17989
  • Braveheart
    Érdekes eddig akármit írtam nem válaszolt soha senki...
    most meg mindenkit hirtelen úgy el kezdett érdekelni az a hozzászólásom...
    figy, ez az éán véleményem, megváltozni nemigen fog (max ha kiadnak egy egés cd-s patchet) Ja és csak úgy közlöm hogy MINDEN más játék jobban megy mint a Lock on. A doom3 meg semmivel sem gyengébb... a látótávolságot kompenzálja a több ieffekt...
    igenis sok bug van benne, és én nem szenvedek vele tovább, megyek vissza IL2FB-zni
  • neuro
    ff3=freefalcon3

Nincs lockon vs falcon vita, mert nem lehet összehasonlíani a kettőt. A lockon sokkal jobb szinte mindenben, csak még mindig játszhatatlanná teszi a sok bug és a nagy gépigény.
  • riviera
    Egyébként ezt lentebb már írtam vmi hasonló sírásra, hogy igenis nálad lesz a hiba. Akkor hirtelen elkezdett akadni a lokkon vagy mi.. Persze ez alapján el lehet temetni a gamet csak hülyeség és még nagyobb baromság, hogy így állítod be más topicokban is :-/
  • riviera
    ff3 az mi? Én a minap tettem fel az SP4et és nálam az produkát olyat mint Braveheartnál - ilyen széteső gépek stb..
    És a gfx sem ilyen szép, bár érdekes a cockpit ugyanaz.

Egyébként lokkon vs falcon vitát sztem el sem érdemes kezdeni.
    Falconban iszonyat jó a dinamikus hadjárat és hogy 100 gép van a levegőben egyszerre. Meg a rádiózás, ATC ilyesmi. Viszont 0 fizika.
    Lokkon meg iszonyat szép bár lassú de hát a flanker 2.0 is ilyen volt. Sokkal élethűbb repmodell a több repülhető gép ellenére is. Soha nem látott műszerfal.
    Ezt a kettőt jól összegyúrnák akkor nem sírnék új szimért egyhamar az 100. (mivel nem is lesz sajna)

Bár 1 Vietnamos mig21 cuccos azért jól esne ;-(
  • Reaper
    a "nálam" szócskát hajlamosak itt páran lefelejteni a mondókájuk végéről, csak azért reagáltam.

Az hogy vkinek a gépén szarul megy vmi, még nem biztos, hogy másén is ugyanezt produkálja. Nem tökéletes a Lock On az biztos, de azért nem is olyan, mint ahogy itt egyesek próbálják beállítani...Üdv!
  • neuro
    "Amúgy a sok okostóbiásnak meg én üzenem, hogy ugyan emlékezzenek már vissza, hogy 98-ban milyen gépeken és hogyan futott a flakon...Nem kéne egy 6-7 éves szim gépigényét hasonlítgatni egy mai szimmel..."

Miért kell neked folyton kötözködni, nem értem :)

Nem a gépigényről van szó, hanem, hogy a Falcon stabilabb és játszhatóbb nálam, mint a LockOn.
  • antijedi
    nem röhögök :) csak mondtam hátha, de szvsz ako rakd ujra a gépet meg a gamet, mert ezek a bugok elég furcsák...
  • Reaper
    Konkrétan milyen bugokra gondolsz?
  • neuro
    Érdekes, hogy a Lock-on nálam tökéletesen működik, egészen addig, amíg nincsennek felhők az égen. Amint megjelenik pár, rögtön akadozni kezd - ezt hívják úgy, hogy bug.
    Egyébként pedig felhő nékül közép-magason is simán megy 30-40 fps-t.

Falcon 4-ben kb 30-40 különböző géppel lehet repülni, de a legtöbbhöz nincs cockpit. Az ff3 pedig a FreeFalcon-t jelent, ami egy 250 megás javítócsomag, amit lelkes emberek csináltak. Évek óta nem játszottam már a Falconnal, de ma délután újra felraktam és azóta le sem tudok állni róla :)
  • Reaper
    A doom3-ban baromi sok hely van ahol 5 méternél tovább látsz:)))

Amúgy vmi moderátor igazítsa már meg a képet, mert a drága fórummotor berakta az első mellé a másodikat. Thx és sorry a topiclakóktól!
  • Reaper
    eemee küldi sok szeretettel a gagyi grafikájú Lock On-ból

