1663
  • Falcon87
    Görgővel kiválasztod a medipackot, utána lenyomva tartod a bal egérgombot.
  • sztoncsi
    utánna még nyomni kell az F-et is...
  • MORO67
    köszi
  • Elekem
    F2 a gyógyítás
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek abban hogy tudom meggyogyitani magam ???Mert mikor eltalálnak lefut a piros kör és meghalok.Egyszerüen nem jövök rá hogy kell meggyogyitanom magam vagy mit kell nyomnom hogy meggyogyitsanak.Elöre is köszi a választ.
  • 4850 hd
    hello all van itt egy ujj missio ha érdekel valakit nagyon nehéz szo szerint nagyon nehéz missio http://www.ofphq.com/download/83-drejinns-outpost-20--co-op-fixed-
  • Zs0lt1
    Köszi!
  • Ulvar
    Lopj a Kínai gyalogosoktól C4et vagy van a 4. embered asszem nála van rengeteg C4 azzal robbantasd fel.
  • I.C.ram
    A kínai-hoz lehet találni a ládákban lőszert. Több lövés kell neki. Attól függ hol találod el. Ha hátulról, akkor akár egytől is megfekszik.
  • Zs0lt1
    Lehet h béna kérdes, de annál a küldetésnél, amelyiknél egy AAA járművet kell kiiktatni, mégis mivel csinálja? :-)
    Van nálam egy javelin vagy mi rakétavető amiben összvissz egy rakéta volt amit félúton el kellett használni egy tank kiiktatása miatt. A lelőtt ellenségnél találtam ugyan valami rakétavetőt de azzal nem robban fel. Szóval mi a megoldás? :D
    Kösz!
  • Falcon87
    Nem szóltam.
  • Falcon87
    Uhh. A téma alján lévő kereső ismét szarakszik, tehát kérdés: Hogyan tudok támogatást hívni? Mortart, vagy légit. Sürgős, pls :S
  • davidhun73
    tudna valaki segiteni hogy a letöltöt custom single pályákat multis pályákat milyen és campaign pályákat milyen mapába vagy elérési utvonal kéne hogy hova kell tenni plz help
  • jugen
    Jó lett ez a rész is, komoly kihívás némelyik pálya. Remélem jönnek kiegészítők nemsokára :)
  • Shep
    Á most eszmélek rá ,hogy csak 11 küldetés van én meg már ott tartok, pedig annyira jó ez a játék, kár hogy ennyire rövid. Hol van már az első rész monumentális kampánya amit anno kb. 1 hónapon keresztül játszottam. Na mindegy remélem ez az utolsó küldetés majd kárpótol.
  • Shep
    Emberemnek elfogyott a lőszere, de akárhogy próbáltam nem sikerült neki adnom, se térképről, se pedig a gyors parancs adással. Egyáltalán nem lehet, tehát megszívtam ,vagy mi a trükk?
  • alma2
    hat igen, a sok cod-on edzodott emberke ha tudna, hogy az osszes palyat hasonloan meg lehet csinalni.
  • zool1981
    Hát nem tudom,gyerekek!Nekem ez a rész csalódás,én eddig csak idegbajt kaptam tőle játékélmény helyett.Pedig imádtam az első részt,végigvittem mindegyik Ghost Recon-t,tehát van egy kis tapasztalatom a taktikai FPS-ek terén.De megmondom őszintén,itt a harmadik pálya után feladtam.Inkább az uninstallt választom a gépem szétverése helyett...
  • DrRadon
    Sajnos nincs.
  • Kaszi46
    Sziasztok, kihajlás van a játékban?
  • miki10
    Sziasztok!!
    én is egy olyan hasonlo pályán akadtam el

a 09. küldetésnél járok és ott missio közepe fele van egy olyan rész hogy menni kell egy dombon és ott mindig lelö a völgyböl egy tank állandoan lelö.

nem tudjátok hogy itt hogy lehet tovább jutni?
  • lac coo
    Hali !

Nem tudom hányadik küldetésnél tartok, de a legelső olyan ahol egy páncélossal kell írtani ....
    Az üzemanyagraktárnál mi a fenét kell csinálni??? Írtom az ellenséget ahol érem, de egyszerűen képtelenség túlélni, vagy a tüzérségük lő ki, vagy valami páncéltörős emberke ...

