17989
  • Seaweed
    Szoktam...S77th-n szerveren..neha vannak bent 10-15-en is..es nekem meg soha nem volt oda 100-as nal kisebb pingem megsincs urhajo effekt.. (jol jatszhato..csak nem akarj gepegyuzni..mert azert anyira nem jok a loss es choke ertekek)
  • neuro
    Jó gyors szerver elbír 3-4 játékost, többel nem érdemes próbálkozni.
  • [NST]Cifu
    Mi 3-4 játékosnál elég jól elvoltunk, kissebb warpolások voltak, de játszható volt, ilyen '40.000km/h a világűr határán' eset szerintem akkor lehet, amikor egy alapszintű kapcsolatra (pl. 384/64kbit-el) hostol valaki egy nagyobb (4+ fős) szervert. Emlékszem még anno Il-2-ben volt olyan, hogy egyesek képesek voltak 56kbites modemmel hostolni co-op missziót...
  • end
    azt meg hogy valami kód meg itt is
  • end
    van itt valaki aki szokott neten játszani:))
  • Braveheart
    nálam volt rosszabb is... midnen 2. repülő kint repült a világűrben 40.000km/h-s sebességgel...
  • end
    neten háloban ugy pattognak az a-10-esek beleértve a földet is mint a gumilabda hogy lehet ez elég idegesítő vagy ez is normális??
  • neuro
    Lehet avi-t menteni a játékból, biztos azokat másolja oda, de én még nem próbáltam.
  • Tikal #2302
    a music mappában pedig találtam egy ilyen intro aláfestő zenét, olyasmi volt mint a flankerben. viszont van egy movies könyvtár... az mire van akkor? avi-kat menti oda?
  • Tikal #2301
    Ha nem középen közelited meg a kifutot hanem csak félsávot használsz akkor leszáll veled az AI... autopilota pedig az utolso pillanatokban elrántja a gépet, tehát leszállnod magadnak kell.
    Legutobb sikerult leszállnom olyan keményen hogy a futok kitörtek és hason landoltam :)
  • antijedi
    pedig igyexem ám :D
  • neuro
    end-et még így sem tudod überelni :P
  • antijedi
    kicsit sok a gépelési hiba de ezt rójuk fel annak hogy nem rég keltem :)
  • Seaweed
  • antijedi
    ha kilőnek rád egy rakétát gyorsan nyomd emg egymás után 3szor a ctrol +e kombinációt
    igy a rakéta nem fog tobánn követni téged a spec zavarás miatt és életbenmaradsz :)
  • [NST]Cifu
    [Szerintem el kéne akkor már magyarázni neki, mit is takar a 'félaktív' jelző, mert sose fog magától rájönni :))]
  • neuro
    gondolom azt tudod, hogy az aim7 félaktív? :)
  • end
    látom ott a su elöttem csak magasabbra kell repülni bemérem 2 aim 120 elvéti még egy aim7-es elvéti,vagy nem láttam rosszul,vagy nagyon nem látok vagy ez egy állat volt?
  • Seaweed
  • antijedi
    mert őcsak mék felé :PPP
  • 42nd Intruder
    Hmmmm.... és ahoz, hogy radarral befogd miért kell vizuálisan látnod?:)
  • end
    hmm sikerült a hálóra felépnem a radar jelez hogy szembe van az ellen mék felé mék felé,szembe van de nem látom igy bemérni se tom akkor veszem észre hol van amikor a rámlöt rakétának megjelenik a füstcsíkja.
  • Glpetyus

• [NST]Cifu
    Mi meg köszönjük a roppant tartalmas hozzászólásaidat. :P
  • riviera
    Nincs mit :)
  • lamase
    koszonom ezt a parades megallapitast
  • Seaweed
    Il2ben igen..Lock Onban is ha meghalsz..(legalabbis ugytudom)
  • riviera
    Sztem mire te belelőssz ebben a játékban 1 repülőbe "golyóval" addig sok víz fog lefolyni a homlokodon
    Utána tanulmányozd jól!
    Csókolom!
  • lamase
    csókolom! Ha belelővük a rapülőbé a'kkó megléccik a gölyó nyöm? kökszönöm
  • riviera
    Mondjuk én még nem nagyon multiztam szimulátorral de ha mondjuk sérült géppel ahogy írtad nem jön össze jól a leszállás akkor megkapja a killt az ellen?
  • Seaweed
    Ugylatszik nekem tokre beidegzodott a negyszazas meg minusz huszas varioval torteno agressziv leszallas.. :D

Tegnapi multizasnal is egy talalat utan igen durvan kelett kenyszert szallnom (450-el :P)..aminek a vegeredmenye egy masodpercel a robbanas elott egy futodurranas es egy futotores..amibol jott a nagy bumm :P
  • riviera
    Leszállt. Nem is egyszer. Track az nincs mert tracket mentenem még nem sikerült csak úgy, hogy a mapról úgy indítom a missiont. Ez pedig 1 letöltött campaign. Nyomtam pauset és úgy csináltam a shotot.
    Su-25 el nehezebb leszállni szvsz ott max touch&go-t csinált az AI de a-10el megy.
  • Seaweed
    ..es leszallt veled az AI?
    (tracked nincs rola?)
  • riviera
    Btw azt se tudom, hogy az autopilot le tud-e szállni..
  • riviera
    Sosem repülök autopilótával..
    Max alt-holdingot használok az útvonalrepóléseken.
    Leszállni mindíg manuálisan szoktam.
  • Seaweed
    Ezt fogadjunk autopilotaval csinaltad... van egy 1000-em ra!
    -Allasszog
    -irany
    -sebesseg
    -ezekbol adodo vario

• antijedi
    óóó a szuper amcsi technika... :P
  • riviera
    Párosan szép az élet :) Én+AI leszállás. Tudom, tudom... túlfutottam :)
  • [NST]Cifu
    Akarsz röhögni: az öböl-háborúig a pilóták úgy repkedtek az A-10A-val, hogy a lábukra csiptetve ott volt a térkép, és a tereptárgyak vizuális azonosításával repkedtek - pont mint a II.VH-ban. Az öböl-háború után kezdték el a GPS alkalmazását (először még egy sima kézi GPS készüléket vittek magukkal a pilcsik...:)).
  • [NST]Cifu
    Főképernyő.