17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2190 Nem az a lényeg, hanem a landolás :)
A skin tényleg tré. -
#2189 Eleg tre egy skin -
#2188 A-10-esen van vmi visszajelzés az ECM mukodéséről? Eddig még nem tudtam használni vagy csak nem látom a különbséget :)
A-10-essel nagyon könnyü bombázni csak a maverick TV kamerája nem vmi jo :( Esetleg ha a trainingeket meg nézed ott rájössz a problémád megoldására.
Egyébként miért olyan szar az A-10 és miben jobb egy Su-25.
Fellelhető vmi statisztika lelőtt repülőgépejk szám adataira ( a-10, su-25)? -
#2187 Ilyen volt már?
-
bgabor #2186 Neki szólt. -
#2185 Akkor jó, már azt hittem valamit nem vettem észre :) -
#2184 Nincs hasznalhato..acsak AI-nak rakhatsz..
#2182:
En mindennel tisztaban vagyok, a kerdezonek mond ;) -
#2183 Van lézeres légibomba a Szu-25-höz a játékban? -
bgabor #2182 Bocs,a 2133as hozzászólásra válaszoltam,és tényleg bombákról van benne szó,nem rakétákról. Félreértettem.
A bombákkal egyébként tök ugyanaz a tüzelés menete,csak nem tudod irányítani a bombavetőkeresztet,csak "rá kell vinni" a célra. De ugyaúgy aktiválni kell a lézeres célmegjelölőt,előtte kiválasztani a használandó bombát stb. -
#2181 Azok NEM bombak. Hanem raketak, es telljesen masrol beszeltunk...
Szimpla szabadesesu bombazasrol. -
bgabor #2180 A lézer vezérlésű rakétákról,amit a Frogfoot fedélzetéről lehet indítani. Konkrétan a Kh-29L és Kh-25ML-ről. Az egyik srác kérdezte,néhány hozzászólással lejebb. -
#2179 ooooooooo melyik fegyverrol beszelsz? -
bgabor #2178 A bombázás témához:
A Su-25nél is van bombacélzó. Csak iszonyatosan nehéz kezelni.
Elrepülsz a cél fölött,beazonosítod. Aztán újra ráfordulsz.
7-est nyomsz. (ez az air-to-ground mód)
Ezután kiválasztod a lézervezérlésű bombát. Ez is elég körülményes: A cockpitban közvetlenül a gázkar előtt van a 'weapons display' nevű kijelző,ahol a gép szimboluma alatt zöld ledek jelzik a kiválasztott fegyvert. Ekkor D billentyűt addig nyomogatod,amíg a lézervezérlésű bomba fölötti led ki nem gyullad. Ekkor van kiválasztva maga a fegyver. (Egyébként érdemes kicsit levenni a gázt,mert ha maximumon van a hajtómű,akkor a gázkar eltakarja a weapons displayt!!!)
Ezután O-val aktiválod a lézeres célmegjelölőt.
Ekkor megjelenik egy célgömb,amit ugyanúgy lehet mozgatni,mint az A10es-en a bombacélzót. Ha megvan a cél,akkor célbefogást nyomsz.(TAB) Ezután tüzelhetsz. Persze a szuhoj mindig csak akkor enged tüzelni,ha kigyullad a bombavetést engedélyező narancssárga lámpa a HUD szélén. Ez a rendszer akadályozza meg a pilótát,hogy alkalmatlan körülmények esetén leoldja a bombáit.
-
#2177 ÓÓÓ yeahhhhhhhh.....:DDDD -
neuro #2176 Én egyik oldalon sem vagyok :) -
#2175 Hmmm.... kinek az oldalán vagy most? :) -
#2174 Fujj....imperialista szenny...nem is ismerlek!
Jon malackara Orosz nemes acel! -
neuro #2173 Sok orosz ócskavas :)
Megeszem mindet vacsorára a jó kis F-14-el :) -
#2172 Az mind szar!
En Mig-21-est akarok! Meg Repulheto Su-17 meg Su-24-est...
Jenki csotrogak nem kellenek..max celnak..de arra barmilyen drone jo :P -
#2171 Ha-ha-ha -
neuro #2170 meg F-111-et!! -
neuro #2169 A-6 Intruder-t akarok -
#2168 Én inkább a Su-30MK-t repülném Még az is elég lenne, ha legalább a Su-27 repmodeljével repülhető lenne önmaga, nem pedig felülírni a cmd fájlt...:P -
neuro #2167 F-15E kellene.. jó kis lézerbombákkal. Kár hogy Strike Eagle sincs a játékban. -
#2166 Na dolgozik a srác egy F-15D mod-on is. Annyi a gáz vele, hogy annak már 3d modellje sincs benne a Lock On-ban, úgyhogy kivülről F-15C:-D -
#2165 Miért, a Szu-27-eseket és MiG-29-eseket meg Szu-35-ök, Szu-47-ek és MiG I-2000-ek (a'la iráni Shafah, vagy mi a rák) válthatják. :) -
#2164 Igen..kivancsi vagyok hogy mikor fog a Su-27 meg Mig-29 helyett rendszerbe allni az F/A-22 meg a F/A-35...
