Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
nekem is tetszett a 2. rész, de nálam sokat levett az élvezetbõl, hogy Raiden-nel kellett menni a játék nagy részében, qrván nem volt szimpatikus😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

aabyssx
Ja. A cobra unit elég snassz és egy kicsit erõltetett.

BTW nálam a Sons of Liberty a kedvenc, de a Snake Eater is meglepõen jóra sikerült. Nem gondoltam, hogy ilyen elõdök után lehet hasonlóan jóra csinálni a folytatást.

*spoiler*

Viszont szét röhögtem az agyamat, amikor Raid... ööö... Raikov-nak öltözve akár bele is rúghattam a járõrökbe és még meg is köszönték.
Pedig õ "csak" major. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Neme.
Sztem egy szinten van. Szebb az MGS3, az utolsó bossfight gyönyörû volt, de szvsz az MGS2 fõgonoszai sokkal jobbak voltak, és a sztori is érdekesebb volt.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Petyus_
Nekem még mindig nincs brrrrr. <#duma>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Al Age
sokan végigvittük már és sztem aki végigvitte azon emberek 99,999%-a szerint jobb, mint a MGS2

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mila69en
végre megvan éljen a posta
huha elsö ránézésre elég ütõsnek tûnik

végig vitte má valaki kivánsi lennék hogy van e akkora a gamma mint a MGS2?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
én is õt várom má de holnap se jön<#violent>POSTA

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Neme.
Ahh, én mindig hármat eresztettem bele, olyankor végleg leállt a brekegéssel.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Petyus_
Ahh ha holnap se hozza a postás megõrülök.. <#boxer>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Moyko
and what happend?

There is only one Boss!

CrucifX
Savage megjelenes utan 1 honappal megcsinalta.

aabyssx
Az gáz, ha nem jelzi...

BTW motoron RPG vagy Scorpion. Ezekkel lehet célozni is. Fõleg a Scorpion-nal, az RPG-vel meg nem is kell annyira. 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Elég csak egyet belelõni, lényeg, hogy brekegjen. 😊)
Azt, hogy melyiket találtad meg, úgy láttam nem jegyzi sehol.
Van egy pár, amelyik elég kemény helyen található, például amikor motoron üldöznek, bent az erdõben is van egy. Eva ezerrel vezet, mindenki lõ rád és neked az ugráló motoron a békát kellene eltalálnod. 😊)

aabyssx
Párszor le is buktam miattuk, néhányba pedig egész AK tárat engedtem. De nem bírtam rájönni, hogy mire jók.
Viszont ha egy helyszínen több is van, akkor az már gáz, mert akkor nem tudom, hogy meddig kell keresni.

Írja valahol, hogy mennyibe lõttem bele (mit a dog tag gyûjtögetésnél a neveket és a helyszíneket)?

BTW ez nekem való pöcsölõs játék. Tetszik!

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Összesen 60 zöld békabábú van elrejtve és meg kell lõni. Egyel-kettõvel te is biztosan találkoztál.

aabyssx
Mi a koncepció a békákkal? Minden "pályán" van egy?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ha jól tudom, láthatatlanság camo-t kapsz, de nem vagyok benne 100%.
Én még nem találkoztam emberrel, aki az összes békát megtalálta volna. 😊)

Moyko
mi lesz ha minedn békát meg lövök?

There is only one Boss!

aabyssx
Minden felhasználható idõt ezzel töltöttem. 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ez gyorsan ment. 😊)

aabyssx
Egyszer már végig is játszottam.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Már próbáltad?

aabyssx
Kib. jó lett ez a játék. (Én még csak most fogtam fel, mert most jött ki az európai verzió.)
Nem gondoltam volna, hogy az elõdök után még ilyen szinten lehet tartani a témát.

...még az a néhány framerate probléma sem zavart.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Angol lista:

1 METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER
2 MERCENARIES
3 STAR WARS: REPUBLIC COMMANDO
4 SONIC MEGA COLLECTION PLUS
5 GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS
6 THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE
7 THE SIMPSONS: HIT & RUN
8 NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2
9 STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC 2
10 PRO EVOLUTION SOCCER 4

hiba
spam meghogy span 😊

hiba
Miert offolsz mindenfele linkekkel a topikokba?
Olyan vagy mint az idegesito span emailek de mar egy nyilvanos forumba is ilyennel talalkozik az ember.
Az agyam egenek all
<#banplz>

UNREG
Ugye nem akarod az összes topikba belinkelni ezt, mert baromi unalmas!

Ha nektek ez lassu! Akkor Innen

Innen letölthetõ a game Metal Gear Solid 3 FullDVD PAL http://www.solops2.com/index.php

Ezt hol olvastad?

andrewsan
az xbox kontrollerén az összes gomb analóg, ugyanúgy, mint a ps2 esetében.

Skynet
MGS3 lesz boxon? na az érdekes lesz annyi analóg gomb hiányában....csak szarabb lehet...😊
Stealth camo majd megoldja 😊

Seth
a játék mottója a "nincs hely elrejtõzni" lesz.
Lehet hogy valami hent (talán fps-t)játékot faragnak belõle????

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Szal verik MGS fan vagyok. Kedvenc jatekom mindenem. Szerinted mit akartam mondani ?😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vagy úgy! Már értem! Én hülye miért is nem gondoltam erre? 😉

Láttál te már Tarzan filmet?<#idiota>

[HUN]Kami*, kiskami*

A hírt értem, a kommentárodat nem! Kifejtenéd?

Sephi
Most majdnem elajultam :

Hideo Kojima designerpápa, a Hardwired community be nem azonosított méretû szektájának istene a tegnapi, Metal Gear Solid 3 európai rilíz alkalmából rendezett berlini bulin elkottyantott néhány apróságot a Metar Gear Solid 4-rõl. Elõször is Kojima san megerõsítette, hogy nem vesz részt "valamelyik" next-gen konzolra tervezett folytatás munkálataiban, executive producer pozíciót fog betölteni.
A fejlesztés vezetéséért Ken-Ichiro Imaizumi fog felelni, annyi még kiderült az este folyamán, hogy a játék mottója a "nincs hely elrejtõzni" lesz.

AAAAIAIAIAAIAIIA!!!!!!!!!!!

H.F. : Hardwired

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
LOL<#vigyor4>

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Banyapapa
Április elseje a dátum,de lehet csuszik pár napot.

SirThomas
Sziasztok! Megjelenik XBOX-ra a játék?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

köszi megprobálom
Minek skulót pazarolni a páncélra, amikor úgyis lemegy? Persze, ha idõre játszik, az más kérdés.

Sephi
De megsem vege ha egy kicsit... megnyomad a L2 gombot 😄D

de akor vége a játéknak.
SaVaGe
Menj végig a folyón és halj meg.

It\'s not my fault you suck.

ott akadtam el,hogy megkinoztak a szojet táborba és megszöktem és most 1 szellem faszi dumál nekem egy folyonál
tud nekem valaki segiteni mert elakadtam a msg3-mal
Sephi
Baszot nagy elmegyarazas volt. 😄DD

shevy lokjel oda neki parat SHOT-GUN -akl vagy granatal es amikor latod hogy man nincs korulotte a mehrengeteg akkor lujed uziva'.