak:
Az 1. pálya nyugati oldalán lévő weapon cache-ben találtam egy ilyet:
Viszont avassatok be, hogyan kell lőni a Javelin-nel.
Hiába tartok célra, hiába nyomok minden lehetséges gombot, nem fogja be a célt és nem lő.
Mi a titok? -
#1587 Biztos máshova telepítetted mint ahova alapból ment volna. -
#1586 szevasztok..!
megvettem a gamet..(qrvara tetszik..)
de egybol egy problema..
ha el akarom inditani a kuldetes-szerkesztot winfos hibauzenettel kilep.."windows encountered a problem...bla-bla.."
mi lehet a baj..? mindenkeppen kell a szerkeszto arma2-nek nevezett fosban gyartotam 1000kuldit es itt is szeretnek, merthat ami gyarilag van az eleg karcsu..) -
f4ember #1585 Tudatommal egyik küldetésbe se kap senki snipert. Max valamelyik dobozban lehet megtalálni, viszont azt nem tudom, hogy hol. -
#1584 Úgy értem: EZZEL.