1663
  • Muttley
    Melyik, hányadik küldetésben lehet ezzel nyomulni?

• DancZer
    Megtörtént, csak a név változott. Most már ArmA néven fut a játék, és egy hónap múlva jön az új része.
  • f4ember
    Akkor ez velünk együtt eddig öt :)
    Különben utánanéztem nem csináltak dedicated servert a játékhoz, még a modderek se. Így csak az a baj, hogy alig van valami lehetőség a szerver beállítására. Valószínűleg ezért is halott ennyire a multi része. pedig jó lenne.
  • derdani
    Én játszok!
  • f4ember
    Tegnap kipróbáltam, hogy mennyein jönnek ha indítok egy szervert. 14 fős volt, hát pillanatok alatt betelt. Tehát van rá igény. Az én 2mbites feltöltésű netemmel simán bírta ezt a mennyiséget. Már csak meg kéne szereznem a dedicated server fájlait, mert a játékon belül semmit sem lehet állítani. Tud valaki linket adni?
    A másik, hogy innen hányan lennének akik játszanának vele neten? Mert szívesen belövöm a szervert meghatározott időközönként egy össznépi lövöldözésre.
  • lee56
    Ígyvan ízlések és pofonok, a tied is csak egy vélemény, nekem nem okoz gondot hogy ellentétes az enyémmel. De igazad is van, szerintem se kéne összehasonlítani a két játékot :)
  • f4ember
    Szerintem hülyeség a két játékot egymás elé állítani. Egy csomó embernek az Opflash2 is nehéz és ezért nem játszik vele. Az Arma 2 az a nagyon hardcore játékosoknak való, és pont emiatt a játékélmény 0 számomra legalábbis. Azonkívűl hogy ronda a grafikája, még plusszba tele van buggal is a játék. Az Opflash2 sem könnyű de legalább normális az irányítása jó a grafikája és kevesebb bug van benne.
  • derdani
  • lee56
    Heh, vicces vagy, én erre a csodamasztersz által készített opf2-ről mondanám ugyanezt, plusz még hozzátéve hogy Játékélmény:0
  • bakvarnyu
    Mér nem lehet? Az olyan mint az Ofp 1 csak szebb.
  • derdani
    Valóban tökéletesen megy a nem eredeti játék is. Nem kell semmilyen szervert találni csak megnyomjátok hogy Create vagy Browse server és kész.
    Úgyhogy játszunk!
    Az Arma 2 nagy szar. Grafika:0 , irányitás:0 .
  • f4ember
    Az kizárt, hogy bárki is Arma 2-zne :D Azt a játékot nem lehet élvezni, azzal csak szenvedni lehet :D Ez nem rossz ötlet, hogy beszéljünk meg egy időpontot. Mi szoktunk játszani esténként, igaz csak hamachin co-opban. De tudtommal a nem eredeti játék is megy simán neten, már csak egy normális szervert kellene találni. Különben az új DLC mikor jön ki?
  • symbol
    azt hittem azért egy ilyen nagy nevű game pörögni fog.
    vagy mindenki arma 2-zik? :D
  • derdani
    Játszunk!
    Beszéljünk meg egy időpontot aztán jöjjön mindenki.
    Esténként 7-8 ig jó lenne.
  • f4ember
    Igazából a 2-vel se játszik senki az a baj. Szívesen nyomnám neten, de egyszerűen pangnak a szerverek. Nincsen klánélet, még ladderje sincs clanbasen.
  • SemiAuto
    Üdv mindenkinek! Régi OFP-vel játszik még valaki? Ugyan már 1 éve nem toltam, de azt a hangulatot nem lehet elfelejteni. Ha az OFP2-ben mindent hagytak volna a régiben, csak a grafikus motort írták volna át erre, nagyságrendekkel jobb lett volna.
  • dodika28
    Kijött már az új DLC? érdemes letölteni? Haverokkal már végig vittük coopba, az első DLC-t is. Csak most akkor újra felkéne rakni a gamet.
  • derdani
    Q
  • nazareti
    sziasztok! segitségeteket szeretném kérni abban,h tudok a katonai bajtársaimnak parancsot adni a single misszióknál? nem igazán játszottam még ilyen tipusú játékal ,és ez igy kifog rajtam.
  • palinho96
    sziasztok!
    Letöltöttem a játékot...! Ez nem lényeg! Hanem az 1. pályán amikor a domboldalon vok és a flura nézek le, hogy kell a repülős támogatást kérni, mert én nem tom!
  • Rolityo
    2 en vagyunk és igy elég uncsi pls aki coop ozik vegyen fel!! rolityo az xfire.. TS van
  • Solt
    Állítólag létezik a nagy lábú is...
  • Rolityo
    aki akar coop ban játszani az vegyen fel x-fire re: rolityo
    van TS is ha kell:D
  • Antal99
    még a végén barátok leszünk
  • Solt
    Én úgy tudom, hogy a netes világban a nagybetű használat ( hacsak nem kiemelés ) kiabálásnak számít. Na most, én voltam olyan merész, és összekötöttem azon élet tapasztalatomat a nagybetűiddel, hogy aki üvöltözik az ideges... azt már nem is merem mondani, hogy valami olyasmiről is hallottam, hogy ideges ember nincs, csak bolond...

Fura ez a világ manapság... nehéz követni...
  • Antal99
    ideges én
  • Solt
    Nyugodj meg, ne legyél ideges... árt a szépségednek...
  • Antal99
    SZÉP NAPOT!!!!!!!!!
  • Antal99
    ez de jó!
    látjátok pár kérdőjel,és máris megnyíltok
  • derdani
    Te hülyegyerek nem a warezzal kell multizni, hanem a játékkal.
  • Antal99
    ha nem hát nem
    úgyis jön a tavasz
    csá NYOMIKÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • DrRadon
    Nyomikám! Gondolod, hogy a kérdőjelek számának függvénye a segítő készség?
  • Antal99
    VAREZZAL?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Antal99
    KELL????????????????????????????????????????????????????????MULTIZNI????????????????????????????????????????????????????????
  • Antal99
    HOGY????????????????????????????????????????????????????????????
  • Csavez
    Nekem 1862ft volt.
    Azért vicces ennyiért. :D
  • Csavez
    Qurva jó a coop-ja.
  • Csavez
    én már megvettem.
    :D
  • grebber
    6,99euró= 1866ft kb!
  • PunkZoli
    ha még nem hangzott el, 2000forint most a hétvégén a steamen!

Coopról beszéljetek nekem legyetek kedvesek! ezen múlik megveszem e