17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Tgabbar #2870 Inkább nem kérdezősködök az estét illetően,csak akkor arra kérnélek titeket ,hogy szóljatok,ha lessz valami.
Majd figyelek -
#2869 Beteg..De :) -
Tgabbar #2868 Kinácsi lennék a katapult hogy van megoldva.... -
Pitti #2867
Aranyos, nem? :-) -
neuro #2866 ma is munka van de ha lesz időm megyek lobbira -
#2865 En most tartozkodok... de ha meggondolom magam netan jelentkezek. (Lobby-n ugyis megtlajatok egymast, aki meg ott van az ugyis hajlando jatszani hisz azert van ott :))) -
Tgabbar #2864 Sziasztok!
Ma este?Lehetne valami?
Bár abban is benne vagyok ,hogy felmegyünk egy szerverre és így játszunk együtt ( meg persze ts). -
Thanatos #2863 ;) -
#2862 pl :) -
Thanatos #2861 sw láz? kotor2? :) -
Tgabbar #2860 ok -
neuro #2859 nem tudom még, inkább tegyük át jövőhétre, nem akarok fölöslegesen igérgetni :)
Seaweed: Az erő legyen veled :P -
#2858 En SW lazban szenvedek, szal szerintem kihagyom most. (sorry) -
Tgabbar #2857 ok,a késő estét nagyjából mikorra értetted,lmajd akkor visszanézek. -
neuro #2856 ehh közbejött a munka... ma nem lesz jó csak késő este :((
vagy inkább jövőhét. sajnos, nem rajtam múlt. -
Tgabbar #2855 Ts? -
Tgabbar #2854 Vettem Roger:D -
neuro #2853 várok még egy emailt.. 17.00kor ha minden jól megy start! :) -
Tgabbar #2852 Végeztem -
Tgabbar #2851 Tudsz már valami közelebbit mondani?
Az-az igazság,hogy nekem kellen még max fél óra(be kell fejeznem az önélterajzomat...). -
Tgabbar #2850 na itt vagyok
-
neuro #2849 itt leszek, addigra kiderül mi a helyzet :) -
Tgabbar #2848 ok,visszajövök 4-kor ide a fórumra és megkérdezem majd megint.Ha persze itt leszel.... -
neuro #2847 én még nemtudom ráérek-e. lehet dolgoznom kell, attól függ, hogy az ügyfélnek tetszik-e amit most csináltam. ha igen akkor 4 és 7 között repülhetünk. -
Tgabbar #2846 Akkor ma lesz valami közös játék megint?Ha igen mikor?És lehet jönni?:) -
neuro #2845 a multis szerverek általában a legnehezebb fokozaton futnak. nincs auto lock. -
Shifty #2844 a cél befogássa is más mint singleplayer-ben? -
Shifty #2843 köszi szépen -
neuro #2842 szervertől függ
a legtöbb helyen letiltják -
Shifty #2841 HELP,HELP! online nincs külső nézetem, ez server beállítástol függ, vagy nálam van vmi roszul beállítva? Előre is kössz. -
#2840 Holnap delutan? (en tervezek menni lobby-ra ha mast nem, es kozbe nem jon valami) -
Pitti #2839 Sajnos nem tudok ma jonni bocsi, :-(
de legkozelebb ki ne hagyjatok :-) -
#2838 igen ez erdekes, tegnap TS-en beszeltunk rola, mig nem latnam eloben nem nyilatkoznek, de ahogy elnezem lent a besugarzasjelzot, ezen tavolsagon ha van aktiv zavaras, en se tudom mindig befogni a celt. -
#2837 Nem kell bocsnatot kerned, en se lock on-al a kezemben szulettem :D -
#2836 Este 9 korul vagyok. ha meg akkor is toljatok, akkor benezek. TS megy hasznaljatok. -
Pitti #2835 Ez miert van????
Besugarzasjelzon latszik, hogy viszonylag kozel van valami szembol.
Radaron meg semmi. Amugy ezen a kepen nem latszik, de mar vizualisan is lathato volt a gep. Ennyire zavarna az ECM?
-
Tgabbar #2834 bocs,én nem tudtam. -
Pitti #2833 Az 1 megassal is az a baj, hogy felfele csak 128, nem tudom eleg-e -
#2832 ????
tok egyertelmu szvsz (engedelyezed recovery-t vagy nem) -
Tgabbar #2831 Egyébként szerver készítésről hol lehet olvasni(például a recovery-t beállítani stb)?