17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2910 Kiveve ha az AWACS elkezd erosen sullyedni (mintahogya doktrina is eloirja neki, tamadaskor)...akkor bizony kampec talalati esely azzal a raketaval..:) -
#2909 hát ja. De AWACS-eket legalább le lehet vele lőni -
#2908 Hát nem tudom...lehet :D -
Thanatos #2907 de azt mondták is hogy mivel nincs migük azzal fogják őket eljátszani nem? vagy valamelyik másik résszel keverem? :D -
#2906 Es manoverezest el se vard tole... +-10G...szemben az atlag 100 kornyekivel... -
Tgabbar #2905 Ha gondoljátok,akkor este rendezhetnénk egy amolyan 3-4 fős repülést ,csak akkor segítsetek,mert sose csináltam szervert.
Ammúgy a config-om elég lenne hozzá?:
2.2 Celeron,512/400 Ram,ati 9600 256/128 vga,1 Mb sávszél. -
VO101 tvr #2904 OK megnyugodtm, nem vagyok tök hülye... De hogy pont szegény Green doktort (Goose) meg sem próbálták újraéleszteni... :))) -
#2903 Orosz air to air van (ha jól tudom) ami több mint 160 km (400 km) a KZ-172 de azt ha minden igaz AWACS-ekre találták ki. -
Pitti #2902 az se rossz lol -
neuro #2901 Akkor lemaradtál az elejéről: az F-5-ösök által "játszott" gépeket MiG-28-nak nevezték :) -
Pitti #2900 En is nagyon regen lattam ezt a filmet, ugyhogy tegnap kb a feletol neztem. Hat akad benne egy ket erdekesseg :-)
Aszongya a szivarozos kopasz bacsi, hogy nem ismerik a migek fegyverzetet de 100 merfoldrol!! mar hatasosak. ez uszkve minimum 160km. Nem vagyok nagyon tajekozott a temaban de nem tudom, hogy letezett-e barmikor 160km-rol hatasos orosz air to air raketa. De amugy ennek ellenere forduloharcot vivtak 5 miggel. Egyiknek se jutott eszebe latohataron kivuli celbefogas.
Aztan az eles harcban folyamatosan kotelekben fordulozott mindenki. Ezek aztan igazan profik... azon tul, hogy probaljanak pozicioba kerulni meg se kottyan meg arra is figyelni, hogy szoros kotelekben maradjanak eles fordulokban. :-) -
#2899 Nah neeee...el ne kezjd mar egy olyan filmen morfondirozni ami lassan 16 evvel ezelott meg jonak szamitott.. ;o) (a film 86-os)
-Levegoben is ujra lehet inditani a hajtomuvet, ezt meg se probaltak.
-2 hajtomu van a tipuson, kizart hogy mind2 lealljon ilyen helyzetben.
(-Arrol mar nem is merek emlitest tenni, hogy a pompazs jelenseg kivedesere van a hajtomu beomloben seged oxigen ellato rendszer...)
-Ez Hollywood! En direkt nem neztem vegig*, csak mikor TV kornyeken jartam, bele-bele neztem...de igy is jopar mosolyogtato jelenet volt benne...pl egyik amit lattam, mikor a faszi felkapja a vizet es elhuz mocin, no meg utana...hehe...olyan hegyoldalas kulvarosi resz nem sok van a sivatagban...ugyanis a Nellisen van(volt akkoriban) a Top Gun...legkozelebb is LA-ben(kozelben Las Vegas van..de az a sivatag "kozepen" terul el...)...de sebaj filmben 2 mp par 100 Km :DD...es ez kapasbol..pedig neztem 2 percig...
