1762
-
#1202 öhüm..így már világos, én teljesen +voltam győzödve,
hogy "Solid" a címben az Snake.
vszinüleg a 2. rész kavart be nálam, ott volt 1 raklanyi Snake :) -
#1201 A "Solid" cím nem csak az eddigi epizódok főhősére, Solid Snake-re vonatkozik; arra utal, hogy az 1998-ban megjelent első MGS már nem a síkban, pixelekkel, hanem a térben, poligonokkal épül fel. Így tulajdonképpen már nem "papír", hanem "Szilárd", három dimenziós figurát irányítottunk. Mivel ez nem változott, és a harmadik rész is szervesen kapcsolódik az eddigiekhez, a titulus megmaradt. -
#1200 A SOROZAT címe Metal Gear Solid.
A JÁTÉK (3. epizód) címe Snake Eater.
A "Sanke" egy kódnév a harmadik részben, és fontos jelentősége van az 1. és 2. részekre nézve... -
#1199 Laaal! :D -
#1198 egész egyszerűen hogy nézett volna ki hogyha a játéknak ami a Metal Gear Solid sorozat "alapjairól" szól, nem Metal Gear Solid nevet adtak volna, hanem mondjuk Shagohod Naked-et -
#1197 lényegében a 3-ban se Solid, se Metal Gear nincs, de mivel ez a játék a Metal Gear Solid sztorijának része, ezért lett ez a neve -
#1196 sztem+ tuti kijön X-re is.
az első és a másodig rész ottvan pc-n, annak ellenére, hogy ps exclusivenek indult, ezt a rész se hagyják ki.
és ha már pc-n lesz, mér ne lenne X-boxon? csak kacifántosabb címmel + bonusmisionnal, amit persze PS2-n is kiadnak újra..oszt dől a léé :)
engem az érderkelne, hogy miért van SOLID a címben, hisz ha jól emlékszem az a jövőbeli SNAKE kódneve, annak ehhez a részhez semmi köze..nem? -
#1195 Soha? -
#1194 Ez tuti biztos????!!! :(( -
#1193 Nem jelenik meg. -
#1192 Sziasztok. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jelenik meg Xboxra az MGS3?Előre köszi -
#1191 Ezt a ládás szállítgatást az MGS2-ben továbbfejlesztették, csomó titkos helyre eljutsz, ha a szállítószalagon ládába bújsz. -
rrroka #1190 MGS1 dolog, ha nem baj hogy ide írom és nem hozok fel egy ezerméter mély topicot...
Szóval eljutottam a Com towerBbe, a lift bedögölve otacon aszondja javítja amíg én felmegyek, de felfele mindíg leszednek az automata géppityuk. mondaom bakker, megin elakadtam, na akkor ennyi, megnézem a faqba holnap (ma). bár ha lenne chaf gránázt akkor minden jó lenne, de tutit megin nemlátok vmi titkos ajtót vagy vmi.
megnézem erre aszondja: szerezze chaff gránátot, mer amugy szétlőnek :) hámondom bakker! nem igazodok ki ezena játékon, teljesen szokatlan a stílusa... :DDDD
mikor olvastam hogy a teherautó elszállít ha a ládába bujva vagyunk a paltón nagyon röhögtem,és télleg megcsinállja bakker! :DDD -
#1189 előtte azért készíts biztonsági másolatot -
#1188 Az acélos önfegyelmem csődöt mondott, habár pár napig ellenálltam a csábításnak, de végül győzött a kiváncsiságom. ELOLVASTAM !!!!!!!!! :(
Különben is, hol van még március? Majd törlöm a chipemet! :)
-
rrroka #1187 hu köszi! jól hangzik, és 40$ körül már kapni is. felírom a listácskámra... -
#1186 Ne olvasd el a végigjátszást, csak a tesztet!
