4108
  • MatHY
    ha hallod lécci vegyél efl msn-re [email protected]
    brands hatch tutti a1 ring isblackwood az votl az lfs-ben az is kell nürburgring nordschlife mind a 2 lime rock monza
  • Alexease
    Szerintem, azokat a palyakat (regi netKar palyak) mar csak tolem tudod beszerezni:) Ha nagyon fontos es valoban hasznalod, feltoltok nehanyat. Pl. A1 Ring.

Ezekbol lehet valasztani: a1ring_102, adelaide, blackwood, brandshatch, canberra_candidate, caruaru, club, cocomaro, croft, crystal, curno, donington, donington_short, falkenberg, garage, grandvalley, grandvalleyeast, hockenheim, hockenheim_100, hockenheim_short_100, imola, kyalami, kyalami_candidate, laguna_seca, lemans, limerock, limerock-chicane, monaco_100, monza, monza_102, mountainsprint, mugello, newbury, nordschleife, norisring, nurburgring, oschersleben_candidate, oulton-park, oval, phillipisland, phoenix, rijeka, rockingham, rockingham-oval, sachsenring, sepang, silverstone, silverstone_101, spa, spafrancorchamps_103, spain, sugo, suzuka, testtrack, valencia, vancouver, zandvoort.
  • MatHY
    ö valaki tudna adni 1 linket az A1 RING-i pálához? mert seholem tlálom
    előre is köszi
  • MatHY
    jöhetne már a kis fiat :)))
    már körözgetnék am nem jön vaki netre? demoval
    holnnap délután a Forma 1után
  • Alexease
    Nem tudok rola, hogy gombokra lehetne allitani. Bar eddig nem is probaltam:)
  • lac coo
    A kérdésemre valaki ? :)
    Én mindent átkutattam de nem találok rá, hol lehetne átírni, pedig menet közben elég nehéz lehet egérrel matatni a kormányon :)))
  • MatHY
    "A garazsban (amikor mar betoltotte a palya) az auto setup reszben tudod allitani (Setup 2). FF GAIN, FF DAMPING, FF FRICTION."

köszi ez a segítség nekem sokat segítet köszi
    logitech formula force ex kormányom van
  • MatHY
    mert az egész családban fiat van akkor már a gépen se hagynám ki :D
  • Alexease
    Ha jol csinaljak, akkor lehet majd hasznalni demo-val, de csak 1 palyaval, hogy noveljek a nepszeruseget es azzal parhuzamosan talan az eladasokat. Bevetel nelkul nem lehet programot fejleszteni, igy hiaba a sok kivansag (autok, palyak, szebb grafika, jobb hangok stb.), ha mindenki ingyen akarja hasznalni, nem lesz belole semmi;)

De ezt mar megszokhattuk a tobbinel is: legyen minden program szep, jo, gyors..., es persze ingyen hasznalhato;) Szavazzuk meg: a jatekfejlesztok csakis lottomilliomos, unatkozo emberek lehetnek;)))))
  • MatHY
    remélem a kis fiat hoz nem kell majd meg vennem a teljes game-et elég lesz a demóval
  • lac coo
    Jó lenne ha jó lenne ! :)))
    A display váltó gombját nem lehet valahogy a kormányomra átrakni ?
  • Alexease
    Vannak komoly szintetizalo cuccok, de annyi minden befolyasol egy hangot, emire meghallja az ember, hogy sose lesz jo es/vagy egyszeruen nem eri meg a befektetett munkat, eroforrast.

Persze, ha jol megcsinalnak, akkor jobb lehetne mint a sample cucc, mivel valoban azt hallanad, ami a motorbol kijon. Valodi fordulat, hengerek, (de)kompresszio stb.
  • lac coo
    Értem, hát azért nem kár, az ötlet jónak tűnt de valami szörnyűség lett a végén ! :))))
  • Alexease
    Most szerintem semmit, mert kiszedtek belole a szintetizalt cuccost;)
  • lac coo
    Hangoknál a Net csúszka mit állít ?
  • cselt
    Na bakker, ott pont nem néztem, nem gondoltam volna, hogy ott kell állítani. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :)
  • Alexease
    A garazsban (amikor mar betoltotte a palya) az auto setup reszben tudod allitani (Setup 2). FF GAIN, FF DAMPING, FF FRICTION.
  • cselt
    Az miért van, hogy az FFB olyan erős, hogy kitépi a kezemből a kormányt? Még simán kanyarodni se tudok vele olyan erős. Játékban hiába vettem le az FFB értékét, profilerben is próbáltam levenni, de az se hozott megváltást.
  • lac coo
    Ja igen, emlékszem erre ! :)))
  • Alexease
    :P

• Alexease
    Van olyan is, mindjart keresem:)))
  • lac coo
    Egy esős-kelős videóban jobban látszik mit tud a motor :)))
  • lac coo
    Most, hogy szóba jött ismét felraktam , ezen az új verzión mintha még hamarabb kockásra lehetne fékezni a gumit !? Egy satufék az egyenes végén és már vezethetetlen a kocsi ...
  • Alexease
    Volt mar multkor, de egy video eg eredeti netKar palyaval (ennyi hiba van, hianyoznak az atlatszosagok, fak, keritesek stb.).

