Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éppen ezzel szopok én is 😞 Már kipróbáltam számos taktikát, folyton mozgásban vagyok az embereimmel, megpróbálom elkerülni, hogy bekerítsenek, de annyian jönnek, mint az oroszok... A társaim meghalnak, aztán nekem is végem. Most egy kicsit fel is bosszantott, mert medic-et kértem, és épp amikor végzett, betoppant az épületbe két vágottszemû, és azon nyomban kinyírtak mindkettõnket 😞

Egyébként nem rossz játék, sõt, eszméletlen jó háborús atmoszférája van. Nem egy OFP/ArmA (ami persze nem baj), de nagyon jó taktikai FPS.

#1608: taktikai fps-ben szerintem a "Hidden & Dangerous 2" verhetetlen - <#eljen> Ezzel én is így vagyok, nekem is egyik kedvencem. Hamarosan elõ is veszem megint 😊

kösz,
1500 méterig stabilan le tudok szedni ellenséget az .50 -es mesterlövész ágyúval. Próbáltam nagyobb távolságra is emberkéket tenni de akkor már túlontúl egybefolyt a háttérrel.(1920x1080 8xmsaa,minden maxon.) Max 2000 méterig tudom elképzelni a lehetséges távolságot ahonnan még le lehet szedni vkit.

Igazából mást nem is kívánok tolni ebben a játékban. Azt nagyon sajnálom hogy a helik túlontúl biztonságosak, komolyabb lezuhanás után simán ki lehet még szállni belõlük.

Tehát a LOD + a heli sebzést tolják patchbe akkor talán tolom a neten is multiba.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

macleody
Editor.
srácok, van valamilyen cheat vagy esetelg opció amivel el lehet indítani ezt a játékot multiplayerben egyedül? Csak hogy körbe tudjak nézni esetleg egy kis helikopter és egyéb jármû vezetést gyakoroljak stb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

koschwarz
nekem speciel a swat3 és 4 a nagy kedvencem, mint taktikai fps, fõleg, hogy a 4-et akár egy ellenfél megölése nélkül is végig lehet vinni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

taktikai fps-ben szerintem a "Hidden & Dangerous 2" verhetetlen. (ezek a csehek tudnak valamit)

koschwarz
ez egy eléggé egyszerûsített OFP. sõt, igazából semmi köze nincs ahhoz, a címen kívül. felhasználóbarát szimulátor, könnyû kezelhetõséggel, de lehet vele azért szopni rendesen, van egy-két küldetés, ami vagy elsõre sikerül, vagy 20x-ra 😊

egyébként önmagában nézve nem rossz. kicsit semmilyen, de szerintem nagyon össze vannak rakva a küldetések, én eddig semmilyen hibával nem találkoztam (ha már az OFP-hez vagy arma-hoz hasonlítjuk, hehe), és van lopakodós, alig harcolós fajta, meg van nagy hadmûveletes lövöldözõs fajta vegyesen.

ha szereted ezt a stílust (taktikai FPS, nekem a kedvencem), akkor abszolute érdemes megpróbálni.

Nem tudták eldönteni, hogy most nehéz legyen (mint OFP) vagy kicsit árkádabb, és ilyen semilyen lett. Én mint régi OFP-s az Arma széria mellett tettem le a voksom. Lehet, hogy az bugos, de patchelik, és ha hozzá veszed, hogy milyen összetett láthatod, hogy nem annyira vészes a helyzet. Egy csomó másik játék is van annyira bugos...

ez amúgy mennyire jó játék ? értem úgy, hogy ne lámázzatok, hgoy az opflash örök kedvencem, a heroes sorozat után a létezõ legtöbb játékidõt töltöttem vele. akkor...

eltelt sok év, még elõveszegettem közben, de egyre jobban látszódtak a hibái, pláne ilyen játékok mellett hogy battlefield1942, far cry meg mostanság volt a crysis és társai. az irányítás nehézkessége volt a legnagyobb negatívum nálam.

kipróbáltam az armed assault-ot, nagyon opflash alapokra épül, de javítva, bár van sok hibája így is.

mennyiben különböznek ? megvan ez is meg az arma2-is, de idõ híján nem volt lehetõségem kipróbálni õket

bakvarnyu
Ma 4.6 Euroba kerul a steam-en.

Muttley
Köszi. 😊
Hamarosan ki is próbálom.

