1762
-
#1282 az xbox kontrollerén az összes gomb analóg, ugyanúgy, mint a ps2 esetében. -
#1281 MGS3 lesz boxon? na az érdekes lesz annyi analóg gomb hiányában....csak szarabb lehet...:) -
Gábor #1280 Stealth camo majd megoldja :) -
#1279 a játék mottója a "nincs hely elrejtőzni" lesz.
Lehet hogy valami hent (talán fps-t)játékot faragnak belőle???? -
#1278 Szal verik MGS fan vagyok. Kedvenc jatekom mindenem. Szerinted mit akartam mondani ?:DD
-
Gábor #1277 Vagy úgy! Már értem! Én hülye miért is nem gondoltam erre? ;) -
kiskami #1276 Láttál te már Tarzan filmet? -
Gábor #1275 A hírt értem, a kommentárodat nem! Kifejtenéd? -
#1274 Most majdnem elajultam :
Hideo Kojima designerpápa, a Hardwired community be nem azonosított méretű szektájának istene a tegnapi, Metal Gear Solid 3 európai rilíz alkalmából rendezett berlini bulin elkottyantott néhány apróságot a Metar Gear Solid 4-ről. Először is Kojima san megerősítette, hogy nem vesz részt "valamelyik" next-gen konzolra tervezett folytatás munkálataiban, executive producer pozíciót fog betölteni.
A fejlesztés vezetéséért Ken-Ichiro Imaizumi fog felelni, annyi még kiderült az este folyamán, hogy a játék mottója a "nincs hely elrejtőzni" lesz.
AAAAIAIAIAAIAIIA!!!!!!!!!!!
H.F. : Hardwired -
#1273 LOL -
#1272 Április elseje a dátum,de lehet csuszik pár napot. -
#1271 Sziasztok! Megjelenik XBOX-ra a játék? -
rodidvs #1270 köszi megprobálom -
Gábor #1269 Minek skulót pazarolni a páncélra, amikor úgyis lemegy? Persze, ha időre játszik, az más kérdés. -
#1268 De megsem vege ha egy kicsit... megnyomad a L2 gombot :DD -
rodidvs #1267 de akor vége a játéknak. -
#1266 Menj végig a folyón és halj meg. -
rodidvs #1265 ott akadtam el,hogy megkinoztak a szojet táborba és megszöktem és most 1 szellem faszi dumál nekem egy folyonál -
rodidvs #1264 tud nekem valaki segiteni mert elakadtam a msg3-mal
-
#1263 Baszot nagy elmegyarazas volt. :DDD
shevy lokjel oda neki parat SHOT-GUN -akl vagy granatal es amikor latod hogy man nincs korulotte a mehrengeteg akkor lujed uziva'.
-
Gábor #1262 Várd meg, míg nincs rajta méh-páncél, és sorozzad rendesen. -
#1261 The Paint hogy kell legyőzni, már fél órája harcolunk de még a negyedét sem tudtam leszedni az életének, altató pisztolyom és sima szar pisztolyom van, normal mode -
#1260 -
#1259 -
#1258 LOL, ezt nézzétek meg. :))
http://www.konamijpn.co.jp/products/mgs3/japanese/movie_1_snake.swf -
#1257 Szemét egy helyen van az fix... -
#1256 En eloszor feltem odamenni :DD -
#1255 Csinalni sehogy - a krokodiloktol hemzsego to eszaki reszen van egy kis sziget, rajta egy hatalmas alligatorral. Ott lesz az alca. -
#1254 bár nekem nem volt ilyenem - úgy tudom azt valahol simán meg lehet találni, úgy, mint néhány álcát, ergo a krokodiloktól független, nem azokból csinálod -
#1253 úgy kell mellette négyzetet nyomni, hogy nincs a kezedben fegyver -
#1252 hamár a krokiról van szó,
hogyan lehet belőle olyan úszóálcázósapit készíteni??
már ha lehet 1általán :) -
#1251 hogy lehet a zizegő embert elcipelni vagy valamilyen cuccát elvenni?, egyébként az alap pisztolynak nincs valami célkeresztje? -
#1250 Tartsd lenyomva a négyzetet, amikor a kés van a kezedben, így vágás helyett szúrsz - célozd a krok fejét. -
#1249 valaki segitene? egy teljes irányítást betudna valaki rakni? a legelején a krokodilt hogy kell megölni, próbálom késelni, de állandóan leüt a farkával meg ilyesmik :D -
#1248 Köszönöm,erről nekem fingom sem volt... -
#1247 Mit veszel be, hogy felébredj a színlelt halálból? -
#1246 ??? -
#1245 Aha eeeesssss nem felejtettel el valamit? Fogacskaaa :D -
#1244 Kínzás előtt elvették mindenem...1 szál gatya+egy hatlövetü...Meghaltam és???-Sneake is dead...?/megfullasztottam:)/ -
#1243 Akkor magadra vess. Miert enm gyujtoted? Latod ez a buntetes.