Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
Az az 1 év 10000 évenek tünik...😄

Viva La Virus1!!!

Én sem tudom, hogy örüljek neki vagy sem... Grafikailagn PS3 jobb lesz (nyilván😊). De viszont nem kell rá minimum 2 évet várni. Csak kb. egyet😊

Davidus
Ja jó már megvan miröl van szó😊 Szal Kojima már nem akart PS2-re MGS-t csinálni de hozzávágtak egy aktatáskát amibõl csak úgy potyogtak a dollárok. Én nem örülök neki hogy most jön az MGS3 mert PS3-ra tuti valami extradurvával állt volna elõ a san😊

V9ykn8_TZL0

Az MGS3 PS2-re jön.

Davidus
mi?😊

V9ykn8_TZL0

aabyssx
Az elsõ Metal Gear-ban (C64-en, NES-en) menni kellett a felfelõ a scrollozó képernyõn és szétlõni mindent. Ez az igazi múlt! 😉))

BTW nekem csak az jut eszembe, ahogy a Sons of Liberty-nél hogy átb*szták az embert. Aki játszott a MGS2 demo-val vagy látta az akkori tréjlereket, az nagyon nem arra számított, hogy a játék arról fog szólni, hogy Raiden-nel bénázzon...

Más téma, hogy nekem így tetszett jobban (mer' ugyan Raiden kinézete elég meredek, de van egy ninja inspirálta pengéje - és ez nekem nagyon bejön 😊!

BTW olvastam már spekulációt arról is, hogy nem elõzmény, hanem igenis folytatás lesz a Snake Eater...
...szal' ki tudja... /:|

www.youtube.com/aabyssx

Ps2-re jön!!!

sigmavirus1
Estleg

Viva La Virus1!!!

Sephi
Jah halottam rola... eloszor lassuk a harmast aztan meglassuk 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
MGS4 ötlet már megvan.. csak az a kár hogy nem kojima san csinálkodja😞
Sephi
Ja 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

???
Tudod mi lesz a vége? És ezt megosztanád másokkal is? Mert a MGS-rajongók Snake múltjának olyan minimális részét ismerhették csak meg a korábbi játékokból (legtöbbször ott is csak homályos utalások szerepeltek), hogy ebbõl még bármi lehet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

sigmavirus1
Ja, az mondjuk nekem se tetszene hogyha elõzmény lenne de azért reménykedem...

Viva La Virus1!!!

Sephi
Szal en nem tudom miert erzem ugy hogy ezek eltitkolnak valamit 😊))

sigmavirus1
Nincs benne semmi lényeges de már ki voltam éhezve egy újabb MGS adagra!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Ahm en nem vagyok oda eze a trelerert 😊

sigmavirus1
Még 5 perc....de lassúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!4

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Tudom, pont most töltöm!😄

Viva La Virus1!!!

barret
van video...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Davidus
Csak annyt mondok MGS2😊 De én annak is örülni fogok ha "csak" annyi lesz a game ami most a videókból látszik. Így legalább az igazi MGS3 bazinagyot fog ütni PS3-on😊

V9ykn8_TZL0

Unknow
Hát nagyon remélem ez a játék nem elõzméneket fog feldolgozni mert akkor sztem eláshatja magát.Nálam legalábbis mindenképp bukásnak lesz elkönyvelve.Rühellem amikor valamit úgy játszok végig,hogy tudom mi lesz a vége.Filmekben ez még nagyjából oké meg minden,de játékban?Minek játszam végig a múltat?
sigmavirus1
Én is pont ezeket nézem az 576.hu-n, azt mondják hogy holnap videót is raknak fel!!!

Viva La Virus1!!!

Dikkma
Pár új kép az ECTS-rõl:
sigmavirus1
http://www.konamijpn.com/products/mgs_tts/english/index.html

Viva La Virus1!!!

Kaplan
Segítség!
Hol lehet a Metal Gear Solid: Twin Nakes bemutatóját leszedni?

