Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Erre mindig is asozntam... hogy ... ugye ... elbvan a gyerek ha jaccik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Seth
Én úgy vettem észre, hogy mikor már másodjára, vagy harmadjára viszed végig(tehát ugyanazon a mentésen mész végig) egyre több katona van alsógatyában. Negyedszerre már az osztag fele boxerban volt 😊

PSN ID.: Beegabor

Sephi
En soha sem felejetem el hogy amikor a MGS 2-ben abba a nagy terembe kerultem ahol tele volt katonakkal es neztem ahogy nezika kepernyot majd bemasztam a szelozorendszerbe es kijottem a kovetkezo szobaban es az egyik ipse egy szal alsogatyaba volt 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth

aabyssx
Akor most folytatom a missziómat (ha már újraélesztettetek).

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
DIRRRRR (rákattintasz a continue feliratra)

Viva La Virus1!!!

Seth
de azért jó volt nem?

Sephi
looool!!!!

Seth
Snake...answer me..SNAKE...SSSNNNNAAAAAKKKKKEEEE

Sephi
Arghhhh arghhhh arghhh arghhh (idezet Solid Snake meghalasi felkialtasabol)

Ahah 😊))

sigmavirus1
09

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
10

Viva La Virus1!!!

Sephi
Continue?

sigmavirus1
Hát akkor Mission Failed!😊

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Persze, hogy nem szembetûnõ a különbség egy 1024x800-as, full AA és atmoszféra effektezett kép után...

...ha ilyen minõségben mozogna a kép, akkor olyan lenne, mint egy CG múvi egy gyengébb játékban.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A hivatalosak kb. 90%-a is ilyen.

www.youtube.com/aabyssx

Alien!
egyébként szerintem ijesztõen rá vagy tekeredve erre a prerender témára...azé ebbe nincs ennyi...Mondjuk a Getaway esetében volt nagyon szembetûnõ,de a mostani képeken max a recék vannak eltüntetve,ami ha az eredetiben benne lesz,nem fog senki kiugrani az ablakon(lásd Jak2,GT4,stb)...hiszen közel ugyanez a látvány fogadja...fõleg egy rgb kábellal...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

SaVaGe
Ehh... ezek még csak nem is hivatalosak, hanem kiszivárogtatottak (bár gyanítom, hogy maga Kojima volt a felelõs). Ha esetleg megnézted volna a többi képet is, láthattál volna több helyen is hibát 😉

It\'s not my fault you suck.

aabyssx
Általánosságban harcolok az összes (márketing célú) átverõ szkrínsot ellen és küldetésemnek tekintem minden esetben felhívni erre más (naív áldozatok) figyelmét!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Minek ezzel foglakozni? Konami csinaja bazeg! Ezek meg szar nem adtak ki ... na jo Apocalypse de hat az kerem egy fekete pont a tobbi piros kozzot 😊)

aabyssx
Persze, hogy nem zavar!
De ha azt mondják, hogy ingame shot, akkor vaze' legyen rajta a rece!
Ha nincs rece, akkor biza átb*szás shot, nem ingém.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ha az MGS2ben nem volt zavaró a minimális rece, akkor itt sem lesz.

aabyssx
"bár ki tudja"

Én.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Aabyssx-nek az is prerender, ha már egy ingame képbe belenyúlnak. Abban igaza van, hogy ekkora élsimítással nem fogunk találkozni... bár ki tudja..

SaVaGe
Ha jobban megnézedláthatod az álcázás fokának kijelzõjét, ergo ez NEM prerender, néhol még textúrahibák is vannak...

Sephi
Pahh baz en ma' alig varom hihe 😊

UNREG
Ilyen lesz, csak nem lesz rajta ekkora AA.

sigmavirus1
Játék közben biztos nem ilyen lesz...😞

Viva La Virus1!!!

