Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várd meg, míg nincs rajta méh-páncél, és sorozzad rendesen.

shevy
The Paint hogy kell legyõzni, már fél órája harcolunk de még a negyedét sem tudtam leszedni az életének, altató pisztolyom és sima szar pisztolyom van, normal mode

petyka2

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Seth
<#eljen><#eplus2>

PSN ID.: Beegabor

UNREG
LOL, ezt nézzétek meg. 😊)

http://www.konamijpn.co.jp/products/mgs3/japanese/movie_1_snake.swf

petyka2
Szemét egy helyen van az fix...

Sephi
En eloszor feltem odamenni 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CrucifX
Csinalni sehogy - a krokodiloktol hemzsego to eszaki reszen van egy kis sziget, rajta egy hatalmas alligatorral. Ott lesz az alca.

Al Age
bár nekem nem volt ilyenem - úgy tudom azt valahol simán meg lehet találni, úgy, mint néhány álcát, ergo a krokodiloktól független, nem azokból csinálod

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
úgy kell mellette négyzetet nyomni, hogy nincs a kezedben fegyver

Afe
hamár a krokiról van szó,

hogyan lehet belõle olyan úszóálcázósapit készíteni??

már ha lehet 1általán 😊

shevy
hogy lehet a zizegõ embert elcipelni vagy valamilyen cuccát elvenni?, egyébként az alap pisztolynak nincs valami célkeresztje?

SaVaGe
Tartsd lenyomva a négyzetet, amikor a kés van a kezedben, így vágás helyett szúrsz - célozd a krok fejét.

It\'s not my fault you suck.

shevy
valaki segitene? egy teljes irányítást betudna valaki rakni? a legelején a krokodilt hogy kell megölni, próbálom késelni, de állandóan leüt a farkával meg ilyesmik 😄

petyka2
Köszönöm,errõl nekem fingom sem volt...

SaVaGe
Mit veszel be, hogy felébredj a színlelt halálból?

petyka2
???

Sephi
Aha eeeesssss nem felejtettel el valamit? Fogacskaaa 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

petyka2
Kínzás elõtt elvették mindenem...1 szál gatya+egy hatlövetü...Meghaltam és???-Sneake is dead...?/megfullasztottam😊/

Sephi
Akkor magadra vess. Miert enm gyujtoted? Latod ez a buntetes.

petyka2
Csak smoke gránát van...

Sephi
Vagy ha unod akkor az elejen granatal robatsad fel magad 😄

petyka2
<#worship>

Al Age
és halj meg

UNREG
Csak menj végig.

petyka2
Köszi...bövebben?

UNREG
Semmit.

petyka2
Harcosok!!!Mit kell"csinálni"SORROW nevü gyökérrel???

Al Age
én direkt írok feltételes módba szinte mindent, így ha valaki belekötne az igazságtartalmába, felesleges vitaköröket lehet elkerülni😊))

UNREG
Azért neked mondtam, mert a mondatodban benne volt az "asszem" szócska, ami arra utalt, hogy nem vagy biztos benne, vagyis lehet, hogy csak hallomásból tudod amit tudsz... 😊)

Al Age
most ezt miért nekem mondod?

én végigcsináltam így is-úgy is
a kínzásnál pedig a végén már úgy nyomkodtam a kört, hogy a végén több életem lett, mint elõtte volt😉

Al Age
a játéban elõször én is azt hittem😊

UNREG
Nem egyszer kell végigcsinálni a kínzást, hanem kétszer és nem is olyan egyszerû nyomkodni azt a kört, a második fordulóban olyan sebesen kellett, hogy azt hittem elkopik a hüvelykujjam...

na én meg aszittem nyomkodjak egy kicsit kört aztán selectet nem pedig _vagy_ selectet.. ehhh 😞

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
"de Otacon is túléli"

Meg jo hogy tuleli. Eleg erdekes lenne ha nem elne tul 😄 Ido paradox ahogy Campbell mondana 😄

Al Age
jaja, asszem ha select-et nyomsz, akkor a csaj maghel és Otaconnal menekülsz el, viszont ha a kört nyomogatod gyorsan a kínzás végéig, akkor a csajjal menekülsz el, de Otacon is túléli

na az MGS1et kivégeztem multhéten, nagyon szép volt. asszem vhol elszurhattam mert rossz vége lett 😞 a kínzásnál kellett volna vmit variálni?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

DoNorBi
Kösz SaVaGe akkor feleslegesen vittem végig easy-be a stuffot,nem baj ezért hard lesz a következõ😊Különben nem lenne kedvetek Martinnal leírni trilógia történetét az 576 hasábjain?Sajna a metal 1 történéseibõl kimaradtam kiskori nyelvtudatlanságomból bár végigvittem 8 évesen csak valahogy nem jött teljesen át😛 Nemtom ti hogy vagytok ezzel de ilyen katarzist leendõ életembe csak is a gladiátor c. film okozott nekem.Szinte könnybe lábadt a szemem<#vigyor5>köszönöm a sonynak,konaminak és kojimának!

Haverok, Buli, Fight Club!

SaVaGe
Nem lehet átvinni más fokozatba.

Seth
Asszem PS1-re mindegyik van...illetve 100% hogy red alert van

PSN ID.: Beegabor

DoNorBi
HELP!
Emberek gondba vagyok,mégpedig azzal hogy +csináltam easy-be a játékot de nemtom átninni a megszerzett cuccaimat normal fokozatba.Direkt megszereztem mindent easy-be hogy a maradék 3 fokozatot könnyen kipörgessem erre benéztem a szitut😞

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
Most oszinten.

"Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat"

Ez nem santit egy kicsit? Vagy van Ps2-re Red Alert es Age Of sorozat es en nem tudok rola? 😄DDDDDDDDDD

petyka2
Má'mé'utálnánk ki???

Luiprima
Ennek a "vétel csere" topicban a helye de már a 3. oda nem illõ helyen látom. Hidd el nem fog hamarabb elkelni ha összerondítod vele az összes topicot legfeljebb kiutálnak.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!

Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
petyka2
<#mf1>

UNREG
Nem az angolt kell vágni, hanem a térképet nézni.

petyka2
Nem vágom az angolt...<#conf>

petyka2
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sephi
Puhh....