1762
-
#360 Igen, Amerika elnöke. -
#359 Az, hogy jók vagy gonoszok, nézet kérdése. Cenzúrázni, kiszűrni akarnak minden olyan felesleges, irreleváns információt, ami az ország fejlődését gátolja hosszú távon. Manipulálják a tömegeket, akik tudtukon kívül az ő akaratuk szerint cselekednek. Ezzel viszont kivégzik az amerikai nemzet alapító eszméit: a szabdságot, az egyén jogait, a sajtószabadságot.
Nem lehet tudni, pontosan kik is ők - ez a sorozat egyik legvitatottab kérdése.
Snake az Outer Heaven-i lázadásban nem volt hajlandó résztvenni, egy olyan állam megalapításában, amiben katonák és harcosok vesznek részt, egy olyan világért, melyben örökös háború dúl és a zsoldosokat megbecsülik. -
#358 hú ilyen régen játszottam mgs2-vel ezek szerint, hogy egybemosódik a kettő?
lehet le kéne nyomni még1x:) -
#357 De amerika elnoke? -
#356 Tehat a Patriotak azok jo emberek? De ugye nem lehet tudni hogy ok kicsodak?
De milyen lazadasrol van szo amiben Snake nem vett reszt? -
#355 Az a MGS1 végén volt, az akkori elnök pedig a harmadik BB klón, George Sears -aka Solidus Snake- volt. -
#354 Az első Metal Gear-t még a Hidegháború idején alkották, többek között erről is fog szólni a MGS3.
Gray Fox nem éled fel, mivel nem halt meg, mindössze halottnak hitték. Azért haragszik Snake-re, mert az szerinte elárulta őt és a szervezetet azzal, hogy nem állt be a lázadásba.
A Shadow Moses-i incidens tíz évvel Outer Heaven után van - a párhuzam mindössze annyi, hogy Liquid meg szeretné valósítani Big Boss álmát, ezzel túlszárnyalva őt, mint a huszadik század legnagyobb harcosát.
Ocelot a Patriótáknak dolgozik, akik Shadow Moses után felbérelték, hogy keresztbe tegyen Solidus terveinek.
Ocelot-ot viszont Liquid manipulálja - ő a Patrióták életére tör, akárcsak Solidus. -
#353 Ocelot: az ürge nekem is zavaros, de a mgs2 végén hallani hogy pofázik valakivel és a végén aszongya: yes, mr. president.
hmm....
amcsi elnök? -
#352 Akkor amit erttetem.
Outer Heaven volt az elso bazis ahol MG-er megalkottak. A fonoke az Big Boss volt akir egyben es titokban a Fox Hound szervezet fonoke volt.
Gray Fox volt az elso ugynok de nem ertem hogy kessob amiutan "feleled" miert haragszik Snake-re.
Kozben kidrul hogy a Shadow Moses szigeteken levo Liquid Snake egy uj bazison meg akarja teremnteni REx-et. De nem ertem hogy most akkor Liquid az Big Boss segedje? Mert azt tudom hogy Snake , Liquid es Solidus azok Big Boss klonjai a "Rettenthetettlen Harmas" -ok.
Otacon meg a REX-nek a feljesztoje ugye?
Kesobb meg nem ertem hogy kik azok a Patriotak...es ki az a orosz akit Ocelot elarul.. es Ocelot azutan hogy rarakta magara Liquid kezet... akkor most o kinek dolgozik?
Most jaccom a kettest es kezdem kapizsgalni de elobb az egyes szeretnem megerteni... -
#351 devan :) -
#350 Nincs sehol olyan ami fullos es hibatlan? -
#349 MGS History
Kicsit hézagos, kicsit hibás, de összeségében elfogadható. -
#348 Tud nekem valaki olyan cimet adni ahol fent van az elso es masodik resznek az egesz meseje? Ugyertem leirva az egesz story es nem a vegigjaccas? -
#347 Jaaaa!!
Koszi! :)
Gondoltam hogy en baxtam el valamit :) -
#346 Attól függ, hogy a Tanker vagy a Plant chapter-rel indul, hogy mit választasz az elején (játszottad-e az előző részt). -
#345 Az elejen feltesz vagy ot kerdest. En a lentit valasztottam. Lehet azert nem kezdtem el Snake-el?
