1762
-
najóvanakkó..písz:D -
En is poenkodtam de ezel itt ... na :D -
azt direkt írtam ilyen flegmán ....csak vicc volt. Én is várom mint a messiást
-
Es mint mar mondottam a warez verza max 5-6 napig lesz hasznalhato mert aztan kivele. -
Valahogy erzem hogy osszeteveszted a dolgokat. En nagyon nagy MGS fan vagyok es megvan az osszes verzio (Ps,Ps2,GC) erdetiben. En mar alig varom a harmadik reszt. Van egy tonna kepem es minden trailer. Meg a FFX2-ot sem vartam ennyire mint ezt.
Engem lent az zavart hogy Seth kollega "ezzel" -nek nevezte :DDD
-
Nem az a baja Sav-nak, hogy megszerzed/megszerzitek a warez verziót - mi sem vagyunk szentek. Mindössze az zavar, ha az ember veri utána a mellét, vagy előtte állandóan azt szajkózza, hogy milyen fos, miért nem jelent még meg. (no offense!) -
Hgoy felvilagositsam kegyed csak szolok hogy megjelenes utan kb 4 nappal a kezemben lesz az eredeti. Ha addig sem birom ki es hamarabb megjelenik akkor letoltom a warezt es amig nem kapom az eredetit azzal fogok jaccani.
-
Igen, a neve importálás. -
Miért tudsz más alternativát,itt? :D -
Pontosabban játssza majd az, aki leszedi szépen warezban... -
mert? -
-
"ezzel" ? Hmpf! Barbar! -
-This is Snake! What's the mission?
-It is a rescue mission.
-Rescuing who?
-Monkeys.
-What!?
-Monkeys!!Your mission is to infiltrate the jungle and capture all of the monkeys..
-Gotcha!! -
hát én nem akarok ezzel játszani...
mert még nagyon beleélem magam és kimegyek a kertbe krumplibogarakra vadászni.. -
Te fel fogod hogy mar csak kb masfel het es jaccuk? -
-
....
Igen , ez a O-Zone a Dragosztea din tei szama....
VAZEG!!! A MGS THEME :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
akárhogy dúdolgatom nem tudok rájönni hogy ez minek a dallama lehet..:)))-most komolyan -
Taaa daaa daaaaaaaaa darira raaa raaaa ra ra raaaaa dariraraaaraaaa daaaraaaa daaaa da rira rira daaaaaraaaa dara daaa darira ra ra :DDDDD
Anyad!!! Jelenye'e ma' meg vazeg!!! -
.: MGS HUNGARY V2.0 :. -
Akkor jelenik meg de en addigra remelem mar vegig viszem :DDDD -
17 -
November 19. -
Mikor is jelenik meg elvileg nov eleje am i right? -
"Metal_Gear_Solid_3_Sneak_Eater_PS2DVD-GAMEOVER"
Remek vicc.... bar mostanaba kell jojjon... jajajajajajajaja! -
Bake!!!!! -
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!! -
Demóteszt -
-
Metal Gear Solid 3 Release Date
One of the biggest games of this holiday season, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, has finally gotten a release date. Konami has announced that the game will be in stores November 16th in the United States. Japanese Gamers will have to wait a bit longer for the title, but not too long, as the game will hit stores on December 16th there. -
Max ha nem birom kivarni mig megkapom akkor letoltom... szerintem tuti meg fogjak oldani a warezesek ket DVD-en. -
No ez jó kérdés, a jelek szerint egy, sanszos a dupla réteg. -
Meg egy kerdes! Egy DVD lesz vagy ketto? -
Amen! -
Ha nem, akkor is el lesz intézve a pihenő ;) -
Dehat... akkor meg pont... szabin vagyok.... HURRRAAAA!!! :))))) -
"Snake Eater sneaks into the US on November 17, one month before Japanese release."
forr. Gamespot -
Jinchuu #442 Ja, harmadrészt meg ugye elképzelhető, hogy én voltam csupán béna! :) -
Jinchuu #441 Tényleg rövid, de jóóóó! :D
Amúgy én is megpróbáltam mögéjük lopózni, de nekem sem sikerült. Mondjuk utána rájöttem, hogy miért is nem sikerült! :) Egyrészt ugye én frissen lehullott leveleken próbáltam meg utána eredni, ami kissé hangos! :) Másrészt meg ugye dzsungelben vagyunk és itt szvsz nem lehet annyira csöndben lopakodni, hogy esélyed legyen meglepni őket, hallgasd csak meg, még a leglassabb mozgásnál is símán lehet hallani a lépteidet! :)