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
Jah szerintem sincs meg a fiiling... nos a harmas resz felek hogy nem lesz jo... utaloma a "megyek a dzsungelbe es mindekit szetlovok mert en vagyok a rambo" fiileinget...

sigmavirus1
En mindedjik reszt vegignyomtam legaläbb 50x es most a Substance-t nyuzom!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hoppä! Konzolosok foruma! Kiräly!!!!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Csak egy példa volt!😊

Viva La Virus1!!!

hát a quake3 után nem is annyira, de pl. a Postal2 után már inkább :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

sigmavirus1
Meg a végén Raiden megkérdezi hogy Snake valaha élvezte-e a gyilkolást, és akkor szóba jött az hogy "néha nehéz külömbséget tenni a valóság és egy játék között", ezzel szerintem Kojima azt üzeni hogy nem kéne pl.: Quake3 után kimenni az utcára gyílkolászni!

Viva La Virus1!!!

Ez nekem fel sem tünt! Igaz, hogy az angol tudásom eléggé "cikornyás".

sigmavirus1
Multkor nyomultam a 2-vel. Ott tartottam ahol kiderül hogy Pliskin valojában Snake. Erre Raiden kérdezi egy beszélgetésben hogy honnan vette a nevét és ezt mondja: "Értem a Pliskin részét de mi az az Iraquoi?"

Ezek szerint Raiden is látta a Menekülés NY- és L.A.-bõl-t😊

Viva La Virus1!!!

Kojima egy igazi film buzi. Mivel nem tud igazi "hollywoodit" csinálni, ezért játékokkal próbálkozott. Nem véletlen a hasonlóság, de ezt nem is titkolta soha.

Skynet
shebaj...engedélyt adok a játék megfilmesítésére látványossággal eksönnel meg értelemmel dúsítva😊
sigmavirus1
Kojima már a 2 fejlesztésének az elején mondta hogy többek között ez a két film is inspirálta.
Pl.:a vírus, ahogy megérkezett Los Angeles-be.
Amúgy nekem már rég leesett a hasonlóság mert már egyszer leadták a filmet, meg a múltkor is volt valamelyik német adón.
Amúgy szerintem Big Boss-t kell majd irányítani és õ félszemü.

Viva La Virus1!!!

Skynet
Nekemmeg csak akkor amikor hétvégén pc-n megin nyomultam az mgs 2-vel és hesszeltem a vakert amikor bemutatkozik Raidennek...Utánna meg este a film 2. része...nah😊)
Neme.
Ja, nekem is csak vasárnap este, a film nézése közben esett le. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Skynet
Az alap hajviseletrõl és egyéb hasonlóságokról nemis beszélve😊))
Skynet
Leesett már valakinek hogy Snake eléggé nagy hasonlóságot mutat a MENEKÜLÉS NEW YORK-ból valamint a LOSANGELESBÕL címü filmben látható Snake Pliskinnel???
Valamint hogy az MGS2-ben Snake Pliskin-ként mutatkozik be raidennek?😊))
Valamint hogy a filmben Snake félszemû,a játék következõ részében pedig valószínüleg szintén csak félszemü??😊))
Sir Quno Jedi
Ez a játék még meg sem jelent, majd ráérünk diskurálni róla, ha megjön ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Valamilyen, nagyon is konkrét kapcsolatnak kell lennie a három rész között! A második részben is a tankhajón játszódó epizód, "csak" elõjáték volt a tényleges történethez. Fontos volt, de nem nélkülözhetetlen az élményhez. Szerintem errõl van most is szó... Kojima nem teszi meg azt, hogy egy "öncélú" epizódot csináljon. Mert nem teheti meg, a rajongókkal... Nagyon sokat kockáztatna, és nem üzletileg.

sigmavirus1
De akkor mi lessz Olga kölkével, a Patriótákkal meg Ocelottal??????? Szarintem jóbb lenne ha folytatnák a történetet, de így is király lesz a gém😊

Viva La Virus1!!!

