566
Digitális Videokamera
-
#206 Hát, ezzellen nem véd :)) -
crain #205 vettem egy új dv-kábelt, és működik! :) -
crain #204 próbáltam play mellett és több programmal is, de vmi mélyebb probléma lehet, mert az imaging eszközök között sem jelenik meg. -
#203 próbáltad play mellett bedugni a kábelt, más digiző programok ... -
crain #202 hello
a következő a problémám.
van egy sony dcr-trv255e digital 8 kamerám. vettem hozzá egy texas instruments chipsetes 1394a firewire 400 pci kártyát, amit a windows fölismer, driver telepítve, de a kamerát nem észleli. a laptomopon még működött a dolog, most nem. mi lehet a baj?
köszi -
jboones #201 videókam vásárlás előtt állok, és pont DVD-s Handycamot néztem ki... de a lendület megtört ;) ha az asztali lejátszók nem játszák le /csak Sony/, az elég brutál. PC-s olvasók azért megeszik? más gyártók - Pana, JVC - is ennyire "macerásak miniDVD ügyben? ja, és ha 140k körül tudnátok konkrét típusokat ajánlani, megköszönném...
-
#200 Próbáld ki, hogy felvételt visszajátszva mennyire hallatszik a mechanika hangja, nekem egy kicsit régebbi 2xx-es sorozatú van, és ott eléggé.
Meg talán felbontásban is jobb a 3xx-as sorozat (ha jól emlékszem), mindenesetre a 3xx-as talán 10-20-al került többe, annyit megér. -
#199 Nos csak info gyanánt. Elvittem a szervízbe, és ott azt mondták kb 30-35e huf lesz a javítás. Persze lehet, hogy átbasznak, de nem értek hozzá :( -
whoever #198 a Sony DCR-TRV 238-as kameráról szeretnék véleményeket olvasni Tőletek? megéri megvenni, vag yinkább lebeszéltek erről a típusról? -
#197 Tehát ha mondjuk 2 részben nézzük a kamerát (ami lehet, hogy hülyeség, csak azért hogy egyről beszéljünk), akkor mondjuk azt, hogy van egy LCD kijelzője, meg a lencse, vagy hogy hívják itt. Na most nekem úgy tűnik, mintha a lencsénél lenne a gebasz, és onnan jönne rossz jel. Ennek van valami értelme? -
#196 Azt még nem próbáltuk, de az az ijesztő, hogy akkor is csíkos a kép az lcd-n, ha csak simán "nézek a kamerával", tehát ha nem felvételt nézek, csak be van kapcsolva. -
izb #195 azt írod hogy a régebbi felvételekekt tökéletesen meg tudod nézni a kamerán.
Tehát a kamerának valszeg nincs semmi baja.
Nem lehet hogy a kazi gebaszos,amit legutoljára használtál??
Próbáltál új kazira felvenni?? -
#194 Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem!
Egy Canon MV630i típusú kameráról lenne szó. Az a probléma lépett fel vele, hogy új felvétel esetén függőleges színes csíkokkal lesz teli a felvétel, sőt talán már akkor is ,ha csak simán "nézel" vele, vagyis hogy nem felvétel közben, hanem csak ha be van kapcsolva az lcd-n is ilyen csíkosan jelenik meg. Viszont a régi felvételeket az lcd-n is tökéletesen lejátsza.
Van elképzelésetek arra, hogy mi lehet a baja? Azt már kiderítettem, hogy a hivatalos márkaszervíz a Camera Kft a Somogyi Béla u-ban. Van róluk tapasztalata valakinek? Illetve ha elviszem oda szervízbe mire vigyázzak? Felírjam a mozdítható alkatrészek (pl. aksi) gyári számát, vagy megbízhatóak? Sorry ha sok hülyeséget kérdeztem, de abszolút nem értek a dologhoz, és nem szeretném, ha átbasznának.
Köszi előre is! -
#193 Sziasztok!!
Tegnap meglátogattak minket, csak nem voltunk otthon, magyarul betörtek.
Sikerült nekik minimális kp-t is vinni, de a durvább dolgokat lentebb összeállítottam.
Kérlek benneteket, ha esetleg felbukkanna vmi ezek közül jelezzétek!
Próbálok én is nyitott szemmel böngészni a net-en, hátha felkerül egy pl apronet.hu-ra, ha tudtok ebben is segíteni megköszönném, több szem többet lát.
