17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Tgabbar #2830 Egyértelmű:) -
#2829 Nem tudom, en meg Lock on-t sose hosztoltam, anno utoljara 384-es ADSL-en IL2-t..de azota mas a rendszer nalam es nem tudok hostolni (azaz tudni tudnak, de a tuzfalam igy jo ahogy van, nem nyitogatok portokat). -
Tgabbar #2828 Szerintem 1 megás bőven elég.Vagy nem ? -
Thanatos #2827 pech :P -
neuro #2826 fel és le :) -
Thanatos #2825 fel le? mert a le még meg is lenne csak a fel nem :P -
Thanatos #2824 a széles addig stimm de menyire széles? :D meg aszinkron is jó vagy nem? :P -
neuro #2823 50k/sec mikrós net -
#2822 Nem tudom neki meilyen netje van..de minimum szelessav! (es nem az egyes szolgaltatok altal szelesnek hivott keskenyt ertem ez alatt :D) -
Thanatos #2821 milyen net kell hostolsához? (magyarul neuro milyen netel hostol? :P) -
neuro #2820 le kell lépnem, fellépésem van.
holnap meg úgy néz ki dolgoznom kell, de szerintem estére kész leszek vele, úgyhogy 7 körül játszhatunk
Csirke4: igen -
#2819 Hat en csinalta megy multi mission-t. de lehostolni nem tudom.
Neuro meg ma nincs
-
Tgabbar #2818 Ma este várható valami? -
#2817 Zoom -
#2816 neuro ti coopba mentek ai-k ellen? -
Thanatos #2815 nemtom nekem simán sikerült csak jó szögbe kell álitani a kamerát, kicsit magasabbra mint pont szemből mert akkor "beleakad a kamera az orr végébe" :D sorry de jobban nem tom megfogalmazni :P -
#2814 Addig oké, de ennyire nem tudtam közelíteni -
Thanatos #2813 egérgörgővel lehet nagyitani meg kcisinyiteni ha külső nézetben vagx (asszem f2) legalábbis nálam :) -
#2812 Egy hülyeséget hadd kérdezzek. Ilyen közeli képeket hogy csináltatok? -
#2811 Szombaton nekem is meccs van este..szoval lehet csak este 9 utan erek haza... -
Tgabbar #2810 Sajna én most szombaton nem tudok jönnicsak vasárnap.Ha meg valamikor máskor lesz,addig "fülelek" .
Kösz a játékot ,jó volt. -
neuro #2809 Jaja, a print screen miatt lassult be. Szerintem Seaweed is akkor látta úgy, hogy lagozok. -
#2808 Hmm erdekes...
hat sprint screen alatt nem csoda a 8 Fps ;)
par kep meg:
-
Pitti #2807 8fps???!!! -
Pitti #2806 Itt az a bug amirol beszeltem, mikor teljesen hatranezek ez villanik be. Eddig meg sosem volt ilyen.
cockpit bug -
neuro #2805
szoros kötelék :) -
Pitti #2804 Seaweed hasit hazafele miutan O maradt egyedul a levegoben :-)
-
Pitti #2803 Jahh kiraly volt!!!
Szombaton jovok... -
neuro #2802 szombat este folytathatjuk
addig teszek még a négy phantom mellé pár egyéb célpontot :)) -
#2801 Illetve van meg az The all seeing Eye nevu multplayer szervereket kereso program, abbol is lehet csatlakozni. -
#2800 Nah negyen toltuk egy kicsit neten. Egesz jo volt. -
#2799 Igen te voltal asszem aki icq-n keresett
Hyperlobby kell neked. (http://hyperfighter.jinak.cz)
itt egy leiras pumak oldalan rola:
http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm
Csak ertelem szeruen nem IL2-t valasztasz hanem Lock On-t -
Shifty #2798 Hogyan tudok internetes játékhoz csatlakozni? Tudtok mondani esetleg server ip-t? Vagy hogy hogyan tudnék csatlakozni az S77, vagy a Jabog32 szerverre? Kell-e regisztrálni valahová? Az ubi.com programjával próbálkoztam. Ezt a hibát írta ki, amikor be akartam jelentkezni: "The client is incompatible with the server." -
Tgabbar #2797 Hogy tudok kijelentkezni???? -
#2796 privat msg ment -
Tgabbar #2795 de nyugodtan küldhettek ts ip-t az e-mail-emre:[email protected] -
Tgabbar #2794 Sajna nincs icukám,mert valamiért nem hagyja ,hogy reggeljem magam,így mindíg más a számom.
Meg már látom ,hogy idő is van így már nem zavarok,majd legközelebb igyexem gyorsabb lenni.Azért köszönöm . -
#2793 icq: 81910287 -
neuro #2792 persze, hogy beférsz
keresd meg seaweed-et icq-n és ő megadja a teamspeak adatokat
19.00kor gyülekezünk aztán repülünk egyet.. vagy kettőt :) -
#2791 Passz, soe hasznaltam ubi.com-ot.. mindig is es minden szimet Hyperlobby-n jatszottuk.
Szerintem befersz meg, de majd jon Neuro es majd o nyilatkozik, hisz o hostol :)