4108

| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
A 1.0.2-bol az 1.0.3-as patch-et talan 2 ev alatt csinalta meg, vagyis itt sincs az az eszeveszett kapkodas;) Vagyis nem tudni semmit;) -
Itt legalább lehet tudni mikor lesz kész? :) -
Bar ezt is hasonlo intezitassal keszitik, mint az LFS-t, de most van egy-ket uj kep a galleriajukban, es a tartalmukat tekintve, igy nehany uj informacio is (pl. keszul az 1.1 verzio, az Abarth, lesz valami palya stb.).
http://www.netkar-pro.com/
-
LFS, iRacing szinten van...vagyis eléggé kifinomult :)) -
High end PC #942 Sziasztok!
Kérdésem volna hozzátok, azt szeretném megtudni, hogy a játékot a fizikáját tekintve hová sorolnátok olyan mércékkel szemben, mint LFS, iRacing, rFactor. Hová sorolnátok?
kössz
Üdv -
RoadkilleR78 #941 Nincs fórumtéma létrehozva. Így nem tudok jelentkezni. Sajnos bajnokságra nem futja az időmből, de hétvégente szoktam körözgetni 1-2 cimborával (péntek, szombat este) -
czdane #940 Ha sikerül a kormányt beállítanom akkor én mennék -
A kevés érdeklődő miatt nem fut a szerver. Ebben a fórumba írjon akit érdekel egy kisebb demo bajnokság. Csak akkor kezdjük el szervezni ha legalább 10 ember jelzi, hogy indulna.
Ha valakik csak néha futnának pár futamot, akkor tudunk indítani szervert. Jelenleg azért áll mert feleslegesen terheli a szerverünket. -
Az ASR szerver szerintem nem megy, nalam sem latszik. Keves szerver van altalaban (5-15), azoknak a nagyresze is passwordos. 1-2 rendszeres bajnoksag, szerver van, nehany allando free szerver, es neha 1-1 verseny. Nem egy nepszeru cucc... -
RoadkilleR78 #937 Szasztok!
Új vagyok még a netkarral (demo). Olyan gondom lenne, hogy multiplayerben a serverek listájában általában csak 2-3 szervert látok. Nekem az ASR szerver sem látszik.
Olyant ír a lista alatt, hogy: servers 2/81(received/contacted)
Nálam van valami probléma, vagy ez teljeses normális?
Előre is köszi! -
Szivesen. -
cyber #935 Köszönöm szépen! Működik!!! -
A ..\cfg\actlabs.ini file-ban a masodik sort ird at:
ACTIVE=1 -
cyber #933 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a netkarpro-ban a h váltót hogy lehet beállítani!
Logitech g25-t használok és szeretném kipróbálni a h váltóval de nem tudtam beállítani!
Elképzelhető hogy csak a pillangó váltóval lehet váltani?
A választ előre is köszönöm! -
czdane #932 Sima NetKar-ba nem áll fent a probléma ott f3000el 10 kör alatt Falkenbergbe 36:4-et Newburybe pedig 55:1-t tudtam. Ez kb mennyire elég?. Persze ha a kormányba tudnátok segíteni megköszönném . -
czdane #931 Sziasztok nekem a kormány beállításaival van egy kis problémám. Akinek lenne kedve segíteni
[email protected] felvehetne msnre
Előre is köszi
-
publikus lett a szerver. így delutanonkent eleg jo versenyeket lehet tolni. -
Hasznos leírás, nem is tudtam hogy lemerülhet az aksi, meg hogy interaktív a cockpit. Tegnap este kilenc körül fent voltam a szerveren körözgettem kicsit meg egy versenyt is lenyomtam, igaz egyedül. :D Aztán bejött még két ember, de nem sokkal utánna nekem mennem kellett. -
Írtam egy ismertetőt ami az eddigi tapasztalataimat osztja meg a szimulátor kedvelőkkel. Leginkább kezdőknek való. -
Ma este teszteljuk kb 5 en a cumot, gyertek, a lejebb lathato szerverre. -
igen -
A Fullosat kell leszedni, és demo modban indul ? -
Nekem demoban muxenek a berakott palyak is, legalabbis laguna seca-t probaltam es mukodott. -
Nalam mukodik, koszi! Holnap este lehetne tesztelni elesben;) Majd irkalunk nehany topic-ba, ugyis demo, aki tud, kiprobalhatja online;) -
Na elvileg fut egy szerver.
Név: Advanced Sim Racing
pass: asrfun
Nemtom mennyire muxik, en tudtam csatlakozni. A beallitasokat meg teszteljuk. -
Ok, ha sikerul felmasolni vegre a szerverre a cumot, akkor inditunk valami magyar fun szervert, aztan ha van kedvetek, tolhatunk par fun race-t. Esetleg ha tobb erdeklodo van egy kisebb bajnoksagot. -
VO101 tvr #920 A Demo egyedüli kötöttsége, hogy csak egy autó(F1600) használható. Minden más tekintetben egyenértékű a teljes szoftverrel. -
Nem probaltam a demot, de a leiras alapjan mukodik az online benne. -
Üdv all!
Ma kiprobáltam a cuccot, eléggé bejött. Lehet a demo verzióval online játszani, ha indítok szervert ? -
Király, bár még a régi pályákkal is elvagyok. -
Megjelent a Laguna Seca 1.03 Beta: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=43981 -
Örülnék ha tudnál rá valami megoldást, épp ezzel kísérletezem, buherálom a fájlokat de nem sok sikerrel, egyszerűen nincs motorhang és nem akar rendesen gyorsul a kocsi. -
Nalam mintha mukodott volna (valahogy) rendesen. Mivel en meg az F1-et nem kedvelem igazan, igy nem sokat teszteltem, de majd megnezem hogyanis volt. -
Most tudtam menni jópár kört az F1-es verzióval és a kocsi viselkedése nagyon tetszik, kár hogy csak ezen a pályán lehet menni, mert utálom ezt a pályát. Próbáltam sunyi módon bemásolni más pályákat a netkar pro-ból és kezeli őket, be is tölti meg minden, csak épp az F1-es autónak nincs motorhangja(minden más hang van) és valamiért csiga lassan akar gyorsulni, ahol már 200on kéne lennem ott még 70-75 döcögök és nagyon lássan mászik felfelé a kilométer óra. Erre van valami megoldás?
-
Köszi. Pedig a gamershell-en én is kerestem csak nem ezen a néven. :) Leszedtem, de kipróbálni ezt már csak a jövőhéten lesz időm. -
Azertis maradtak a formula autoknal, mert azokhoz voltak hivatalos parameterek, muszaki infok, telemetria, gumik es "igazi" versenypilota, aki teszteli oket. -
A netKarPro F1-et megsem toltom fel, mert eleg nagy:) De talatam ra linket, mukodik is:
netKarPro SingTel Ultimate Race Simulator
-
Nagyon jól érezni a különbségeket a kocsik közt, de a formula autók a legjobbak benne, nem csodálom, hogy a pro-ban jelenleg a formula autókra koncentrálnak. -
Az F3000 volt a legelvezetesebb!:)
De erdemes vegigprobalni egymasutan az autokat, mert nagyon jol erezni a fontosabb kulonbsegeket koztuk. -
Köszi, kipróbáltam és tényleg csak érdekességnek jó, kivéve a formula 2000-3000-et mert azokat élvezetes vezetni. :)