Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
Nem nehéz... The End után õ a második, akit staminára érdemes leverni a ruhájuk miatt, a többieket nem.

Tyler Durden
Én most fogok elõször fightolni Volginnal, kiváncsi leszek, hogy ilyen kevés idõ alatt, letudom e nyomni a stamináját..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

UNREG
Érdekes ez a kép, látszik, hogy már a motoros üldözésnél sikerült Snake-nek levennie a Shagohod életerejébõl.
Hát nem tudom, már harmadszor játszom, de eddig egyszer sem sikerült még egy millimétert sem... természetesen rakétavetõvel.

én láttam már a 9-ik verziot is ott mind a 3-man becsapodnak kézenfogva repcsistöl a hegybe,oszt az elnök magára aggatja a kitüntetést és oroszrulettezik a vaktöltényes pisztolyal
Al Age
nálam az volt, hogy Ocelot és Snake kilökte Eva-t aki esés közben nekicsapódott a gépnek és meghalt, ezek után Ocelot és Snake kézen fogva bent maradtak a gépben és nekirepültek a hegynek

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Én nem láttam a 8.at de sztem senki nem ugrik ki és elmennek Skandináv Lottót játszani.
0 Amit én láttam a 7ik befejezésnél Snake Ocelot és Éva kézenfogva kiugrik a gépbõl és az üresen belecsapódik a hegybe!!
Sephi
Hat ti mind le vagytok maradva mert nem latattok a hatodikat : Ocelot es Snake megfogja Eva kezet es mind belecsapodnak a hegybe.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Martin576
Akkor te még nem láttad az ötödik (Hideo Kojima special extended director's cut remix) verziót: Ocelot és Snake kézenfogva kiugrik, Éva meg belecsapódik a hegybe...

UNREG
Van egy negyedik verzió is, de az csak az 50. végigjátszásnál jön elõ, Ocelot és Eva kézenfogva kiugrik, Snake pedig belecsapódik a hegybe... 😊)

Al Age
azt hiszem a GameFAQs.com-on olvastam, hogy hgyan vannak a lehetséges veziók:
jobb oldali pisztoly - Ocelot pisztolyában van a vaktöltény, miután elsül, beszél még egy kicsit, majd kiugrik

bal oldali pisztoly - itt 3 verziót írtak:
- lehetséges az elõbb írt verzió is
- Snake pisztolya sül el és Ocelot kiugrik
- Snake pisztolya sül el, Ocelot elkezd színészkedni, hogy lelõtted, majd elmondja, hogy vaktöltény volt és kiugrik

az utolsóra lennék nagyon kíváncsi, mekkora lehet😄DD

én azt választottam,de semmi különös rálövök oszt semmi,utána ocelot kiugrik a gépböl
Sephi
Nem tudod mivel nem igazi a golyo a pisztolyban...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Afe
abban is csak vak töltény van,
hisz mikor Ocelot rádlõ te se halsz meg 😊

Afe
tom csak vicclegelek na 😊

UNREG
A csaj alatt bizonyára a Boss-ra gondolt, nem Eva-ra...

UNREG
Vazz, másodszor játszom végig és megint az üres pisztolyt választottam Ocelotnál, pedig annyira kiváncsi voltam, mi van ha lelölvöm, elvégre az time paradoxon.
Vagy lehet, hogy nem is engedi a gép a töltött pisztolyt, hanem mindig az üreset adja? Valakinek sikerült?

Afe
ha a tudós ruha van rajta a végén, akkor Snake csak az öklét tudja használni a csajnál(Éva)??..pfú ez bizar secret 😊)

Sephi
😛

Nekem alapelvem hogy jatekot nem kezdek hard-nal kisebb fokozaton. Ha mar jaccom legyen ott kihivas vaze 😄

Tyler Durden
Nekem elsõ mgs gamém ez ezért kezdtem normalon. Pontosabban a kezdõ missziót easy-n, de az túl nevetséges volt, igy feljebb nyomtam. És pont azt mondom, hogy normálon is nagyon könnyû a game. Mármint az nehéz lehet, hogy ne halljanak meg és semmi riadó, de ha észrevesznek, akkor gond nélkül le tudod mészárolni az ellenséges riadó katonáit, ami úgy 10-15 ember. Gondolom hardon apró cafatokra lõnek..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

CHEAPBOY
az MGS2 very Easy fokozatara gondolsz?😄D

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Normal? Aszem a MGS elso reszet jacottam csak Normalon. Ugyertem mar ha akciot akarunk vaze akkor hagyuk a normalt es hozzuk az igazi kihivast.

