1762
  • Al Age
    na ez igen. de gondolom a kódneve ugyancsak Snake lesz
  • SaVaGe
    Igen. Solid Snake a hatvanas években még meg sem született, így az, hogy ő legyen a játék főszereplője teljességgel kizárt.
  • Sephi
    Igen ember de en alig elek! Orulok ha enni tudok es kicsit netezni. Igaz mindenap megy egy ora vagy 2 gama de azt nem arra fogom pocsekolni hogy tobszor vegig toljak egy gamat!
  • Al Age
    hát ha jól értelmezem SaVaGe üzenetét, akkor sztem a mgs3-ban nem Snake-kel, hanem Big Boss-szal fogunk nyomulni?
  • aabyssx
    > Szal kepzeld csak el mennyi kedvem van egy nap melo utan jaccani tobb orat.

Hát, én gyakran alig bírom kivárni, hogy vége legyen ennek a napnak és legyen egy kis időm játszani.
  • Sephi
    Nem ugy! Snake nem oregszik? Ha mondjuk akkor volt 30 eves akkor most megis ...?
  • Sephi
    Bocs... az volt az erzesem hogy fital vagy.

A en programom :

Egy nap 08:00 - 20:30 -ig melo
    Masnap 09:00 - 19:00 -ig melo

hetvegen meg elutazok aszonyhoz.

Szal kepzeld csak el mennyi kedvem van egy nap melo utan jaccani tobb orat.
  • SaVaGe
    Mert Solid Snake a MGS3 főhősének, Big Boss-nak a klónja.
  • aabyssx
    > fiatal vagy es szabad

TERRA LOL

Munka, családi és egyéb okok miatt van kb. 3-3-5 órám játszani általában (kedden, csütörtökön és talán vasárnap). Ennyi egy hét.
  • Sephi
    Konyveket en is tobszor olvasok de nem azert mert nem ertettem hanem mert elvezem.

A jatekokal talan te azert vagy ugy mert te nem sulizol es melozol is egyszere. Neked van idod Dog Tag-eket keresni mert egyenlore fiatal vagy es szabad. Hidd el nekem hogyha nekem is ennyi idom lenne mint neked akkor en se haboznek. Az osszes FF-et fullosan vittem vegig akkoriban es a FFX2 -ot mostanaban de azt is csak a story miatt.

Glass Rose-t en is ujrakezdem mert tobben mondtak hogy nagyon jo.
  • aabyssx
    > 80% -ban a jatekokat a story miatt jaccom

Nálam volt olyan, hogy EGY KÖNYVET kettőször olvastam ki egymás után, csak hogy megértsem a történetet, vagy egy filmet (anime-t) egymás után többször néztem meg.
    Pl. a FF10 sztori részét 3x vittem végig, csak hogy pontosan megértsem.
    A Sons of Liberty-t számtalanszor, mivel annak nagyon ping-pong története van (BTW ebben benne van az összes dog-tag is és az EU-Extreme nehézség is, de mindegy).
    A Glass Rose-t másodszorra játszom, közvetlenül azután, hogy egyszer végigvittem és döbbenetes, hogy az eleje is mennyire konzisztens.

Ha egy játékot csak egyszer játszol (főleg olyat, amiben jól kidolgozott történet van), akkor az olyan, mintha egy festményre csak egy pillantást vetnél és továbbmennél. Ha nem tűnődsz el a részleteiben, akkor az értékének csak töredékét kapod. Legalábbis ÉN így vagyok vele.
  • Sephi
    Imadok jaccani. De nagyon ritka az olyan jatek amit tobszor vegig viszek. Nem kell ezert elitelni senkit baratom.

80% -ban a jatekokat a story miatt jaccom ezert is van az hogy RPG fan vaok.
  • aabyssx
    > Nalam borzasztoan ritka , sot utalok , egy jatekot tobszor vegigvinni mert megunom es rosz benymasom marad rola

Biztos, hogy Te szeretsz játszani? /:|
  • Sephi
  • CSOCSO
    ja.. innen kimaradt a lolsag 1-3 ig.. ha kivancsi vagytok ilyen mgs parodiakra lessetek meg az mgs2 topikot
  • CSOCSO
    lolsag 4... sajat gyartmany:)

jobb odlalt en.. bal oldalt a haver:).. no mindegy...
  • Sephi
    Akkor most jon a csattano.

