1762
-
#200 Láttátok A TRAILERT????
BASSSSSZZZZZUUUUSSSS -
#199 #193... -
#198 e3: Metal Gear Solid 3 infóbomba
Dixie Flatline, 14:30 - Játék: Nézdahátam
(IGN) Az IGN szerkesztőinek megadatott a lehetőség, hogy közelebbről is szemügyre vegyék a legújabb, s egyben sokszor a sorozat utolsó részeként aposztrofált Kojima projektet.
A történet szerint 1967-et írunk, amikor Snake - vagy épp valaki más - részt vett a Snake Eater azaz Klégyóevő hadműveletben. A kémnek a Szovjetunió szívében lévő, orosz bázisra kellett beszivárognia és beszerveznie egy tudóst, aki egy új típusú nukleáris fegyver - a tankszerű Metal Gear - készítésében működött közre.
Kojima szerint három fő aspektusa van az MGS3-nak. Elsőként klégyókat kell enni, másodszor a köpéstávolságon belül ódalgó egyéneket el kell tenni láb alól, s végezetül a végletekig álcáznod kell magad, hogy a második pontban felvázoltakat sikerrel vidd véghez és egyben az evésre szolgáló állatok éberségét is elaltasd.
A kajálás létfontosságú Snake életében. Először is kaja nélkül remegni kezdünk, ezáltal nehéz lesz célozni. Aztán lehet akármilyen jó a kemoflázs szerkónk, ha a gyomrunk hangosan korog, akkor lehetetlen lesből levadászni az ellent. Kétféleképp vadászhatunk: ágyúval "verébre" vagy darttal.
Minden kaját meg kell lőni vagy késelni. A romló állagú étkeket, pl. egy szépséges leveli békucit, érdemes mini dárdánkkal megbökni, így a későbbiekben is bekajálhatjuk vagy épp foglyunkat kényszeríthetjük némi abrakolásra és adott esetben ételmérgezésre. Amennyiben marokfegyverünkkel lőttünk a békára és feltételezzük, hogy maradt is belőle valami, akkor csupán rövid idő áll rendelkezésünkre, külöben a béka oszlásnak indul. Snake nem eszik meg mindent, amit beleerőltetünk. Az egészségre káros dolgokat azonnal kiköpi magából. Állítólag embert és macikat nem ehetünk. Nahát!
Amint megéhezünk, csak előkapjuk az inventárból a békát, skorpiót, gombácskát, halackát és falatozni kezdünk. Térjünk is át a dolgok sötétebbik oldalára. Mesterlövész puskák, nehéz gépágyúk és a rögzített védelmi állásokat mind kedvünkre használhatjuk. Kojima azonban sosem bízza a véletlenre kedvencének sikerét, ezért egy közelharcrendszert is beépített a játékba.
Mostantól lehetőségünk adódik az emberek megkéselésére. A keményebb egyének arcba és szegycsontba is állíthatják a dikicst. A kés segítségével pajzsként magunk elé vonhatjuk az áldozatunkat, de akár meglökhetjük, megrúghatjuk és üthetjük-vághatjuk őket.
Egyelőre ennyi, várjuk a hivatásos trailert!
info: Hardwired
-
#197 Jellegzetes Snake orr és száj.. -
#196 Ha ráképzelem a sapkát akkor se hasonlít a tábornokra:P -
#195 Remélem ez azt is jelenti hogy legalább 2x annyi idő alatt lehet végignyomni mint az MGS2-t:P -
#194 Ez nem is rossz teória.
Jó lesz Snake-kel nyomulni, de Solid Snake-kel is el kellene varrni a szálakat, ahogy illik. De úgy ám, hogy lehessen negyedik rész! =)) -
#193 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=9953&hw=1&h=1
Az átbaszásról:
SPOILER!!!!!!
Minden valószínűség szerint a történet egyik fele ténylegesen Big Bossról szól, a másik felében folytatódik az MGS2-nél abbahagyott cucc. -
#192 Azok a kártyák, olyyn lesz a játék mint egy szerepjáték.
Kiválasztod a kártyát ,annak van egy adott tulajdonsága, mondjuk a lövés vagy gyógyítás és azt elvégzi.
Szerintem erre lesz használható.. -
karfiol #191 Valami átba*ás tuti lesz Kojima-tól.Az lenne a meglepetés,ha nem lenne. -
KopaX #190 És akkor még nem is tudjuk milyen lesz az Acid, mikor játszódik, mik azok a kártyák, jajj mamám lehet gyűjteni psp-re is... -
#189 !!!
Big Boss-nak volt a szeménél sérülése!
...akko' viszont Snake télleg' Snake?
...akko' viszont nem 60-as évek?
...akko' megin' nagy Kojima átb*szás van? -
#188 azok a kis szmájlik pont ezt akarták jelezni....... -
#187 Ez nagyon gyerekes....
O.K fejezzük be. -
#186 YOU KISS MY ASS AND FUCK YOU..............
(Remélem jól írtam...)
-
#185 ha,ha!
Kiss my ass!
Remélem jól írtam... -
#184 Egy költő veszett el benned! -
#183 Majd kiderül! S mindenki derül! :D
Szerintem a Rose, a szemei miatt a pasi meg talán a tábornok , de az közel sem olyan biztos mint a ROSE. -
karfiol #182 Kik lehetnek ezek?
-
#181 Nézzetek be az E32004 topikba !!
Új képek!
-
#180 MGS első részével még mindíg nyomulok. És nem tudom megmondani, hogy miért... :D -
#179 Remélem ugyanolyan jó lesz a története , mint az előzőeknek... -
#178 Tudom! E3 ! Csak kicsit drágácska :D
-
#177 Vegyél egy repülőjegyet Los Angeles-be és látogass el a Convention Centerbe május 12-14 között. Kipróbálható. -
#176 Már nagyon várom.
Az MGS2 13! pörgettem ki :D
Az MGG1 7-szer.
Kell ez a játék akár béta akár majdnem teljes stádiumban van a fejlesztés. -
#175 Nagyon jó közelharc (jujitsu ;) implementálásnak tűnik (mint ahogy az már a TGS trailer-ből is kiderül). -
#174 http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=55096 -
#173 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=9483&hw=1&h=1
hopp, húsz kép és tonnányi információ -
#172 Na igen, csak aki elsőre végigrohan a darabon (mint én) az nem nagyon keresgél holmi infraszemüveget :)
Harmadik megoldás is van a lézereknél: kihasználni a bugot. Amennyiben mentesz, mielőtt nekilódulnál fuss előre - természetesen lebuksz és meghalsz. Ha azonban rögtön visszatöltöd az állást, szabadon átrohanhatsz :) -
#171 utóbbiról nem tudtam,előbbit meg megoldottam az infraszemüveggel. -
#170 Néha viszont rá volt kényszerítve a cigi használatára. MGS-ben pölö a lézereknél, avagy Sniperkedésnél ha nem volt pentazemin.
Régi Metal Gear-ben is volt haszna. -
#169 ez a kép szégyen nem ide való... -
#168 Első részben is volt cigije,csak nem szívta... -
#167 Fél OFF:
LOL - Jó a katonai tanácsadója a Metal Gear csapatnak!
http://index.hu/politika/kulfold/exoskel0311/ -
#166 Miota cigizik Snake ?:))) -
#165 Hadde mi akart lenni ? -
#164 Arra ott a gumi:) -
#163 Mikor beraktam még látszott. -
#162 Szvsz csak hulyul... -
#161 Ez kép akart lenni, vagy mi?