1762
-
#78 Meg a végén Raiden megkérdezi hogy Snake valaha élvezte-e a gyilkolást, és akkor szóba jött az hogy "néha nehéz külömbséget tenni a valóság és egy játék között", ezzel szerintem Kojima azt üzeni hogy nem kéne pl.: Quake3 után kimenni az utcára gyílkolászni! -
gyurmandia #77 Ez nekem fel sem tünt! Igaz, hogy az angol tudásom eléggé "cikornyás". -
#76 Multkor nyomultam a 2-vel. Ott tartottam ahol kiderül hogy Pliskin valojában Snake. Erre Raiden kérdezi egy beszélgetésben hogy honnan vette a nevét és ezt mondja: "Értem a Pliskin részét de mi az az Iraquoi?"
Ezek szerint Raiden is látta a Menekülés NY- és L.A.-ből-t:) -
gyurmandia #75 Kojima egy igazi film buzi. Mivel nem tud igazi "hollywoodit" csinálni, ezért játékokkal próbálkozott. Nem véletlen a hasonlóság, de ezt nem is titkolta soha. -
#74 shebaj...engedélyt adok a játék megfilmesítésére látványossággal eksönnel meg értelemmel dúsítva:) -
#73 Kojima már a 2 fejlesztésének az elején mondta hogy többek között ez a két film is inspirálta.
Pl.:a vírus, ahogy megérkezett Los Angeles-be.
Amúgy nekem már rég leesett a hasonlóság mert már egyszer leadták a filmet, meg a múltkor is volt valamelyik német adón.
Amúgy szerintem Big Boss-t kell majd irányítani és ő félszemü. -
#72 Nekemmeg csak akkor amikor hétvégén pc-n megin nyomultam az mgs 2-vel és hesszeltem a vakert amikor bemutatkozik Raidennek...Utánna meg este a film 2. része...nah:)) -
#71 Ja, nekem is csak vasárnap este, a film nézése közben esett le. :) -
#70 Az alap hajviseletről és egyéb hasonlóságokról nemis beszélve:))) -
#69 Leesett már valakinek hogy Snake eléggé nagy hasonlóságot mutat a MENEKÜLÉS NEW YORK-ból valamint a LOSANGELESBŐL címü filmben látható Snake Pliskinnel???
Valamint hogy az MGS2-ben Snake Pliskin-ként mutatkozik be raidennek?:)))
Valamint hogy a filmben Snake félszemű,a játék következő részében pedig valószínüleg szintén csak félszemü??:))) -
#68 Ez a játék még meg sem jelent, majd ráérünk diskurálni róla, ha megjön ! :DDD -
gyurmandia #67 Valamilyen, nagyon is konkrét kapcsolatnak kell lennie a három rész között! A második részben is a tankhajón játszódó epizód, "csak" előjáték volt a tényleges történethez. Fontos volt, de nem nélkülözhetetlen az élményhez. Szerintem erről van most is szó... Kojima nem teszi meg azt, hogy egy "öncélú" epizódot csináljon. Mert nem teheti meg, a rajongókkal... Nagyon sokat kockáztatna, és nem üzletileg. -
#66 De akkor mi lessz Olga kölkével, a Patriótákkal meg Ocelottal??????? Szarintem jóbb lenne ha folytatnák a történetet, de így is király lesz a gém:) -
#65 Úgy néz ki:) Snake szeme nem nagyon hiányzik:) Főleg hogy ez előzmény(hatvanas évek). 99% hogy ez nem Snake:) De inkább BIG bOSS-t irányítom mint Raident:)) -
#63 Ez aztán az infó áradat!:) Már alig várom, kösz!:) -
gyurmandia #62 A legújabb pletykák: a játék kompatíbilis a Sony szélessávú hálózati adapterével, s ennek köszönhetően havonta új kemoflázs mintázatot tölthetünk le és kenhetjük rá Snake barátunkra.
Mivel a játék két harmada a dzsungelben játszódik, ezért gondosan meg kell válogatnunk, hova lépünk, mivel a száraz gallyakra lépve zajt keltünk és rögtön nyakunkban az ellenség. Ugyanakkor mászkálhatunk anélkül, hogy láb vagy egyéb nyomokat hagynánk magunk után.
Mindezt Dolby 5.1 Surround hatás keretében.
Ha úgy döntünk, hogy a C-Ration élelemcsomagok hajkurászása helyett az állatkákat vadásszuk le, akkor mielőbb föl kell falnunk őket, nehogy beálljon a hullamerevség, s ezáltal fogyaszthatatlanná váljon az egész.
Ha egy magas fáról hullunk alá, akkor eltörhetjük a lábunkat.
Nem lesz radar normál módban, de a zöldfülűek bekapcsolhatják.
Ellenfeleink négyes csoportokban járőröznek, s mindegyik katonának egyedi AI-ja van.
Kszva-mászva-settenkedve is kolbászolhatunk a dzsungelben. Ekkor nehezebben vesznek észre, ám több energiát égetünk (ez egy zabálós játék lesz) és lassabban jutunk előrébb.
Kojima elhintette, hogy a játék maga sokkal dinamikusabb lesz, mint amit a trélerben láthattunk.
A sztorival kapcsolatos kérdéseket Kojima san gyorsan elhessegette, ám annyit elárult, hogy lesz egy szál a történetben, amely mind a három MGS részt összeköti.
Lesz valami igazán nagy meglepi, amint kezünkbe kerül a játék :).
