1762
-
Van egy idióta trükk the end ellen, előre kell állítani a gép óráját sok évvel és végelgyengülésben kimúlik :D Helyébe ellenségek lesznek azon a területen. -
bitubo #1561 the endet ugy nyirtam ki hogy hökukkeral néztem a lábnyomait,ezután már semmiség volt őt elkapni ls szitáválőni :) -
Igen igen jól mondod,összekevertem.:)) -
Big Boss = Snake a küldetés után. :-)
The Boss-ra gondoltál sztem. -
A legnehezebb ellenség The End de ő neki is meg van a gyenge pontja,akár harc nélkül is legyőzhetem nem kell annyi időt elpazarolnom az öregre,Big Boss könnyű volt.Volginnal amikor előszőr kellett megküzdeni a liftnél csak az volt nehéz, a többi boss könnyű. -
Eh, megpróbálom legyőzni az első főnököt. Fiatal ficsúrt :DD -
Hát én a Bossnál egy kicsit nehezebb harcra számítottam.Sniperrel simán kilőhető.Volgin+Shagohad nehezebb volt szerintem.Nagyon-nagyon jó játék volt:) -
Látod,látod én ezért szeretem az easy módot mert lehet benne rambozni.Ellenben a normal módon más a helyzet.Bár ott csak az ellenség száma a több és a főellenségek legyőzése nehezebb.
-
Jaja, szinte mindig lapulok, kösz nektek!
-
Nem végtelen számú, elfogynak, sőt sokszor nincsenek is sokan. -
Ha riadó van,akkor mihamarabb el kell tűnni, meglapulni vhol,amíg lenyugszanak a kedélyek. Menteni Paramedic-nél lehet, hívd fel rádión.A mentés checkpoint rendszerű, tehát hiába mentessz egy helyen nem oda fog kirakni betöltéskor, hanem a hozzá legközelebbi checkpoint-hoz. Célkereszt pedig maga a fegyver irányzéka, emeld a szemedhez és pontosan tudsz célozni -
Lenne pár kérdésem:
- Az ellenség végtelen számú? Mert nekem úgy tűnt, ha riadóznak, soha nem fogynak el. :(
- Menteni csak akkor lehet, ha meghalunk? Szóval, mikor lehet?
Kár, hogy nincs célkereszt a fegyvereken, amúgy jó játék.
-
Megvan a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Owned #1549 Pedig sztem az az egyik legkönyebb csak közelébe kell lopakodni aztán sorozni M63-al mint az állat és az ilyen akciókkal kb. az 1/5 hp-ját le lehet vinni még hardon is...nekem a legnehezebb talán Volgin volt(Groznyj Grad-ba)aztán még inkább idegesítőnek mondanám a The End-et és Volgin-t a Shagohoddal!
Különben a játék maga nem nehéz mivel a sima katonák elég keveset sebeznek még extremen is az igazi kihívást sztem ugy jelenti a játék ha lopakodva viszed végig tehát nem "rambo-módba" és a boss-okat tranq-al győzöd le! -
subsistence-t vki nyomatja online,amcsi verzsönbe?ha igen akkor kiváncsi lennénk hogy ilyen modok vannak és hogy mi a vélemyénye róla..
