1762
-
#1482 A régi játékok az isteni Metal Gear(MSX verzió, nem pedig a ritkaszar NES-es..)-t és a Metal Gear: Solid Snake-et tartalmazza!:) -
SlickAdam #1481 Eladó eredeti karcmentes (olyan mint az új) Metal Gear Solid 3!
Ár: 7ezer forint
[email protected] -
#1480 oké, megsas :-P -
ballor #1479 nézd már meg a linket, amit linkeltem
minden ki fog derülni
és az is, hogy miért lenne jó a #3 lemez ;) -
#1478 a régi jatekok mit takar pontosan? Régi (nagyon régi) 2D-s MG? Vagy esetleg PS1-es MGS is? :-O -
ballor #1477 MGS3 Sub
#1: az MGS3 egy kis kamerakiegészítéssel
#2: régi játékok és az online mód
#3: egy 3 és fél órás MGS video
egyelőre az USA-ban meg japóban jelent ez meg
itt néz körül: http://www.konami.jp/gs/game/mgs3_sub/america/index.html -
#1476 bocs, tudom, lejjebb kellett volna olvasnom.#1468 -
#1475 Vki világosítson már fel pliz.Van ugye a Metal Gear Solid 3 - Snake Eater.
Namost mi a fene ez?: Metal Gear Solid 3 - Subsistence .Talán vmi kiegészítő?És ez hány dvd-s? És ezt se tudom mi: Metal Gear Solid 3 - Subsistence Disc 3 Existence.
Mi az a disc 3?nemértem, vki mondja el légyszi. -
#1474 Lattam MGS3-at, szép kis gém... Kár, h. PS2-öm nincs... -
#1473 remélem mert én imádom az mgs-t nekem eddig szinte minden része megvolt -
#1472 Úgy tudom csak PS-re adták ki na és persze egy két remake gamecubon.De ki tudja mit hoz a jővő?Lásd Resident Evil 4. -
#1471 az mgs3 substance lesz xboxon vagy pc-n is? (ha már irtátok akkor sorry)
-
#1470 Csak úgy: nagy valószínűsséggel lesz felirat is a DVD-n ,ha van kedve valakinek és ismeri az érát, és jól tud angolul és lenne kedve segíteni a fordításban az jelenkezzen! -
#1469 3 DVD -sorry -
#1468 NA KIS PUNCIK :D
itt az igazi SUBSISTANCE !!! 3CD-s nem 2! a bonusz CD-n 3,5 EXISTENCE MGS MOVIE!!!
http://www.konami.jp/gs/game/mgs3_sub/america/index.html -
SlickAdam #1467 Basszátok meg! Amérikában kiadnák a Subsistence-t, 2 DVD-s, ezer csillió extra és mindez mennyiért? 30 dollár!!!! Na itthon mennyi lesz! -
DarkMaster #1466 kösz szépen!!!!!!!!!!! -
#1465 Harry Gregson Williams - Metal Gear Solid Main Theme
vmelyik torrenten bitos fent van az MGS2 OST. -
#1464 Jah,én is elkezdtem újra csak a susistencet,ugyanaz mint a Snake Eater csak rendesen 3rd person wiev nem pedig madártávlat.Naon jó!Tényleg nincs vége ha meghal... -
DarkMaster #1463 Légyszi írja már le valaki,aki biztos benne,hogy mi annak a metal gear számnak a neve,ami hallható a Metal Gear 2-ben az intró alatt,meg a 3-ban is a végén.Meg ha valaki tudja hogy honnan lehet megvenni vagy leszedni azt is írja már le plz.thx -
ae #1462 Akkor sincs vege a jateknak, ha megolod - en sokaig azt hittem, hogy el sem lehet altatni. Az igazsaghoz mondjuk hozzatartozik, hogy jol szitualt Rambo-kent tortem be eloszor a komplexumba, ahol volt, amikor is Raikov ornagyi rangjanak legnyilvanvalobb jele, hogy kimarad a tuzvonalbol es a budiban kuksol inkabb... oda berontva pedig nem volt kedvem MK22-essel kinalgatni ;)
Csak akkor van Game Over, ha valaki meglatja a hullajat. -
#1461 Nem tudjátok véletlenül, hogy a tavasszal megjelenő MGS3 Subsistence játék az online multiplayer mellett tartalmaz majd offline multit is?
Nincs network adapterem, tehát örülnék, ha boot-ok és haverok ellen is lehetne csatázni. -
#1460 Van egy amerikai változatom ebből a játékból (ps2-re). Swap Magic-kel indtható európai gépen is. Ára: 5000Ft. -
#1459 Nah,nem jön ki tavasszal,de remélem összel már megjelenik a PS3...Ha máshol nem is akkor már legalább Japánban,ez azt jelentené hogy pár hónapos csúszással megérkezne a mi kis eldugott hazánkba is. -
#1458 Altasd el,ha megölöd,vége a játéknak(de szerintem erre már rájöttél).Vidd fel az emeletre ahol találsz öltözőszekrényt tedd bele és snake magától átöltözik. -
zs0ltee17 #1457 sziasztok! én nemrég vettem ps2-t és még csak most kezdtem el játszani mgs3-al!
de elakadtam! Raikov-tól kell elvennem a ruhát! de azt hogy? már azt elértem, hogy elaltatva egy őrt odajött és elkaptam háturól! de aztán mit csináljak vele? megöljem vagy csak elaltassam?
előre is kössz a segítséget! -
#1456 off: tényleg kijön tavasszal. Japánban -.- -
#1455 Hmm...Valójában 130 000 kemény pénz körül lesz a PS3 max 10000-el több ha tévedek.Márha tényleg kijön tavasszal...Amúgy ne térjünk el a témától.Sikerült beszereznem a Subsistence-t(ajándékba kaptam) még várom az Existence-t (THX PUFI!!!4)Japán verzióját.Nagyon jóra sikeredett.3d person view...Más a hangulata így a játéknak(Snake Eaterben ugyebár a MGS1-es kameranézet volt,itt nem!!Illetve lehet állítani...)!!! -
#1454 Hello!
