Digitális Videokamera

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
köszi. megpróbálom

zeiss = van mögötte egy évszázadnyi tapasztalat
a többit én se tudom, de sztm ezeknek az õ honlapjukon nézz utána, máshol nem tudsz, mivel az adott technológiát minden gyártó más hangzatos marketingnévvel próbálja eladni

Gladiator
viszont van pár dolog ami nem vágok. magyaráázátok már el:

Carl Zeiss optika (tom mi az az optika, de mér jó a carl zeiss?)
14 bit DXP
Progresszív Zárszerkezet Mûködtetés
Digitális Program Szerkesztés
Továbbfejlesztett HAD technológia (CCD)
Szemcsézettség beállítás

na, csak ennyit nem értek.

Gladiator
na, megnéztem, olyat láttam. vki vmi vélemény róla?

Gladiator
asszem vmi ilyesmi. siettem, és nem olvastam el a típusát, de külsõre így nézett ki:

http://www.sony.hu/index.php?loc=2|cat=28|t=60

Gladiator
aham. én a samsungot néztem, viszont tegnap láttam az oktogonnál egy 460000-es kamerát leárazva 250000-re. ami olcsóbb mint a samsung, és jobb is nála. nézdd meg ha arra jársz!

ollie
Nem tom de olyat vegyél, amin van USB csati, és akkor közvetlen rá tudod kötni a számítógépre, és digitálisan átnyomni a filmet. Én ilyen kamerákat kb 180 rugótól láttam, és ûltalában van rajtuk firewire is.

Gladiator
Samsung: nincs külön címe

Panasonic: http://www.panasonic.hu/termekek/szorakoztato_elektronika/videokamerak/mini-dv/index.html

Gladiator
kicsit felhozom eme témát.
én akarok venni, de nem nagyon tom milyet. a lényeg, hogy digitális legyen, legyen DV kibemenet, éjszakai, lcd kijelzõ, meg a szokásos alap dolgok, na meghogy nagoyn jó minõséget csináljon.

a samsung VD-D99i-t, meg a Panasonic NV-GS50-t. na, melyik felel meg jobban az igényimnek? a asmsung mindenben jó, viszont a kurva oldalukon nem értem az ábrákat, mert fel van tüntetve, hogy éjjellátás, és mellette a négyzetben, egy x. de nemtom, hogy az x, vagy a kör jelöli az igent. és az negyon fontos, hogy legyen benne. na, köszi, pá!

Ha van DC-d, nálam megtalálod, esetleg ICQ-n keress meg. mérete 1,2 MB

rakd föl a mainconcept Dv kódeket!!!!!

Köszi, én is csak ennyire jutottam, de azért még igy is jobb mint eredetibe... sehol se tudnak jobbat😞
De ha van kérdésed keress meg nyugodtan

Én is sokat szenvedtem a kezdeti idõkben a szar képpel a monitoron, de szép lassan belenyugodtam, hogy ilyen mind Divx-ben, mind VCD-ben. Cd minõségü sosem lesz sajnos az interlaced miatt.
Most már Pinnacle Studióval capture-ölök, és SVCD-ben irom fel CD-re, szerintem ez a legjobb minõség. Csak így 40 perc megy fel 1 Cd-re.
De valaki cáfoljon meg, ha rosszat írtam, ez csak az én személyes tapasztalatom, nomeg a fórumok kitartó olvasása.

Hello! Nemrég vettem egy digitális videokamerát, nevezetessen egy Panasonic NV-DS30-ast, és az lenne a gondom hogy ha felveszek valamit és megszerkesztem (Video Vegas 3.0-val) a gépen (FireWire-n keresztül másolom át), akkor azt a gépen csak rossz minõségbe tudom megnézni (hiába állítom a media player-t teljes dekodolásra), de a Tv-n már a gépen megszerkesztett video(amit visszamásoltam a kamerára és ugy játszok le) újra tök jó minõségü! Hogy tunám megnézni a gépen is jó minõségbe a DVAVI-t? Ha valakinek van valami ilyesmi cucca akkor lécci segítsen. Köszi
← ElőzőOldal 12 / 12