1762
-
#1322 tudja valaki a zöld békák mire valók?
-
#1321 de az se biztos hogy lesz warezba valószinü hogy csak iso-ba lesz -
#1320 talán kérdezd meg abyssxtöl ő mindent tud a warezokról van is itt valamerre 1 warezos topic -
#1319 Pal-os verzió jött már ki belőle warezba? -
#1318 röviden de velősen : SOKÁRA! :) -
#1317 Sziasztok!! Mikor lesz XBOX-on a MGS3? -
#1316 ááá nem félek de akkor is valahogy a kamera kezelés nem a legjobb ezekbe a külső terekbe neha olyan szinten belelog 1-1 fa a kébbe hogy nem látok töle semmit(szerintem azt 1 kicsit elkurták:( -
KaTy #1315 ááá ne félj nem lesz nehéz(normal) végig szuper élvezetes!
alapmű!!!!! -
#1314 na má belemerültem hu vazz ez télleg iszonyatosan jó csak még kicsit szokatlan eza dzsungel:)
meg igy első nekifutásra mintha jóval nehezebb lenne mit a többi rész volt legalábbis nekem ugy tünik -
#1313 Semmi gondom nem volt vele. Raiden által vált még érdekesebbé és élvezetesebbé a történet, és szerintem nagyon jól ábrázolták a virtuálisan tökéletesen teljesítő, kigyúrt, de a valós környezetben még tapasztalatlan kölyköt. Amúgy meg Pliskin megjelenésekor már tudtam, hogy nem lesz ez rossz, sőt. :) Szerintem is a SoL a legjobb rész. -
#1312 nekem is tetszett a 2. rész, de nálam sokat levett az élvezetből, hogy Raiden-nel kellett menni a játék nagy részében, qrván nem volt szimpatikus:) -
#1311 Ja. A cobra unit elég snassz és egy kicsit erőltetett.
BTW nálam a Sons of Liberty a kedvenc, de a Snake Eater is meglepően jóra sikerült. Nem gondoltam, hogy ilyen elődök után lehet hasonlóan jóra csinálni a folytatást.
*spoiler*
Viszont szét röhögtem az agyamat, amikor Raid... ööö... Raikov-nak öltözve akár bele is rúghattam a járőrökbe és még meg is köszönték.
Pedig ő "csak" major. ;) -
#1310 Sztem egy szinten van. Szebb az MGS3, az utolsó bossfight gyönyörű volt, de szvsz az MGS2 főgonoszai sokkal jobbak voltak, és a sztori is érdekesebb volt. -
#1309 Nekem még mindig nincs brrrrr. -
#1308 sokan végigvittük már és sztem aki végigvitte azon emberek 99,999%-a szerint jobb, mint a MGS2 -
#1307 végre megvan éljen a posta
huha elsö ránézésre elég ütősnek tűnik
végig vitte má valaki kivánsi lennék hogy van e akkora a gamma mint a MGS2? -
#1306 én is őt várom má de holnap se jönPOSTA -
#1305 Ahh, én mindig hármat eresztettem bele, olyankor végleg leállt a brekegéssel. -
#1304 Ahh ha holnap se hozza a postás megőrülök.. -
#1303 and what happend? -
#1302 Savage megjelenes utan 1 honappal megcsinalta. -
#1301 Az gáz, ha nem jelzi...
BTW motoron RPG vagy Scorpion. Ezekkel lehet célozni is. Főleg a Scorpion-nal, az RPG-vel meg nem is kell annyira. ;) -
#1300 Elég csak egyet belelőni, lényeg, hogy brekegjen. :))
Azt, hogy melyiket találtad meg, úgy láttam nem jegyzi sehol.
Van egy pár, amelyik elég kemény helyen található, például amikor motoron üldöznek, bent az erdőben is van egy. Eva ezerrel vezet, mindenki lő rád és neked az ugráló motoron a békát kellene eltalálnod. :)) -
#1299 Párszor le is buktam miattuk, néhányba pedig egész AK tárat engedtem. De nem bírtam rájönni, hogy mire jók.
Viszont ha egy helyszínen több is van, akkor az már gáz, mert akkor nem tudom, hogy meddig kell keresni.
Írja valahol, hogy mennyibe lőttem bele (mit a dog tag gyűjtögetésnél a neveket és a helyszíneket)?
BTW ez nekem való pöcsölős játék. Tetszik! -
#1298 Összesen 60 zöld békabábú van elrejtve és meg kell lőni. Egyel-kettővel te is biztosan találkoztál. -
#1297 Mi a koncepció a békákkal? Minden "pályán" van egy? -
#1296 Ha jól tudom, láthatatlanság camo-t kapsz, de nem vagyok benne 100%.
Én még nem találkoztam emberrel, aki az összes békát megtalálta volna. :)) -
#1295 mi lesz ha minedn békát meg lövök?
-
#1294 Minden felhasználható időt ezzel töltöttem. ;) -
#1293 Ez gyorsan ment. :)) -
#1292 Egyszer már végig is játszottam. -
#1291 Már próbáltad? -
#1290 Kib. jó lett ez a játék. (Én még csak most fogtam fel, mert most jött ki az európai verzió.)
Nem gondoltam volna, hogy az elődök után még ilyen szinten lehet tartani a témát.
...még az a néhány framerate probléma sem zavart. -
#1289 Angol lista:
1 METAL GEAR SOLID 3: SNAKE EATER
2 MERCENARIES
3 STAR WARS: REPUBLIC COMMANDO
4 SONIC MEGA COLLECTION PLUS
5 GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS
6 THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE
7 THE SIMPSONS: HIT & RUN
8 NEED FOR SPEED: UNDERGROUND 2
9 STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC 2
10 PRO EVOLUTION SOCCER 4 -
#1288 spam meghogy span :) -
#1287 Miert offolsz mindenfele linkekkel a topikokba?
Olyan vagy mint az idegesito span emailek de mar egy nyilvanos forumba is ilyennel talalkozik az ember.
Az agyam egenek all
-
#1286 Ugye nem akarod az összes topikba belinkelni ezt, mert baromi unalmas! -
Microcosmos #1285 Ha nektek ez lassu! Akkor Innen -
Microcosmos #1284 Innen letölthető a game Metal Gear Solid 3 FullDVD PAL http://www.solops2.com/index.php -
Gábor #1283 Ezt hol olvastad?