1762
  • AlfaRomeo
    és hogy tudod összegyűjteni őket?
    mert felvenni nem tudtam... Mondjuk egy csomót elhagytam már :(
  • Seth
    64 db van összesen. Ha megvan mind akkor a végén kapsz egy stealth camouflage ruhát a köv játékban( 100% minden környezetben ). Sok sikert ^^ Leírás nélkül nagyon nehéz megtalálni mindet
  • AlfaRomeo
    Hali!

azok a zöld békák(rálősz és hangot ad ki) amiket lehet itt ott találni szolgálnak valamire? Vagy kell velük csinálni valamit??
  • AlfaRomeo
    Persze h érdemes! NAGYON KOMOLY A JÁTÉK! teljesen rá vagyok kattanva!
  • Solidus
    Igen!!!!
  • DaniX14
    És érdemes beszerezni a játékot jó akció dús?
  • sigmavirus1
    Subsistence 3 lemezzel jött ki, 1. lemez a Snake Eater, 2. lemez a Metal Gear Online + MSX-es Metal Gear & Metal Gear 2:Solid Snake, Secret Theater, és majomlövölde ami volt az eredeti MGS3-ban is. 3. lemezen az átvezető videók vannak összevágva egy 3 órás filmbe + MGS4 Trailer.
  • DaniX14
    Mi a különbség a Metal Gear Solid 3: Subsistence és Metal Gear Solid 3: Sneak Eater között?
  • sigmavirus1
    Tojja valaki online?
  • Lunki88
    Na hi! Még kedden kivégeztem én is a játékot és csak osztani tudom a többiek véleményét hogy ez a játék egy isten, eddig ismerőseim közül voltak akik azt mondták hogy "ez egy fos" aztán mikor leültettem őket a játék elé egyből rákattantak. Meg különösen bejött ez a jungel környezet (a sok épületek közé szorított helyszínek után), már alig várom a 4.részt megéri majd ps3-at venni.
  • ae
    Nem feltetlenul kell nalad lennie a romlott kajanak. Azon a teruleten talalhatsz merges gombat (legyolo galoca talan?); ha begyujtod oket, majd eldobalod, azzal is tisztessegesen megcsapolhatod a staminajat. Sot, azzal a legjobban.
  • Lunki88
    Oks kösz, majd szenvedek még vele van nálam már úgyis egy romlott nyuszi.
  • Seth
    jajj tényleg, hülye vagypk, már rég játszottam ^^
    na ott ha nincs m,eg akkor elég gáz, egy tanácsom van, merezd a szemed :D, a lehulló levelek mutatják melyik fán van, a fényt is töri
    ja meg figyeld amikor elfogy a staminája lelő egy gyümölcsöt, na azt vedd fel mielőtt ő megtenné, ekkor kicsit keresni fogja, ezzel is időt nyersz. Másik dolog ha te dobsz ki vmi m érgező kaját, benyakalja, hányás, adddíg lőheted :D
  • Lunki88
    Nightvision googles van nálam csak, de nekem a thermal googles kellene. Ez a mikrofonos téma meg ennél nem igazán jön be. Nem kevered véletlenül a The End nevű figurával? :) Mert ez elég fürge meg ugrál össze-vissza a fákon, nem hinném hogy horkolna.
  • Seth
    a mikrofonnal is lehet hallani, éppen szunyál és horkol vagy csak dörmög magában. Bár így elég fárasztó.
    Éjjellátó tuti nincs nálad?? Nézd meg a tárgylistában, nincs kiválasztva lehet
  • Lunki88
    The Fear nevű bossnál tartok, de megszívtam vele mert nincs meg a hőlátó szemüvegem, gondolom már meg kellett volna szerezni valahol előtte. Így meg esélyem sincs hogy megöljem ha nem látom soha hogy hol van, ja és korábbi mentésem meg nincs mert mindig felülírtam az előzőt, vagyis kezdhetem elölről a játékot?
  • fanatifo
    nincs pc verzó
  • dinomano
    hmmm..Van pc-s verzioja az MGS3-nak? Ha van, ahhoz kellene magyaritas, vagy mi? :-P ez itt konzolos topic...
  • Seth
    he? mármint magyar leírást?
  • doki11
    csá tudna valki hozzá adni egy magyaritast?
  • fanatifo
    Jó a story de a 1 és főleg a 3 hangulatát megsem közelíti!
  • t256
    Jó a 2 is. Épp most akadtam el benne. Ott hidaltam le amikor, szóval azelőtt mielőtt Jack-el (Raiden) vagy. Meg mikor Jack és Pliskin találkoznak. Aki végigvitte érti mire gondolok.
    Direkt nem lövöm le a poént. A története nagyon jó.
