Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Hya... eleg erdekes volt 😄DD Kb az utobbi idoben megjelent Ps2 "akcio" jatekonak a szinvonalat erte el 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Snake rémálmát átéltétek a börtönben?
Ezek normalon a frekvenciák?
Úgy is ki lehet jutni,ha rókázól egy nagyot a cellában:-)
Akkor is bejön az õr.
SaVaGe
Nehézségi szintenként változnak a frekvenciák.

It\'s not my fault you suck.

Afe
yo bocsesz <#worship>

Afe
crucifx(#876) adta a healing radiokat, de 1ik se müxik!
elépzelhetõ, hogy a gép generálja, vagy van akinek uaez?:
140.01 - Salty Catfish / 66 Boys
140.52 - Rock Me Baby / 66 Boys
141.24 - Sea Breeze / Sergei Mantis
142.94 - Pillow Talk / Starry.K
144.06 - Jumpin' Johnny / Chunk Raspberry
147.08 - Surfing Guitar / 66 Boys
147.59 - Sailor / Starry.K
149.53 - Don't Be Afraid / Rika Muranaka

UNREG
"beírhatnád neki."

Szerinted mi az ott alul? 😊)

Afe
ja csak feltételezem õ már ezen túl van, és nem tudja a frekvencit,
de ha te emlékszel rá beírhatnád neki.

Jaja én is ezt a megoldást használtam! Csak már elfelejtettem a frekvenciát! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

UNREG
A legegyszerübb megoldást senki nem mondja?

--S P O I L E R--

Ha kínzás közben nyomsz egy R1-et, akkor látod, amint felmutatnak egy táblát egy frekvenciával.

144.75

Afe
mikor jött az õr bevettem a f.death-t, az meg beszaladt.. megnyomtam az L2-t majd a revivalnál a kört oszt felkelt Snake..
nekem így volt, ha jól emlékszem

és utána?
Afe
én elõtte levadásztam a pakkányt a villával,
nem tom számít-e vmit<#fejvakaras>

bake,nekem a revival no use igy állandoan kampec?
Afe
én spec bevettem a FakeDeathPill-t, aztán mikor bejött az ör a Revival-t. csit-csat <#violent>
de többféále megoldás is van<#vigyor5>

sajnos ott nemtudok,elkaptak ,jol megvert az áramos ficko és bevágtak egy cellába na itt vagyok
üdv
Tyler Durden
Megvan, Cheap-nél lehet kapni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Hmm sanszos, hogy akkor emiatt veszek 1 game cube-t. Maga a játék milyen áron kapható, ha még kapható?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Ágy alatt ki tudsz mászni, ha ott vagy ahol gondolom..

sziasztok
a cellabol hogyan tudok kiszabadulni
köszönöm
üdv
Sephi
Nagyon sokat ront maga a teny hogy a MGS elso reszenek mai szemmel nezve (es ugye a harmas jaccasa utan) borzalmas a grafikaja. Ezert melegen ajanlom hogy kerjel kolcson valakitol surgosen egy GameCube-ot es szerezd meg a Metal Gear Solid Twin Snakes c. jatekot ami az elso resz atdolgozott grafikaval (a MGS2-esnek a grafikajaval ami picit gyengeb mint a harome)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler Durden
Pont a sztori miatt akarom beszerezni õket (: Mondjuk csak a 2. rész van ps2-n, az elsõ rész csak ps1-en érhetõ el igaz? Fogalmam sincs honnan fogom beszerezni + emu kell, mert nincs psx1-em..<#confused>

Al Age
nekem egy barátom mondta azt, hogy a Konami nyugodtan kiadhatná az elsõ részt (változtatások nélkül) a 3 grafikájával.
és sztem baromira igaza van.
csomóan megvennék és akkor meglenne a trilógia ps2-re😊<#finom><#szeret>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Mert peldaul mi eddig tudunk hogy nez ki Ocelot es mindenkinek aki mar jaccota az elozo reszeket megdobbant a szive amikor meglatta otet fiatalon 😄

Sephi
Idefigyeje! Surgosen (nem erdekelsz) szerezd be az elso reszt aztan a masodikat! KOTELEZO!