Ha a MGS 3 -ban a '60 eveknek jaccodik... akkor szerinted Snake miert nez ki ugyanugy mint a MGS2-ben ami 200x -ben jaccodik?
  • SaVaGe
    Mindkét szcenárió valós volt, de a Patrióták által előre megtervezve.

Campbell a Shadow Moses-i eset után visszavonult, valószínűleg kutya baja. A MGS2 eseményeiről feltehetőleg semmit nem tud.
  • Sephi
    Koszonom!

DE!

Akkor a Tanker elsujeztese es Arsenal valos dolgok voltak ugye? A Plant is meg minden letezett. Az egesz akcio akkor egy test volt de lenyegeben Arsenal letezik nem igaz?

Az nem derul ki hogy mi tortent az igazi Cambell-el?
  • SaVaGe
    Tehat akkor Cambell es Rose akik Raidenel beszelgetek azok vegulis a Patriotak volak? De akkor vegen Raiden az igazi Rose-al talakozik? Imseri vagy nem ismeri?

Rose hús-vér nő, de a Patrióták lekapcsolták, amikor lebuktatta őket Raiden előtt, és attól kezdve a codec frekvenciáján egy M.I. beszélt helyette. A végén Raiden a valódival találkozott, ehhez nem fér kétség.
    Nem tudni, hogy a Patrióták valóban egy mesterséges intelligencia részei-e, vagy mindössze elterelték ezzel a figyelmet az identitásukról.

Az egesz tortenet a Shadow Moses alapjan tortent de akkor en nem ertem. Ez egy teszt vagy ez tenyleg megtortent? Arsenal letezik nem?

Az egész egy szimuláció volt, -a Shadow Moses-i incidens képére alkotva- arra a célra megtervezve, hogy adatokat gyűjtsenek, mennyire tudják manipulálni emberek gondolatait / cselekedeteit.

Az Arsenal vegulis micsoda? Maga a cucc amivel a Patriotak akarjak iranyitani a jelent es a jovot?

Az Arsenal a GW rendszert védelmezi, amely rendszerrel a Patrióták cenzúrázni / kiszűrni akarják a felesleges és irreleváns információkat, amik az emberiség fejlődését hátráltatják.

Akkor most ki a rosz fiu? Ocelot a patriotaknak dolgozik nem? Raiden is? Es akkor Solidus miert gonosz mert meg akarja oket alitani?

Mind a Patrióták, mind Solidus nézeteiben van némi ráció, egyikük sem kimondottan gonosz.
    Ocelot a Patrióták kéme, Raiden pedig tudta nélkül / akarata ellenére nekik dolgozik, mivel nincs más választása.
  • Sephi
    A jo eg aldjon meg :)))

Azert ne ennyire bonyorultat!

Lenyegeben , es ahogy korbe olvastam , a jatek lenyeget megertettem.

En azt fogom csinalni hogy szepen megvarom a harmadik reszt es ha abbol sem derulnek ki ezek a valaszok akkor melybre kutatok.
  • Seth
    pölö itt is van egy... jó olvasást
  • Seth
    Vannak leírások és találgatások hogy hogyan is kéne értelmezni a játék storyját,keress rá mondjuk hogy metal gear solid 2 story analisis vagy mittudomén, még régebben így találtam róla bővebb leírást és sokminden világos lett.
    Persze még ölég sötétbe vagyok :)))
  • Sephi
    Ember. 10 orat vett el a jatek es mindere totalisan odafigyeltem. De ezekre a kerdesekre nincs valasz benne. Vagy van es en nem figyeltem oda.

Nalam borzasztoan ritka , sot utalok , egy jatekot tobszor vegigvinni mert megunom es rosz benymasom marad rola.

