netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#188 ?

z0ty4
hali...

nálam nem indul el.
Az alkalmazás inicializálása nem jó. ezt irja ki.

tudja vki hogy miért ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

HUHH!!
hát ez így elsõre nagyon komoly
a hangja az télleg alfa-béta állapot(de lehet rajta piszkálódni)
a többi az üt...<#wow1>

NzzN
Érdekes, most visszakapcsoltam mindent és mûködik, de kilépésnél még mindig hibával lép ki. Jó kis progi ez, csak még van mint csiszolni rajta.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN
Természetesen, anélkül a menüig se jut el. Most visszavettem a grafikát, így elindul, de nem tudok az LCD kijelzõre infot varázsolni. Még kísérletezek vele, de szerintem az LFS marad a kedvenc.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

Alexease
- Akinek nincs kormanya, az K-val tudja atkapcsolni bill.-re.
- Frankon koszolodik a kamera, mintha sisak lenne, jol rarakodik a por😉
😊 most már itt is percek kérdése, csak ez az átok framework lassan mászik fel...

Alexease
Turheto😊 Jobb mint amire szamitottam, rosszabb mint amilyen lehetne😊 Es torik rendesen, az elso kanyarban lefittyentettem a kerekeket😊 <#idiota>
Alexease
A Microsoft NET 2.0-at felraktad?
NzzN
Nálam fellépett pár "apró" probléma. Elsõ alkalommal kilépett alkalmazáshibával amikor töltötte a pályát. Mostmár nem lép ki, de semmit nem látni csak néhány beállítást egyébként az egész kép fekete és nem tudok semmit csinálni. Soha semmivel nem volt hasonló gondom se, A64 3000+ 1 GB RAM, 9800Pro. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg, köszi.

és a hangja, milyen a hangja???😊)

Alexease
Gyors helyzetjelentes😊
Egy az egyben netKar, felujitott menu grafikaval, de teljesen hasonlo menurendszerrel. A Demo-ban egy Formula 1600-as ad az Olasz Crema Test Track-el.
Alexease
<#eljen>
atyka
na a finnish az fullon jon 😊

Kaszi46
fraps-odat is izzítsad😊

*Posse*T.W.D*

atyka
basszus, nekem meg masfel ora legalabb...asszem, megyek aludni...majd holnap

Alexease
Install... <#idiota><#zavart1>
Alexease
Mar most szolok, hogy aki majd kepeket akar betenni, az legyen szives linkekkek operalni, esetleg nezokepeket (~250x200px) betolni es azokra tenni linkeket😊 THX!
Alexease
Nem tudom, hogy menni fog-e kormany nelkul, mert az elozo nem ment, es ertelme sem sok van az az igazsag😊
Kaszi46
én bejutottam még a netherlands szerverre, hasít is lefelé. mondjuk nemtudom minek kormány nélkül, és gef3-al😛

*Posse*T.W.D*

atyka
onnan szedem, 30k-val jon 😄

itt is majdnem maxos, gamershell-amerika detto😉

Alexease
Nekem majd' max-on jon. A Gamershell-t nezed?
atyka
ez soha nem jon le 😄

Alexease
A GAMERSHELL-lel erdemes probalkozni, es ott is csak az Amcsi szerverekkel!
Kaszi46
diccsen itthon a kormányom<#violent><#falbav><#bdead>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Lehet tolteni😊 Ugy nez ki olyan mint a LFS, vagyis a letoltheto verzio egyben a DEMO is, es fizetes/unlock utan lesz teljes. Vagyis, szedje mindenki batran😊

http://www.netkar-pro.com/eng/download.html
Istencsászár
Hát persze nem mindenki ad ki pénzt látatlanba valamiér, mégha tudja hogy annyira rossz nem is lehet... ez nem tvshop hogy megveszed azt visszaküldöd😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Remélem demo is lesz ...Talán nem véletlen készítenek felmérést BHMS-en , ami így áll jelenleg:

