1762
  • petyka2
    Csak smoke gránát van...
  • Sephi
    Vagy ha unod akkor az elejen granatal robatsad fel magad :D
  • petyka2
  • Al Age
    és halj meg
  • UNREG
    Csak menj végig.
  • petyka2
    Köszi...bövebben?
  • UNREG
    Semmit.
  • petyka2
    Harcosok!!!Mit kell"csinálni"SORROW nevü gyökérrel???
  • Al Age
    én direkt írok feltételes módba szinte mindent, így ha valaki belekötne az igazságtartalmába, felesleges vitaköröket lehet elkerülni:)))
  • UNREG
    Azért neked mondtam, mert a mondatodban benne volt az "asszem" szócska, ami arra utalt, hogy nem vagy biztos benne, vagyis lehet, hogy csak hallomásból tudod amit tudsz... :))
  • Al Age
    most ezt miért nekem mondod?

én végigcsináltam így is-úgy is
    a kínzásnál pedig a végén már úgy nyomkodtam a kört, hogy a végén több életem lett, mint előtte volt;)
  • Al Age
    a játéban először én is azt hittem:)
  • UNREG
    Nem egyszer kell végigcsinálni a kínzást, hanem kétszer és nem is olyan egyszerű nyomkodni azt a kört, a második fordulóban olyan sebesen kellett, hogy azt hittem elkopik a hüvelykujjam...
  • rrroka
    na én meg aszittem nyomkodjak egy kicsit kört aztán selectet nem pedig _vagy_ selectet.. ehhh :(
  • Sephi
    "de Otacon is túléli"

Meg jo hogy tuleli. Eleg erdekes lenne ha nem elne tul :D Ido paradox ahogy Campbell mondana :D
  • Al Age
    jaja, asszem ha select-et nyomsz, akkor a csaj maghel és Otaconnal menekülsz el, viszont ha a kört nyomogatod gyorsan a kínzás végéig, akkor a csajjal menekülsz el, de Otacon is túléli
  • rrroka
    na az MGS1et kivégeztem multhéten, nagyon szép volt. asszem vhol elszurhattam mert rossz vége lett :( a kínzásnál kellett volna vmit variálni?
  • DoNorBi
    Kösz SaVaGe akkor feleslegesen vittem végig easy-be a stuffot,nem baj ezért hard lesz a következő:)Különben nem lenne kedvetek Martinnal leírni trilógia történetét az 576 hasábjain?Sajna a metal 1 történéseiből kimaradtam kiskori nyelvtudatlanságomból bár végigvittem 8 évesen csak valahogy nem jött teljesen át:P Nemtom ti hogy vagytok ezzel de ilyen katarzist leendő életembe csak is a gladiátor c. film okozott nekem.Szinte könnybe lábadt a szememköszönöm a sonynak,konaminak és kojimának!
  • SaVaGe
    Nem lehet átvinni más fokozatba.
  • Seth
    Asszem PS1-re mindegyik van...illetve 100% hogy red alert van
  • DoNorBi
    HELP!
    Emberek gondba vagyok,mégpedig azzal hogy +csináltam easy-be a játékot de nemtom átninni a megszerzett cuccaimat normal fokozatba.Direkt megszereztem mindent easy-be hogy a maradék 3 fokozatot könnyen kipörgessem erre benéztem a szitut:(
  • Sephi
    Most oszinten.

"Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat"

Ez nem santit egy kicsit? Vagy van Ps2-re Red Alert es Age Of sorozat es en nem tudok rola? :DDDDDDDDDDD
  • petyka2
    Má'mé'utálnánk ki???
  • Luiprima
    Ennek a "vétel csere" topicban a helye de már a 3. oda nem illő helyen látom. Hidd el nem fog hamarabb elkelni ha összerondítod vele az összes topicot legfeljebb kiutálnak.
  • surdilovic
    Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
    Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
    Köszi a figyelmet!

Attila
    Telefon: 0670/220-9436
    E-mail: [email protected]
  • petyka2
  • UNREG
    Nem az angolt kell vágni, hanem a térképet nézni.
  • petyka2
    Nem vágom az angolt...
  • petyka2
  • Sephi
    Puhh....
  • CrucifX
    Vissza a sűrű aljnövényzetes területhez, azonnét három út is vezet - válasz a keleti ösvényt.
  • petyka2
    Gondom van harcosok!!!Egy tisztáson vagyok,van két ház-A rohamosztagosok"főhadiszállása"ott található az M63-as...merre kell menni?
  • Afe
    ja bocs, a 3szög 3főellenségnél van, és a titkos kalapáccsal kell beverni őket a fábaaaa..mármint a szegeket vagy szögeket..már nemtom, mer rég játszottam vele.
  • UNREG
    Miért van az az előérzetem, hogy még lesznek problémáid a játékkal? :))
  • Seth
    oszt 3szöget honnan lehet szerezni??? :)) és hogy nyomja be a fába?
  • Afe
    ha BigBoss-t lenyomod a game végén 10mp alatt kapsz egy motorosfűrész, na azzal kell kivágni a fát :)
    de alternatív megoldás, ha 3szögetnyomsz oszt felmászol :)
  • gator
    es mivel kell felmaszni ? melyik gomb ? hogyan ?
  • Al Age

mássz fel a fára azon a részén, ahol indás, menj az ágon arra a helyre ahol a táska van és ess le;)
  • Luiprima
    Mássz fel érte
  • gator
    Nagy nehezen meszereztem a jatekot ! Bekapcsolom meg minden , erre azon veszek eszre magam h mar 1 oraja buzulok a kurva hatitaskaval , mert nem tom ledobni a farol . vagy mit kell csinalni mert en a kajadobozzal dobalom de az istenert sem akar leesni !