17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2270 játék elején nektek van vmi video vagy rogton foképernyő? -
antijedi #2269 mindkettőt megtetem 8najó manualt csak ami érdekelt) és akkor is káosz :D
orosz gépeken eligazodtam tutorial nélkül is, a10en pl meg csak tutorial után máramenyire :D -
#2268 a trainingek megnézése és a manual elolvasása erősen ajánlott kezdo játékosoknak :) -
antijedi #2267 jó a ,üszerek tény, de az nekem nehézkesebb és mellesleg az van su25on is... :)
a nyilat meg nem vettem észre, mondtam hogy káosz nekem egész a10 hudja :D -
#2266 előszoris vanak a muszerek, azzal is lehet tájékozodni, másodszor a HUD-on ott egy szerencsétlen nyil, ami mutatja merre fordulj, ennél egyszerubben már nem lehet :D
ja, a legegyszerubb ha megnyomod az autopilotát és akkor tuti nem tévedsz el. -
antijedi #2265 egykitya a kettő, végülis elmegyek mind2vel de tény su27 eccerübb navigáció terén, de a10 nekem akkor is oolyan szerencsétlen :P
amcsi csodába nem tom mért nincs valami használható navigáció... :) -
#2264 azt én nem olvastam :D
antijedi: ha neked az a-10-el nehéz navigálni akkor a su-25-öst ki se probáld :D
kérdés:
A-10-en van egy olyan hogy master arm, ez mire szolgál? -
#2263 Nekem kedvencem mikor legnagyobb manőverező légiharc közepén jön egy sügér saját és nekiáll infrával lövöldözni ami természetesen a saját gépeket találja el...
Amúgy egyre több a láma IQ-fighter. Mindegyik beül aztán azt hiszi csak nyomni kell a use weapon-t aztán jól van. Lokátorról fingjuk nincs, AWACS nélkül meghal a tudomány, de mondjuk azzal is, meg nem jönnek rá, hogy optikán mindenki háromszög:-DDD
-
#2262 up
-
#2261 aha -
end #2260 lehet még egy hülye kérdés:page up a hajtómű indítás?? -
neuro #2259 szerintem inkább egyes emberek hozzáállásával van a baj :) (keleten-nyugaton egyaránt) -
#2258 OK nem baj Mindenkivel előfordulhat... Nehogy sírj nekem... -
#2257 Lehet hogy tolunk nyugatra nem is tanitjak az alltalanos iskolaban a gemoetria alapjait? -
end #2256 megy a repkiválasztás volt a gondde akkoplr is gőzöm se volt rola -
neuro #2255 nem tudják megkülönböztetni a kört, a háromszögtől.. :) -
#2254 Ezt tanusitom...
Tewgnap is egyik tulbuzgo faszjancsi seggbe lott..mert jobb dolga nem volt..felig elment hidraulikaval 800 kiloval kellett hazavanszorogniom..de leszalltam ;))) -
#2253 Bazze...... Mi olyan nehéz ebben? Főleg, ha már bent vagy.... Kiválasztod az oldalt, nyomsz egy OK-ot, kiválasztod a repülőt, ott is nyomsz Ok-ot, felfegyverezed, elmented, nyomsz FLY-ra, belépsz....... 8I -
#2252 Ez nem lep meg. -
end #2251 valaki tudja GŐZÖM SINCS RÓLA.... -
#2250 -
end #2249 van v.mi magyar nyelvű hyper lobby?? vagy hogy kell belépni a játékba a bal felső sarokban szoktak lenni kiírások azok egyikére rámék beindul a lock ont betölti,3 oszlop felette join rákatt nevem re a melettem lévőre join belekerül a nevem az oszlopba aztán,nem tok belépni sehogy se -
neuro #2248 az a gáz, hogy lock on-ban online rengeteg a teamkill, mert a sok majom nem tudja kezelni a radart :) -
#2247 Toltam az elobb kicsit Lomacot neten(S77Th Server-FR)..egesz jo volt...bar magas pingek miatt kozelharc nem ment..de raketyaval eredmenyes voltam ;)
-
antijedi #2246 tudom, énis olvastam őket, de már nem birtam ki megjegyzés nélkül :D -
neuro #2245 Érdemes visszaolvasni, amiket írt, van még pár "etalon" :) -
antijedi #2244 ez olyna mint a nyelvújitás kb, csak ezel nem előre halad a nyelv hanem vissza -
#2243 Én azért maradnék a magyarnál... -
antijedi #2242 bazz ezt tanitani kéne nyelvtanórákon, új fogalmazási stilus születik -
#2241 Campagin=kampany
most vagy ezt vagy azt..de ne hulyeseget.. -
Braveheart #2240 megnéztem, nálam sajna nem érvényes ez a grafikában és sebességben fennálló fordított arányosság :(
baz mindjárt kezdődik a suli hogy beszélek már?! :) -
end #2239 meg a campainal ....től a lock on ról beszélek -
end #2238 BRAVE HEART nálam az il-2 megy gond nélkül ritkán pillanatra beszaggat,meg a campainal sincs rendben v.mi
egyszer leszedtem a dc-ről a batlefield viet-ot szaggatot programhibás volt lehet itt is ez a helyzet honnan van a játék?valaki van a dc++-on akiről leszedhetném és jó a program bár lehet az enyém is jo félig meddig csaka campain szar? -
#2237 Egyébként van hogy megoldást jelent a magasabb felbontásba váltás... próbáld meg mediumon... te is.. hallottam olyanrül, hogy valakinek jobban ment a game mediumon vagyHighon mint low-on... PL nálam is ez olt Il-2 FB-nél:) -
Braveheart #2236 Érdekes nagyjából megegyezik a gépünk... grr és nálam mégis szar lowon -
end #2235 megcsinálom a campain küldetést és nem akarja betölteni attol tartok hibás verziot töltöttem le -
#2234 A Stinger ellen hasznos a flare-ek sűrű dobálása. :)) -
riviera #2233 Nekem p4 [email protected] 512 mb rambus gef4ti 4600al mediumban elég jól elfut pedig ez nem 1 csúcs gép. Ilyet én sosem tapasztaltam mint ahogy többen is írják lentebb, hogy egyre jobban szarakodik a game vagy köv. indításkor el sem indul.
10-15 sec leállást csak akkor produkált a proggy néha! ha A-10 en repülve maverick tv seekerell nagyítottam. Azt is csak nahyon ritkán. Sebaj.. azóta beleszerettem a Békalábba :)
Frogfoot sokkal stabilabb, gyorsabb, halálosabb egyszóval rulez! :)
Stingerrel momdjuk rendre megszopatnak de igyekszem tanulni :D -
Braveheart #2232 hú mostanában nagyon szarakodik a játék. már nem csak szaggat hanem néha megáll 10-15 mp-re is, de csak a kép, a játék megy tovább -
antijedi #2231 ha nagyon utána nézek énis értem, de pl su27nél (su25öt azé nem mondom mert ott nincs hud de az is elég jó :P) amikor először ránztem majdnem mindent értettem, elég nyilvánvaló az elrendezés és érthető..., szemben a10el... :)