1762
-
Devla #120 Ja, sajna... annyira jo lenne legalabb egyszer elejetol vegigmenni a jatekon csak karddal :)
Nekem a kedvenc reszem, mikor Arsenal Gearben harcol Raiden es Snake a platformon a sok leugralo Tengus ellen, es idonkent elojon a Fission Mailed kepernyo. Elsore be is doltem neki, majdnem meg is haltam miatta :DD Amit meg imadok, mikor Fortune "bemutatkozik" SEAL Teamnek, es Ocelot es Gurlukovich parbeszedet a Metal Gear elott, es... igazabol a jatek minden pillanata zsenialis :) -
#119 Jo vazz de a kardot is majdnem a vegen kapod meg... Szerintem a legjobb jelenet az egesz jatekban az amikor a Metal Gear-ok ellen kell harcolni. Az a hangulat :) -
Devla #118 Egyszeruen csak meg nem tartasz ott. Amit irtam a patriotokrol, azt a credits vegigfutasa utan amolyan raadaskent radiozza Otacon Snakenek. Sorry, nem akartam spoilerezni, nem tudtam hogy meg nem jaccottad vegig. -
#117 :( nagyjábol értettem... csak... csak ennyire részletesen nem... -
#116 Gáz, ha valaki lemarad a sztoriról... :| -
#115 Raiden jó fej, hiába csúszik el a madársz*ron, vagy néz ki úgy mint egy nő, mert a high frequency blade nagyon ott van és ez mindenért kárpótolja! ;)
BTW Snake unalmas, cyborg ninja rulez. :) -
#114 mivab?:))))))) nahjo.. valaki csináljon a gamezhez egy fordítást...
amugy nincs bajom raidennel.. az elején szar volt hogy nem snake-t irányítom de igy tök cool hogyha mellettem van snake...mondjuk most vagy 50 metal gear ellenn kéne küzdenem de baromira nincs kedvem... -
#113 Jah, Raiden nem volt rossz de most már szívesebben irányítanám Snake-et vagy Big Boss-t! -
Devla #112 Hali!
Mi bajotok Raidennel? Kicsit lamanak allitjak be a beszelgetesek soran, de azert tokos gyerek :) Csak neki is megvannak a gyenge pontjai, ezesetben a maganelete.
Ocelot, patriots, Olga gyerekerol meg: SOL/Substance vegen emlitik, hogy a patriotak 100 eve halottak. Innentol Ocelot hiaba megy utanuk levadaszni oket. Snake pedig emliti, hogy ne aggodjon a gyerek miatt Raiden, ki fogja szabaditani. -
#111 A PSM2-ben olvastam egy érdekes (pletyka alapú) spekulációt:
Ha Raiden szerepel a Snake Eater-ben, akkor az nem 1960-ban játszódik, mer' Raiden a 80-as években fogott először fegyvert Solidus kezei alatt 6(?) évesen. Márpedig egyelőre úgy tudjuk, hogy Raiden szerepelni fog a Snake Eater-ben. -
#110 Az az 1 év 10000 évenek tünik...:D -
gyurmandia #109 Én sem tudom, hogy örüljek neki vagy sem... Grafikailagn PS3 jobb lesz (nyilván:)). De viszont nem kell rá minimum 2 évet várni. Csak kb. egyet:) -
#108 Ja jó már megvan miröl van szó:) Szal Kojima már nem akart PS2-re MGS-t csinálni de hozzávágtak egy aktatáskát amiből csak úgy potyogtak a dollárok. Én nem örülök neki hogy most jön az MGS3 mert PS3-ra tuti valami extradurvával állt volna elő a san:) -
gyurmandia #107 Az MGS3 PS2-re jön. -
#106 mi?:) -
#105 Az első Metal Gear-ban (C64-en, NES-en) menni kellett a felfelő a scrollozó képernyőn és szétlőni mindent. Ez az igazi múlt! ;)))
BTW nekem csak az jut eszembe, ahogy a Sons of Liberty-nél hogy átb*szták az embert. Aki játszott a MGS2 demo-val vagy látta az akkori tréjlereket, az nagyon nem arra számított, hogy a játék arról fog szólni, hogy Raiden-nel bénázzon...
Más téma, hogy nekem így tetszett jobban (mer' ugyan Raiden kinézete elég meredek, de van egy ninja inspirálta pengéje - és ez nekem nagyon bejön :)!
BTW olvastam már spekulációt arról is, hogy nem előzmény, hanem igenis folytatás lesz a Snake Eater...
...szal' ki tudja... /:| -
gyurmandia #104 Ps2-re jön!!!
-
#103 Estleg -
#102 Jah halottam rola... eloszor lassuk a harmast aztan meglassuk :)))) -
#101 MGS4 ötlet már megvan.. csak az a kár hogy nem kojima san csinálkodja:( -
#100 Ja :)) -
Ramza #99 ???
Tudod mi lesz a vége? És ezt megosztanád másokkal is? Mert a MGS-rajongók Snake múltjának olyan minimális részét ismerhették csak meg a korábbi játékokból (legtöbbször ott is csak homályos utalások szerepeltek), hogy ebből még bármi lehet. -
#98 Ja, az mondjuk nekem se tetszene hogyha előzmény lenne de azért reménykedem... -
#97 Szal en nem tudom miert erzem ugy hogy ezek eltitkolnak valamit :))) -
#96 Nincs benne semmi lényeges de már ki voltam éhezve egy újabb MGS adagra!:) -
#95 Ahm en nem vagyok oda eze a trelerert :) -
#94 Még 5 perc....de lassúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!4 -
#93 Tudom, pont most töltöm!:D -
#92 van video... -
#91 Csak annyt mondok MGS2:) De én annak is örülni fogok ha "csak" annyi lesz a game ami most a videókból látszik. Így legalább az igazi MGS3 bazinagyot fog ütni PS3-on:) -
#89 Hát nagyon remélem ez a játék nem előzméneket fog feldolgozni mert akkor sztem eláshatja magát.Nálam legalábbis mindenképp bukásnak lesz elkönyvelve.Rühellem amikor valamit úgy játszok végig,hogy tudom mi lesz a vége.Filmekben ez még nagyjából oké meg minden,de játékban?Minek játszam végig a múltat? -
#88 Én is pont ezeket nézem az 576.hu-n, azt mondják hogy holnap videót is raknak fel!!! -
#87 Pár új kép az ECTS-ről:
-
#86 http://www.konamijpn.com/products/mgs_tts/english/index.html -
#85 Segítség!
Hol lehet a Metal Gear Solid: Twin Nakes bemutatóját leszedni?
Kaplan -
#84 Jah szerintem sincs meg a fiiling... nos a harmas resz felek hogy nem lesz jo... utaloma a "megyek a dzsungelbe es mindekit szetlovok mert en vagyok a rambo" fiileinget... -
#83 En mindedjik reszt vegignyomtam legaläbb 50x es most a Substance-t nyuzom! -
#81 Hoppä! Konzolosok foruma! Kiräly!!!! -
#80 Csak egy példa volt!:) -
Mr. Perfect #79 hát a quake3 után nem is annyira, de pl. a Postal2 után már inkább :-)))))