1762
  • Afe
    Király ez a TRIAl csak rövid. Egy kicsit nehez vagy csak en vok béna, de egyszerüen nem birtam az örök mögé lopozni.
    Ezek még a légy fingot is meghalják 10m-en belül, így inkább a távcsQves puskuval vadásztam le mindet.
    Áh, naon jo.
  • SaVaGe
    Valószínűleg november 17-én.
  • Sephi
    Tessek? Akkor megis Novemberben jon ki a jatek USA verzaban!?
  • Jinchuu
    Hosszú idő az! :D Mintha 1 év lenne! :)
  • CrucifX
    Már csak 1 hónap (na jó, legalább 7 hét szállítással), már csak 1 hónap...
  • Jinchuu
    Csak nem bírtam ki és végig kellett játszanom a trial-t, de szerencsére nem mutat meg nagyon semmit a történetből.....vagyis semmi újatt, ami eddig a trailerekben ne lettek volna benne! :D Viszont az intro az elején vmi hihetetlen jó, főleg így normális minőségben, de a game is isteni, alig várom!!! :)
  • Sephi
    Nem jon le onnan nekem...bar inakbb kivarom a fult :)
  • CrucifX
  • Jinchuu
    Jó a game, bár én csak bele néztem és inkább nem próbálok meg eljutni a demo végére mert az tuti, hogy szivesen nyomnám tovább majd! :D Viszont amit láttam az alapján nagyon bejött a game! Grafika, zene, beszéd, történet! Zsír!! :)
  • Sephi
    Honnan lehet letolteni Martin???
  • Martin576
    Vazzeg annyira szemeztem egy krokodillal, hogy belefulladtam a mocsárba...
  • Martin576
    Rrrrrrrrrrrr... Van az már mindenhol... ;))

Épp a második rádióbeszélgetésemben vagyok, ami cirka 20 perce megy. Hozzá sem nyúlok, csak nézem, ahogy beszélnek, beszélnek, beszélnek...

Na, most történt valami, Snake pisztolyt rántott...!
  • UNREG
    Játszható demó?? Hol, honnan??
  • Martin576
    Na, a játszható demot próbáltátok már? Tetszik?
  • Sephi
    Hihe :))))
  • Davidus
    :D
  • UNREG
    LOL!

• Sephi
    Az bisztos!
  • CSOCSO
    nahja.. de csak 4 giganyit szedtel la.. aztan o meg kitesz masik 15 ot
  • Sephi
    Ha'... ize 4.5 csomagolva majd 7.4 kicsomagolva majd ugyancsak 7.5 feltelepiteni ... kb ott vagy :)
  • Demeter
    Sephi: 15? Nem "csak" 8.5GB??

Kaplan: thx!! :)
  • Kaplan
    demeter kő 4e forintért megkapható a cdgalaxisban
    :D
  • Sephi
    en megszereztem.... potom 15 giga :)))
  • Demeter
    Üdv!

Lehet, hogy lerágott csont de nem tudja valaki véletlenül megmondani, hogy honnan tudnék beszerezni egy Substance példányt PC-re? Életbevágó lenne!! :)

Thx!
  • Kaplan
    mondjuk a japanese sneak eater song gagyibb mint az angol sokkal....
  • Kaplan
    Szerinted ezeknek a számoknak nincs mgs feelingjük????
    Halottad már végig a MGS2 theme songot ?
    Ugyanez a pörgös,átütős zene és k**aszott jó.
    Érdemes meghallgatni ;)
  • Sephi
    Humm... eztet hogyan kell letolteni?
  • CrucifX
    Sephi: 450 mega, kicsomagolva 670 megás iso.
    Itt a közvetlen link:

http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2701/Metal_Gear_Solid_3_Trial_OPSM.torrent
  • CrucifX
    A torrent melletti linken 22-es betűmérettel van ott, hogy dvd-re kell kiírni.
  • Sephi
    Mekkora a cucc? Nemem is kene!
  • Davidus
    MGS feelingjük nincs az tuti:)
  • Davidus
    MGS3 zenék
  • Afe
    Na én is leszedstem ezt a MGS3-Tral dolgot a supr-ról, és meg is irtam egy cdre a NEROval, de nem indul.
    Bejön a playstation2 logo oszt vissza dob a ps meübe.
    Kell vmit csinálni írás elött vele?mert úgy látom van 1 pár felesleges mappa benne.
  • Sephi
    En komolyan... bazeg ha jobban varom ezt mint a FFXII-et! Meg en sem tudom elhinni de tatot szajjal nezem meg most is a trailert :)
  • Davidus
  • Sephi
    Jaj ne meseld ember mert en lassan meghalok!
  • Jinchuu
    Nemrég szedtem le egy MGS3 - Trial verziót, ami majd az ops2-höz adnak ki valamikor!
    Nagyon faja a game, ütni fog mindent! :D
    Itt már nem lehet csak úgy meglógni az üldözők elöl mint az eddigi részekben, azaz hogy átmész egymásik pályaszakaszra, itt már jönnek is utánnad és kicsinálnak, nagyon nehéz megszökni előlük! :D Párszor már meg is haltam! De így legalább van benne kihívás rendesen! A dzsungel és annak élővilága is lenyűgöző, no meg úgy az egész! :D Kojima az isten! Alig várom a véglegest!
  • Sephi
    Rulez!!!
  • SaVaGe
    Liquid -a haját leszámítva- egy az egyben úgy néz ki, mint Snake (a'la MGS: TTS).
    Solidus egy későbbi klón, akinek öregedését egy speciális eljárással gyorsították. Ő is tökéletes képmása Snake-nek, csak jóval korosabbnak tűnik (Kojima egy interjúban elmondta, úgy alkották meg Solidus külsejét, hogy elképzelték, hogy nézne ki Snake 10-15 évvel idősebben).

A MGS3 főszereplője szinte biztos, hogy a későbbi Big Boss, kinek kódneve a küldetés során Naked Snake.
  • Sephi
    Uristen! Akkor az akit a introban latunk az Big Boss?!

De akkor Liquid meg Solidus miert nem hasonlitanak Snake-re?