17989
  • Tikal #2270
    játék elején nektek van vmi video vagy rogton foképernyő?
  • antijedi
    mindkettőt megtetem 8najó manualt csak ami érdekelt) és akkor is káosz :D
    orosz gépeken eligazodtam tutorial nélkül is, a10en pl meg csak tutorial után máramenyire :D
  • Tikal #2268
    a trainingek megnézése és a manual elolvasása erősen ajánlott kezdo játékosoknak :)
  • antijedi
    jó a ,üszerek tény, de az nekem nehézkesebb és mellesleg az van su25on is... :)
    a nyilat meg nem vettem észre, mondtam hogy káosz nekem egész a10 hudja :D
  • Tikal #2266
    előszoris vanak a muszerek, azzal is lehet tájékozodni, másodszor a HUD-on ott egy szerencsétlen nyil, ami mutatja merre fordulj, ennél egyszerubben már nem lehet :D
    ja, a legegyszerubb ha megnyomod az autopilotát és akkor tuti nem tévedsz el.
  • antijedi
    egykitya a kettő, végülis elmegyek mind2vel de tény su27 eccerübb navigáció terén, de a10 nekem akkor is oolyan szerencsétlen :P
    amcsi csodába nem tom mért nincs valami használható navigáció... :)
  • Tikal #2264
    azt én nem olvastam :D

antijedi: ha neked az a-10-el nehéz navigálni akkor a su-25-öst ki se probáld :D

kérdés:
    A-10-en van egy olyan hogy master arm, ez mire szolgál?
  • Reaper
    Nekem kedvencem mikor legnagyobb manőverező légiharc közepén jön egy sügér saját és nekiáll infrával lövöldözni ami természetesen a saját gépeket találja el...

Amúgy egyre több a láma IQ-fighter. Mindegyik beül aztán azt hiszi csak nyomni kell a use weapon-t aztán jól van. Lokátorról fingjuk nincs, AWACS nélkül meghal a tudomány, de mondjuk azzal is, meg nem jönnek rá, hogy optikán mindenki háromszög:-DDD

• Seaweed
    up
  • 42nd Intruder
    aha
  • end
    lehet még egy hülye kérdés:page up a hajtómű indítás??
  • neuro
    szerintem inkább egyes emberek hozzáállásával van a baj :) (keleten-nyugaton egyaránt)
  • 42nd Intruder
    OK nem baj Mindenkivel előfordulhat... Nehogy sírj nekem...
  • Seaweed
    Lehet hogy tolunk nyugatra nem is tanitjak az alltalanos iskolaban a gemoetria alapjait?
  • end
    megy a repkiválasztás volt a gondde akkoplr is gőzöm se volt rola
  • neuro
    nem tudják megkülönböztetni a kört, a háromszögtől.. :)
  • Seaweed
    Ezt tanusitom...
    Tewgnap is egyik tulbuzgo faszjancsi seggbe lott..mert jobb dolga nem volt..felig elment hidraulikaval 800 kiloval kellett hazavanszorogniom..de leszalltam ;)))
  • 42nd Intruder
    Bazze...... Mi olyan nehéz ebben? Főleg, ha már bent vagy.... Kiválasztod az oldalt, nyomsz egy OK-ot, kiválasztod a repülőt, ott is nyomsz Ok-ot, felfegyverezed, elmented, nyomsz FLY-ra, belépsz....... 8I
  • [NST]Cifu
    Ez nem lep meg.
  • end
    valaki tudja GŐZÖM SINCS RÓLA....
  • [NST]Cifu
  • end
    van v.mi magyar nyelvű hyper lobby?? vagy hogy kell belépni a játékba a bal felső sarokban szoktak lenni kiírások azok egyikére rámék beindul a lock ont betölti,3 oszlop felette join rákatt nevem re a melettem lévőre join belekerül a nevem az oszlopba aztán,nem tok belépni sehogy se
  • neuro
    az a gáz, hogy lock on-ban online rengeteg a teamkill, mert a sok majom nem tudja kezelni a radart :)
  • Seaweed
    Toltam az elobb kicsit Lomacot neten(S77Th Server-FR)..egesz jo volt...bar magas pingek miatt kozelharc nem ment..de raketyaval eredmenyes voltam ;)

• antijedi
    tudom, énis olvastam őket, de már nem birtam ki megjegyzés nélkül :D
  • neuro
    Érdemes visszaolvasni, amiket írt, van még pár "etalon" :)
  • antijedi
    ez olyna mint a nyelvújitás kb, csak ezel nem előre halad a nyelv hanem vissza
  • [NST]Cifu
    Én azért maradnék a magyarnál...
  • antijedi
    bazz ezt tanitani kéne nyelvtanórákon, új fogalmazási stilus születik
  • Seaweed
    Campagin=kampany
    most vagy ezt vagy azt..de ne hulyeseget..
  • Braveheart
    megnéztem, nálam sajna nem érvényes ez a grafikában és sebességben fennálló fordított arányosság :(
    baz mindjárt kezdődik a suli hogy beszélek már?! :)
  • end
    meg a campainal ....től a lock on ról beszélek
  • end
    BRAVE HEART nálam az il-2 megy gond nélkül ritkán pillanatra beszaggat,meg a campainal sincs rendben v.mi
    egyszer leszedtem a dc-ről a batlefield viet-ot szaggatot programhibás volt lehet itt is ez a helyzet honnan van a játék?valaki van a dc++-on akiről leszedhetném és jó a program bár lehet az enyém is jo félig meddig csaka campain szar?
  • Bucser
    Egyébként van hogy megoldást jelent a magasabb felbontásba váltás... próbáld meg mediumon... te is.. hallottam olyanrül, hogy valakinek jobban ment a game mediumon vagyHighon mint low-on... PL nálam is ez olt Il-2 FB-nél:)
  • Braveheart
    Érdekes nagyjából megegyezik a gépünk... grr és nálam mégis szar lowon
  • end
    megcsinálom a campain küldetést és nem akarja betölteni attol tartok hibás verziot töltöttem le
  • [NST]Cifu
    A Stinger ellen hasznos a flare-ek sűrű dobálása. :))
  • riviera
    Nekem p4 [email protected] 512 mb rambus gef4ti 4600al mediumban elég jól elfut pedig ez nem 1 csúcs gép. Ilyet én sosem tapasztaltam mint ahogy többen is írják lentebb, hogy egyre jobban szarakodik a game vagy köv. indításkor el sem indul.
    10-15 sec leállást csak akkor produkált a proggy néha! ha A-10 en repülve maverick tv seekerell nagyítottam. Azt is csak nahyon ritkán. Sebaj.. azóta beleszerettem a Békalábba :)
    Frogfoot sokkal stabilabb, gyorsabb, halálosabb egyszóval rulez! :)
    Stingerrel momdjuk rendre megszopatnak de igyekszem tanulni :D
  • Braveheart
    hú mostanában nagyon szarakodik a játék. már nem csak szaggat hanem néha megáll 10-15 mp-re is, de csak a kép, a játék megy tovább
  • antijedi
    ha nagyon utána nézek énis értem, de pl su27nél (su25öt azé nem mondom mert ott nincs hud de az is elég jó :P) amikor először ránztem majdnem mindent értettem, elég nyilvánvaló az elrendezés és érthető..., szemben a10el... :)