Jah és utóiratként: A gép egy relatíve középkategóriás gépen készült játék közben és nem trackről...
    Amúgy a sok okostóbiásnak meg én üzenem, hogy ugyan emlékezzenek már vissza, hogy 98-ban milyen gépeken és hogyan futott a flakon...Nem kéne egy 6-7 éves szim gépigényét hasonlítgatni egy mai szimmel...
  • riviera
    Ezt kéne tenni a lock onnal is.. Kiadni hozzáértő külsősöknek azt kész - világ legjobb szimje lenne.
  • Braveheart
    most mit röhögsz annyit?
    lowon ugyanúgy megy mint mediumon azért raktam föl, highon már szarabb
  • antijedi
    az viszont tuti nálad van valami hiba mert nekem iylet még sosem csinált eddig :)
  • antijedi
    akkor vedd le lowra hogy ne szaggason :) igaz ugy mégrondább :)
  • Braveheart
    mind1 nem is a grafika a lényeg hanem az hogy faszér csinál ilyen bugokat
  • Braveheart
    milyen gépekke llehet repülni a falcon 4-ben? és mi az a ff3?
  • antijedi
    mert lockonak inkáb ram kel mig doom 3nak vidkártya asszem, :)
  • Braveheart
    mediumon megy nem lowon
  • Braveheart
    érdekes doom3 mediumon is jobban megy...
    és sztem a gépem nem szar...
  • neuro
    19000 láb magasból nem sokmindent látsz (második kép)
    egyébként pedig a fákon kívül majdnem ugyan annyi tereptárgy van benne mint a lockonban, csak ez tökéletesen fut egy átlagos gépen is.

és egy újabb kép - ilyen nincs a lockonban: paveway bomba kioldás előtt, lézerrel megvilágítva a cél

• antijedi
    szeirntem az hogy lowon elég szarul nézhet ki :)
  • Adam II
    HÁÁÁT elég sivár a táj!
    A Lock onban az teccik hogy sok tereptárgy van!
  • Adam II
    LOL
    Mi a gáz a grafikával???
  • end
    Na ost lett telio a tököm a játékkal... a grafikája nem kimagasló, viszont sokkal szarabban megy mint egy másik játk maxon... -háát nem tom hogy csinálta a géped vagy a program de nálam meg náluk sincs ilyen probléma.vagy a harvered tul gyenge vagy a program hibás,d
  • neuro
  • neuro

lockon verő 6 éves falcon 4 felturbózva az ff3-al :)
  • Braveheart
    Na ost lett telio a tököm a játékkal... a grafikája nem kimagasló, viszont sokkal szarabban megy mint egy másik játk maxon... no comment
    ja és iután megláttam ezt az új "A10 típust" az előbb, betelt a pohár. Azt hiszem letörlöm,, majd csak csinál vki egy normális szimulátort...

• Caterpillar
  • Caterpillar
    GIGAUp
  • Tikal #2320
    static object skinjet lehet vhogyan valtoztatni? :)
  • Seaweed
    Pedig folymatosan erolkodnek vele ... lasd N szeria..
    De Ka-50 nekem is jobban tetszik meg ha egyfos is ..
  • [NST]Cifu
    Szegény Mi-28-ra rájár a rúd, már a játékfejlesztőknek sem kell... :)
  • neuro
    Good thing are not happening by one push, but need to be developing for certain time. We started working already not only on new products, but also on new business concept. Our Addon, high realistic simulator of Su25T is coming in couple months. High realistic simulator of KA50 is under development as well and will be available in a beginning of 2005.

We have started our next big project also and will inform you in details soon.

To run business in new circumstances we are finishing our website, which will be launched in a few weeks. This site will be our informational portal and electronic shop at the same time.

So, stay with us and we will excite you with our new products.

Igor Tishin, Director of Eagle Dynamics/Project development manager since Flanker 1.0

-- no commnet
  • neuro
    azért kíváncsi lennék hány éves :)
  • antijedi
    miért a gumiban? itt a játékosok forumában sokkal jobb móka a topicnyitogatósdi
  • Bucser
    Csoda, hogy nem nyitja halomra a topicokat a Gumiban:)
  • neuro
  • end
    jobban megy a neten mint nélküle
  • Seaweed
    szotarat is mellekelj legkozelebb :D