18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    üzlet?
    csak nem lányokat futtatsz? P
  • Breki33
    Mind azok voltunk egyszer
  • szando
    hát azért bárki bármit mond, szükségünk van barátnőre... és most nem az olyan csajra gondolok, akit csak dugni tartasz (mondjuk az sem egy utolsó dolog :D), hanem egy olyanra, akit igazán szeretsz, és nagyon jó mindig ha vele vagy... fú, én most olyan boldog vagyok!
  • Sadun Tryst
    nekem sincs közös felület, csak az ex-en keresztül... de hát a barátnöi sok embert ismernek, akiket én is... :( ártott az üzletnek (LOÁL! :DDDDDDDD), meg a jóhíremnek a csajok közt... (MEGALOÁL! :DDDD). de szerencsére nekem már semmi baj nincs...
  • Sadun Tryst
    durva... itt azért ilyenek nincsenek...
  • Match
    Ez jó :) Mostantól minden barátnőmről csinálok egy pár ilyen képet a biztonság esetére :)
  • Breki33
    gondolom lettek következményei
  • Blasta
    Egyszer egy ismerősömmel kibaszott valami picsa. De eléggé randán, a részleteket én sem tudom. (Lehet, hogy ez is egy Urban Legend :DDD)
    Egy vidéki csaj volt, ráadásul ügyvéd (mittom én, Egerben pl.)
    A faszi meg a következőt csinálta:
    kinyomtatott vagy ezer képet a csajról szex/szopás/pucér pózolás közben amiket Ő csinált róla, leutazott a városba és szétszórta a képeket. Persze névvel feltüntetve...

Bünti keményen...

• Jano
    Hasonló cipőben járok, engem is mindenféle mocsok patkánynak elhordott az ex, szerencsére nincs közös felület azzal a társasággal, de rohadtul szarul esik.
    Fiatal a lány, lehet, hogy kinövi a gyerekes szardobálást, de mégis fáj, amit tett.
    Nem lehet tudni senkiről, hogy mi(k)re képes. Sok szerencsét mindenkinek.
  • Sadun Tryst
    a kurvázás érdekes lehetett... :P

a közönség meg annyi volt, hogy a városban lent ült a lány a barátnöivel én meg odamentem letisztázni a dolgokat... nem volt nagy szám, szerencsére nem mert ott a szemembe hazudni a csaj...
  • Breki33
    ja ezt rólam is elkezdte terjeszteni egy csaj
    pedig nemis voltam vele P

Az a közönség előtt tisztázás érdekelne P

Volt egy osztálytársam akinek a többiek fizettek egy kurvát, mert nem volt még nővel.
    Beivott aztán a többiek nézték és kommentálták.
  • Sadun Tryst
    Hi all!

Képzeljétek mi történik velem az útóbbi másfél hónapban. Tudom én is hibás vagyok, de ez valami összeesküvés ellenem a sok hibám miatt? Nem vagyok 1 szemét geci, aki nem veszi semmibe a lányokat, de amit most velem tettek, az már több a soknál.
    A régi ex-röl, akiröl még itt is meséltem, hogy szétmentünk 2 év után, majd újra összejöttünk, na az utána következö barátnö kegyetlenül kibaszott velem. Miután vele is szakítottam, mert a csaj megpróbált kihasználni enegem, olyan dolgokat kezdett el terjeszteni rólam, amire csak azt hittem az elején, hogy kevernek valakivel. De mikor 2 hét után még durvábbak jönnek, az már sok. Hogy impotens vagyok, és biszexuális, meg ilyenek... Az egészet azér tette ezt az ex (az utolsó), mert "nem engedtem magam kihasználni". És mivel nem egnedtem magam, bosszút állt rajtam. Hát így... A fasz se gondolta volna, hogy ez a csaj ilyenre is képes... Szerencsére már 1 kisebb közönség elött tisztáztam magam, már nincs baj. De csak mesélem fiúk, hogy nagyon vigyázzatok, hogy kivel álltok össze, és meddig, mert a csajok ha akarják nagyon megtudják bosszuéni magukat... Ez nekem 1 életre való lecke volt...
  • Csacsi
    Nah, tegnap megtörtént a dolog. Eleinte nem értette, vagy nem akarta elhinni, de aztán belenyugodott. Kicsit talán megharagudott rám, holott teljesen őszinte voltam Vele.

