17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2110 vagy a driver hibája... -
#2109 Van egy Saitek Cyborg EVO joy-om, és minden egyes gép kikapcs bekapcs után ujra kell kalibrálnom mert vagy a rudder vagy a középpont vándorol el, ez a joy hibája? -
#2108 Nem olvastam végig, de itt nem arról beszélnek, hogy kicserélik a Su-33-as kinézetét Su-30-aséra és akkor úgy röpködnek?
Remélem tévedek, mert Su-30-ast elvinném egy-két körre...:) -
#2107 Maketten van egy su-33masom, 1:72-es, jo nagy, eltorpul mellette a mig-29 :) -
#2106 Vazzeg, úgy könnyű. :)))) -
#2105 Már dolgoznak a kétüléses patchen - Szu-30K már készülőben, és lesz elvileg Szu-27KUB (Szu-33UB) is, azon dolgozik a srác. Ebből pedig jöhet utána már a Szu-34 MOD is... Váááá...
A hivatalos fórumba már tett be képeket. -
#2104 4 évig tanultam franciát, talán még emlékszem valamire :D -
#2103 Nézz körül a C6-on. Ugyan francia oldal, de azt meg lehet rajta találni a dolgokat (bal oldali menü: Lock-On, és utána itt Campagin, Skins, stb.) -
Jo mission és campaign fájlokat hol találok? Elég gyenge oldalakat találtam a keresokkel. -
#2101 #2099 -
#2100 Nincs bajom, ha nem érted akkor talán nem is neked szolt a kérdés. -
#2099 ok nem szóltam... kicsit későn böktem a "Mehet!" gombra...:S -
#2098 Ja, bocs, nem volt szándékomban senkit megbántani a komcsi szlenggel vagy a politikai nézetekkel :) Majd vigyázok legközelebb. -
#2097 Nem nagyon értem mi a bajod... -
#2096 erre gondoltam :)
Nekem pl nem tetszik az F-18 de gyönyörunek tartom a SU-27-est, de nem azért mert amcsi vagy mert orosz... -
#2095 omcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru.
A kérdés feltevése volt eléggé érdekesen megfogalmazva, mert azt lehetett kiolvasni belőle, hogy a "komcsi" gépekhez hogy vizonyulnak egyesek. Az pedig már politikai kérdés, akárhogy is nézem, hogy most orosz-nak vagy komcsinak nevezzük a gépet - aztán lehet, hogy csak én vagyok túl érzékeny... -
#2094 azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?
Én speciel azért szeretem a MiG-25, MiG-31, Szu-27 (család) gépeit, mert tetszenek. Ezen gépek egyike sem volt soha rendszerben a honvédségnél... :)
De a politika nem nagyon szokott befolyásolni, tetszenek orosz, európai és amerikai tipusok is... függetlenül attól, hogy mit gondolok éppen egy adott országról úgy anblock... -
#2093 áááá, dehogyis, kérdeztem és nem állitottam.ű
Légyszives figyelmesen olvassátok el és ne elfogultan. -
#2092 azt hiszem félre értettetek mindketten....
a kérdés tehát: azért szeretjuk az orosz gépeket mert jok vagy azért mert az oroszok miatt akik ugye a nyakunkon voltak évekig orosz gépeket kaptunk és azokat kellett használni?
NINCS itt semmi féle politika, és nem vagy náci mert az AUDI-t szereted, de attol még hogy nekunk csak LADA jutott az nem jelenti azt hogy a LADAbol jobb rally autot lehet csinálni mint egy SUBARU-bol.... -
#2091 Füstszagot érzek. Flém készülődik. -
#2090 Következésképpen a An-, MiG-, Szu-, Tu-, Il-, Jak-, stb. gépeket kötelező utálni? -
#2089 Miért kell egyből politikai párhuzamot vonni?
Ha valaki meg a német autókat szereti, akkor élből lenácizzuk? -
#2088 mit nem értesz? komcsik voltak itt, tehát komcsi felszerelésunk volt... ez nem politika.. a kérdés pedig egyszeru. -
#2087 Több évtizedes kommunista uralom LOL. De inkább ezt hagyjuk meg a pol topicra, ha lehet, úgyhogy nem reagálok... -
#2086 "Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. :))"
vajon a több évtizedes kommunista uralom miatt és csak azért mert itthon ez jutott?
ha pl az amcsik "szabaditottak" volna fel és idehaza is f-15 meg f-18-asok repkednének akkor is ezt mondanák? -
#2085 egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?
Akadnak egyesek, akiknek a szive az orosz vasakhoz húz. :))
még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások?.
Lesz egy 1.03, amit Eagle Dynamics csinál, állítólag az UBI nélkül, tehárt nem hivatalos patch. Elvileg azt igérték, hogy lesz benne Szu-25T is, és várhatóan idén év végén vagy jövő év elején jön. -
#2084 még csak most néztem meg a demo repuléseket, az f-15 extreme tényleg elég extreme-re sikeredett :D
egyébként miért olyan "elfogultak" egyesek pl a su-25 vagy a többi orosz gép irányában?
mint valaki irta hogy nem csak a gép számit hanem a pilota is, nos ez mindkét oldalra igaz nem? ha vmi bamba orosz vagy indiai csoki ul egy SU vagy MIG fülkéjében akkor mit sem ér a kobrával...
egyébként nem ugy volt hogy dynamic campaign lesz? vhogy elég gyenge ez az editor...
még egy utolso kérdés: pár honappal ezelott ugy olvastam hogy 1.02 után nem lesz több patch mert az UBI nem ad több lovét, változott vmi azota a helyzet, várhatoak ujabb javitások? -
#2083 :) -
Braveheart #2082 Én Russian Mig29S-el voltam akire lőttemaz pedig egy Ukraina Mig29A :) -
#2081 kollégát lövöd?(MIG-29 vs MIG-29) -
Braveheart #2080 Seaweed: tudom, ikonok ;) -
Braveheart #2079 Most meglakolsz!
-
neuro #2078 csak vicceltem - köszi ha segítesz :) -
#2077 Nyugi annak veszem :P -
neuro #2076 Ezt veheted megtiszteltetésnek :D -
#2075 Nekem OK... Bár még magamhoz kell térnem, hogy én is benne vagyok a csapatban...:))) -
neuro #2074 Látom. Leszel játék fórum moderátor? -
#2073 I'm ready :P -
neuro #2072 Seaweed+cifu+intruder regisztráljátok magatokat aztán kaptok moderátor jogot. -
#2071 oksa