Nem tudom lehet erdekesebb ugy hogy MGS 3 1 2 bar szerintem sokkalta jobb ugy jaccani hogy tudod mi fog "AZUTAN" tortenni 😄

Tyler Durden
Felcsigáztál (: Eddig is úgy érzem, hogy ez a game mérföldkõ a játékok történetében. Sajnos én egyik elõzõ résszel sem jáccottam, de ezt hamarosan pótolni fogom (:
Amúgy a sztori eddig is a tv elé szögezett, félek, hogy mi lesz ezután..
Megfogadom a tanácsod és menteni fogok, de ne lõdd le a sztorit, tûkön ülve várom, hogy mi következik (:
PS: The Endnek a rucija vmi übertáp, asszem ebben fogom tolni 1 jó darabig, már csak a puskájára vagyok kíváncsi, lehet átmegyek sniperbe <#violent>

Sephi
Jaj te draga 😄 Nem tudod mi var meg rad 😄

Eskuszom az elso Volgin harc utani egy ora non-stop akcio. Es egy jotanacs. Amikor elmenekulsz EVA-val motoron ott mentsd el es csak akkor folytasd ha bisztos vagy benne hogy senki nem zavar ugy masfel orat mert kabulat hogy ott mi lesz 😄

Csak szolok hogy jatekban ilyen meg nem volt mint ami autan kocetkezik.

Tyler Durden
Thx, közben pár perc császkálással megtaláltam (: Ez volt az eddigi legjobb boss, legalábbis szerintem..

Tyler Durden
Ehh megvan, hát nem defaultból adta oda az öreg (:

SaVaGe
Ott van nem messze onnan, ahol kezdesz End halála után, csak keresgélni kell egy keveset.

It\'s not my fault you suck.

Tyler Durden
Hmm 1 érdekes dolgot tapasztaltam. Kinyírtam The End-t. Sikerült elvenni a camoját + a végén staminára gyõztem le, viszont a puskáját nem kaptam meg, ez ugye automatikusan hozzám kellene, hogy kerüljön? Elfogyott a staminája jött a movie, aminek a végén felrobbant és nem kaptam meg a puskát. Remélem nem a fejlövés tett be neki amivel legyõztem, igaz az is kábító stukker történt, szal most tényleg nem értem mivan..<#nemtudom>

proba cseresznye
CrucifX
Van 4 ösvény - járd végig az összeset, elõbb-utóbb kizárásos alapon csak megtalálod a helyeset.

bake én még igyse látom hogy merre tovább,a piros ajton kimegyek a dzsungelba és onnan messzevan?
Sephi
Lol?

köszönöm
CrucifX
Select Gomb, Save rádiófrekvencia - menteni akármikor lehet mint minden MGS epizódban.

sziasztok
nem lehet sürübben menteni?mert elég ritkán lehet
üdv
Sephi
<#eljen>

CrucifX
Mint a régebbi MG epizódokban a dögcédula elvétel, semmi extra.

Tyler Durden
Simán annyi, hogy elõkapom a stukker mikor mögötte vagyok és becélzom a búráját? Vagy ez vmi közelharci move, mint a faggatás vagy a torokmetszés?

CrucifX
Mikor elaludt, lopózz a háta mögé, a fegyvert pedig szegezd a torkának/fejének, egyéb testrészeinek, cirka háromszor - utána tiéd az álca, mely napfénynél automatice regenerálja a staminád, aljnövényzetben pedig gyk. 100%-os védelmet nyújt.

bobo: menj vissza a háztól a dzsumbujba, ahonnét 3 út vezet - a keletit válaszd.

Tyler Durden
Kérdés vki meg tudta szerezni The End ruciját?

Martin576
Nyomd csak meg azt az R1-et a tisztelgés legutolsó fázisában...

szia
neharagudj de nemtalálok semmit csak szikla fal van azon meg nemtudok felmenni,
üdv
CrucifX
Faháztól ha jól emlékszem keletre van egy ösvény - ha jó felé mész egy cutscenet fogsz látni, mellesleg ajánlom a térkép használatát.

sziasztok
elakadtam tudnátok segiteni:most ott tartok hogy bejutottam a warehousban a piros ajton azon kimentem at az erdön egy tisztásra ott volt fa ház leszedtem mindenkit és most hova tovább,már viszamentem a warehousba és ott se semmi
üdv
CrucifX
Nem mondok semmit, csak megeresztek egy sokat mondó mosolyt/smileyt:

<#wink>

Tyler Durden
Várom már nagyon, remélem minden szir szarra ki fognak térni (: