Operation Flashpoint 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nekem állandóan elfogyott a lõszerem a késõbbi pályákon. szerettem extrém távolságból leszedni az ellenséget, és így ugye csak én lõttem, az ai csapattársak nem, amit azt jelenti, hogy mindenkit én lõttem le.

Legidegesítõbb az volt, hogy messzirõl lekaptam pár kínait, de mire odaértem, már eltûnt a hulla, és vele együtt a lõszer is.
Hogthar
érdekes módon sok játéknál eszembe jutott már hogy ide kellene cheat de ennél még sose:| nem találtam egyetlen olyan részt ahol örök lõszerre vagy valamire lett volna szükségem, egyébként is ha belejön az ember jól lehet vele menni, és van benne kihívás is
a legutolsó dolog, ami errõl a játékról eszembe jut, az a cheatelés 😊

magyarítás?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Tehát milyen csaló kód van hozzá? végtelen lõszer meg még mik? hogyan kell aktiválni? örök élet nincs?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Falcon87
Hát, igen. De régi ócskavas ez a fránya GTA IV...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

SötétBarom
"mivel a Havok ilyen: a Half-Life-ban, GTA IV-ben Star Wars TFU-ban még tökéletesen mûködött, de ezek már nem éppen mai darabok: ott az Aegia és a PhysX, tessék azt használni, kedves fejlesztõ urak: fejlõdjünk, fejlõdjünk!"

Eddig olvastam. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mascarun
thx

Konzol HQ-s teszt 7,5 pont
norbi2fraktal
Jobb Shift

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

mascarun
Üdv!
HOgy kell légicsapást kérni ?A reptéren elakadtam!
Nem sikerült eddig rájönni hogy kell lehívni az AIRstrike-ot!

Köszönet...

jahh énis kb igy gondoltam csak cukormázas változatba irtam le 😄

The Protector
attól még h vki béna hozzá még nem kell szidni.Én hamarosan végigviszem és jó értékelést fog kapni az tuti.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

1.5 játszhatóság? 😄 kicsit "sokk" nem?! 😄
én azért 4 et adnék rá.. sztm nem rossz😊

Csirke4
Csirke4 teszt a játékról:

grafika: 5/5
játszhatóság: 1.5/5
szavatosság: 2/5
zene/hang: 5/5

Összesen: 5/10

<#gonosz1>
repvez
hova menti a játék a mentéseket és hogy lehet betenni egy másik mentést a játékba?
Jaja!😊 Közben én is megcsináltam újra,de most úgy hogy lelõttem,aztán még az összes kinait is felkutattam és õket is,majd a helikoptereket😊

Amúgy engem néha kicsit zavart hogy mindent rohanva és idõre kellett megcsinálni a küldetések során,nemvolt idõ lopakodni illetve szépen lassan elvégezni a feladatokat.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nathan66
Na hát, Én agyonlöttem.. lényeg, a lényeg, hogy igy is meg lehet csinálni, csak "picit" macerásabban<#lookaround>

nafrankó :|

"Database loading failed. Mission Editor cannot continue until the database is loaded.
Error loading database from "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2".
Path "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2" does not exist.

Stack trace:

at MissionEditor.DatabaseManagerSingleton.ReloadDatabase()
at MissionEditor.MainForm.OnLoad(EventArgs e)"

😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ha jól emlékszem ott nem kell kilõni Hahn-t...illetve csak a végén kell elintézni egy légicsapással ha már bentvan a rádiótoronyban.Addig csak hangtalanul kell kisérgetni és figyelni.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nathan66
10es missziónál járok, ahol ki kell löni a tagot, meg felrobbantani a tornyot. Egyetlen egy gond van csak.. kb. 200an jönnek, miután kilövöm a célpontot... baromi nehéz játék és sokszor idegesitö, de összeségében, egy nagyon hangulatos játék és szerintem a fegyverek nagyon is valósághüen müködnek a játékban!