Az élmény egy részét az adja, hogy magad jössz rá a megoldásra egyes helyzetekben, csak akkor nyúlj a végigjátszáshoz, ha reménytelenül elakadtál. Talán kétszer akad olyan szituáció, hogy ha az ember le van lassulva egy előző esti buli után, esetleg nehezen ugrik be a megoldás... :)) -
#1185 OFF
SUBSTANCE = Sons of Liberty + VR missions + Snake Tales + Alternate Missions -
rrroka #1184 Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 2: Substance
Tulképp mi a különbség?
-
#1183 Mivel még nincs meg a játék, sokat gondolkoztam azon, hogy olvassam-e el az 576-ban a végigjátszást. Szerettem volna "szűzen" nekifeszülni majd márciusban. Angoltudásom hagy némi kivetnivalót, ezért biztos nem értettem volna meg 100%-osan a game mondanivalóját. Megfogadtam Martin ötletét(amit a tesztjében írt), miszerint csak a történetet olvassuk el. Ahogy befejeztem, az új információk tudatában teljesen más megvilágításban láttam a korábbi részeket. Mondanom sem kell, az MGS érzés folyamatosan izzó parazsa újra lángra kapott, és már a gépben pörgött az első(PS) rész. Jópárszor végigjátszottam már: hangtalanul gyilkolászva, vérengzős állat módjára mindenkit likvidálva, csak nesztelenül lopakodva, és még sorolhatnám,
de ez a végigjátszás MÁS volt. Újra a történetet, a cselekményeket figyeltem. Lebilincselő volt ismételten.
Ohhhhh tavaszodhatna már...........
-
karfiol #1182 Rájöttem,hogy nem lehetséges!:-) -
fanatifo #1181 vanmég bőven idő igaz régen játszottam vele de Psycho mantis után indulnak be igazán az események! -
rrroka #1180 az mgs1 kb mennyi játékidő? most tartok psycho mantis után, 5 óra, mire számítsak még?
bakker néha ugy elkavarodok benen, mert nem veszem észre pl a robbantható falat, vagy a kúszóhelyet. :D -
#1179 ...pedig a hangsúly a "Ja"-n volt... -
karfiol #1178 OK!Peace! -
#1177 Tapsolj csak, miután beírtam, egy percre rá beugrott, hogy a hangsúly a "csak"-on van, nem a gyógyításon. Nehezen forgott aznap az agyam, van ilyen... -
karfiol #1176 Úristen! -
#1175 Kiket gyógyítsak, a felborult motorosokat?? -
#1174 Ja. Csak gyógyíts... -
karfiol #1173 Arra gondoltam,hogy nem lehetséges,hogy Sigint=Ronald Andersonnal, a DARPA Chief?Mert a végén kiírták,hogy Sigint megalapítja az ARPA-t. -
karfiol #1172 Te hülye!LOL -
karfiol #1171 Van egy negyedik verzió is,ha a baloldalit választod.Az,hogy nem lövöd le,csak vársz.Ezt kipróbáltam. -
karfiol #1170 Talán akkor egyáltalán nem kéne lőnöd a motorosokra. -
#1169 Próbáltam megcsinálni zero kill-re, mindenkit altattam vagy földhözcsaptam, még a bossokat is, mire a végén kiírta, hogy 9 halott. Gondolkoztam a dolgon, hogy mi lehetett, szerintem a motoros üldözésnél hiába használtam az altatópisztolyt, mert felborultak és meghaltak... bazze...
Hogy lehet így megcsinálni a zero kill-t? -
#1168 Rucikból amit eddig találtam és értelmes az The End, Volgin és a Sneaking camo. Kiv leszek a Boss mit fog dobni -
#1167 Például The Fear ruhája tiszta szívás, mert ugyan 100%-os álcázást biztosít, de a staminádat meg csapolja mint egy pióca. -
#1166 End és Fury volt meg staminára, eleinte még nem vágtam, hogy lehet trükkölni. (: -
#1165 Mindenkinél a ruhája lesz a jutalom, ha staminára mész, más kérdés, hogy csak a kettejüké ér valamit. -
#1164 thx (: -
#1163 Itt is jár vmi azért ha staminára verem le?