1762
-
#320 Semmi olyanra, ami elrontaná az örömöd - Kojima azért nem őrült meg :) -
#319 Nagyon sok helyszín benne volt a későbbi trailer-ekben (kb. mint most). Nem feltétlenül ua. a jelenet, de elég sokmindenre lehetett számítani belőlük. -
#318 Ha emlékszel az MGS2 trailekre, az ott lévő dolgok fele nem került be a teles játékba - vagy az adott helyszínen teljesen más történt. Ez már megfigyelhető volt a két E3-as MGs3as trailernél is, most is ugyanez a helyzet. -
#317 Nem erről van szó, hanem arról, hogy ha "napi 3x megnézed" a trailer-t, akkor a helyszíneket már eltárolod magadban és majd amikor először játszod észreveszed, hogy: áh, igen, ez már volt a trailer-ben, de az a jelenet még nem, úgyhogy az még jön stb. -
#316 Na igen, az a trailer nekem is megvan. De ott nem a jeleneteknél van más duma, hanem zseniálisan kiragadtak pár mondatot, összefűzték, mintha egy dialógus lenne, pedig valójában közük nincs egymáshoz. =) -
#315 Igen :)
Felért a trailer japán változata, mindössze 20 mega, érdemes lekapni, ég és föld a különbség a minőségben :(
trailert akarok -
#314 Az a helyzet mint a substance trailerjénél...kb 100x megnéztem és amikor játszottam vele, akkor tök máshol mondták azt szöveget ami mondjuk a trailerben egy másik jelenethez passzolt...huh vajon érthetően fogalmaztam? :)
-
#313 Hmm akkor lehet tényleg stikli van a dologban. =) Bár nem hiszem, hogy a cut-scene-ekre kamu szinkront nyomnának. -
#312 A japán változatnál sem stimmel :) -
#311 Hát ha visszaemlékeztek a Twin Snakes 27 perces trailerben sem volt meg a lip-sync, tehát lehet most is ennyi az ok.. nincs még kész, vagy esetleg japán lip-sync-re rakták rá az angol szöveget. -
#310 Én azt mondom, hogy alapból csak a Metal Gear Solid volt meg, aztán jött a folytatás, az alap megvolt a csavarhoz, most pedig kiteljesedik.
Az viszont NAGYON furcsa, hogy a Konami gyakorlatilag 1 nap elteltével feltette a honlapjára a trailert - az E3as változatnál is vagy egy hetet kellett várni. Erre két magyarázatot tudok: mivel a kiállítás még nem valami populáris, nem volt értelme visszatartani, vagy b: megint készülőben van valami.
Savage mester is jól észrevette: az elhangzottak nincsenek szinkronban a karakterek ajkával, ez is két dolgot sejtet: vagy agyonvágták és olyan dialógusokat vágtak be, amik nem az adott jelenetnél szerepelnek, vagy egyszerűen csak hibáztak ennél a pontnál. -
#309 Azt nem tudom eldönteni, hogy Kojima fejében volt-e egy átfogó koncepció a Metal Gear Solid részekről, amikor az elsőbe belefogott.. vagy folyamatosan szövi a sztorit hogy minl meglepőbb és fondorlatosabb legyen? Mert az utóbbi esetben attól tartok nem nagyon lehet kiagyalni semmit. -
#308 Ja, én is megtaláltam. :] Akkor nem nyert. =) -
#307 Köbö száz éve halottak (legalábbis a disk adatai szerint). -
#306 Huh, most megfogtál, én sem emlékszem :) A titulust köszönöm, de azért nem érdemlem meg, még van mit tanulnom - mellesleg a teljes szöveget leszipkázhatod tőlem, ott benne van: engedelmeddel most nem keresem meg, épp a japán verziós GC trailert töltöm fel az én és a ti örömötökre :) -
#305 Csak sajna nem emlékszem, hogy 50 vagy 100 éve volt. -
#304 Tőled mint szakértőtől kérdeznék egyet ha leget. =)
Otacon amikor mondta, hogy a Wisemen's Comitee tagjai megpusztultak az mikor volt? Az jutott eszembe, hogy ha 50 éve, akkor lehet Snake írtotta ki őket.. és azért említik a Patriótákat a trailer végén.