*.: Tudvan hogy mai szemmel, informaciok birtokaban, nem tetszene anyira mint anno 90-91 kornyenek kaloz videon :))...en szeretek a szepre emlekezni :P -
VO101 tvr #2898 A filmben hogy történt pontosan a Goose halála előtti hajtóműleállás? Közel mentek Iceman F-14-eséhez és örvénylésbe került a hajtóműbeömlő? -
Pitti #2897 Nemhogy a lobbin lenne az a TopGun -
Thanatos #2896 nem elképzelhetetlen de 10 év mulva szvsz a msotani gamek grafikáját is ki fogjuk nevetni szóval nem hiszem hogy 10 év mulva "csak" a gamek vegyitése lenne megoldva :) -
neuro #2895 ja, ma este Top Gun a TV2-n :) -
Pitti #2894 szambol vetted ki a szot :-) -
neuro #2893 Az Amigás korszakban én is egy olyan szimről álmodoztam, aminek iszonyú élethű a grafikája, ha leszállok, kitudom nyitni a kabint, szép árnyékok, csillogások, külső fegyverek stb. :)
Ki tudja mi lesz még itt újabb 10 év múlva... -
Pitti #2892 Amugy szerintem nem is olyan elkepzelhetetlen mondjuk 10 ev mulva.
Anno F29 Retaliatort nagyon sokat nyomtuk halozatban, akkor ilyesmirol almodoztunk mint a lockon. Igazabol elkepzelhetetlennek hittuk akkor. Es ennek csak 10 eve. -
Pitti #2891 -
#2890 Asszem egyre gondoltunk:D -
#2889 -
#2888 +1 szuperszamitogep...mondjuk top500 elso 10 helyen szekelok minden szamitasi telljesitmenye..es talan eleg is lenne ...mar csak egy programozo gardat (inkabb hadsereg) kell osszeszedned akik megirjak mindenidok legosszetettebb programjat :D -
#2887 Mi az épp a Nasa új szuperszámítógépét éppíteted a kertben??? JA meg gondolom a világ összes programozójának vállaltad 3 évi fizetését:D -
Pitti #2886 Nekem olyan kene, hogy a foldon Mohaa, CoD OFP vagy ilyesmi, levegoben FS+lockon keverek. Benne az egesz vilag foldrajza FS-bol, persze minimum lockon grafikaval. 1000 polgari legiforgalom meg persze ezeket vedeni kell vadaszgepekkel, valamint ha katapultalsz ki kell jutni valahogy az ellenseges vonalak mogul (itt jon a mohaa CoD OFP keverek) a varosokban GTA :-D, a foldi jarmuveknek mondjuk legalabb LFS szintu fizikaja legyen.
Na ennyit szeretnek az 1.1-ben, asszem nem hagytam ki semmit :-D -
Pitti #2885 Seaweed megelozott :-) -
Pitti #2884 FS= MS Flight Simulator
:-)
Ja abban meg a harci gepeket hianyolom azert nem jo :-)
Pontosabban vannak hozza mod-ok de lovoldozni nem lehet :-)
Nekem sose jo am semmi :-) -
#2883 Micro$oft Flight Simulator (pl. 2004) -
#2882 FS? Az mi? (nem vagyok túl jártas...) -
#2881 #2876: Nincs segitseg (Max SFP1 Mig-21 mod, vagy FS Mig-21 mod)
#2877: Falcon 4
#2878: Irany FS-ezni! :D
#2879: Te is :D
#2880: Sokban :D (modernizalt) -
#2880 Egyébként miben különbözik a Su-25T a Su-25-től? -
#2879 Northrop B2 :) -
Pitti #2878 Boeing 747 :-))
-
neuro #2877 F16 vagy F18 :P -
VO101 tvr #2876 MiG-21 bisz :) ha rajtam múlna... -
#2875 Miert "mi kene?"...es a helyzet tukreben mit varsz? oruljunk hogy meg letezik a dolog... -
#2874 HÁT ne legyen! egyébként nekem tetszett a lock on bár lehetett volna még pár repülhető típust betenni. Sajnos ebbe is csak a Su-25T lesz az új de mind1. -
Pitti #2873 Amugy se lesz egy nagy durranas... szerintem.
De ne legyen igazam :D -
Pitti #2872 Varhato megjelenes: 2005 februar... olvashato a honlapjukon.
Majd ezt a datumot februar vegen atirjak 2005 marcius-ra, valamint marcius vegen aprilisra... esigytovabb, ezt tettek a januari datummal is januar vegen...
nem, csoppet sem vagyok cinikus...
amugy inkabb csinaljak ezt, minthogy egy nagy rakas kakat adjanak ki mint az 1.0-as lockon volt.
-
#2871 A Flaming Cliffs nem jött még ki??