566
Digitális Videokamera
  • Tovi
    rakd föl a mainconcept Dv kódeket!!!!!
  • PonPon
    Köszi, én is csak ennyire jutottam, de azért még igy is jobb mint eredetibe... sehol se tudnak jobbat:(
  • Tovi
    De ha van kérdésed keress meg nyugodtan
  • Tovi
    Én is sokat szenvedtem a kezdeti időkben a szar képpel a monitoron, de szép lassan belenyugodtam, hogy ilyen mind Divx-ben, mind VCD-ben. Cd minőségü sosem lesz sajnos az interlaced miatt.
    Most már Pinnacle Studióval capture-ölök, és SVCD-ben irom fel CD-re, szerintem ez a legjobb minőség. Csak így 40 perc megy fel 1 Cd-re.
    De valaki cáfoljon meg, ha rosszat írtam, ez csak az én személyes tapasztalatom, nomeg a fórumok kitartó olvasása.
  • PonPon
    Hello! Nemrég vettem egy digitális videokamerát, nevezetessen egy Panasonic NV-DS30-ast, és az lenne a gondom hogy ha felveszek valamit és megszerkesztem (Video Vegas 3.0-val) a gépen (FireWire-n keresztül másolom át), akkor azt a gépen csak rossz minőségbe tudom megnézni (hiába állítom a media player-t teljes dekodolásra), de a Tv-n már a gépen megszerkesztett video(amit visszamásoltam a kamerára és ugy játszok le) újra tök jó minőségü! Hogy tunám megnézni a gépen is jó minőségbe a DVAVI-t? Ha valakinek van valami ilyesmi cucca akkor lécci segítsen. Köszi