I preordered ❤️6%>
Yes, when it is released <9%>
If I like the demo ❤️8%>
Nope <8%>
What is netKar Pro? <10%>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Hát pl amiket felsoroltál😊) vagyis grafika dolgok, látvány, apróságok... Al tudom, az nem is izgat, idõ ellen szeretek menni vagy emberek ellen.
Autók száma kevés, de pl rf alatt a játék már roskadozik a sok kocsitól mégis csak 1-2 amivel rendszeres megyek többit csak kipróbáltam azt csók. Netkarban is csak F3assal szoktam körözni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Pedig, a grafikat leszamitva, olyan puritan lesz😊 Nem lesz AI, kozonseg, radiouzenet, ugralo pitmunkas stb.😊 Vagyis egy netKar uj grafikaval, fizikaval, hangokkal, 4 auto 4 palya😊
Igaz, nem is tudom mit szeretnel, mitol lenne nem puritan?😊
Istencsászár
Naja, én alapból formula párti vagyok szvsz azzal nincs gond... Legjobban a hangokra, és a vezetési élményre vagyok kiváncsi, nomeg ugy a körítésre... ne legyen olyan puritán mint a Netkar volt.

Alexease
Addig is, tekintsunk bele a nK-ba, menukbe, lassuk mit s hogyan is kellene tenni😊)
http://www.flyingpig.info/pedia/index.php/Subito_in_pista#Subito_in_pista
Alexease
Video, kep biztos hogy lesz😊 Hogy erdemes-e megvenni, azt en nem tudom majd megmondani, mert elfogult vagyok😊))))))
De sok mindenrol nem kell majd donteni, mert minden kint van az oldalukon😉 Egyedul a fizika es az online a kerdeses. A fizikaval eddig sem volt gond, es bar sokat nem mentem az elozovel online, de ha mentem is akkor is kulfoldiekkel, es gondom nem volt.😊

"Nalunk" ez nehezebb szules, mert ott van pl. az rF ami nagyon jo alap lehetne, sokkal tobb a lehetoseg benne, es megis nyogve nyelosen szervezodnek a versenyek, bajnoksagok stb.

Most ezekutan belegondolva a netKar-ba, amihez "csak" 4 auto lesz (raadasul egy kategoriabol), 4 palya, es modolni sem lehet (egyelore)... hat nem tudom😉
Alexease
En mar leszedtem😊
JuanG
ok

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
most nézem hogy kell hozzá a NetFramework 2.0 ... gyorsba le is szedtem 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Ez a frissítés maradt az elméleti síkon😊

más:

Amint meglesz ez valakinek, videót, képet, információ dönpinget hogy érdemes e megvenni😊

JuanG
akkor ebbõl nekem már csak holnap lesz lehet :=(

Alexease
Dear customers, the software installation download will be avaiable starting from around midnight (CET)
JuanG
még nem jött email 😞

atyka
Na, most akkor megjelenik ma? ...vagyis holnap 😄

Alexease
😊
Azert kivancsi leszek, milyen lesz?!😊
JuanG
utolsó pillanatban elõrendeltem 😊...

Alexease
Nem olvasol szaklapot?! 😊))
http://www.autosimsport.com/

http://www.simcito.com/ Elvileg holnap lesz frissitve.
Istencsászár
RaceCom? kicsit bõvebben? még nem hallottam róla

Alexease
Alitolag lesz valami demo-feleseg...
En sem azert vettem meg, mert az Ev Autos Jateka cimre palyazhat😊 Valoban keves es "egyformak" az autok, keves a palya, nincs AI es bar dicserik, amig nem hallom, nekem meg mindig gyanus a hang-engine😊) Egyszeruen csak tetszett annyira a netKar, hasznaltam annyit es tisztelem a probalkozast, hogy nekem ennyit meger😉
De hamarosan jon a RaceCom, bar sok indo meg nincs rola. Ugy nez ki, hamarosan "divat" lesz, es talan kifizetodo kulonfele autoszimulator engine-eket gyartani😊
Istencsászár
Erõs fenntartásokkal várom, én biztos nemadok ki érte pénzt nade ez az én megánügyem, 4 kocsi túl kevés és mind a 4 mondhatni 1 kategória. Gondolom demo vagy valami próbaverzsön ugysem lesz... Nagy ellnfele az Lfs és tartalmileg esélye sincs. Amitõl jó lehet a hang ( bár effelõl is kétségeim vannak ), fizika ami netkart nézve csak jó lehet, és pilótafülke😊 képekrõl nézve jól kivan dolgozva...

Alexease
Mar csak 7-et kell aludni... <#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Ch_Slater
tökjó, ahogy a netkar pro-t leforditotta netkar FOR-ra 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.