Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem rossz játék, sõt, eszméletlen jó háborús atmoszférája van. Nem egy OFP/ArmA (ami persze nem baj), de nagyon jó taktikai FPS.
#1608: taktikai fps-ben szerintem a "Hidden & Dangerous 2" verhetetlen - <#eljen>#eljen> Ezzel én is így vagyok, nekem is egyik kedvencem. Hamarosan elõ is veszem megint 😊
1500 méterig stabilan le tudok szedni ellenséget az .50 -es mesterlövész ágyúval. Próbáltam nagyobb távolságra is emberkéket tenni de akkor már túlontúl egybefolyt a háttérrel.(1920x1080 8xmsaa,minden maxon.) Max 2000 méterig tudom elképzelni a lehetséges távolságot ahonnan még le lehet szedni vkit.
Igazából mást nem is kívánok tolni ebben a játékban. Azt nagyon sajnálom hogy a helik túlontúl biztonságosak, komolyabb lezuhanás után simán ki lehet még szállni belõlük.
Tehát a LOD + a heli sebzést tolják patchbe akkor talán tolom a neten is multiba.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
egyébként önmagában nézve nem rossz. kicsit semmilyen, de szerintem nagyon össze vannak rakva a küldetések, én eddig semmilyen hibával nem találkoztam (ha már az OFP-hez vagy arma-hoz hasonlítjuk, hehe), és van lopakodós, alig harcolós fajta, meg van nagy hadmûveletes lövöldözõs fajta vegyesen.
ha szereted ezt a stílust (taktikai FPS, nekem a kedvencem), akkor abszolute érdemes megpróbálni.
eltelt sok év, még elõveszegettem közben, de egyre jobban látszódtak a hibái, pláne ilyen játékok mellett hogy battlefield1942, far cry meg mostanság volt a crysis és társai. az irányítás nehézkessége volt a legnagyobb negatívum nálam.
kipróbáltam az armed assault-ot, nagyon opflash alapokra épül, de javítva, bár van sok hibája így is.
mennyiben különböznek ? megvan ez is meg az arma2-is, de idõ híján nem volt lehetõségem kipróbálni õket
Hogyan érdemes ezt a pályát?
Just do it :)
Megszereztem a játékot egyéb forrásokból és amikor indítanám elõször d3dx9 es hibát ír mondom OK legfrissebb dx. Gond kipipálva.
Megint indítanám elindul decsak egy fekete képernyõ fogad ez mitõl lehet?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
nagyon kemény. mondom ezt úgy, hogy OFP és ARMA veterán vagyok 😊
esetleg valami használható taktika?
még eddig a saját kreálmányom jött be a legjobban nekem, az embereimet tight spread-be parancsoltam és így mozogtam a falu határán, ahol éppen többen jöttek, de aztán egyszercsak benyögik, hogy elözönlötték a falut és mission failed, pedig már éppen kezdtem örülni, hogy ez lesz az utolsó roham, tök jól ment, minden emberem életben maradt. kicsit ideges lettem. 😊
tett is ki launchert az asztalra(mission editor..)
\"one shot one kill..\"
Az 1. pálya nyugati oldalán lévõ weapon cache-ben találtam egy ilyet:
Viszont avassatok be, hogyan kell lõni a Javelin-nel.
Hiába tartok célra, hiába nyomok minden lehetséges gombot, nem fogja be a célt és nem lõ.
Mi a titok?
megvettem a gamet..(qrvara tetszik..)
de egybol egy problema..
ha el akarom inditani a kuldetes-szerkesztot winfos hibauzenettel kilep.."windows encountered a problem...bla-bla.."
mi lehet a baj..? mindenkeppen kell a szerkeszto arma2-nek nevezett fosban gyartotam 1000kuldit es itt is szeretnek, merthat ami gyarilag van az eleg karcsu..)<#falbav>#falbav>
\"one shot one kill..\"
Lenovo y510p
Különben utánanéztem nem csináltak dedicated servert a játékhoz, még a modderek se. Így csak az a baj, hogy alig van valami lehetõség a szerver beállítására. Valószínûleg ezért is halott ennyire a multi része. pedig jó lenne.
A másik, hogy innen hányan lennének akik játszanának vele neten? Mert szívesen belövöm a szervert meghatározott idõközönként egy össznépi lövöldözésre.
Úgyhogy játszunk!
Az Arma 2 nagy szar. Grafika:0 , irányitás:0 .
<#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
vagy mindenki arma 2-zik? 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Beszéljünk meg egy idõpontot aztán jöjjön mindenki.
Esténként 7-8 ig jó lenne.
Letöltöttem a játékot...! Ez nem lényeg! Hanem az 1. pályán amikor a domboldalon vok és a flura nézek le, hogy kell a repülõs támogatást kérni, mert én nem tom!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)