17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2310 Szoktam...S77th-n szerveren..neha vannak bent 10-15-en is..es nekem meg soha nem volt oda 100-as nal kisebb pingem megsincs urhajo effekt.. (jol jatszhato..csak nem akarj gepegyuzni..mert azert anyira nem jok a loss es choke ertekek) -
neuro #2309 Jó gyors szerver elbír 3-4 játékost, többel nem érdemes próbálkozni. -
#2308 Mi 3-4 játékosnál elég jól elvoltunk, kissebb warpolások voltak, de játszható volt, ilyen '40.000km/h a világűr határán' eset szerintem akkor lehet, amikor egy alapszintű kapcsolatra (pl. 384/64kbit-el) hostol valaki egy nagyobb (4+ fős) szervert. Emlékszem még anno Il-2-ben volt olyan, hogy egyesek képesek voltak 56kbites modemmel hostolni co-op missziót... -
end #2307 azt meg hogy valami kód meg itt is -
end #2306 van itt valaki aki szokott neten játszani:))
-
Braveheart #2305 nálam volt rosszabb is... midnen 2. repülő kint repült a világűrben 40.000km/h-s sebességgel... -
end #2304 neten háloban ugy pattognak az a-10-esek beleértve a földet is mint a gumilabda hogy lehet ez elég idegesítő vagy ez is normális?? -
neuro #2303 Lehet avi-t menteni a játékból, biztos azokat másolja oda, de én még nem próbáltam. -
#2302 a music mappában pedig találtam egy ilyen intro aláfestő zenét, olyasmi volt mint a flankerben. viszont van egy movies könyvtár... az mire van akkor? avi-kat menti oda? -
#2301 Ha nem középen közelited meg a kifutot hanem csak félsávot használsz akkor leszáll veled az AI... autopilota pedig az utolso pillanatokban elrántja a gépet, tehát leszállnod magadnak kell.
Legutobb sikerult leszállnom olyan keményen hogy a futok kitörtek és hason landoltam :) -
antijedi #2300 pedig igyexem ám :D -
neuro #2299 end-et még így sem tudod überelni :P -
antijedi #2298 kicsit sok a gépelési hiba de ezt rójuk fel annak hogy nem rég keltem :) -
#2297 -
antijedi #2296 ha kilőnek rád egy rakétát gyorsan nyomd emg egymás után 3szor a ctrol +e kombinációt
igy a rakéta nem fog tobánn követni téged a spec zavarás miatt és életbenmaradsz :) -
#2295 [Szerintem el kéne akkor már magyarázni neki, mit is takar a 'félaktív' jelző, mert sose fog magától rájönni :))] -
neuro #2294 gondolom azt tudod, hogy az aim7 félaktív? :) -
end #2293 látom ott a su elöttem csak magasabbra kell repülni bemérem 2 aim 120 elvéti még egy aim7-es elvéti,vagy nem láttam rosszul,vagy nagyon nem látok vagy ez egy állat volt? -
#2292 -
antijedi #2291 mert őcsak mék felé :PPP -
#2290 Hmmmm.... és ahoz, hogy radarral befogd miért kell vizuálisan látnod?:) -
end #2289 hmm sikerült a hálóra felépnem a radar jelez hogy szembe van az ellen mék felé mék felé,szembe van de nem látom igy bemérni se tom akkor veszem észre hol van amikor a rámlöt rakétának megjelenik a füstcsíkja. -
-
#2287 Mi meg köszönjük a roppant tartalmas hozzászólásaidat. :P -
riviera #2286 Nincs mit :) -
#2285 koszonom ezt a parades megallapitast -
#2284 Il2ben igen..Lock Onban is ha meghalsz..(legalabbis ugytudom) -
riviera #2283 Sztem mire te belelőssz ebben a játékban 1 repülőbe "golyóval" addig sok víz fog lefolyni a homlokodon
Utána tanulmányozd jól!
Csókolom! -
#2282 csókolom! Ha belelővük a rapülőbé a'kkó megléccik a gölyó nyöm? kökszönöm -
riviera #2281 Mondjuk én még nem nagyon multiztam szimulátorral de ha mondjuk sérült géppel ahogy írtad nem jön össze jól a leszállás akkor megkapja a killt az ellen? -
#2280 Ugylatszik nekem tokre beidegzodott a negyszazas meg minusz huszas varioval torteno agressziv leszallas.. :D
Tegnapi multizasnal is egy talalat utan igen durvan kelett kenyszert szallnom (450-el :P)..aminek a vegeredmenye egy masodpercel a robbanas elott egy futodurranas es egy futotores..amibol jott a nagy bumm :P -
riviera #2279 Leszállt. Nem is egyszer. Track az nincs mert tracket mentenem még nem sikerült csak úgy, hogy a mapról úgy indítom a missiont. Ez pedig 1 letöltött campaign. Nyomtam pauset és úgy csináltam a shotot.
Su-25 el nehezebb leszállni szvsz ott max touch&go-t csinált az AI de a-10el megy. -
#2278 ..es leszallt veled az AI?
(tracked nincs rola?) -
riviera #2277 Btw azt se tudom, hogy az autopilot le tud-e szállni.. -
riviera #2276 Sosem repülök autopilótával..
Max alt-holdingot használok az útvonalrepóléseken.
Leszállni mindíg manuálisan szoktam. -
#2275 Ezt fogadjunk autopilotaval csinaltad... van egy 1000-em ra!
-Allasszog
-irany
-sebesseg
-ezekbol adodo vario
-
antijedi #2274 óóó a szuper amcsi technika... :P -
riviera #2273 Párosan szép az élet :) Én+AI leszállás. Tudom, tudom... túlfutottam :)
-
#2272 Akarsz röhögni: az öböl-háborúig a pilóták úgy repkedtek az A-10A-val, hogy a lábukra csiptetve ott volt a térkép, és a tereptárgyak vizuális azonosításával repkedtek - pont mint a II.VH-ban. Az öböl-háború után kezdték el a GPS alkalmazását (először még egy sima kézi GPS készüléket vittek magukkal a pilcsik...:)). -
#2271 Főképernyő.