Most már sokkal jobb a lelkiismeretem, és örülök, hogy nem tettem semmi szemét dolgot ennek az ügynek a lezárása közben. Szerintem idővel megérti, és talál magának egy olyan pasit, aki tudja értékelni Őt, mert én erre most nem voltam képes.
  • Narancs
    Ez ismerős, ez csak vegetálás...szerintem mindíg csináld azt, ami neked jó!
    Gondolj arra, hogy ha MA találkoznátok először összejönnél e vele...ha nem, akkor szerintem jobb ha még ma megbeszéled vele a dolgot, később sokkal szarabb lesz hidd el!
    Ha mondjuk egy bulin megcsalod és megtudja az sokkal rosszabb, mert nem csak a barátnőd veszíted el, hanem a barátod is...
    Ha viszont tisztázod velel a dolgokat, még jól is jöhetsz ki belőle, legalábbis jobban mintha később egyszer csak kirobbanna a balhé...
    Amúgy meg mi ez a tétovázás! Te vagy a férfi bazz!
  • Csacsi
    Nem tudom. Megcsalni még nem csaltam meg, de tudom, hogy képes lennék rá. Most megint azon veszem észre magam, hogy elkezdem nézni az kocsiból a lányokat a buszmegállóban. Bulikban is egyre többet flörtölök. Elvagyok vele, de úgy mint egy jó baráttal. Semmi többet nem érzek. Igazából nem is voltam belé szerelmes. És nem azzal vana gond, hogy minden ugyanolyan. Bár csak 1 hónapot voltunk együtt mégis eléggé sokszínű volt a kapcsolat, és ez nem rossz értelemben.

A másikfele, hogy nem volt meg soha az a bizsergés, ami azelőtt mindig. Ez a kapcsolat csak úgy jött, és félek, hogy bár tagadom, de lehet hogy legbelül azért jöttem össze vele, hogy feledtessem a másikat. Bár ez biztos tudatalatt történt, de lehet így volt.A másikat elfelejtettem, de Ő meg most nem kell nekem. Szar ez, mert nem akarom bántani, de nincs más lehetőségem. Csak nem tudom, hogy kezdjem el, vagy hogy hozzam fel neki a témát.Az a baj, hogy szerintem semmit sem sejt abból, ami lejátszódik bennem.
  • Bucser
    Hát nem tudom. Ha már nem érzed, hogy hiányzik akkor tényleg gáz van... Próbáltad, hogy megpróbálod megcsalni? Ha megtudod, (ergó rávisz a lélek) akkor biztos nem szereted, mert csak a gondolatától is undorodsz. Tett olyat ami miatt esetleg már nem úgy nézel rá mint korábban? Mondassz neki szép dolgokat? Mondod neki, hogy szereted? Érzed, hogy szeretve vagy és ez jó érzéssel tölt el vagy nem érzed nem akarod érezni és amikor vele vagy akkor sem az kell amit ő ad, hanem valami másra vágysz. Ezeket gondold végig. Egyébként meg Ha titeket egymásnak teremtettek akkor úgyis találkoztok mégegyszer az életben a szakítás esetén... A legrosszabb kivárni azt az időt ami a között telik el, hogy rájössz, hogy hibáztál mikor elhagytad és az újratalálkozásban reménykedsz. Ja és még valami Legyél vele öszinte... Megérdemli
  • Evil
    nem lehet hogy azert nem hianyzik mert tudod hogy ugyis a tied, szoval mar nem kell pedaloznod erte, szoval az unalmas hetkoznapokat elitek meg?mert ha emiatt szakitasz vele, kegyetlenul porul jarhatsz, szerintem probaljatok meg kicsit feldobni a kapcsolatot.
    Mas nok fele is kacsingatsz vagy csak egyszeruen nem hianyzik?
  • Evil
    na akkor hetvege sikeresen atveszelve, buli rol bulira vegig, mocsarreszeg allapotban, csajozni meg reszegen se volt kedvem, meg ugye a normalisabb nok nem buknak erre, ugyhogy majd idovel valtoztataok ezen, egyelore jo volt igy.uzi nem volt az ex el, jobb is igy, en nemtok rola o se rolam, aztan majd csak tisztul az agyam.
  • Csacsi
    Nah kéne eg ykis segítség, bár most talán épp a másik végletben vagyok. Sajnos a hétvégémet(értsd péntek, szombat vasárnap) Külföldön tölöttem üzleti ügyben, és azon vettem észre magamat, hogy nem hiányzik a barátnőm. Majd elgondolkoztam egy picit ezen, és rájöttem, hogy ha Vele vagyok, akkor jól érzem magam Vele, de ha nincs itt, akkor nem érzeme a hiányát. Majd arra is rájöttem, hogy jól érzem magam Vele, de nincs semmi tűz bennem.

Szakítani szeretnék Vele, de nem tudom, hogy fogjak hozzá, hiszen eddig általábn mindig engem dobtak, bár volt olyan is, hogy én"erőszakoltam" ki, hogy dobjon. Most viszont kénytelen leszek Én megtenni.