Ezt hogy lehet végigvinni ?

THX !
  • n003
    tartsd lenyomva a bal shift-t és akkor W v S nyomással tudsz váltani
  • Béla9248
    Hali emberek! Járműben lehet vhogy pozicciot váltani vagy csak úgy ha kiszállok?
  • apa7320
    A 9. pályán a trumpet sounds mi a második feladat nekem mindig failed pedig mindenkit kinyirok.
  • Nathan66
    Hát, Én is megszivtam már egyszer azzal a gunshippel.. amugy, Én ugy csináltam meg, hogy még az elején, amikor a humveeval mentek, nem szállsz ki, hanem beállitod ugy a humvee-t, hogy rá tudd forditani a géppuskát ami a rajta van és szépen, mikor lö távon belül van, elkezded szorni. Én kb 5percig szóram és lezuhant.
  • fapipa
    Most kezdtem,pálya közben ad-e mentést,v.csak a pálya végén?
    Az elsőnél próbálom a helit vezetni,persze még halál,és mindig visszsdob az elejére.mikor ad mentést.
  • Shep
    Ez már megy köszi. Az említett pályán viszont nem tudok továbbjutni. mondjuk majd szét akarok nézni a pályán hátha van valami heli leszedő parittya vagy legalább egy csúzli.
  • moho
    Külön parancsot adni ugy tudsz, hogy 'Q' majd az adott emberke számát választod ki. (2-4). Ezt az adott számot lenyomva a billentyűn tudod megtenni.
  • priluki
    csáo.. vannak uj küldetéseid?? mert nyomnám öket:) Ja és elküdhetnéd a mentést ujra ha nem gon mert reistall volt és elveszett sajna:S köszi
  • Shep
    Akkor jól sejtettem. Van amúgy azon a pályán valahol fegyver a heli ellen, mert tegnap este még 1x nekikezdtem, az ellen hátába kúsztam, de ahogy kiértem a fűből valami 6. érzék segítségével egyből vágták ,hogy ott vagyok megfordultak és lőni kezdtek 2mp múlva jött a heli és szarrá bombázott.
  • zozox333
    Most meg megy simán minden. A tököm aki érti.
  • SötétBarom
    Infra, igen. :D
  • kokos
  • Shep
    Hát nem igaz, nem tudom azt a pilótamentős küldetést megcsinálni, mikor odaérek a domb aljához és a légvédelmi ütegeket messziről elintézem a tüzérségi támogatással, de a retekláda helikopterrel nem bírok és állandóan elintéz, hiába próbálok rejtőzni a fák alatt, mindig vágja hol vagyok. Van ezeken valami hőlátó mód, vagy honnan a francból tudják hol vagyok?
  • Shep
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem igaz kb. tizedjére próbálok egy részt megcsinálni, mert mindig leszed a helikopter, na mondom jó akkor a barmoknak hold fire és kúszás, terület megtisztítva, na akkor most már lövöldözhettek. Helikopter visszafordult a tetves idióta, barom, szarrágó társam elkezdte lőni az meg szépen szétrakétázott minket. Egy élmény ilyen társakkal harcolni.
  • Shep
    A tüzérségi támogatás helyét nem lehet a térképen megadni, mert ez kis körrel megadom a helyet elég gázos, nem mindig egyértelmű, hogy hol is van a köröcske?
  • zozox333
    Légyszi segítsen valaki! Ilyent még tényleg nem pipáltam!

Gondoltam újra elkezdem. Kiválasztom 1. küldit, betölt, és ott állunk mint lóf. a hideg vízben, és csak állunk és csak állunk, és nem történik semmi bármelyik gombot is nyomom, csak marad alul felül a sötét csík. Ilyenkor most mi van?
  • Ulvar
    itt hogy én hogy csináltam meg :)

Megcsapkodtam azért őket egy kis tüzérséggel :).
  • zozox333
    Sikerült! :)
    Végigtoltam! :)

A végén, az uccsó rohamnál 1000x elvéreztem, végül egy totál egyszerű taktikával max 10 lövéssel olyan simán megoldottam, hogy akkor meg attól dobtam el az agyam, hogy mi a retket tudtam eddig pöcsölni!