Mondom hogy nekem mar startbol Raiden-t adta. -
#344 A Sons of Liberty is a tankhajón keződik, valamit elnézhettél. -
#343 Hát nekem a SOL van meg de abba a hajón még Snake-kel mentem... -
#342 Te... a Substancbe amikor a jatek elkezdtem akkor Snake-el kellet vegig menni a tankhajon de a SOL-ben mar startbol Raiden van.... -
#341 A Substance maga a SOL, VR küldetésekkel, minijátékokkal és rengeteg extrával megtűzdelve. -
#340 Figyuz ma'.
Mi a kulombseg a MGS 2 SOL es a MGS 2 Substance kozott? -
#339 Ha ez igaz, akkor ez esetben sry. -
#338 A Swap Magic-re gondolsz? Én úgy tudom, hogy a DVD9-et egyik sem (!!!) boot-olja (pl. Xenosaga stb.) -
#337 Hmm, miért ne tudna originál DVD9et futtatni? (mellesleg Sidetool mindent visz, na jó, egy-két cuccot nem) -
#336 Melyik boot "lemez" képes DVD9-es játékot indítani?!?
Mer' azonnal veszek egy olyat! -
#335 Erre sem gondoltam volna soha :) Sephi védelmére legyen szólva: ő MOST importálásról beszélt, nem másolásról. -
#334 Valszeg' DVD9 lesz, úgyhogy kiváncsi leszek, hogy hogyan oldod meg... -
#333 Nem letezik hogy csalodas legyen szal ebben en is egyetertek hogy NAGYON utos lesz! -
#332 Most töltöttem le a fenti linkről az MGS3 zenéit...
fuuu nekem nagyon bejön eszméletlen pörgös és hangos ha a játék is ilyen (már pedig miért ne lenne:) nagyon mondom NAGYON be fog nekem jönni -
#331 Nézegettem, de mint mondtam, most nem fér be a keretbe, legkorábban jövő tavasszal (ill tél végén) -
#330 Egy uj Tv-et mar 100 euro allat lehet venni. En 50 Euroert vettem vadonatuj Samsungot igaz masodkezbol... szerintem nezegesd a ujsagot mert tuti talalsz. -
#329 Igen, a gép vásárlása után vettem és azóta használom,de mivel a TVm velem egyidős, nem bírja a 60Hz-et, így fekete-fehér az egész és mindemellett kellemes csíkokkal tarkított. Mióta megvan a PS2 tervezem egy új TV vásárlását de erre valószínüleg jövő tavaszig nem kerül sor ::( -
#328 Tudom hulye kerdes de RBG kabelt probaltal? -
#327 Max. új TV-t vehetek, de erre semmi esély, jelenleg nincs rá keretem. Úgyhogy kénytelen leszek várni, fórumokat kerülgetni - szép kis mulatság lesz, azt hiszem mgshun-t is kerülni fogom (vicces, saját honlapot nem látogatni) -
#326 KomolyanFebruarig fogsz ra varni?
Ezt nem tudom elhinni! Csak tudsz valamit tenni ellene! Emlekszem nekem hogy fajt a szivem amikor masok itt irogattak milyen fasza a masodik resz es en nem jacchattam mert nem volt Ps2-om :( -
#325 Én sem bírok várni, de úgy néz ki kénytelen leszek. Vesszenek a régiókódok. (bezzeg a Rockstar meg tudja oldani a GTA-nál, hogy 3 napos eltéréssel jelenjen meg, de a 15x nagyobb Konami nem...) -
#324 Valo igaz hogy mar maga a tudat hogy eredetiben van meg valami feldobja az erteket es a fontosaggat de egy ilyen jateknal en nem fogok varnifebruarig.
Majd szepen megrendelem a USA-bol oszt kesz. -
#323 Engem zavar kérlek, több mint fél évet kell várni az eredeti, szines-szagos PAL verzióra, miközben ezt nem indokolja semmi. Mellesleg a TV-m nem bírja a 60Hz-et így az importálás kizárva. -
#322 Kit zavar? Nehogy mar nincsen 500 FT -od egy NTSC 2 Pal boot lemezre? -
#321 MG3: PAL megjelenés márciusban...
Úgy tűnik, hogy újfent hatalmas nagy hátrányban lesz az európai játékosközösség. Míg az észak-amerikai gamerek már novemberben megkaparinthatják a várva-várt MGS3-at, addig úgy tűnik, hogy nekünk még fél évet(!) kell várnunk mire a Konami méltóztatik eljuttatni kishazánkba is a pakkot. A JeuxFrance értesülései szerint a PAL verzió megjelenése 2005 márciusában esedékes, addig mehetünk zabot hegyezni.
To import or not to import, that is the question.
Posted by wilson on 2004 August 29 Sunday - 13:13:01