Mit tanácsoltok? Hogy csináljam, hogy neki ne fájjon, mert nekem már most előre fáj a dolog, és félek, hogy képtelen leszek megmondani neki, mert nagyon aranyos lány.
  • PResident Evil
    huhh... hát én hibát hibára halmozok, de még minden rendben :P
  • Breki33
    akarna P
  • Breki33
    oks végülis ugathatok is P
  • Breki33
    sztem meg nem a pénz a legfontosabb
    és én örülnék, hogy egy nő nem hajtani akar, hanem veled lenni.
    Ilyen nő egyre kevesebb.
    Persze férfi is P
  • Arch
    Ha nem érti meg ezt, és nem segít abban, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor nem Ő az igazi sztem. Gondolj bele. Ha Te igazán, nagyon és őszintén szeretsz valakit, akkor segíted őt. És ha ez azzal jár, hogy kicsit nélkülöznöd kell, akkor ha szomorú is leszel, de megérted és nem hagyod el miatta. Arról nem is beszélve, hogy egy komoly kapcsolatban a másikért is dolgozol... hogy neki meg tudj adni mindent.
  • Csacsi
    Hát nem tudom, lehet, hogy nekem a Valentin nap, megint fájó pont lesz, mert a Kedvesem nem érti meg, hogy sokat dolgozom, és nem azért, mert nem Vele akarok lenni, hanem azért, mert vannak dolgok, amiket szeretnék még elérni az életben, mielőtt komolyabb formáját választom egy kapcsolatnak.

Sajnos azokat a dolgokat, amiket meg szeretnék valósítani, azokhoz sok pénz kell, és ez sok munkával jár, és így kevesebb időm jut rá. Persz ez nem azt jelenti, hogy hanyagolom, meghogy ő nem akp meg tőlem mindent, csak egyszerűen nincs olyan sok időm.

Szerintetek mit lehet tenni. Mert én nem szeretném elveszíteni ezen okok miatt, de sajnos vesztettem már így el hölgyet, aki azt mondta, hogy még nem vagyok elég komoly, egy igazi kapcsolathoz. Lehet igaza van? Vagy csak még Én nem találtam meg azt a lányt, aki mindennél fontosabb?

Segítsetek, mert most boldog vagyok, de akkor megint mi értelme van a céljaimnak, ha csak egyedül élvezhetem a gyümölcsét?
  • Evil
    na en nem erteni madzsar, beszelni maskepp? :D
  • Arch
    "Ha meg merném tenni Valentin nap nem adnék semmit és ha kidühön gi magácska magát meglepném."
    Ezt lehet, hogy nem értem?
  • Breki33
    asszem még nem ébredtem fel
    bocs a hejjjjjjjesírásért
  • Breki33
    affénébe pont ezt akartam írni P

Annyival kiegészyítve, hogy undoríto szvsz ez a amerika feeling.

Felfújható piros szivek stb.

Ha meg merném tenni Valentin nap nem adnék semmit és ha kidühön gi magácska magát meglepném.

Ja de ezsejó mert akkor meg engesztelőnek tűnne.
    Meg úgysenem bírnám ki.

Amúgy a Valentin napban egy jó van.
    Nem lehet elfelejteni P
  • Arch
    Ezt elhiszem :( De fel a fejjel. Biztos jön nemsokára vki új, szebb, jobb, stbstbstb és akkor azt se tudod majd mit csinálj vele és jönnek a gondok, hogy mit adj neki mindenféle alkalomra
  • Evil
    nem ilyen ertelemben van bajom, hanem hogy ilyenkor a csapbol is a "szerelmesek" szoveg megy, es ilyenkor eszembe jut, hogy nem is olyan reg volt valakim, most meg nincs es nagyon hianyzik. :(
  • Arch
    Engem a valentin nap annyira nem tud lázba hozni, hogy az vmi hihetetlen. Ez valahogy egy olyan dolog, hogy ha csak ezen a napon tudod kimutatni hogy mennyire szereted a másikat, akkor az már rég rossz. Ha én páromtól bmit is kapnék ezen a napon, amit amúgy sztem máskor nem, akkor kicsit olyan érzésem lenne, hogy csak ezen a napon szeret. Vagy ezen a napon jobban szeret. És ez nem jó. Szeressen mindig jobban. :)
    Nem igazán értem miért kell ezt egy napra összesűríteni... Vagy miért kell mkinek ezen a napon kimutatni... Szép gesztus ha valakinek adsz vmit annak jeléül, hogy szereted. De ezt ne csak évente egyszer, és kötelezően tegye az ember
  • Evil
    fene enne meg, folyton valentin napi hirdetesekbe, feliratokba botlok, ilyenkor eleg szarul erzem magam :(
  • Breki33
    oks

nemvagyegyedül
    barátok közt vár P
  • PResident Evil
    most is...
  • Breki33
    a múltkor is ezt mondtad P
  • PResident Evil
    nemhiszem hogy megoldódna... szal legyetek !
  • Breki33
    okés várunk rendelési időben :-)
  • PResident Evil
    fúúú most adódtak problémáim... de ha holnap nem tudom orvosolni személyesen akkor ide fordulok...
  • Evil
    tudom, sok infot szedtem ossze onnan.
    Pestol sajna en messze lakom :(
    nekem a The Lake jon be.