Operation Flashpoint 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legidegesítõbb az volt, hogy messzirõl lekaptam pár kínait, de mire odaértem, már eltûnt a hulla, és vele együtt a lõszer is.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Eddig olvastam. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
HOgy kell légicsapást kérni ?A reptéren elakadtam!
Nem sikerült eddig rájönni hogy kell lehívni az AIRstrike-ot!
Köszönet...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
én azért 4 et adnék rá.. sztm nem rossz😊
grafika: 5/5
játszhatóság: 1.5/5
szavatosság: 2/5
zene/hang: 5/5
Összesen: 5/10
<#gonosz1>#gonosz1>
Amúgy engem néha kicsit zavart hogy mindent rohanva és idõre kellett megcsinálni a küldetések során,nemvolt idõ lopakodni illetve szépen lassan elvégezni a feladatokat.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
"Database loading failed. Mission Editor cannot continue until the database is loaded.
Error loading database from "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2".
Path "C:\OFP2 Dragon Rising\Database_V2" does not exist.
Stack trace:
at MissionEditor.DatabaseManagerSingleton.ReloadDatabase()
at MissionEditor.MainForm.OnLoad(EventArgs e)"
😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
érdemes kipróbálni a játékot? az ARMA2-höz képest mulyen? mert az nekem egyáltalán nem jött be nem is beszélve róla hogy szaggatott a gépemen. nem volt elég neki a négy mag a négy giga ram meg a 4850 vga...
ez vajon hogy futna?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
grafika: 4/5
játszhatóság: 4/5
szavatosság: 5/5
zene/hang: 5/5
Összesen: 8.9/10
Nekem vagy azt írja, hogy full, vagy pedig failed to connect. 😞
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Valiki tudna segíteni,a második pálya végén akár mit csinálok mindig kilövik a helikoptert és ezzel vége.Mi a megoldás? Elõre is köszi.