Tehat orulnek ha valaki valaszolni tudna nekem!
  • aabyssx
    > Na ezeket nem ertem.

Játszad még végig párszor!
    (Mert nem egy egyszeri játék.)
  • Sephi
    Mikozben az elozot irtam ment le a credtis... most halottam az utolso beszelgetest Snake es Otacon kozott... bazeg de kirazott a hideg :)
  • Sephi
    Na most vittem vegig de meg mindig kodos.

Tehat akkor Cambell es Rose akik Raidenel beszelgetek azok vegulis a Patriotak volak? De akkor vegen Raiden az igazi Rose-al talakozik? Imseri vagy nem ismeri?

Az egesz tortenet a Shadow Moses alapjan tortent de akkor en nem ertem. Ez egy teszt vagy ez tenyleg megtortent? Arsenal letezik nem?

Az Arsenal vegulis micsoda? Maga a cucc amivel a Patriotak akarjak iranyitani a jelent es a jovot?

Akkor most ki a rosz fiu? Ocelot a patriotaknak dolgozik nem? Raiden is? Es akkor Solidus miert gonosz mert meg akarja oket alitani?

Na ezeket nem ertem.
  • Sephi

Mostmeg a virusos lemez... ize... hmm :)) Van egy sejtesem de nem irom le. Majd kiderul :))
  • Seth
    Nem véletlen...majd meglátod(hallod ) a végefelé
    (S3 project:))-ezt majd a végén megérted
  • Sephi
    Azt viszont megfigyeltem baszus hogy amikor Raide-el kezdunk a jatek kezdete pont olyan mint a MGS egyese :)) ugyancsak vizben jon es liftet varni kell meg a vetkozes felmenet :)

• CrucifX
    Minden egyes emberbe, aki kapcsolatban áll a kormánnyal (közvetve vagy közvetlenül, lsd. Snake/Raiden)
  • CrucifX
    Arrgh, Savage cimbi megelőzött :)
  • Sephi
    A "mindekibe vannak nanogépek beépítve" mondatot hogy erted? Minden egyes elo emberbe?
  • CrucifX
    Csak egy egészen kicsit ;)
    Sempre Fi = a tengerészgyalogság "jelszava" (a valós életben is), azt jelenti: örökké hűséges.

Merlyn és Snake úgy látta, hogy együtt nem lennének nyerő páros hosszútávon, így búcsút mondtak egymásnak. Mei Ling pedig szimplán kikerült a képből, ajánlom figyelmedbe az "In the Darkness of Shadow Moses-t".
  • SaVaGe
    Semper Fi:
    Az amerikai tengerészgyalogosok közkedvelt mondása, jelentése: "Örökké hű."
    Mei Ling folytatta tanulmányait az egyetemen, Meryl pedig ismeretlen helyen tengeti a napjait.
  • Seth
    mindekibe vannak nanogépek beépítve, biztonsági okokból(aka mindenkit figyelnek).Hogy mikor léteztek a patrióták azt a 2 végén megtudod( a credits után).....nem mondom meg mer döbbentős :))
  • Sephi
    De varjal mar! A Patriotak azok mikor leteztek? Es hogyhogy a nanogepek nem engedik kimondani? Ezt nem ertem :(
  • Seth
    A La-Li-Lu-Le_lo a patrioták másik neve. Végülis a beépített nanogépek nem engedik kimondani a patriots-okat csak egy két ember(pl Snake) tudja normálisan kimondani. Ezért más csak azt tudja mondani hogy lalilulelo
  • Sephi
    Az a Li-La-Lu-La vagy micsoda beszolas az mit akar jelenteni? Mert sokat utalnak ra?

Es a Sempre Fi ?

De vegulis mi tortent Mey Ling-el es Maryl-nel a Shadow Moses utan? Vagy ez a 2 resz vegen derul ki?

Mert en most jaccom a 2-est es ott vagyok amikor a bombakat kell izelni :) Tehat ha a valasz ez utan van akkor nem akarom meg tudni :P
  • Seth
    La-Li-Lu-Le_lo :))