Just do it :)

koschwarz
én csak követtem a waypoint-okat, nem bocsátkoztam harcba, csak egy ellenfelet kellet csendesen jobblétre szenderíteni (ahol várni kell majd a másik csapatunk támadására a szemközti hegyen, amivel elvonnak egy csomó katonát a bázisról - ez a misszió csendes végrehajtásának a lényege). amikor megadják a jelet, akkor kell belopakodni a balra esõ fõbejáraton. elég csak magad menned, a csapatot hagyd hátul fedezni (parancsolj nekik return fire-t). bemész, leteszed a c4-gyet, kimész. gombot nyomsz, visszafutsz az embereiddel az exraction point-ra, amilyen gyorsan csak tudsz, közben gyakod az ellent, akikkel útközben találkozol.

derdani
Nézz youtubon videókat.

Muttley
Annál a pályánál van-e vmilyen mentõ ötlet, amikor éjszaka hangtompítós fegyókkal beközelítesz és fel kell robbantani a két benzines kamiont. Olvastam walkthrough-kat, de hasztalan. Folyton lelûûûnek a társakkal együtt.
Hogyan érdemes ezt a pályát?

Martinez01
Sziasztok!
Megszereztem a játékot egyéb forrásokból és amikor indítanám elõször d3dx9 es hibát ír mondom OK legfrissebb dx. Gond kipipálva.
Megint indítanám elindul decsak egy fekete képernyõ fogad ez mitõl lehet?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

koschwarz
nagyon vicces, az elõbb leültem megint ehhez a misszióhoz...és elsõre sikerült. utána megint végigjátszottam a küldetést, még simábban sikerült...(érdekes módon most két APC-m is volt, szinte gyerekjáték volt).

derdani
Hardcore-on ?! Az a pálya még a legkönnyebben is nehéz.<#csodalk>

koschwarz
mellesleg a tököm tele van ezzel a faluvédõ misszióval. megpróbáltam már minden itt leírt taktikát, amit a "falu" szóra kiadott a keresés, megnéztem a jutyúbon minden elérhetõ videót...áááá...aki ezt hardcore-on megcsinálja, az vagy fanatikus, vagy szimplán hülye 😊))

nagyon kemény. mondom ezt úgy, hogy OFP és ARMA veterán vagyok 😊

esetleg valami használható taktika?

még eddig a saját kreálmányom jött be a legjobban nekem, az embereimet tight spread-be parancsoltam és így mozogtam a falu határán, ahol éppen többen jöttek, de aztán egyszercsak benyögik, hogy elözönlötték a falut és mission failed, pedig már éppen kezdtem örülni, hogy ez lesz az utolsó roham, tök jól ment, minden emberem életben maradt. kicsit ideges lettem. 😊

derdani
Persze!
A legnehezebben(Hardcore) már nincs is.

koschwarz
jól érzékelem, hogy minél nehezebb a fokozat, annál kevesebb a checkpoint?

derdani
Hát akkor nem tudom. Nekem ez volt a probléma egyszer.<#fejvakaras>

Muttley

Muttley

PSG 1
az autorun tette fel az egeszet c/programfiles/stb...
tett is ki launchert az asztalra(mission editor..)

\"one shot one kill..\"

derdani
<#gunyos1>

Muttley
Sniper vénájú játékosoknak:
Az 1. pálya nyugati oldalán lévõ weapon cache-ben találtam egy ilyet:

Viszont avassatok be, hogyan kell lõni a Javelin-nel.
Hiába tartok célra, hiába nyomok minden lehetséges gombot, nem fogja be a célt és nem lõ.
Mi a titok?

derdani
Biztos máshova telepítetted mint ahova alapból ment volna.

PSG 1
szevasztok..!
megvettem a gamet..(qrvara tetszik..)
de egybol egy problema..
ha el akarom inditani a kuldetes-szerkesztot winfos hibauzenettel kilep.."windows encountered a problem...bla-bla.."
mi lehet a baj..? mindenkeppen kell a szerkeszto arma2-nek nevezett fosban gyartotam 1000kuldit es itt is szeretnek, merthat ami gyarilag van az eleg karcsu..)<#falbav>

\"one shot one kill..\"

Tudatommal egyik küldetésbe se kap senki snipert. Max valamelyik dobozban lehet megtalálni, viszont azt nem tudom, hogy hol.
Muttley
Úgy értem: EZZEL.

