1762
  • CrucifX
    Visszatérve az MGS3-ra: mivel itt nincs szavazás funkció, ezért egy sima kérdést tennék fel

Melyik szinkron a jobb: az angol vagy a japán?

(részemről a japánra szavazok, ezúttal rém gyengének tűnik az angol változat. Hayter hangja túl fiatalos BB-hez, a Colonel mély dörmögős macija helyett egy középkorú úriember fröcsög, Ocelot egy tizenéves jazzrajongó - talán csak Sokolov és a Boss hangja tetszett).
  • Sephi
    Tolem :) Majszoja'!
  • CrucifX
    Úgy tudom te nem pesti vagy így mindenképp toljuk el egy kicsit, Dreamcastet várok és akkor lenne jó lezsírozni ezt is :)
  • Sephi
    Rendben! Hol lakol vagy hogy intezzuk?
  • CrucifX
    Nos, én tavaly októberben vettem MGS2 Substance-t, mindössze egyszer pörgettem a korongot míg végigjátszottam újra, de azóta nem használtam - májusban vettem egy PS2-t de nem volt pénzem MGS2 így kölcsönpéldánnyal kellett végignyomnom. Ha esetleg érdekel, 5-6 ezer forintért viheted :)
  • Sephi
    Vagy varj. Pc-es es jo! (most kapcsoltam hogy azota volt Pc tunning nalam:))
  • Sephi
    Ps2-es. Nekem van erdetim de sajnos olasz. Ha van neked szojal es cseregletunk vagy valami :)
  • CrucifX
    Johnson - Hruscsov beszélgetés az első sikertelen küldetés UTÁN játszódik - a Colonel atombombája ->BB törött keze ->bandana->kéz a levegőbe->BB halott->második missziü ghostként

->újra fegyverek nélkül, mint az elején->cél: visszaszerezni Sokolovot ->az első küldetésben elvitték a helikopterrel,Colonel elkapta

Boss->->első küldetésben segített BB-nek->másodikban a colonelnél (látszólag - bandana+integetés?)

Shagohod->Metal Gear

Ennyit sikerült eddig kihámoznom a trailerből.
    Sephi: PC-s vagy PS2es Substance érdekel?
  • Sephi
    Hat en az elso reszt 3-szor a masodikat meg 2-szer vittem vegig. Es meg mindig nem tiszta minden ugyhogy surgosen be kell serezni a Twin Snakes -et es a Substance-ot ujrajaccasert.
  • Seth
    Meg amilyen fordulatok a story-ba lesznek...brrrr. Megint nem fogom érteni elsőre az tuti :)
  • Sephi
    Az tuti. En feltem hogy elvesziti a fealinget de azok az uldozos reszek... es minden akkora elvezetett nyujotot hogy majdnem ... elmentem kenyerert :))))
  • Neme.
    Év játéka.
  • Sephi
    Itt nem arrol van szo hogy mit veszek magamra es nem is akarok itt feszultseget kelteni mert semmi bajom nekem veled de annyira ironikusan hangzott a hozaszolasod mintha hude mekkora paraszt vaok hogy nem irtam oda honnan van belinkelve.

Fatylat ra...
  • CrucifX
    Most őszintén: mikor szóltam én a TE linkelésed miatt? Mindössze arra próbáltam utalni, hogy a HW nem jelölte meg. ennyi, nem kell mindent magadra venned.
  • Sephi
    Ehh bazz en nem hiszem el amit olvasok.

Ez miota divat hogy amiutan belinkelek oda kell irni a forrast?

De ha ennyire akarod akkor is azt irtam volna hogy Hardwired mert onnan lehet letolteni. Honnan tudhattam volna hogy a te mitomen milyen oldaladrol volt ez eredetileg lekopintva? Most oszinten ?
  • CrucifX
    "csak az a link nem ment volna egyes szemelyeknek"

ezt fejtsd ki mert nem nagyon értem. mellesleg nem baromság, hanem tiszteletben kéne tartani a forrást és az etikát.
  • Sephi
    ha mar ugy itt tartunk es ennyire kotjuk amgunkhaz az ilyen baromsagokhoz szolok hogy en erdetileg kulfoldi oldarol toltottem le csak az a link nem ment volna egyes szemelyeknek ezert gondoltam hogy a HW-tol linkelem be.
  • CrucifX
    eredeti forrása:
    http://metalgear.inf.hu (+PlanetMGS)

csak a rend kedvéért.
  • Seth
    Kojima megint alkotott....most akkor ki kivel van?............és mikor? :)
  • Sephi
    Egyebkent tenyleg kamu volt :P
  • Sephi
    Aszem ehez nem lehet es nem is akarok komentart hozzafuzni.

MEtal Gear Solid 3 - Trailer
  • Neme.
    to sneak - oson, settenkedik

Ez valami olyasmi lehet, mint az Ekaf PS2 emu. :)
  • Sephi
    Hmm le akartam tolteni de nem akarjak megosztani... ez nekem gyanus.

hogy hogy Szolid lopakodo?
  • Neme.
    Ez csak a Szolid Lopakodó, az igazi csak később jön.
  • Sephi
    Metal_Gear_Solid_Sneak_Eater_JAP_PS2DVD-ORGASM

?!?!?!!?!?!?!!!?!!?!?!?!!!?
  • Sephi
    Nem tudom jaccotad e a OOT -mot es benne volt egy dal... aszem az elso amit meg kell tanulni. Na most a TWW-ben ha a nagy fa hegyeben jarkalsz a haterbe neha lehet hallani ugyanazt a ritmust :)
  • Petyus_
    Főcímdal.
  • Kaplan
    Ez a Sneak Eater című mp3 az MGS3-nak lesz a zenéje vagy csak az a címe? Mert elégjó sőttttt.....
  • Sephi
    Ahh az nekem nem jott be annyira :(
  • Sephi
    Jaaaj azt is kifelejtettem :(

Zelda is !:)
  • aabyssx
    (Hú, de rühellem az új James Bond filmeket.)

BTW a Zene profi.
  • aabyssx
    OFF

SHENMUE!
  • Petyus_
    Zelda? =)
  • Al Age
    Harry Gregson-Williams remekműve...
  • Al Age
    ha a mgs2 "főcímdala" érdekel akkor privizz rám
  • SaVaGe
    Valószínűleg a "The Best Is Yet To Come" című dalra gondolsz. Ez esetben #239...
  • Sephi
    Szerintem a foldon eddig harom jatek letezik aminek tokeletesen eltalatak a zenejet. Egyik a MGS es a masik a FFX es a FFVII.

Mas jatekot nem tudok amire ennyire jellemzo lenne a zeneje.
  • Sephi
    nagyenhezen megvolt de nem errol beszeltem.

En nekem az kell ami a hegedus ... nem a kezdes dal hanem maga a MSG dala... nem tudom leirni mit ertek az allat. Hegedus az tuti.
  • Sephi
    Ajm lama de nem tudom hogyan kell letolteni :(
  • Seth
    Ha nem stream lenne mégjobban örülnék :)