Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
BTW nekem csak az jut eszembe, ahogy a Sons of Liberty-nél hogy átb*szták az embert. Aki játszott a MGS2 demo-val vagy látta az akkori tréjlereket, az nagyon nem arra számított, hogy a játék arról fog szólni, hogy Raiden-nel bénázzon...
Más téma, hogy nekem így tetszett jobban (mer' ugyan Raiden kinézete elég meredek, de van egy ninja inspirálta pengéje - és ez nekem nagyon bejön 😊!
BTW olvastam már spekulációt arról is, hogy nem elõzmény, hanem igenis folytatás lesz a Snake Eater...
...szal' ki tudja... /:|
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudod mi lesz a vége? És ezt megosztanád másokkal is? Mert a MGS-rajongók Snake múltjának olyan minimális részét ismerhették csak meg a korábbi játékokból (legtöbbször ott is csak homályos utalások szerepeltek), hogy ebbõl még bármi lehet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
V9ykn8_TZL0
Viva La Virus1!!!
Hol lehet a Metal Gear Solid: Twin Nakes bemutatóját leszedni?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Viva La Virus1!!!
Ezek szerint Raiden is látta a Menekülés NY- és L.A.-bõl-t😊
Viva La Virus1!!!
Pl.:a vírus, ahogy megérkezett Los Angeles-be.
Amúgy nekem már rég leesett a hasonlóság mert már egyszer leadták a filmet, meg a múltkor is volt valamelyik német adón.
Amúgy szerintem Big Boss-t kell majd irányítani és õ félszemü.
Viva La Virus1!!!
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Valamint hogy az MGS2-ben Snake Pliskin-ként mutatkozik be raidennek?😊))
Valamint hogy a filmben Snake félszemû,a játék következõ részében pedig valószínüleg szintén csak félszemü??😊))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viva La Virus1!!!
V9ykn8_TZL0
Mivel a játék két harmada a dzsungelben játszódik, ezért gondosan meg kell válogatnunk, hova lépünk, mivel a száraz gallyakra lépve zajt keltünk és rögtön nyakunkban az ellenség. Ugyanakkor mászkálhatunk anélkül, hogy láb vagy egyéb nyomokat hagynánk magunk után.
Mindezt Dolby 5.1 Surround hatás keretében.
Ha úgy döntünk, hogy a C-Ration élelemcsomagok hajkurászása helyett az állatkákat vadásszuk le, akkor mielõbb föl kell falnunk õket, nehogy beálljon a hullamerevség, s ezáltal fogyaszthatatlanná váljon az egész.
Ha egy magas fáról hullunk alá, akkor eltörhetjük a lábunkat.
Nem lesz radar normál módban, de a zöldfülûek bekapcsolhatják.
Ellenfeleink négyes csoportokban járõröznek, s mindegyik katonának egyedi AI-ja van.
Kszva-mászva-settenkedve is kolbászolhatunk a dzsungelben. Ekkor nehezebben vesznek észre, ám több energiát égetünk (ez egy zabálós játék lesz) és lassabban jutunk elõrébb.
Kojima elhintette, hogy a játék maga sokkal dinamikusabb lesz, mint amit a trélerben láthattunk.
A sztorival kapcsolatos kérdéseket Kojima san gyorsan elhessegette, ám annyit elárult, hogy lesz egy szál a történetben, amely mind a három MGS részt összeköti.
Lesz valami igazán nagy meglepi, amint kezünkbe kerül a játék 😊.
A fennmaradó harmad immáron épületekben játszódik!
A központi karaktert illetõen Kojima nem adott egyenes választ, ugyanakkor kiemelte a trailer egyik jelenetét, ahol tisztán látszik, hogy a fõhõs egyik szeme hiányzik.
Az MGS3 játékrendszere eltérõ lesz az eddigiektõl. Egy kicsit belül, egy kicsit kívül is rendbetették.
A kaját alkalomadtán hentelésre is használhatjuk. Egy csörgõklégyó például ideális fegyver 😊.
Kojima nem akar külön irányítást a játékban lévõ jármûhöz.
Az MGS3 fõként akcióban dúskál, a sztori most nem, kapott nagy szerepet.
http://www.konamijpn.com/products/mgs_tts/english/index.html
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!