Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Hát nem tudom, már harmadszor játszom, de eddig egyszer sem sikerült még egy millimétert sem... természetesen rakétavetõvel.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jobb oldali pisztoly - Ocelot pisztolyában van a vaktöltény, miután elsül, beszél még egy kicsit, majd kiugrik
bal oldali pisztoly - itt 3 verziót írtak:
- lehetséges az elõbb írt verzió is
- Snake pisztolya sül el és Ocelot kiugrik
- Snake pisztolya sül el, Ocelot elkezd színészkedni, hogy lelõtted, majd elmondja, hogy vaktöltény volt és kiugrik
az utolsóra lennék nagyon kíváncsi, mekkora lehet😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vagy lehet, hogy nem is engedi a gép a töltött pisztolyt, hanem mindig az üreset adja? Valakinek sikerült?
Nekem alapelvem hogy jatekot nem kezdek hard-nal kisebb fokozaton. Ha mar jaccom legyen ott kihivas vaze 😄
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ha lesz idõd meg kedved szerintem mindenképpen megéri végigtolni vmi keményebb fokozaton is..<#gun>#gun>
elég komoly volt a történet is
viszont az elsõ rész minden mozzanata baromi jó volt, én nekem a 3 néhol picit "lájtosabb" volt, de összességében ahogy halad elõre a játékos, úgy válik a játék egyre izgalmasabbá és amikor visszagondol az ember az marad meg benne, hogy mekkora egy játék ez!
Valóban,az igazi élvezetet akkor éri el az ember fia vagy lánya(NEM ARRA GONDOLOK),ha egyedül próbál rájönni a megoldásokra......Nagy szavak ezek tõlem, pláne, hogy még nem is játszottam az MGS3-mal! Epekedve várom a márciusi megjelenését!Figyelemmel kísértem hozzászólásaitokat, és úgy érzem nem csalódok majd, méltó folytatása lesz/már ez a sorozatnak.Lenne egy kérdésem:
-véleményetek szerint üti az elsõ rész (PS) színvonalát?
/nem a grafikára gondolok hanem a ..... tudjátok, az MGS érzésre!/
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
Elakadtam annál a résznél ahol öööööö...na,pontosan nem tudom hol,csak annyi biztos, hogy Snake-et irányítom és a dzsungelben kolbászolok.De az is lehet, hogy egy botanikuskertben vagyok.
Segítsééééééééééééééég! <#vigyor5>#vigyor5>
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
én végigtoltam , szép volt jó volt, majd ha jön a végigjátszás újrakezdem a töménytelen(kihagyott) titok miatt.
remélem sok van 😊
Itt a világ egyik legjobb játéka. Reggel 8: hello a hangárból hova lehet menni? 10: oké kimentem a palit hogy lehet megölni? 12: oké megöltem, a nõt hogy kell megetetni? délután 2: oké megetettem, a robotot hogy kell kilõni?
Vazzeg, mi értelme van ÍGY játszani????
köszi
üdv
ezt az áramos palit hogy tudnám legyözni a hangárban lenn ahol felkell robbantani a tankot
köszönöm
üdv
üdv