Hmm? -
#303 Nem jelent semmit, ez egy "álnév" a külső nép számára a patriótákra. -
Gábor #302 Azt értem,h a Patriots másik neve, de akkor is, mi a fenét jelent?! -
#301 Mondjuk ez elég fura számomra, az MGS2 szerint a nanogépek nem engedik kimondani a "Patriótákat", és ezért mondanak La-Li-Lu-Le-Lo-t. De kérdem én: nem tök mindegy, hogy egy teljesen ismeretlen titkos szervezetet milyen néven emlegetnek egy be nem avatottnak? =) -
#300 #296 -
Gábor #299 De akkor is, mi a fasz ez a La-Li-Lu-Le-Lo?? Úgy hangzik, mintha egy énekóráról lopták volna ki:) -
#298 Nyugi, én eddig a bandanaval nem voltam tisztában, nekem mindig is csak "fityegő" marad ;) -
#297 Mondjuk gondolhattam volna ha már a Who are the Patriots-ra a válasz a La LI Lu Le Lo.....nade mindegy..most már ezt is tudom :) -
#296 Nem nagy titok: a patrióták másik neve. -
#295 Te tudtad hogy mit is jelent???? -
#294 ;) -
#293 La-Li-Lu-Le-Lo----mindíg is kiváncsi voltam hogy ez mi a franc, mert felemlegették egyketten az előző két részben,de asszem hogy nem derült ki mi is ez. Tiszta ideg voltam hogy fingom sincs miről beszélnek, mert nem volt róla szó, vagy csak én emlékszek rosszul? Csak egy jelszó bakker és én ekkora jelentőséget tulajdonítottam neki..:)
-
#292 Pont ugyanezt akartam leírni...:)) (de tényleg) -
#291 Nono, ez nem a Half Life 2 :) Pont ez a lényege: Kojima megint mindenkit félrevezet. Látszólag tiszta a kép, az első és a második trailer gyakorlatilag összekapcsolható, no de kétlem, hogy Kojima ilyen nagy kegyesen szórná el a sztori legfontosabb elemeit. Az az érzésem hogy megint nagyon de nagyon oda leszünk kenve a falhoz. -
#290 Hű, asszem' én abbahagytam a MGS3 trailer-ek nézegetését. Megvárom a játékot és inkább lepjen meg az! Ez kezd túl sokat mutatni... -
#289 Létezik... Nem vagyok benne biztos, hogy az MGS benne van-e egyáltalán a top 10-ben (legalábbis az én top 10-emben). -
#288 Nalam a TOP
FFX
MGS
Suikoden 1-2
Terranigma
Chrono Trigger
Mohaa
BF
Szal a zenejuk na. -
#287 Na jó, nem. MGS az első. =)
Főleg Fortune témáját imádom! -
#286 Shenmue, Metroid Prime. -
#285 Hmm... meglehet bat egyiket sem jaccotam annyit hogy ezt meg is figyejem. -
#284 Igen. Silent Hill sorozat, különösen a negyedik rész büntet zeneileg. Emellett az Omikron is frenetikus volt a maga David Bowie számaival, de a Metal Slug 3 is ott van a toppon. -
#283 Szerintetek letezik meg ezen a vilagon jatek (a FFX-en kivul) amelyknek jobb lenne a zeneje mint a MGS-nak ?:) -
#282 Nem kell mar! Most kaptam ajanlatot mastol! Koszi mindenestre! -
#281 David Hayter számomra nem lehet vita tárgya, ő Snake és kész.
Ocelot-nal japánban is ugyanilyen fiatalos hangja van.. A Colonel talán az egyetlen, aki jobb a japán verzióban.