1762
-
#1242 Csak smoke gránát van... -
#1241 Vagy ha unod akkor az elejen granatal robatsad fel magad :D -
#1240 -
#1239 és halj meg -
#1238 Csak menj végig. -
#1237 Köszi...bövebben? -
#1236 Semmit. -
#1235 Harcosok!!!Mit kell"csinálni"SORROW nevü gyökérrel??? -
#1234 én direkt írok feltételes módba szinte mindent, így ha valaki belekötne az igazságtartalmába, felesleges vitaköröket lehet elkerülni:))) -
#1233 Azért neked mondtam, mert a mondatodban benne volt az "asszem" szócska, ami arra utalt, hogy nem vagy biztos benne, vagyis lehet, hogy csak hallomásból tudod amit tudsz... :)) -
#1232 most ezt miért nekem mondod?
én végigcsináltam így is-úgy is
a kínzásnál pedig a végén már úgy nyomkodtam a kört, hogy a végén több életem lett, mint előtte volt;) -
#1231 a játéban először én is azt hittem:) -
#1230 Nem egyszer kell végigcsinálni a kínzást, hanem kétszer és nem is olyan egyszerű nyomkodni azt a kört, a második fordulóban olyan sebesen kellett, hogy azt hittem elkopik a hüvelykujjam... -
rrroka #1229 na én meg aszittem nyomkodjak egy kicsit kört aztán selectet nem pedig _vagy_ selectet.. ehhh :( -
#1228 "de Otacon is túléli"
Meg jo hogy tuleli. Eleg erdekes lenne ha nem elne tul :D Ido paradox ahogy Campbell mondana :D -
#1227 jaja, asszem ha select-et nyomsz, akkor a csaj maghel és Otaconnal menekülsz el, viszont ha a kört nyomogatod gyorsan a kínzás végéig, akkor a csajjal menekülsz el, de Otacon is túléli -
rrroka #1226 na az MGS1et kivégeztem multhéten, nagyon szép volt. asszem vhol elszurhattam mert rossz vége lett :( a kínzásnál kellett volna vmit variálni? -
#1225 Kösz SaVaGe akkor feleslegesen vittem végig easy-be a stuffot,nem baj ezért hard lesz a következő:)Különben nem lenne kedvetek Martinnal leírni trilógia történetét az 576 hasábjain?Sajna a metal 1 történéseiből kimaradtam kiskori nyelvtudatlanságomból bár végigvittem 8 évesen csak valahogy nem jött teljesen át:P Nemtom ti hogy vagytok ezzel de ilyen katarzist leendő életembe csak is a gladiátor c. film okozott nekem.Szinte könnybe lábadt a szememköszönöm a sonynak,konaminak és kojimának! -
#1224 Nem lehet átvinni más fokozatba. -
#1223 Asszem PS1-re mindegyik van...illetve 100% hogy red alert van -
#1222 HELP!
Emberek gondba vagyok,mégpedig azzal hogy +csináltam easy-be a játékot de nemtom átninni a megszerzett cuccaimat normal fokozatba.Direkt megszereztem mindent easy-be hogy a maradék 3 fokozatot könnyen kipörgessem erre benéztem a szitut:( -
#1221 Most oszinten.
"Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat"
Ez nem santit egy kicsit? Vagy van Ps2-re Red Alert es Age Of sorozat es en nem tudok rola? :DDDDDDDDDDD
-
#1220 Má'mé'utálnánk ki??? -
#1219 Ennek a "vétel csere" topicban a helye de már a 3. oda nem illő helyen látom. Hidd el nem fog hamarabb elkelni ha összerondítod vele az összes topicot legfeljebb kiutálnak. -
surdilovic #1218 Üdv Konzolosok!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected] -
#1217 -
#1216 Nem az angolt kell vágni, hanem a térképet nézni. -
#1215 Nem vágom az angolt... -
#1214 -
#1213 Puhh.... -
#1212 Vissza a sűrű aljnövényzetes területhez, azonnét három út is vezet - válasz a keleti ösvényt. -
#1211 Gondom van harcosok!!!Egy tisztáson vagyok,van két ház-A rohamosztagosok"főhadiszállása"ott található az M63-as...merre kell menni? -
#1210 ja bocs, a 3szög 3főellenségnél van, és a titkos kalapáccsal kell beverni őket a fábaaaa..mármint a szegeket vagy szögeket..már nemtom, mer rég játszottam vele. -
#1209 Miért van az az előérzetem, hogy még lesznek problémáid a játékkal? :)) -
#1208 oszt 3szöget honnan lehet szerezni??? :)) és hogy nyomja be a fába? -
#1207 ha BigBoss-t lenyomod a game végén 10mp alatt kapsz egy motorosfűrész, na azzal kell kivágni a fát :)
de alternatív megoldás, ha 3szögetnyomsz oszt felmászol :) -
gator #1206 es mivel kell felmaszni ? melyik gomb ? hogyan ? -
mássz fel a fára azon a részén, ahol indás, menj az ágon arra a helyre ahol a táska van és ess le;) -
#1204 Mássz fel érte -
gator #1203 Nagy nehezen meszereztem a jatekot ! Bekapcsolom meg minden , erre azon veszek eszre magam h mar 1 oraja buzulok a kurva hatitaskaval , mert nem tom ledobni a farol . vagy mit kell csinalni mert en a kajadobozzal dobalom de az istenert sem akar leesni !