Tyler Durden
Huhh, no flame, de szerintem min normálon kell elkezdeni a gamét, easy-n nekem semmi nehézséget nem mutatott a game, lehet mészárolni , mert szinte szart se sebezne, nem nagyon hallanak meg stb, még a normál fokozat se az az adrenalin bomba..
Ha lesz idõd meg kedved szerintem mindenképpen megéri végigtolni vmi keményebb fokozaton is..<#gun>

Sephi
HUUUAAAAA'!!!!

easy
Tyler Durden
Milyen fokozaton vitted?

bake végigvittem,én ,marha a végén a csajt tudos álruhában gyöztem le és csodálkoztam hogy nemtudok használni semmimet csak az öklöm,mindegy vége.
elég komoly volt a történet is
Egyértelmû.
Sephi
Szerintem a legjobb a MGS3 aztan 1 es 2

Szerintem kicsivel jobb az MGS3 összességében az MGS1-nél.
Al Age
egy szinten van fílingre sztem az mgs1-gyel, a trilógiából sztem csak a 2 lóg ki ilyen szempontból egy kicsit.
viszont az elsõ rész minden mozzanata baromi jó volt, én nekem a 3 néhol picit "lájtosabb" volt, de összességében ahogy halad elõre a játékos, úgy válik a játék egyre izgalmasabbá és amikor visszagondol az ember az marad meg benne, hogy mekkora egy játék ez!

Sephi
Arra gondoltam en is 😄

spockee
Viccet félretéve!
Valóban,az igazi élvezetet akkor éri el az ember fia vagy lánya(NEM ARRA GONDOLOK),ha egyedül próbál rájönni a megoldásokra......Nagy szavak ezek tõlem, pláne, hogy még nem is játszottam az MGS3-mal! Epekedve várom a márciusi megjelenését!Figyelemmel kísértem hozzászólásaitokat, és úgy érzem nem csalódok majd, méltó folytatása lesz/már ez a sorozatnak.Lenne egy kérdésem:
-véleményetek szerint üti az elsõ rész (PS) színvonalát?
/nem a grafikára gondolok hanem a ..... tudjátok, az MGS érzésre!/

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Te jó ég,Bobo11 hogy fogja legyõzni The Bosst?:-)
Ez gondolom nem volt komoly:-O
spockee
Segítsetek!!!!!!!!
Elakadtam annál a résznél ahol öööööö...na,pontosan nem tudom hol,csak annyi biztos, hogy Snake-et irányítom és a dzsungelben kolbászolok.De az is lehet, hogy egy botanikuskertben vagyok.
Segítsééééééééééééééég! <#vigyor5>

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Sephi
Sima ugye! Fel kell mondani , el kell kuldeni nyaralni oszt jolesz! 😄

Tyler Durden
A legnagyobb baj az, hogy meló meg asszony meg irl élet mellett nem nagyon van idõm tolni, nemtom akkor mi lesz, ha emellé még bejön a WoW is..<#rolleyes>

Sephi
En ketszer vittem vegig es boven eleg volt mindent megtudni es mindent megtalalni 😄 (lehet kimaradt valami de nem hinnem)

Tyler Durden
Jópár rejtett dolog van benne. Még most sem toltam végig, de az tutti, hogy köv alkalommal utazni fogok a rejtett cumókra /camo cuccok, bossokat staminára leverni stb/, meg asszem normál nehézségi fok helyett, 1-el nehezebben fogom megpróbálni. Xtreme-t nem merem (:

Afe
de az is lehet, hogy csak a felfûtött játék élményét akarja megosztani velünk, amit megtok érteni 😊
én végigtoltam , szép volt jó volt, majd ha jön a végigjátszás újrakezdem a töménytelen(kihagyott) titok miatt.
remélem sok van 😊

Sephi
Elakad egy resznel es nem hogy kicsit kinlodna hanem azzonal jon ide irni. Brr...

Martin576
Nem is igazán értem...

Itt a világ egyik legjobb játéka. Reggel 8: hello a hangárból hova lehet menni? 10: oké kimentem a palit hogy lehet megölni? 12: oké megöltem, a nõt hogy kell megetetni? délután 2: oké megetettem, a robotot hogy kell kilõni?

Vazzeg, mi értelme van ÍGY játszani????

Afe
igen már én is ájánlani akartam, hogy ha ilyen nehézkes számára a game, akkor inkább tegye félre pár napig, oszt majd az 576konzolból végig nyomja. gondolom ott kilesz vesézve ától-cettig 😊

aabyssx
Én meg be sem merek jönni ide, mer' tele van spoiler-rel.

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Nem lenne jobb, ha nem kérdezgetnél, hanem gondolkodnál? Megölöd így a saját játékélményed!

már megvan most az erdöben vagyok eva-val miután felburultunk,meggyogyitottam ,,,enni hogy lehet adni neki?
köszi
üdv
sziasztok
ezt az áramos palit hogy tudnám legyözni a hangárban lenn ahol felkell robbantani a tankot
köszönöm
üdv
oké kinn vagyok már,most a bázisrol menekülök valami hidhoz asszem de merre gözöm sincs:?
üdv
Afe
valószinleg nem, mert én normalon nyomtam és ezek közül 1ik se jó.
rémálom?? na ,ebbõl is kimaradtam 😞