Muttley
Melyik, hányadik küldetésben lehet ezzel nyomulni?

DancZer
Megtörtént, csak a név változott. Most már ArmA néven fut a játék, és egy hónap múlva jön az új része.

Lenovo y510p

Akkor ez velünk együtt eddig öt 😊
Különben utánanéztem nem csináltak dedicated servert a játékhoz, még a modderek se. Így csak az a baj, hogy alig van valami lehetõség a szerver beállítására. Valószínûleg ezért is halott ennyire a multi része. pedig jó lenne.
derdani
Én játszok!<#wave>

Tegnap kipróbáltam, hogy mennyein jönnek ha indítok egy szervert. 14 fõs volt, hát pillanatok alatt betelt. Tehát van rá igény. Az én 2mbites feltöltésû netemmel simán bírta ezt a mennyiséget. Már csak meg kéne szereznem a dedicated server fájlait, mert a játékon belül semmit sem lehet állítani. Tud valaki linket adni?
A másik, hogy innen hányan lennének akik játszanának vele neten? Mert szívesen belövöm a szervert meghatározott idõközönként egy össznépi lövöldözésre.
Ígyvan ízlések és pofonok, a tied is csak egy vélemény, nekem nem okoz gondot hogy ellentétes az enyémmel. De igazad is van, szerintem se kéne összehasonlítani a két játékot 😊

Szerintem hülyeség a két játékot egymás elé állítani. Egy csomó embernek az Opflash2 is nehéz és ezért nem játszik vele. Az Arma 2 az a nagyon hardcore játékosoknak való, és pont emiatt a játékélmény 0 számomra legalábbis. Azonkívûl hogy ronda a grafikája, még plusszba tele van buggal is a játék. Az Opflash2 sem könnyû de legalább normális az irányítása jó a grafikája és kevesebb bug van benne.
derdani
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Heh, vicces vagy, én erre a csodamasztersz által készített opf2-rõl mondanám ugyanezt, plusz még hozzátéve hogy Játékélmény:0 <#hehe>

bakvarnyu
Mér nem lehet? Az olyan mint az Ofp 1 csak szebb.

derdani
Valóban tökéletesen megy a nem eredeti játék is. Nem kell semmilyen szervert találni csak megnyomjátok hogy Create vagy Browse server és kész.
Úgyhogy játszunk!
Az Arma 2 nagy szar. Grafika:0 , irányitás:0 .
<#gunyos1><#duhos2>

Az kizárt, hogy bárki is Arma 2-zne 😄 Azt a játékot nem lehet élvezni, azzal csak szenvedni lehet 😄 Ez nem rossz ötlet, hogy beszéljünk meg egy idõpontot. Mi szoktunk játszani esténként, igaz csak hamachin co-opban. De tudtommal a nem eredeti játék is megy simán neten, már csak egy normális szervert kellene találni. Különben az új DLC mikor jön ki?
symbol
azt hittem azért egy ilyen nagy nevû game pörögni fog.
vagy mindenki arma 2-zik? 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

derdani
Játszunk! <#duma>
Beszéljünk meg egy idõpontot aztán jöjjön mindenki.
Esténként 7-8 ig jó lenne.

Igazából a 2-vel se játszik senki az a baj. Szívesen nyomnám neten, de egyszerûen pangnak a szerverek. Nincsen klánélet, még ladderje sincs clanbasen.
Üdv mindenkinek! Régi OFP-vel játszik még valaki? Ugyan már 1 éve nem toltam, de azt a hangulatot nem lehet elfelejteni. Ha az OFP2-ben mindent hagytak volna a régiben, csak a grafikus motort írták volna át erre, nagyságrendekkel jobb lett volna.
Kijött már az új DLC? érdemes letölteni? Haverokkal már végig vittük coopba, az elsõ DLC-t is. Csak most akkor újra felkéne rakni a gamet.
derdani
Q

sziasztok! segitségeteket szeretném kérni abban,h tudok a katonai bajtársaimnak parancsot adni a single misszióknál? nem igazán játszottam még ilyen tipusú játékal ,és ez igy kifog rajtam.
palinho96
sziasztok!
Letöltöttem a játékot...! Ez nem lényeg! Hanem az 1. pályán amikor a domboldalon vok és a flura nézek le, hogy kell a repülõs támogatást kérni, mert én nem tom!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)