Beirom ide is, hatha. Esetleg ha van valakinek egy elado Metal Gear sOLID 1 RESZE, EN VEVO LENNEK RA.
bOCS AZ offERT... -
#1453 a szürkeimportőröktől...200 felett lesz amig nem lesz bolti -
#1452 állítólag a PS 3 annyi lessz mint a ps2 bevezetéskor, max egy kicsit drágább, ps2 asszem 120-150 körül volt, tahát nem hinném h a ps3 200 nél többe fájna, bár teljesítménye alapján elképzelhető -
#1451 2007 vége az már elég vastag dátum...
Nagyrészt befolyásolja majd az xbox360 teljesítése a piacon, mert ha népszerü lesz és ha viszik mint a cukrot, akkor lép a sony... És ugye már kapható a 360 as és nem is teljesít rosszul, így én aztmondom hogy 2006 vége vagy 2007 eleje...
Ára meg olyan 250.000-300.000-ra tippelek...
Bár emlékszem, hogy 2001 ben én felhívtam egy Sony kereskedést, és ott mondta nekem az eladó, hogy a 2 es konzolból csak 5 darab van, de egyet félretudna nekem tenni 190.000 ért :))))))))) Enyhén ráncoltam a homlokom és kinevettem, mert annak a fele legalább a kereskedő zsebébe landolt volna...
Mostmeg már ugye 40 ért hozzádvágják...
Ugyhogy szerintem cirka 300 ról indul és olyan 100 lehet majd a vége...
Nah de bocs az eszmefuttatásért, csak gondoltam leirom
Sziasztok -
#1450 Találkozunk 2007 végén...:) -
#1449 Végigvittem :))
Nem gyenge game...
Gyüjteni kell a pénzt a 3 as konzolra, aztán folyt köv ott :DD
-
ae #1448 Azon a reszen nem olyan nehez atvergodni, kaja nelkul is megoldhato: fejbelovod Evat az MK22-essel, es vonszolod magad utan. Ha fel/le kell kapaszkodni valahova/valahol, akkor a Survival Viewer Cure menujeben kiszeded a kessel a lovedeket belole, es magahoz ter - aztan, ha lekuzdotted az akadalyt, ujabb fejloves, es igy tovabb... csak vigyazz, hogy ne hagyd magara, ha esetleg tuzharcba keverednel, mert az orok meghalljak a horkolasat is, es ket pillanat alatt kivegzik.
Boss-t CQC-val (kozelharc) lehet legkonnyebben vizszintezni. Ha odafigyelsz es jol csinalod, akkor hamar megleszel vele.
Amint odarohan hozzad es elkap, nyomd meg a O gombot, de figyelni kell ra, hogy pontosan idozits! Kell egy kis ido, amig raerzel, hogy mikor kell neked elkapni (foleg, mivel neha direkt bemozdul, es csak ket pillanattal kesobb kap el). Ha ugyes vagy, Snake kicsavarja a karjat, es egy kis ideig vedtelen lesz; ekkor kapd el es vagd a foldhoz. MK22 kibiztosit, loj bele a foldon kettot-harmat - amennyit tudsz. Mar ha az a celod, hogy a staminajat veszed le, mert akkor kapod csak meg a Snake kodnevu alcaruhat. Egyebkent, amikor kifekudt, hasznalhatsz drasztikusabb fegyvert is - mondjuk shotgunt. -
#1447 Szenvedtem vele....
igazából ez a rész adta vissza hogy enni kell mert különben nincs nafta :))
Nah de segítsetek mert Boss-al harcolok a margaréta virágos placcon, azt találtam ki hogy snow ruha, lelapulni a földre és megvárni mig odalépked és akkor kilőni, csak ez a módszer kevés, mert kifutok a 10 percből...
Van jobb ötlet? Ezt is rakétával lőjjem? -
ae #1446 Par aprosag mondjuk nem volt benne (nehany felveheto targgyal kapcsolatban), de az abszolut megbocsathato, mert amugy klasszul sikerult.
Csak ket pelda, ami hirtelen eszembe jut: mar a jatek elso feleben, a Virtuous Mission alatt is fel lehet venni az SVD Dragunovot (igaz, a Snake Eater kuldetesre, azaz a fojatekra mar nem lesz nalad - azaz halottnak a csok), valamint a vizes barlangban mar fel lehet venni a Nightvisiont, nem feltetlenul kell a Warehouse Exterior-ig baktatni erte. -
Ronin1350 #1445 Az 576Konzol újság teljes leírást közölt le. Titkok tippek minden, amit csak lehet tudni. -
#1444 Eladó egy AMERIKAI változatú, használt Metal Gear Solid 3 ps2-es játék 5000Ft-ért. -
#1443 Egyetértek. Nem kicsit örültem, amikor először átvergődtem azon a részen :)