-
#2163 De ketsegtelen hogy ez viszi magasan a palmat
"...amugy a szimben szereplő összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35."
-
#2162 Ha' mondom hogy SZAGerto... -
#2161 ja az a-10-est már ki akarják vonni
Mióta? Éppen most folyik a felújításuk.
amugy a szimben szereplő összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35.
Tényleg? Furcsa. Az F/A-22 ugye jövőre lép csak rendszerben, de olyan kis számban, hogy a légierő kénytelen egyenlőre rendszerben tartani az F-15C gépeket is egy jó ideig. Az F-35 pedig valamikor 2010 körül állhat hadrendbe. Kicsit odébb van az még... -
#2160 Hopp egy szagerto... -
end #2159 most fedeztem fel az RCVR-t
hm, érdekes ez a lockon..., eddig ment minden gond nélkül, azt ma felkeltem és minden átmenet nélkül inditás után fekete képernyő fogad..., ha alt tabolok bevilan egy pilra a rendes menü de használhatóan nem tom behozni...
valakinek volt már ilyen? megoldás? :) (reinstall sem segittet... :( )Énnálam volt már hasonló nálam egyszerűen nem indult el egy jo idő után, uninstall install
bombavetés az érdekes ott van az a lézer célzokör amit a célra kellene ráirányítani mint a maverickeknél de itt nem naon válik be.enélkül is hagyományos rálepüléses célzással is el lehet találni a célt?vagy kikisérletezem
ja az a-10-est már ki akarják vonni inkább már a lézerirányításu bombákat használják f-16-osrol.amugy a szimben szereplő összes gépet kivonják már jön az f-22 meg az f-35. -
#2158 Akit érdekel csináltak egy barkács Su-30KUB mod-ot(igaz, hogy ilyen gép nem létezik:-D). A dolog lényege, hogy LAN-on 2 emberes serveren be lehet ülni egy gépbe ketten. Eléggé kókány megoldásként úgy imitálják a hátsó kabint, hogy a HUD-ba belóg egy ember feje:-D Egy szó mint száz kivülről néz ki kétülésesnek belülről sima Su-33 kabin mind2 embernek. Ebből is látható, hogy Su-33 cmd file-ját húzták rá a Su-30-ra. Nagyjából ennyi! Jah csak és kizárólag LAN-on megy. Ezzel csak annyi a probléma, hogy LAN-on késik a vezérsíkok kitérése meg amblokk a hajtómű
vezérlés és tsai. Gyakorlatilag minden 0,5-1 sec-el később történik, mint igazából szeretnénk:) Aki ezek után is késztetést érez a kipróbálására annak itt a link:
SU-30KUB
LOMAN kell hozzá...
UFF -
riviera #2157 Lehet nagyon láma kérdés de, (csak most kezdtem a játékban foglalkozni a csapattámogató gépekkel) hogy tudjátok azonosítani a földi célokat? Vegyük mondjuk az A-10et, ott az RWR miatt talán könnyebb lenne. Szal mutatja az RWR a besugárzást, megpróbálok rárepülni az engem fenyegető célra de a sok tank meg egyéb közül számomra egyelőre lehetelen kiszúrni a veszélyforrást. Se nagyításban (sima zoom) se a TV nagyításában nem tudom megkülönböztetni a körvonalaikat. :/ -
#2156 Szerintem arra gondolt, hogy a YF-17/YF-18 dolog jutott eszedbe YA-9-ként. Amúgy tévedni emberi dolog! -
#2155 Ez ok...de ki beszelt itt YF-17-rol? -
#2154 Én úgy emlékszem, hogy ez az YF-17/ F/A-18 esetén volt így... Ott nevezték az Yf-17-et az YF-16-al Szemben aztán kiesett de a haditengerészet tenderén sikere volt és átdolgozva F/A -18-ként rendszeresítették.... -
#2153 (Amugy ha emlekeim nem csalnak akkor valami olyan volt leirva, hogy az YA-9-et mas tenderre neveztek es ott elbukott, es a gep osszes anyagat es informaciojat (tulkepp tovabbitottak) atvittek a nem sokkal a bukta utan indulo YA-10 projectbe ami egy tokre mas tenderen indult...)
(eleg ritkan emlekszem ilyen reszletesen rosszul...) -
#2152 Hmmm akkor egy regi Top Gun-ban hazudtak...
(bar nekem akkor is gyanus hogy az YA-9-nek miert van detto ugyanolyan kabinteteje mint az A-10nek...)
Am legyen..meghajlok tevedtem..van ilyen. -
#2151 Sajna ebben ezúttal nincs igazad. Az YA-9 ill. az YA-10 teljesen külön gép volt. Előbbit a Northrop, utóbbit a Fairchild alkotta az A-X tender keretében. Amúgy egyetlen közös momentum volt a két gépben az pedig az, hogy a prototípusokat egyaránt M61 Vulcannal szerelték fel alapból. Miután elkészült az Avenger alakították át az YA-10-et hozzá. Ennyi nagy vonalakban a történet. Amúgy az YA-9 valóban egy túlméretezett, mondhatni elfuserált Su-25-nek néz ki...Üdv!