17989
  • 42nd Intruder
    vagy a driver hibája...
  • Tikal #2109
    Van egy Saitek Cyborg EVO joy-om, és minden egyes gép kikapcs bekapcs után ujra kell kalibrálnom mert vagy a rudder vagy a középpont vándorol el, ez a joy hibája?
  • 42nd Intruder
    Nem olvastam végig, de itt nem arról beszélnek, hogy kicserélik a Su-33-as kinézetét Su-30-aséra és akkor úgy röpködnek?

Remélem tévedek, mert Su-30-ast elvinném egy-két körre...:)
  • Tikal #2107
    Maketten van egy su-33masom, 1:72-es, jo nagy, eltorpul mellette a mig-29 :)
  • cifuatwork
    Vazzeg, úgy könnyű. :))))
  • cifuatwork
    Már dolgoznak a kétüléses patchen - Szu-30K már készülőben, és lesz elvileg Szu-27KUB (Szu-33UB) is, azon dolgozik a srác. Ebből pedig jöhet utána már a Szu-34 MOD is... Váááá...

A hivatalos fórumba már tett be képeket.
  • Tikal #2104
    4 évig tanultam franciát, talán még emlékszem valamire :D
  • cifuatwork
    Nézz körül a C6-on. Ugyan francia oldal, de azt meg lehet rajta találni a dolgokat (bal oldali menü: Lock-On, és utána itt Campagin, Skins, stb.)
  • Tikal #2102

Jo mission és campaign fájlokat hol találok? Elég gyenge oldalakat találtam a keresokkel.
  • 42nd Intruder
  • Tikal #2100
    Nincs bajom, ha nem érted akkor talán nem is neked szolt a kérdés.
  • 42nd Intruder
    ok nem szóltam... kicsit későn böktem a "Mehet!" gombra...:S
  • Tikal #2098
    Ja, bocs, nem volt szándékomban senkit megbántani a komcsi szlenggel vagy a politikai nézetekkel :) Majd vigyázok legközelebb.
  • 42nd Intruder
    Nem nagyon értem mi a bajod...
  • Tikal #2096
    erre gondoltam :)

Nekem pl nem tetszik az F-18 de gyönyörunek tartom a SU-27-est, de nem azért mert amcsi vagy mert orosz...
  • cifuatwork
    omcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru.

A kérdés feltevése volt eléggé érdekesen megfogalmazva, mert azt lehetett kiolvasni belőle, hogy a "komcsi" gépekhez hogy vizonyulnak egyesek. Az pedig már politikai kérdés, akárhogy is nézem, hogy most orosz-nak vagy komcsinak nevezzük a gépet - aztán lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny...
  • cifuatwork
    azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?

Én speciel azért szeretem a MiG-25, MiG-31, Szu-27 (család) gépeit, mert tetszenek. Ezen gépek egyike sem volt soha rendszerben a honvédségnél... :)
    De a politika nem nagyon szokott befolyásolni, tetszenek orosz, európai és amerikai tipusok is... függetlenül attól, hogy mit gondolok éppen egy adott országról úgy anblock...
  • Tikal #2093
    áááá, dehogyis, kérdeztem és nem állitottam.ű

Légyszives figyelmesen olvassátok el és ne elfogultan.
  • Tikal #2092
    azt hiszem félre értettetek mindketten....

a kérdés tehát: azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?

NINCS itt semmi féle politika, és nem vagy náci mert az AUDI-t szereted, de attol még hogy nekunk csak LADA jutott az nem jelenti azt hogy a LADAbol jobb rally autot lehet csinálni mint egy SUBARU-bol....
  • Hmuda
    Füstszagot érzek. Flém készülődik.
  • cifuatwork
    Következésképpen a An-, MiG-, Szu-, Tu-, Il-, Jak-, stb. gépeket kötelező utálni?
  • cifuatwork
    Miért kell egyből politikai párhuzamot vonni?

Ha valaki meg a német autókat szereti, akkor élből lenácizzuk?
  • Tikal #2088
    mit nem értesz? komcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru.
  • Reaper
    Több évtizedes kommunista uralom LOL. De inkább ezt hagyjuk meg a pol topicra, ha lehet, úgyhogy nem reagálok...
  • Tikal #2086
    "Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. :))"

vajon a több évtizedes kommunista uralom miatt és csak azért mert itthon ez jutott?
    ha pl az amcsik "szabaditottak" volna fel és idehaza is f-15 meg f-18-asok repkednének akkor is ezt mondanák?
  • cifuatwork
    egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?

Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. :))

még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?.

Lesz egy 1.03, amit Eagle Dynamics csinál, állítólag az UBI nélkül, tehárt nem hivatalos patch. Elvileg azt igérték, hogy lesz benne Szu-25T is, és várhatóan idén év végén vagy jövő év elején jön.
  • Tikal #2084
    még csak most néztem meg a demo repuléseket, az f-15 extreme tényleg elég extreme-re sikeredett :D

egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?

mint valaki irta hogy nem csak a gép számit hanem a pilota is, nos ez mindkét oldalra igaz nem? ha vmi bamba orosz vagy indiai csoki ul egy SU vagy MIG fülkéjében akkor mit sem ér a kobrával...

egyébként nem ugy volt hogy dynamic campaign lesz? vhogy elég gyenge ez az editor...

még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?
  • DJ Skyline
    :)
  • Braveheart
    Én Russian Mig29S-el voltam akire lőttemaz pedig egy Ukraina Mig29A :)
  • DJ Skyline
    kollégát lövöd?(MIG-29 vs MIG-29)
  • Braveheart
    Seaweed: tudom, ikonok ;)
  • Braveheart
    Most meglakolsz!
  • neuro
    csak vicceltem - köszi ha segítesz :)
  • 42nd Intruder
    Nyugi annak veszem :P
  • neuro
    Ezt veheted megtiszteltetésnek :D
  • 42nd Intruder
    Nekem OK... Bár még magamhoz kell térnem, hogy én is benne vagyok a csapatban...:)))
  • neuro
    Látom. Leszel játék fórum moderátor?
  • 42nd Intruder
    I'm ready :P
  • neuro
    Seaweed+cifu+intruder regisztráljátok magatokat aztán kaptok moderátor jogot.
  • Seaweed
    oksa