Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
de alternatív megoldás, ha 3szögetnyomsz oszt felmászol 😊
mássz fel a fára azon a részén, ahol indás, menj az ágon arra a helyre ahol a táska van és ess le😉
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
hogy "Solid" a címben az Snake.
vszinüleg a 2. rész kavart be nálam, ott volt 1 raklanyi Snake 😊
It\'s not my fault you suck.
A JÁTÉK (3. epizód) címe Snake Eater.
A "Sanke" egy kódnév a harmadik részben, és fontos jelentõsége van az 1. és 2. részekre nézve...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az elsõ és a másodig rész ottvan pc-n, annak ellenére, hogy ps exclusivenek indult, ezt a rész se hagyják ki.
és ha már pc-n lesz, mér ne lenne X-boxon? csak kacifántosabb címmel + bonusmisionnal, amit persze PS2-n is kiadnak újra..oszt dõl a léé 😊
engem az érderkelne, hogy miért van SOLID a címben, hisz ha jól emlékszem az a jövõbeli SNAKE kódneve, annak ehhez a részhez semmi köze..nem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Szóval eljutottam a Com towerBbe, a lift bedögölve otacon aszondja javítja amíg én felmegyek, de felfele mindíg leszednek az automata géppityuk. mondaom bakker, megin elakadtam, na akkor ennyi, megnézem a faqba holnap (ma). bár ha lenne chaf gránázt akkor minden jó lenne, de tutit megin nemlátok vmi titkos ajtót vagy vmi.
megnézem erre aszondja: szerezze chaff gránátot, mer amugy szétlõnek 😊 hámondom bakker! nem igazodok ki ezena játékon, teljesen szokatlan a stílusa... 😄DDD
mikor olvastam hogy a teherautó elszállít ha a ládába bujva vagyunk a paltón nagyon röhögtem,és télleg megcsinállja bakker! 😄DD
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Különben is, hol van még március? Majd törlöm a chipemet! 😊
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
Az élmény egy részét az adja, hogy magad jössz rá a megoldásra egyes helyzetekben, csak akkor nyúlj a végigjátszáshoz, ha reménytelenül elakadtál. Talán kétszer akad olyan szituáció, hogy ha az ember le van lassulva egy elõzõ esti buli után, esetleg nehezen ugrik be a megoldás... 😊)
SUBSTANCE = Sons of Liberty + VR missions + Snake Tales + Alternate Missions
www.youtube.com/aabyssx
Metal Gear Solid 2: Substance
Tulképp mi a különbség?
de ez a végigjátszás MÁS volt. Újra a történetet, a cselekményeket figyeltem. Lebilincselõ volt ismételten.
Ohhhhh tavaszodhatna már...........
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
bakker néha ugy elkavarodok benen, mert nem veszem észre pl a robbantható falat, vagy a kúszóhelyet. 😄
Hogy lehet így megcsinálni a zero kill-t? <#rinya>#rinya>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR