Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
hogyan lehet belõle olyan úszóálcázósapit készíteni??
már ha lehet 1általán 😊
It\'s not my fault you suck.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
én végigcsináltam így is-úgy is
a kínzásnál pedig a végén már úgy nyomkodtam a kört, hogy a végén több életem lett, mint elõtte volt😉
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Meg jo hogy tuleli. Eleg erdekes lenne ha nem elne tul 😄 Ido paradox ahogy Campbell mondana 😄
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Haverok, Buli, Fight Club!
Emberek gondba vagyok,mégpedig azzal hogy +csináltam easy-be a játékot de nemtom átninni a megszerzett cuccaimat normal fokozatba.Direkt megszereztem mindent easy-be hogy a maradék 3 fokozatot könnyen kipörgessem erre benéztem a szitut😞
Haverok, Buli, Fight Club!
"Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat"
Ez nem santit egy kicsit? Vagy van Ps2-re Red Alert es Age Of sorozat es en nem tudok rola? 😄DDDDDDDDDD
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]