1762
-
#160 Erre mindig is asozntam... hogy ... ugye ... elbvan a gyerek ha jaccik. -
#159 :D
-
#158 Én úgy vettem észre, hogy mikor már másodjára, vagy harmadjára viszed végig(tehát ugyanazon a mentésen mész végig) egyre több katona van alsógatyában. Negyedszerre már az osztag fele boxerban volt :)
-
#157 En soha sem felejetem el hogy amikor a MGS 2-ben abba a nagy terembe kerultem ahol tele volt katonakkal es neztem ahogy nezika kepernyot majd bemasztam a szelozorendszerbe es kijottem a kovetkezo szobaban es az egyik ipse egy szal alsogatyaba volt :))) -
#156 -
#155 Akor most folytatom a missziómat (ha már újraélesztettetek). -
#154 DIRRRRR (rákattintasz a continue feliratra) -
#153 de azért jó volt nem? -
#152 looool!!!! -
#151 Snake...answer me..SNAKE...SSSNNNNAAAAAKKKKKEEEE -
#150 Arghhhh arghhhh arghhh arghhh (idezet Solid Snake meghalasi felkialtasabol)
Ahah :))) -
#149 09 -
#148 10 -
#147 Continue? -
#146 Hát akkor Mission Failed!:) -
#145 Persze, hogy nem szembetűnő a különbség egy 1024x800-as, full AA és atmoszféra effektezett kép után...
...ha ilyen minőségben mozogna a kép, akkor olyan lenne, mint egy CG múvi egy gyengébb játékban. -
#144 A hivatalosak kb. 90%-a is ilyen. -
#143 egyébként szerintem ijesztően rá vagy tekeredve erre a prerender témára...azé ebbe nincs ennyi...Mondjuk a Getaway esetében volt nagyon szembetűnő,de a mostani képeken max a recék vannak eltüntetve,ami ha az eredetiben benne lesz,nem fog senki kiugrani az ablakon(lásd Jak2,GT4,stb)...hiszen közel ugyanez a látvány fogadja...főleg egy rgb kábellal... -
#142 Ehh... ezek még csak nem is hivatalosak, hanem kiszivárogtatottak (bár gyanítom, hogy maga Kojima volt a felelős). Ha esetleg megnézted volna a többi képet is, láthattál volna több helyen is hibát ;) -
#141 Általánosságban harcolok az összes (márketing célú) átverő szkrínsot ellen és küldetésemnek tekintem minden esetben felhívni erre más (naív áldozatok) figyelmét! -
#140 Minek ezzel foglakozni? Konami csinaja bazeg! Ezek meg szar nem adtak ki ... na jo Apocalypse de hat az kerem egy fekete pont a tobbi piros kozzot :)) -
#139 Persze, hogy nem zavar!
De ha azt mondják, hogy ingame shot, akkor vaze' legyen rajta a rece!
Ha nincs rece, akkor biza átb*szás shot, nem ingém. -
#138 Ha az MGS2ben nem volt zavaró a minimális rece, akkor itt sem lesz. -
#137 "bár ki tudja"
Én. -
#136 Aabyssx-nek az is prerender, ha már egy ingame képbe belenyúlnak. Abban igaza van, hogy ekkora élsimítással nem fogunk találkozni... bár ki tudja.. -
#135 Ha jobban megnézedláthatod az álcázás fokának kijelzőjét, ergo ez NEM prerender, néhol még textúrahibák is vannak... -
#134 Pahh baz en ma' alig varom hihe :) -
#133 Ilyen lesz, csak nem lesz rajta ekkora AA. -
#132 Játék közben biztos nem ilyen lesz...:( -
#131 Jelenleg kirazott a hideg hihe. -
#130 Prerender rulezik! -
#129 Végre, végre, végre!
Friss, ropogós MGS3 in-game képek érkeztek. A textúrákon van még mit javítani, de a korai verzió miatt elnézzük ;)
További képek itt!
-
#128 Cool !
Dante..... -
DeadBear #127 Nyú videjó -
#126 Hahó mindenki uj vagyok errefelé !
Dante.... -
#125 Ja, nem akarok Off-olni itt is de küldtem mailt az X3-al kapcsolatban! -
#124 Hát nem volt akkor elég?????:D -
#123 En azt jaccotam :) -
#122 A Substance-ben elég sokat lehet a kardal és Snake-el nyomulni!:) -
#121 Mondjuk en kivoltam azert mert Raiden-el kellet jaccani :( Nekem Snake kellet volna. De bazz milyen grafkaja van a MGS2-nek... akkor milyen lesz a MGS3:)