Hogthar
Multiplayerben és is tapasztalom hogyha nagy a ping akkor kezd behalni a játék, pl 20 szor kell megnyomnod a gugolást ha leakasrsz gugolni a túrkálás másoknál még fúsztrálóbb, járûvekbe alig lehet beszálni és menni velük és az ellen se hal meg így néha ha egyén csinálja a szervert felmegyünk 32 en és így a híd közepén mindenki lõ mindenkit de semmi hatás, egyszer elõfordult, hogy volt reakció de akkor meghalt mindenki kivétel nélkül:|, igazából nem találtam benne nagy bugokat stabilnak tünik arma 2 vel ellentétben de még egykét patch nem árt neki, így a multira meg a joy támogatásra, meg örülnék egy olyannak is hogy a jármûben körül lehessen nézni hogy lássam mikor szálnak be a társak, esetleg hozzá egy trackIR támogatás
Ulvar
Az elsõ rész is inkább single-ös volt. Ez ilyen COD feelinges...ÉS tökéletesen jó a multi része.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mennyire multi?Lehet a single részével is játszani,vagy olyan mint az elsõ rész,vagy a battlefield.
hello all mért van az hogy lövõm a embert és nem hall meg 2 tár m21 fegyverrel és ott áll és lõ mintha ne mis lõném de jelzi a találtatott és a vért mutatja de nem tudom lelõni lan németh host 100-125 ping nem bírja a nagy pinget vagy miért tud valaki választ már egy csomoszor elõfordult és kezdem felhúzni magam .
Shep
Jól menne és szerintem érdemes kipróbálni, mert elég jó lett. Multiról nem tudok nyilatkozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BF109
az arma 2 ben engem is felb@szott az örörkös ide-oda helikopterezés, kocsikázás, fõleg mikor nem is jött a heli mert útközbe lezuhant vhol...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
sziasztok!
érdemes kipróbálni a játékot? az ARMA2-höz képest mulyen? mert az nekem egyáltalán nem jött be nem is beszélve róla hogy szaggatott a gépemen. nem volt elég neki a négy mag a négy giga ram meg a 4850 vga...
ez vajon hogy futna?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Shep
Na kipróbáltam én is (3. küldetésnél vagyok) szerintem jó lett, normális fps értékeket produkál maxon is, nem úgy, mint az ARMA 2, igaz nincs is akkora látótáv, de hát ez annyira nem is tûnik fel. A játékmenet árkádosodott, de ez szerintem csak jót tett neki, legalább nem kell gombok milliárdjait lenyomkodni, mire kiadok egy egyszerû tüzelés parancsot. A hangulat szerintem megvan és végre nem 1 pixelere kell lövöldözni hanem most már 2 -re de néha már 3-ra is 😊 Lentebb írták páran ,hogy egy training jó lett volna és tényleg, mert így eléggé bele a közepébe a dolog és mindent nekem kell kitalálni, hogy mûködik. Összességében nekem eddig jobban tetszik, mint az ARMA2, már csak a küldetések miatt is, mert nem kell az egész szigetet körbecsászkálni minden küldetésben csak ,hogy nagy nehezen megtaláljunk pár fazont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

galmat
576 Kbyte teszt a játékról:

grafika: 4/5
játszhatóság: 4/5
szavatosság: 5/5
zene/hang: 5/5

Összesen: 8.9/10

I.C.ram
Ti tudtok a szerverekhez csatlakozni?

Nekem vagy azt írja, hogy full, vagy pedig failed to connect. 😞
ja énis ugy csináltam 😊 tiszta "katonák voltunk " feeling :d nincs vonal csuszok mászok 😊 de amugy tényleg jo lett,majd küdhetnél még!

A lényeg,hogy tetszik....én azt szoktam csinálni mint a filmekben...magamra kérek tüzérséget a kis mortarral...azt vagy túlélem vagy nem.Õk biztos nem<#eplus2><#eplus2><#violent><#gun>
kösz kirááály😄 megvan most nekiállok a darálásnak 😄 amikor a falut kell védeni bazz... már a végén 3 m re is ellen van tölem 😄 kemény lett de tetszik😊

sztoncsi
Lehet mind ketten GooD-modban indítottátok a játékot...! <#hehe>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

tobias88
Most játszottam 32/32 es meccset, és nem tudtam benne senkit megölni, de õk se engem! ILYENKOR MI VAN? Beáltunk a hídra 2 méterre egymástól, mert õ se értette mi ez a sz..
Hogthar
ne hülyéskedj teli van a net szerverekkel mindenféle típusban, ma is játszottam, bár néha kicsit kiábrándító, általában orvos vagyok és egykét pályán csak a mesterlövészek az uralkódóak
tobias88
Azt nem tudjátok miért nem játszik ezzel senki online? Alig látok szervereket!
Hogthar
Engem az ajtóberugás érdekelne láttam videókból de még sosem sikerült😄
derdani
Biztos van valami konzolparancs. Csak keresgélni kell.

derdani
Kár

derdani
Azt amivel indulok.

Nem, sajnos mondjuk vmi. konzolparancs jó lenne hozzá <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

derdani
És fegyvert választani nem lehet?

Bal shift folyamatosan!Aszt hiszem!
derdani
Sziasztok. Hogyha egy jármûben ülök , akkor hogy tudok helyet változtatmi?

Hy!Ha indítod a játékot(nem az editort)akkor single mission,mission editor, látni fogod a pályát is meg a magyar szöveget,meg a nehézséget is be tudod állítani!
Na kiprobáltam müködik faszán. viszont annyi hogy a te beállitásaiddal megy.. meg a nehézségi fokozatot hol tudom állitani?

Hali!
Valiki tudna segíteni,a második pálya végén akár mit csinálok mindig kilövik a helikoptert és ezzel vége.Mi a megoldás? Elõre is köszi.
oké megjött 😊 Majd délután megnézem most meloba vagsyok! köszi😊