A fennmaradó harmad immáron épületekben játszódik!
A központi karaktert illetően Kojima nem adott egyenes választ, ugyanakkor kiemelte a trailer egyik jelenetét, ahol tisztán látszik, hogy a főhős egyik szeme hiányzik.
Az MGS3 játékrendszere eltérő lesz az eddigiektől. Egy kicsit belül, egy kicsit kívül is rendbetették.
A kaját alkalomadtán hentelésre is használhatjuk. Egy csörgőklégyó például ideális fegyver :).
Kojima nem akar külön irányítást a játékban lévő járműhöz.
Az MGS3 főként akcióban dúskál, a sztori most nem, kapott nagy szerepet.
-
#61 És itt lehet regisztrálni:
http://www.konamijpn.com/products/mgs_tts/english/index.html -
#60 Nézd meg ezt!
http://www.planetgamecube.com/specials.cfm?action=profile&id=454 -
#59 Én is láttam azt a trailert. Kell egy GC!!! Marha jó hogy most már láthatjuk hogy hogyan nyírta ki a Ninja a katonákat(igaz a hullák pozíviója másképp van az eredetiben)! -
gyurmandia #58 Hol lehet regisztráli? Én nem találtam meg. Más. Tegnap megnéztem a Twin Snakes trailerét, és nagyon gondolkozom, hogy szerzek egy GC-t. A vicc az, hogy tegnap egy kicsit korábban értem haza, és betettem az MGS 1-t. Pont annál a résznél jártam amikor Snake megy a Hal laborjába, ahol megküzd a Ninjával. Erre látom a trailert és nagyon érdekes volt, mert abban is ez a rész van "bevillantva". -
#57 Régen mikor a kettőt vártam a napi teendőim között volt hogy hazaérve a suliból benyomtam az MGS2 trailer kazit(németből szerváltam)és vagy 10-szer végignéztem...aztán átmentem a másik szobába MGS1-ezni...
Amúgy lehet regisztrálni a nevedet dögcédulákra! Igaz csak a GC-s Twin Snakes-re. Én má regisztráltam! -
gyurmandia #56 Sajnos a hivatalos honlapon még semmilyen konkrétum sincs. Annak idején amikor nagyon vártuk itt Európában a második részt (pár milliónyian :), naponta nézegettem a visszaszámlálót... Gondolom nem én voltam egyedül... -
#55 Anak én is örűlnék!!!!!!!!! -
#54 Az csak COMMANDO volt, "s" nélkül a végén !
A téma miatt kérdezed ? -
gyurmandia #53 Nekem ez kimaradt... -
gyurmandia #52 Igazad van! Akkor, ha jól okoskodom, 2004. tavaszán fog megjelenni! (De lehet, hogy erre csak azért spekulálok, mert nagyon várom!!!!) -
#51 Metal Gear Solid 3...PS2
emlékszik még valaki a Commandos (C64,ZX) játékra?
-
#50 2000-ben E3 majd a Zone of the Enders-hez a demo! -
gyurmandia #49 Biztos, hogy PS2 exkluziv lestz. Most azon agyalok, hogy a második résznél mi volt az időrend. Mármint az E3 fesztivál, demó, és ezekhez képest mikor jelnt meg a játék. -
#48 valami olyasmit irtak hogy 2004dec 31-ig PS2 exkluziv de hat valtozhat minden:) -
#47 A dzsungel az valami bevezető lehet mint a 2-ben a tankhajó! Legalább is remélem, én folytatást akarok nem előzményt, persze ha előzmény lessz nekem akkor is kell:) -
gyurmandia #46 A játék két részből áll majd. Az egyik a dzsungel. Ugyanakkor a Kojima utalt arra egy interjúban, hogy egy másik rész megint valamilyen épületben játszódik, szintén az MGS3-ban. Abban is igazad lehet, hogy a dzsungeles rész a MGS1 előtt fog játszódni, már csak az évszámokból következtetve amelyek a demóban is feltűnnek, illetve a hivatalos honlapon. -
#45 Szal megneztem a bemutatokat es nekem nem teccik a dzsungeles otlet. Szal en nem tudom ez milyen lesz csak nehogy olyan legyen hogy a jatek meg a Shadow Mozes elott jacodjon mert fobe lovetem magam. Nekem folytatas kell vaz. -
gyurmandia #44 Köszi. Engem a PS2-es pontosabb dátuma érdekelne. A hivatalos MGS3 honlapon még erről nincs semmi. De hátha egy elejtett Kojima mondat... Vagy ilyesmi. -
#43 Őh, azt nem, de az csak a PS2-es megjelenés !
PC-re 2005-ben jelenik meg a tervek szerint. -
gyurmandia #42 Az előzetes videóban a megjelenés dátuma 2004. Tudja valaki pontosabban, hogy ez melyik hónap lehet? -
#41 kell de ha zet is csak DVD-n adják ki én... -
#40 Nagyon ott van a szeren !
A RAMBO a Predator filmeket és a Splinter Cell és MGS játékokat gyúrták egybe, mindenből a legjobbat összeválogatva !
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg PC-re is !!!
Most irígykedem még a GAME CUBE tulajdonosokra is a MGS: Twin Snakes miatt.
Aki nem tudná ez az első és a második rész egybegyúrva, finomítva a sztorin, NAAAGYON feljavított grafikával ! -
Gábor #39 Jaja! Nagyon ütős kis video, az biztos! -
#38 Öt percig keresgéltem az állam utána.