A kamera egyébként kicsit máshogynéz ki mint gyári állapotában, pl rajt a fejlámpa, a nagy akku, az objektív nem szögletes (az a kupak megmaradt otthon) hanem kör alakú és van rajta egy fénytörő, a keresőjén pedíg egy nagyobb gumi van ovális alakú.
Sony HDR-FX1 digitális kamera
gyári száma: S01-1025668-E
Sony VCL-HG0872 objektív rászerelve a kamerára
Sony HVL-50DW fejlámpa kamerára rászerelve
Sony LCS-VCB kameratáska tele kábelekkel, lámpaakkuval, Cokin készlettel, polar stb filterekkel.
Sony NP-F970 akkumulátor a kamerában
Előre is köszi!! :(
cloud
20/9167-290
[email protected] -
kingke #192 Bocsi meg van a topic, de tudtok ajánlani valamit azt azért elfogadom. -
kingke #191 Bocs hogy ide irom, de ti már biztos szakértöi vagytok ennek.
Kellene vennem egy web kamerát milyet és mit kell nézni?
ja és hogyan tudnám elérni a másik felet(Látni egymást)?
Milyen web oldalon keresztül?(Progon keresztül) -
#190 gondoltam
mi lehet a bibi es menyibe kerulhet? -
izb #189 utóbbi -
#188 mostanaban a kameram bekapja a kazit. gondoljatok a kazi rossz vagy vigyem el a kamerat doktor bacsihoz? -
izb #187 Itt egy kis info
Digital -
kormosp #186 Helló!
Egy egyszerű kérdésem volna, a digitális kamera mitől digitális? Konkrétan technikailag, műszaki szempontból. Mert attól, hogy egy szalagra rögzít, nekem még nem lenne az. -
#185 Császtok! Lenne 1 kérdésem: Van 1 Sony digitális kézi kamcsim(kazettás), amellyel állóképhez hangot is rögzít. Készítettem képet, de a kamcsihoz kapott progi nem ismeri fel, h az kép, hanem kaziról felvett cucc mind avi-ba teszi. Szal a képet is. Hogyan lehetne képfáljba(JPG, JPEG...)? THX
-
#184 amúgy a sony-k milyenek?
lehet kapni autós töltőt a gépekhez? -
#183 esti felvétel meg minden? -
#182 Pana NV-GS 35, és még pénzed is marad. :) -
#181 Ó, köszi. :O)))) -
#180 na nem tudtok tippet adni kis kamerához?
max 170-180e legyen -
izb #179 Ezt még nézd meg,de hihetetlen,hogy miylen szar a supportja a Samsungnak.
Dvc media -
akos #178 Isten éltessen soká, köszönöm a segítséget :)) -
akos #177 Ügyes. Én nem találtam semmit... de ezek sajnos csak patch-ek. :( -
akos #176 Mindenféle módban próbáltam ofkoz. Semmi... :-/ -
#175 Lejátszás módban van? Vagy esetleg nincs külön átjátszó mód? -
izb #174 Viszont még az a bibi,hogy miért nem ismeri fel a winfos a usb eszközt?? -
izb #173 Nézd csak meg ezt
dvc -
akos #172 Közben megtaláltam a neten a manualt. Ebből az derült ki, hogy egy "DVC Media 5.0" nevezetű program kellene ahhoz, hogy átjátszható legyen a felvétel a gépre.
Természetesen Samsung original cd-n kellene lennie, sehol nem találtam letölthető változatban :(
Szopás. -
izb #171 Sajna ezt találtam róla
Strengths: Easy to use and good picture and sound quality for the price.
Weaknesses: The capture drive is INCOMPATIBLE with Windows XP!! You are totally unable to use ANY computer video editing.
Summary: I would not recommend this product to anyone until they release an updated driver! If you don't plan on editing your videos then there are camcoders that are non-digital and cheaper that delever comparable performance. -
akos #170 De firewire nincs. :(
Manual sincs. Sajnos.
Csak usb van. Meg az Ulead movie factory, ami állítólag giga-mega jóság.
:(( -
#169 USB-n keresztül nem alap, hogy át lehet játszani a dolgokat, inkább firewire szokta engedni az ilyet. Manuál nem ír valamit róla? -
#168 0.8 mpixel a felbontása, nem tud nagyobb képeket csinálni. :/ -
akos #167 Hello,
valaki tud segíteni? Samsung scd23 kameráról szeretném a gépre másolni az elkészített filmet, de az ulead sem ismeri fel és a win xp sem. Usb rádugva, de nincs kommunikáció a kamera és a szgép között...
Kell valamit állítani a kamerán? Vagy mit kell rajta megnyomni, hogy működjön a dolog...??
[Láma]