1762
-
#280 Visszatérve az MGS3-ra: mivel itt nincs szavazás funkció, ezért egy sima kérdést tennék fel
Melyik szinkron a jobb: az angol vagy a japán?
(részemről a japánra szavazok, ezúttal rém gyengének tűnik az angol változat. Hayter hangja túl fiatalos BB-hez, a Colonel mély dörmögős macija helyett egy középkorú úriember fröcsög, Ocelot egy tizenéves jazzrajongó - talán csak Sokolov és a Boss hangja tetszett). -
#279 Tolem :) Majszoja'! -
#278 Úgy tudom te nem pesti vagy így mindenképp toljuk el egy kicsit, Dreamcastet várok és akkor lenne jó lezsírozni ezt is :) -
#277 Rendben! Hol lakol vagy hogy intezzuk? -
#276 Nos, én tavaly októberben vettem MGS2 Substance-t, mindössze egyszer pörgettem a korongot míg végigjátszottam újra, de azóta nem használtam - májusban vettem egy PS2-t de nem volt pénzem MGS2 így kölcsönpéldánnyal kellett végignyomnom. Ha esetleg érdekel, 5-6 ezer forintért viheted :) -
#275 Vagy varj. Pc-es es jo! (most kapcsoltam hogy azota volt Pc tunning nalam:)) -
#274 Ps2-es. Nekem van erdetim de sajnos olasz. Ha van neked szojal es cseregletunk vagy valami :) -
#273 Johnson - Hruscsov beszélgetés az első sikertelen küldetés UTÁN játszódik - a Colonel atombombája ->BB törött keze ->bandana->kéz a levegőbe->BB halott->második missziü ghostként
->újra fegyverek nélkül, mint az elején->cél: visszaszerezni Sokolovot ->az első küldetésben elvitték a helikopterrel,Colonel elkapta
Boss->->első küldetésben segített BB-nek->másodikban a colonelnél (látszólag - bandana+integetés?)
Shagohod->Metal Gear
Ennyit sikerült eddig kihámoznom a trailerből.
Sephi: PC-s vagy PS2es Substance érdekel? -
#272 Hat en az elso reszt 3-szor a masodikat meg 2-szer vittem vegig. Es meg mindig nem tiszta minden ugyhogy surgosen be kell serezni a Twin Snakes -et es a Substance-ot ujrajaccasert. -
#271 Meg amilyen fordulatok a story-ba lesznek...brrrr. Megint nem fogom érteni elsőre az tuti :) -
#270 Az tuti. En feltem hogy elvesziti a fealinget de azok az uldozos reszek... es minden akkora elvezetett nyujotot hogy majdnem ... elmentem kenyerert :)))) -
#269 Év játéka. -
#268 Itt nem arrol van szo hogy mit veszek magamra es nem is akarok itt feszultseget kelteni mert semmi bajom nekem veled de annyira ironikusan hangzott a hozaszolasod mintha hude mekkora paraszt vaok hogy nem irtam oda honnan van belinkelve.
Fatylat ra... -
#267 Most őszintén: mikor szóltam én a TE linkelésed miatt? Mindössze arra próbáltam utalni, hogy a HW nem jelölte meg. ennyi, nem kell mindent magadra venned. -
#266 Ehh bazz en nem hiszem el amit olvasok.
Ez miota divat hogy amiutan belinkelek oda kell irni a forrast?
De ha ennyire akarod akkor is azt irtam volna hogy Hardwired mert onnan lehet letolteni. Honnan tudhattam volna hogy a te mitomen milyen oldaladrol volt ez eredetileg lekopintva? Most oszinten ? -
#265 "csak az a link nem ment volna egyes szemelyeknek"
ezt fejtsd ki mert nem nagyon értem. mellesleg nem baromság, hanem tiszteletben kéne tartani a forrást és az etikát. -
#264 ha mar ugy itt tartunk es ennyire kotjuk amgunkhaz az ilyen baromsagokhoz szolok hogy en erdetileg kulfoldi oldarol toltottem le csak az a link nem ment volna egyes szemelyeknek ezert gondoltam hogy a HW-tol linkelem be. -
#263 eredeti forrása:
http://metalgear.inf.hu (+PlanetMGS)
csak a rend kedvéért. -
#262 Kojima megint alkotott....most akkor ki kivel van?............és mikor? :) -
#261 Egyebkent tenyleg kamu volt :P -
#260 Aszem ehez nem lehet es nem is akarok komentart hozzafuzni.
MEtal Gear Solid 3 - Trailer -
#259 to sneak - oson, settenkedik
Ez valami olyasmi lehet, mint az Ekaf PS2 emu. :)
-
#258 Hmm le akartam tolteni de nem akarjak megosztani... ez nekem gyanus.
hogy hogy Szolid lopakodo? -
#257 Ez csak a Szolid Lopakodó, az igazi csak később jön. -
#256 Metal_Gear_Solid_Sneak_Eater_JAP_PS2DVD-ORGASM
?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?
-
#255 Nem tudom jaccotad e a OOT -mot es benne volt egy dal... aszem az elso amit meg kell tanulni. Na most a TWW-ben ha a nagy fa hegyeben jarkalsz a haterbe neha lehet hallani ugyanazt a ritmust :) -
#254 Főcímdal. -
#253 Ez a Sneak Eater című mp3 az MGS3-nak lesz a zenéje vagy csak az a címe? Mert elégjó sőttttt..... -
#252 Ahh az nekem nem jott be annyira :( -
#251 Jaaaj azt is kifelejtettem :(
Zelda is !:) -
#250 (Hú, de rühellem az új James Bond filmeket.)
BTW a Zene profi. -
#249 OFF
SHENMUE! -
#248 Zelda? =) -
#247 Harry Gregson-Williams remekműve... -
#246 ha a mgs2 "főcímdala" érdekel akkor privizz rám -
#245 Valószínűleg a "The Best Is Yet To Come" című dalra gondolsz. Ez esetben #239... -
#244 Szerintem a foldon eddig harom jatek letezik aminek tokeletesen eltalatak a zenejet. Egyik a MGS es a masik a FFX es a FFVII.
Mas jatekot nem tudok amire ennyire jellemzo lenne a zeneje. -
#243 nagyenhezen megvolt de nem errol beszeltem.
En nekem az kell ami a hegedus ... nem a kezdes dal hanem maga a MSG dala... nem tudom leirni mit ertek az allat. Hegedus az tuti. -
#242 Ajm lama de nem tudom hogyan kell letolteni :( -
#241 Ha nem stream lenne mégjobban örülnék :)