Davidus
Úgy néz ki😊 Snake szeme nem nagyon hiányzik😊 Fõleg hogy ez elõzmény(hatvanas évek). 99% hogy ez nem Snake😊 De inkább BIG bOSS-t irányítom mint Raident😊)

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
Ez aztán az infó áradat!😊 Már alig várom, kösz!😊

Viva La Virus1!!!

A legújabb pletykák: a játék kompatíbilis a Sony szélessávú hálózati adapterével, s ennek köszönhetõen havonta új kemoflázs mintázatot tölthetünk le és kenhetjük rá Snake barátunkra.
Mivel a játék két harmada a dzsungelben játszódik, ezért gondosan meg kell válogatnunk, hova lépünk, mivel a száraz gallyakra lépve zajt keltünk és rögtön nyakunkban az ellenség. Ugyanakkor mászkálhatunk anélkül, hogy láb vagy egyéb nyomokat hagynánk magunk után.
Mindezt Dolby 5.1 Surround hatás keretében.
Ha úgy döntünk, hogy a C-Ration élelemcsomagok hajkurászása helyett az állatkákat vadásszuk le, akkor mielõbb föl kell falnunk õket, nehogy beálljon a hullamerevség, s ezáltal fogyaszthatatlanná váljon az egész.
Ha egy magas fáról hullunk alá, akkor eltörhetjük a lábunkat.
Nem lesz radar normál módban, de a zöldfülûek bekapcsolhatják.
Ellenfeleink négyes csoportokban járõröznek, s mindegyik katonának egyedi AI-ja van.
Kszva-mászva-settenkedve is kolbászolhatunk a dzsungelben. Ekkor nehezebben vesznek észre, ám több energiát égetünk (ez egy zabálós játék lesz) és lassabban jutunk elõrébb.
Kojima elhintette, hogy a játék maga sokkal dinamikusabb lesz, mint amit a trélerben láthattunk.
A sztorival kapcsolatos kérdéseket Kojima san gyorsan elhessegette, ám annyit elárult, hogy lesz egy szál a történetben, amely mind a három MGS részt összeköti.
Lesz valami igazán nagy meglepi, amint kezünkbe kerül a játék 😊.
A fennmaradó harmad immáron épületekben játszódik!
A központi karaktert illetõen Kojima nem adott egyenes választ, ugyanakkor kiemelte a trailer egyik jelenetét, ahol tisztán látszik, hogy a fõhõs egyik szeme hiányzik.
Az MGS3 játékrendszere eltérõ lesz az eddigiektõl. Egy kicsit belül, egy kicsit kívül is rendbetették.
A kaját alkalomadtán hentelésre is használhatjuk. Egy csörgõklégyó például ideális fegyver 😊.
Kojima nem akar külön irányítást a játékban lévõ jármûhöz.
Az MGS3 fõként akcióban dúskál, a sztori most nem, kapott nagy szerepet.

sigmavirus1
És itt lehet regisztrálni:
http://www.konamijpn.com/products/mgs_tts/english/index.html

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Nézd meg ezt!
http://www.planetgamecube.com/specials.cfm?action=profile&id=454

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Én is láttam azt a trailert. Kell egy GC!!! Marha jó hogy most már láthatjuk hogy hogyan nyírta ki a Ninja a katonákat(igaz a hullák pozíviója másképp van az eredetiben)!

Viva La Virus1!!!

Hol lehet regisztráli? Én nem találtam meg. Más. Tegnap megnéztem a Twin Snakes trailerét, és nagyon gondolkozom, hogy szerzek egy GC-t. A vicc az, hogy tegnap egy kicsit korábban értem haza, és betettem az MGS 1-t. Pont annál a résznél jártam amikor Snake megy a Hal laborjába, ahol megküzd a Ninjával. Erre látom a trailert és nagyon érdekes volt, mert abban is ez a rész van "bevillantva".