-
Köszi az információkat. :D
-
Normálon egyedül a tüzes csávó tudott megizzasztani, a többi nem vészes. Illetve még a The End, de ő csak a harc hosszúsága miatt -
Értem ;) -
A játék maga nem nehéz, a főellenfelek tudnak szivatni nehezebb fokozaton. -
Normallal kezdem :DD Végülis nem vagyok amatőr :D -
Ha normálon fogsz nyomulni az nem lesz olyan könnyű.Kezdj könyűn vagy legkönyebben. -
Szeretem a lopakodós játékokat, amiből ez lesz az első :)) Nem fogok easyn játszani :D Normalon vagy hardon nyomuljak? :D No, én mindig a normallal kezdem :D 

-
Kötelező beszerezned hogy ha nem tetszik a lopakodos stílus akkor is.Én is azt hittem hogy ilyen olyan nehéz lesz,de nem az.Legkönyebb fokozaton simán végig lehet vinni,na azért nem olyan könnyű,de nem is nehéz nem kell félórákat gondolkodnod egyik résznél sem.Egy szó mint száz ennek a játéknak tisztelet jár és nem fogsz benne csalódni ez biztos.Köszönöm a tanácsot pc killer 100%-an egyetértek veled. -
Nem sokára meglesz ez a game! De, ugye jó? :DDDD
-
Legkönnyebb fokozaton még az 5 éves fososjocó is végignyomja :)
persze nehéz fokozaton más a helyzet -
Ok,akkor teszek vele egy próbát.Néztem a játékról videokat hát mit ne mondjak durva lehet,nagyon bejön dzsungel,60-as évek,rambó szerű lopozkodás.Durva egy játék én csak azért nem mertem beszerezni mert féltem attól hogy nehéz,de ha könnyű fokozaton nem nehéz akkor teszek vele egy próbát.:) -
NAGYON KIRÁLY GAME!!!KÖTELEZŐ BESZEREZNI!!!
ÚGyhogy szerintem szerezd be.Ja és könnyű fokozaton nem nehéz :) -
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy érdemes-e az mgs3-at beszereznem?Mennyire nehéz stb.Mert régóta vacilálok hogy egyszer bekéne szereznem a gémet.Ezért kérnék tőletek véleményeket,tapasztalatokat a játékkal kapcsolatban.Én leginkább gta,tekken,driver,gt,shenmue tipusu gémeken élek.És azért kérdezem hogy érdemes-e beszereznem vagy sem.Válaszotokat és segítségetekt előre is köszönöm. -
Kössz,akkor csak az 1. diszk kell....fantasztikusak lehetnek a régi játékok ps2-n, találkoztam már velük ^^ -
MG1+MG2 MSX verzió portjait. :P
Duel Mode
Online -
A subsistance-ben az 2. dvd mit tartalmaz? az csak a multis része? mert akkor azt nem szedem le. Csak maga a single része érdekelne(már végigvittem az eredetit, csak az új állítható nézőponttal jobb lenne), szóval..?
-
Tényleg a thermo szemüveg!Eszembe se volt.A Fear-t is csak azzal tudtam legyőzni,nem gondoltam volna hogy ehhez is az kell.Kössz a segítséget! -
Használd a thermo szemüveget és a hangpuskát, a hangpuskával tájold be, hogy merre van, a thermo szemüveggel pedig látni fogod a lábnyomát, így könnyen üldözőbe veheted. -
ballor #1529 lődd le a madarát, és nem fogja felkelteni, ha elaludt -
Hi!Valaki nem tud egy jó taktikát arra hogy hogy kell a The End-et(azt az öreget a sniper-rel)kinyírni?Nekem is már megvan a sniperem csak a hatodik érzékem nem alakult ki még ahhoz hogy el is tudjam vele találni:)
-
Owned #1527 Thx,télleg ott volt csak nem láttam a sötétben... -
Valahol van egy lyuk a kerítésen,ami alatt be lehet mászni..asszem -
Owned #1525 Ja és Graniny Gorky Lab Exterior a terület neve asszem -
Owned #1524 Hello!
ELakadtam a game-ben méghozzá ott ahol be kéne jutnom abba a laboratóriamba ahol Sokolovot őrzik(tehát másodszorra már a Snake Eater-ben)csak az a gáz hogy a labor épületét egy hosszu kerítés védi,se balra,se jobbra nem lehet menni tehát csak a kerítés egyik oldalát látom...itt merre tovább mert hiába lövöm ki a dobozt ami elektromosságot vezet a kerítésbe attól még nem lehet átmászni tudomásom szerint legalábbis...itt merre tovább?
-
háát igen srácok... igazatok van 0%h jön xboxra de a remény hal meg utlojára már 26 egy ps2 az is lehet h majd beszerzek eggyt csak az mgs3-ért és eladom...