Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sigmavirus1
Régen mikor a kettõt vártam a napi teendõim között volt hogy hazaérve a suliból benyomtam az MGS2 trailer kazit(németbõl szerváltam)és vagy 10-szer végignéztem...aztán átmentem a másik szobába MGS1-ezni...

Amúgy lehet regisztrálni a nevedet dögcédulákra! Igaz csak a GC-s Twin Snakes-re. Én má regisztráltam!

Viva La Virus1!!!

Sajnos a hivatalos honlapon még semmilyen konkrétum sincs. Annak idején amikor nagyon vártuk itt Európában a második részt (pár milliónyian 😊, naponta nézegettem a visszaszámlálót... Gondolom nem én voltam egyedül...

sigmavirus1
Anak én is örûlnék!!!!!!!!!

Viva La Virus1!!!

Piftuka
Az csak COMMANDO volt, "s" nélkül a végén !

A téma miatt kérdezed ?
Nekem ez kimaradt...

Igazad van! Akkor, ha jól okoskodom, 2004. tavaszán fog megjelenni! (De lehet, hogy erre csak azért spekulálok, mert nagyon várom!!!!)

mohus
Metal Gear Solid 3...PS2
emlékszik még valaki a Commandos (C64,ZX) játékra?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sigmavirus1
2000-ben E3 majd a Zone of the Enders-hez a demo!

Viva La Virus1!!!

Biztos, hogy PS2 exkluziv lestz. Most azon agyalok, hogy a második résznél mi volt az idõrend. Mármint az E3 fesztivál, demó, és ezekhez képest mikor jelnt meg a játék.

Jacek
valami olyasmit irtak hogy 2004dec 31-ig PS2 exkluziv de hat valtozhat minden😊

sigmavirus1
A dzsungel az valami bevezetõ lehet mint a 2-ben a tankhajó! Legalább is remélem, én folytatást akarok nem elõzményt, persze ha elõzmény lessz nekem akkor is kell😊

Viva La Virus1!!!

A játék két részbõl áll majd. Az egyik a dzsungel. Ugyanakkor a Kojima utalt arra egy interjúban, hogy egy másik rész megint valamilyen épületben játszódik, szintén az MGS3-ban. Abban is igazad lehet, hogy a dzsungeles rész a MGS1 elõtt fog játszódni, már csak az évszámokból következtetve amelyek a demóban is feltûnnek, illetve a hivatalos honlapon.

Sephi
Szal megneztem a bemutatokat es nekem nem teccik a dzsungeles otlet. Szal en nem tudom ez milyen lesz csak nehogy olyan legyen hogy a jatek meg a Shadow Mozes elott jacodjon mert fobe lovetem magam. Nekem folytatas kell vaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi. Engem a PS2-es pontosabb dátuma érdekelne. A hivatalos MGS3 honlapon még errõl nincs semmi. De hátha egy elejtett Kojima mondat... Vagy ilyesmi.

Piftuka
Õh, azt nem, de az csak a PS2-es megjelenés !

PC-re 2005-ben jelenik meg a tervek szerint.
Az elõzetes videóban a megjelenés dátuma 2004. Tudja valaki pontosabban, hogy ez melyik hónap lehet?

Ron Ragm
kell de ha zet is csak DVD-n adják ki én...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Piftuka
Nagyon ott van a szeren !

A RAMBO a Predator filmeket és a Splinter Cell és MGS játékokat gyúrták egybe, mindenbõl a legjobbat összeválogatva !

Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg PC-re is !!!

Most irígykedem még a GAME CUBE tulajdonosokra is a MGS: Twin Snakes miatt.

Aki nem tudná ez az elsõ és a második rész egybegyúrva, finomítva a sztorin, NAAAGYON feljavított grafikával !
Jaja! Nagyon ütõs kis video, az biztos!

Neme.
Öt percig keresgéltem az állam utána.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
😊) Mi másra? 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

sigmavirus1
Csak azt nem tudom hogy mit keres Snake egy dzsungelben, talán a Patriótákat(vagy ami maradt belõlük)?

Viva La Virus1!!!

CSOCSO
😊)))))))))) fasz
sigmavirus1
Ki látta az MGS3:Snake Eater trailert?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Azért szerintem jól néz ki!

Viva La Virus1!!!

[Rush]
Nesztek 😊

hTTp://ror.hu/

sigmavirus1
Be van jelenve hogy az új MGS címe:
Metal Gear Solid 3😛atriots

Tökre várom!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Oooo, kösz!

Viva La Virus1!!!

CSOCSO
felteszed netre a képet... extra.hu n csinálsz magadnak oldalt felteszed majd ide ezt írod:
<Ímg src="http://www.extra.hu/sigmavirus/mittoménmilyenkép.jpg">

ennyi.. a címet beírod ahogy kell csak az elején sima kis i az img ben nem nagyÍ
sigmavirus1
Lehet még belõle valami, csak támogatni kéne pénzel!
-
-
-
psssst...még mindig nem tudod hogy kell képeket beszúrni me nagyon szeretném ha be tudnám szúrni a gépet ide!

Viva La Virus1!!!

Davidus
Ja elég pofásan néz ki😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
És ezt megkaptad?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ehh...most nincs nálam a floppy amin rajta van de ha megtalálom azt az oldalt ahonnan leszedtem akkó még máma elküdöm!

Viva La Virus1!!!

Davidus
Az a cím már nem él. Erre jöhet [email protected]
köszi

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
Tegnap küldtem egy e-mailt, megkaptad?

Viva La Virus1!!!

Davidus
Be lehet ide is linkelni de én nem vágom hogy kell😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
Van egy képem a géprõl, ekküggyem az emíledre vagy be lehet ide valahogy tenni?

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Remélem nem fejleszt rá senki! Beba***a ha csak arra jelenne meg az MGS3! Bár ez biztos nem történik meg!
A SEGA-t sajnálom...

Viva La Virus1!!!

Davidus
A SEGA-t is kiszoritották a piacról majd pont a noname phantomot nem fogják😊 De a kínai piacon biztos kelendõ lesz😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
De az a 0.0001% még bejöhet!

Viva La Virus1!!!

Davidus
Ja van 0.0001% arra hogy nem fuccsol be az elsõ évben😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
Nem biztos!

Viva La Virus1!!!

Davidus
"A Phantom az egy új konzol lessz egy teljesen ismeretlen cégtõl!" Ennek kurva nagy bukás szaga van😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
A Phantom az egy új konzol lessz egy teljesen ismeretlen cégtõl!
A Substance-ben benne van Meryl...elég szar volt hogy a kettõbõl kihagyták!

Viva La Virus1!!!

barret
ja,meryl nekem is kéne...nagggyon jó hangja van!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Davidus
Mi a szar az a phantom?😊

V9ykn8_TZL0

sigmavirus1
Nem hinném hogy a PC szegény, Bill boy támogatja azt a millióival!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Valószínû hogy lessz PC verzió is, a substance-nek is lessz/van...

Viva La Virus1!!!

CSOCSO
szegény-t kihagyta sigmavirus😊
sigmavirus1
Remélem hogy végre Snake lessz a központi fõszereplõ és Merylrõl is lehetne szó benne!

Viva La Virus1!!!