  • fanatifo
    Nekem az első és a 3as tetszett a 2is is jóvolt de az annyira nem ragadott meg de pl a 3ban az öreg csóka elleni bossfight az vaéami fenomenális volt meg a Boss elleni a végén!Nekem az egyes és a hármas volt ami egyaránt tetszett!
  • adam first
    Akkor beszerzem azt is.:)))
  • dinomano
    Mekkora pillanatok, istenem... a végén a rövid "természetfilm" + a felhivas a nuklearis veszélyre... :-P Ehh...egy szo mint szaz...a japanok az istenkiralyok, a kivalasztott nép... :-P Keves game volt ram akkora hatassal mint MGS1...Talan még FFVII,FFIX... nah, joéjt...
  • Seth
    azóta se sikerült megismételniük azt a hangulatot amit akkor teremtettek. Főleg az a rész tetszet ott,amikor megjelenik fox, elbeszélgetnek a konténer háta mögött, aztán a vesztébe rohan.
  • dinomano
    ...MGS1-et vegiglopakodtam en is, azt nem is lehet maskepp tolni...a végén a macska-egér jatek a Metal Gearrel eletem egyik legnagyobb game-élménye lett...hogy az mekkora... :-) jatekmenetileg kibebaxottnagy feeling; qrvajo volt az egesz...Mestermunka... :-D
  • Seth
    Hát igazából attól függ hogy játszol. Lopakodsz észrevétlenül, vagy rambózol, de akkor viselned kell a következményeket (erősítés, páncélozott katonák etc..). Bár ha easy-be nyomod akkor ebből nem lesz probléma, nehezebb fokozaton viszont az életed múlik azon, hogy észrevétlen maradj.
    Mgs3-ba vhogy nem sikerült lopakodnom, soxor kiszúrtak , a mgs1-2-es radar hiánya eléggé megnehezítette a dolgot. Lopakodásban kb ugyanaz a sorrend,ahogy a részek jöttek.Mgs1-ben szinte végig lopakodtam, 2-ben már írtottam sokat, 3-ban meg szinte mindenkit kinyírtam ^^
  • adam first
    Emberek egy olyan kérdésem lenne azokhoz akik végig vitték vagy megvan az Mgs2-jük hogy mennyi lopakodos rész van az mgs2-ben,vagy van választási lehetőségünk hogy végig rambozunk mindenkit mint az mgs3-ban.Nincs bajom a lopakodos részekkel,de az mgs1-be néha az agyamra mentek azok a részek.Légyszí segítsetek mert most akarom beszerezni az mgs2-t(az mgs3 már megvan nagyon nagyon kellemeset csalódtam benne,az mgs1-et azóta sikerült beszereznem már csak a 2 kéne,szóval ezért kérném a segítségetket).Ja és azért az mgs3 topikban rakom fel kérdésemet mert itt remélem előbb kapok választ mint az mgs2 topikban.Segítségeteket és válaszotokat előre is THX.
  • DoNorBi
    amugy én sem értem hogy az usa verzióhoz képest miért kell enyit várni(mikor az már angolul komunkilák,egyedűl a multira lehet gofni de azé atse egyévbe telik szerintem),sajnos a legtöbb japó játékoknál ez a trend,remélem nextgenbe tényleg eltörlik a régiókat és akkor nem szívunk annyit...
  • Owned
    Elvileg Szeptember 1.-jén jön...de azért pofátlanság hogy fél évvel késöbb hozzák M.O-ra....
  • Tekken5
    Köszi, gondoltam, h. van valamilyen cucc...
  • adam first
    Amúgy ezt itt olvastam,a kattintsatok a topic fejlécére(ahol az mgs3 kép van) és be ad egy mgs fan oldalt.Én is ott olvastam sok mindent,jól leír mindent mgs2-3-al kapcsolatban.
  • adam first
    Előre kell állítani a Ps2-d óráját két héttel későbbi időpontra és akkor The End természetes halált hal,utána nem jönnek ellenségek nyugodtan mehetsz tovább.
  • DoNorBi
    a subsistence eu verziója mikor jön ki?már nem birom sokáig nélkűle:D
  • DoNorBi
    az műxik már probáltam:P
  • Seth
    Thermal Google
  • Banyapapa
    ménem veszed fel a termoszemüveget? (vagy mi is a neve ott)
  • Tekken5
    Nem tudom a gyíkembert megölni, mindig láthatatlanná válik... :(
  • Al Age
    Ha jól tudom még egy trükk is van (olvastam valahol, nem próbáltam), miszerint amikor először látjuk videón The End-et, akkor ha a videó után gyorsan előkapunk egy mesterlövészpuskát, akkor le lehet szedni. :-)