• Alexease
    kozkivansagra beletettek, mert sokan nem tudtak beinditani;) De az akkumulator meg mindig lemerul:)))
  • lac coo
    De legalább már alapon áram alatt van az autó és indul a backspace-el is !
  • Alexease
    Sajnos kevesen hasznaljak, minimalis szerver- es bajnoksag lehetoseg van. Hobby autozasra teljesen jo;) A keszitonek is hobby, nem kapkodja el, nem tervez versenyezni a LFS-sel vagy barmelyik masik szimmel.

Terveben van egy hegyi palya es hozza egy auto is (Olasz cuccok, weboldalon fent van).

Palyakbol jelenleg 12 van, ami ehez keszult es jo minosegu (a gyariak es pl. Dijon, Falkenberg, Montreal, Silverstone, Spa, Snetterton).
    De hasznalhatok hozza az eredeti netKar palyak is (bar az mar nem valami szep:P), abbol van vagy 40-60db;)

Ha nem is latvanyos a fejlesztes, es nincs semmi extra marketing, de azert nincs elfelejtve. A felfutasos hegyi palya is hivatalos, es tavaly a F1 Singtel Singapore Grand Prix hivatalos szimulatora volt.

Persze, hibai, hianyossagai azert vannak. A kezelofeleulet eleg "egyedi", a hangokkal, visszajatszassal meg mindig gond van (mukodik, csak a koncepcio nem az igazi:P).

De allitolag lesz hozza DevKit, vagyis palyakban talan nem lesz hiany:)
  • Alexease
    Ez ugy tudom elso kerekes. Hogy sinalnak-e belole hatsot, azt nem tudom.
  • lac coo
    De még soha nem próbáltad ki ...?
  • symbol
    jaja, engem igazából nKPro alatt a pályahiány aggaszt. meg ugye az LFSnél is ez van...
  • lac coo
    Ez a kisautó nekem nagyon jó hír. valszeg ha kijön megveszem ( nem olyan vészesen drága ..), én egy jó autóval-fizikával évekig elvagyok, nem kell mindig újabb, így is körről körre új élmény .
    iR-nél többen dolgoznak van is pálya dögivel meg autó, van mit vásárolgatni ....
  • symbol
    nemtom, én bizom az iRacingben.
    de nem tagadom, szerintem is jobb még a nKPro. gumikopás, ami látszik is, gondolom itt kipörög normálisan a kerék is meg minden... (no lefulladás)

Ha majd úgy állok anyagilag már csak respektből is megveszem a cuccot, mert tényleg egyedi szinfolt, és még mindig dolgoznak vele. a garázs a kivitelezése a műszerfalnak meg minden, hogy nem csak egy statikus cucc dicséretes. van amiben köröket ver az iRacingre. Pedig hát jóval többen dolgoznak az utóbbin. (Én pont emiatt, nah meg a játékosok nyomása miatt várnék az iRacingtől jelentős javulást a jövőbeni frissítésekkor)

kösz amúgy a választ :)
  • lac coo
    Más kategória mint iR, ez csak elvetemülteknek való ! :)))
    Saját vélemény de szvsz fizikában soha nem nyomja az iR ...Ahogy olvasgatom az ottani híreket, kicsit újabb és újabb eladható cuccokra megy ki az egész ...Nekem legalább is nagyon úgy tűnik, fizikával kapcsolatban meg megy a sok hülye diplomatikus duma , miért ilyen miért olyan ... :)

Néhány százan ha megvették a Netkar Pro-t ...
  • symbol
    tényleg jól néz ki az egész, és maga a hangulat, még a grafika is szép, a fizika se semmi, csakhát kicsit sajnálom a fejlesztőt, meg a projektet, mert ebben több volt, de az iRacing minden téren le fogja nyomni (sokkal nagyobb fejlesztési ütemterv)
    Mennyien játszanak vele amúgy? Megéri neki vele dolgozni? Bár gondolom "hobbyból" csinálja...
  • lac coo
    Nocsak, ez épp' nekem való autó ! :)))
    Ez nagyon jó lehet ezzel a fizikával ....
  • Máté94
    Igen.
  • atenza
    Elég szépen néz ki a cockpit :) Ez lesz az első zárt kasztnis autó benne?
  • Máté94
    Nem.
  • JuanG
    ez az abarth nem hátsókerekes, mi??
  • Máté94
    Ez de jó!:D