Sephi
Jelenleg kirazott a hideg hihe.

aabyssx
Prerender rulezik!

www.youtube.com/aabyssx

SaVaGe
Végre, végre, végre!
Friss, ropogós MGS3 in-game képek érkeztek. A textúrákon van még mit javítani, de a korai verzió miatt elnézzük 😉
További képek itt!

d.t.f!
Cool !
Dante.....

Let\'s rock BABY..!!!!...

\"don\'t worry, be happy\"

d.t.f!
Hahó mindenki uj vagyok errefelé !
Dante....

Let\'s rock BABY..!!!!...

sigmavirus1
Ja, nem akarok Off-olni itt is de küldtem mailt az X3-al kapcsolatban!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hát nem volt akkor elég?????😄

Viva La Virus1!!!

Sephi
En azt jaccotam 😊

sigmavirus1
A Substance-ben elég sokat lehet a kardal és Snake-el nyomulni!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Mondjuk en kivoltam azert mert Raiden-el kellet jaccani 😞 Nekem Snake kellet volna. De bazz milyen grafkaja van a MGS2-nek... akkor milyen lesz a MGS3😊

Ja, sajna... annyira jo lenne legalabb egyszer elejetol vegigmenni a jatekon csak karddal 😊
Nekem a kedvenc reszem, mikor Arsenal Gearben harcol Raiden es Snake a platformon a sok leugralo Tengus ellen, es idonkent elojon a Fission Mailed kepernyo. Elsore be is doltem neki, majdnem meg is haltam miatta 😄D Amit meg imadok, mikor Fortune "bemutatkozik" SEAL Teamnek, es Ocelot es Gurlukovich parbeszedet a Metal Gear elott, es... igazabol a jatek minden pillanata zsenialis 😊

Sephi
Jo vazz de a kardot is majdnem a vegen kapod meg... Szerintem a legjobb jelenet az egesz jatekban az amikor a Metal Gear-ok ellen kell harcolni. Az a hangulat 😊

Egyszeruen csak meg nem tartasz ott. Amit irtam a patriotokrol, azt a credits vegigfutasa utan amolyan raadaskent radiozza Otacon Snakenek. Sorry, nem akartam spoilerezni, nem tudtam hogy meg nem jaccottad vegig.

CSOCSO
😞 nagyjábol értettem... csak... csak ennyire részletesen nem...
aabyssx
Gáz, ha valaki lemarad a sztoriról... :|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Raiden jó fej, hiába csúszik el a madársz*ron, vagy néz ki úgy mint egy nõ, mert a high frequency blade nagyon ott van és ez mindenért kárpótolja! 😉

BTW Snake unalmas, cyborg ninja rulez. 😊

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
mivab?😊)))))) nahjo.. valaki csináljon a gamezhez egy fordítást...
amugy nincs bajom raidennel.. az elején szar volt hogy nem snake-t irányítom de igy tök cool hogyha mellettem van snake...mondjuk most vagy 50 metal gear ellenn kéne küzdenem de baromira nincs kedvem...
sigmavirus1
Jah, Raiden nem volt rossz de most már szívesebben irányítanám Snake-et vagy Big Boss-t!

Viva La Virus1!!!

Hali!
Mi bajotok Raidennel? Kicsit lamanak allitjak be a beszelgetesek soran, de azert tokos gyerek 😊 Csak neki is megvannak a gyenge pontjai, ezesetben a maganelete.

Ocelot, patriots, Olga gyerekerol meg: SOL/Substance vegen emlitik, hogy a patriotak 100 eve halottak. Innentol Ocelot hiaba megy utanuk levadaszni oket. Snake pedig emliti, hogy ne aggodjon a gyerek miatt Raiden, ki fogja szabaditani.

aabyssx
A PSM2-ben olvastam egy érdekes (pletyka alapú) spekulációt:

Ha Raiden szerepel a Snake Eater-ben, akkor az nem 1960-ban játszódik, mer' Raiden a 80-as években fogott elõször fegyvert Solidus kezei alatt 6(?) évesen. Márpedig egyelõre úgy tudjuk, hogy Raiden szerepelni fog a Snake Eater-ben.

www.youtube.com/aabyssx